امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
میتونستم ؟! لول ! به نظرت الان بیام بحث کنم ارزشی داره ؟! کی تا حالا اون بحثی که من کردم قبول داشتید که این بار دومش باشه ؟
مورد 2 بازم گفتم به شما ارتباطی نداره تو پروفایل من چی میگم !

معلومه که ارزشی نداره، توانایی قبول کردن بحث های شما فقط از عهده هم نوعان خودتون بر میاد :دی منم نگفتم ارزش داره، گفتم تاپیک رو derail می کردید.
مورد 2 هم پروفایل ها مکان عمومیه و من هم ناظم انجمن و پروفایل ها هستم، پس هر اتفاقی بیوفته به من ربط پیدا می کنه.

جالبه چند تا 10 و 9.8 و 9.5 ثبت شدن ولی میانگینش تو متا دوباره شد 93، چجوریه الان؟ :دی نمره زیر 9.0 هم که نداشته امروز و به جز GS همه نمرات بالای 9.0 بودن.

ویرایش: 2 دقیقه پیش 93 بود الان تو صحفه بازی از 46 نقد زده 94، تو صفحه اصلی از 47 نقد زده 93 :دی

یه امتیاز 90 از Level7 ثبت شده. اونطور که من فهمیدم حتی اگه میانگین امتیازا 93.99 هم بشه بازم به سمت پایین رندش میکنه. مشکلی نیست هنوز 10 ها موندن :دی

میگم سر Rage که همه جا از گرافیکش تعریف کردن و از همین IGN هم 10 گرفت، چطور خودت اومدی کلی ایراد گرفتی ازش؟:-/ یا کیوان عکس پیدا می کرد میگذاشت. اونجا تعاریف سایت ها مهم نبود؟:-/

Rage رو من خودم PS3 ش رو بازی کردم ، ایرادشم اینه که با هر چرخش دوربین یه صحنه داغون میبینید !!!! نمیبینید ؟!!!! PS3 .............. نمیبینید ؟!!!!! ولی اینجا هنوز هیچ کی بازی نکرده اومدن 4 تا عکس از یه ویدیوی داغون گذاشتن کل بازی رو زیر سوال میبرن ! Rage نسخه PS3 ش مشکل زیاد داره ، U3 که هیچی ، U5 هم الان بدن به من با اینکه فرنچایز مورد علاقمه مثل Rage بره رو مخم درجا دیسکشو از وسط نصف میکنم و عمرا ادامه نمیدم . دیگه چی ؟!!

مورد 2 هم پروفایل ها مکان عمومیه و من هم ناظم انجمن و پروفایل ها هستم، پس هر اتفاقی بیوفته به من ربط پیدا می کنه.
به شما تو مدریت پروفایل ها یاد دادند که برید پروفایل بخونید و بیاد تو تاپیک امتیازها مطرحش کنید ؟ و بعد دعوت به جنگش کنید ؟!

به به. از این بازی انتظار کمتر از این هم نمیرفت.
یک شیر پاک خورده ای تمامی امتیازات رو در ارسال اول قرار بده. تعداد صفحات خیلی زیاد شده برای دیدن نمرات حداقل 20 دقیقه باید ورق زد!

به شما تو مدریت پروفایل ها یاد دادند که برید پروفایل بخونید و بیاد تو تاپیک امتیازها مطرحش کنید ؟ و بعد دعوت به جنگش کنید ؟!
جنگ؟ من با شما اصلا بحثی ندارم. اون پستی که دادم به خاطر این بود که لینک عکس های داغون رو تو پیام های تو دیدم که سر از این تاپیک در آورده بود. به هر حال دیگه در این مورد پست نده اینجا... تاپیک امتیازاته و به مسائل شخصی ارتباطی نداره.

ویرایش: الان نمره 10 Guardian ثبت شد، دوباره امتیازا شد 94

Rage رو من خودم PS3 ش رو بازی کردم ، ایرادشم اینه که با هر چرخش دوربین یه صحنه داغون میبینید !!!! نمیبینید ؟!!!! PS3 .............. نمیبینید ؟!!!!! ولی اینجا هنوز هیچ کی بازی نکرده اومدن 4 تا عکس از یه ویدیوی داغون گذاشتن کل بازی رو زیر سوال میبرن ! Rage نسخه PS3 ش مشکل زیاد داره ، U3 که هیچی ، U5 هم الان بدن به من با اینکه فرنچایز مورد علاقمه مثل Rage بره رو مخم درجا دیسکشو از وسط نصف میکنم و عمرا ادامه نمیدم . دیگه چی ؟!!
ببین موضوع الان سر امتیاز سایت هاست. تو اومدی میگی کسی حق نداره به گرافیک آنچارتد بگه بالای چشمت ابروئه، چون مثلا IGN بهش 10 داده. حرف منم اینه چرا به Rage (حتی نسخه PS3ـش) 10 داده بود، باز اومدید ایراد گرفتید؟ بالاخره تکلیف خودتون رو روشن کنید، یا همیشه نظر سایت ها مهم باشه یا نباشه. دقیقا همین عکس گذاشتن رو خود کیوان اول تو تاپیک Rage گذاشت، چیزی که عوض داره گله نداره:دی

خودت هم خوب میدونی از گرافیک Rage اگه بیشتر از آنچارتد تعریف نشده باشه، کمتر نشده. پس وقتی شما از اون ایراد می گیرید و نظر شخصیتون اینه خوب نیست، یکی دیگه هم میتونه دقیقا همین نظرو درباره U3 داشته باشه. یه کم خودت فکر کن درباره حرفایی که این چند وقته زدی، ببین الان من دارم دروغ میگم؟

معلومه که ارزشی نداره، توانایی قبول کردن بحث های شما فقط از عهده هم نوعان خودتون بر میاد :دی منم نگفتم ارزش داره، گفتم تاپیک رو derail می کردید.

یه امتیاز 90 از Level7 ثبت شده. اونطور که من فهمیدم حتی اگه میانگین امتیازا 93.99 هم بشه بازم به سمت پایین رندش میکنه. مشکلی نیست هنوز 10 ها موندن :دی

این حرفت که مشکلی نیست کلا 10 ها موندن یه ارامشی بهم داد که نگو..

آقا الان یه ویدئو دیگه از بازی دانلود کردم پشمام ریخت گرافیک آدماش بعضی جاها مثل fight night میمونه!!!!!!!!!!!

این ویدئو

جون هر کی دوست دارین این عکسو ببینید فقط قبلش جارو خاک اندازو بزارین بقلتون خونه پشمی نشه

http://www.gamersyde.com/pop_images_uncharted_3_drake_s_deception-17495-9.html

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای :((

عجب چیزی بود این فیلم من که نابود شدم :-o

هرکس که به گرافیک U3 شک داره حتما این فیلم ببینه

تا من پست میدم این امین پاک میکنه!
بابا من تو تاپیک امتیازات rage یه بار حرف از یه عنوان دیگه زدم پستم که پاک شد هیچی ۵۶۵۴۶۵۴ تا نقل قول هم ازش اومد
کلی هم حرف شنیدم !
حالا اینجا شده مقایسه گرافیک rage با uncharted (خنده داره خدا وکیلی!!! ) بعد پست من باید پاک شه؟
کجاست اون عدالتی که ازش دم میزدین :دی

پ.ن : امین کوتاه بیا این یکی رو

تا من پست میدم این امین پاک میکنه!
بابا من تو تاپیک امتیازات rage یه بار حرف از یه عنوان دیگه زدم پستم که پاک شد هیچی ۵۶۵۴۶۵۴ تا نقل قول هم ازش اومد
کلی هم حرف شنیدم !
حالا اینجا شده مقایسه گرافیک rage با uncharted (خنده داره خدا وکیلی!!! ) بعد پست من باید پاک شه؟
کجاست اون عدالتی که ازش دم میزدین :دی

پ.ن : امین کوتاه بیا این یکی رو

بحث Rage رو پاک نکردم چون 2 طرف بحث ناظم و مدیر انجمن هست خودشون باید رعایت کنن من چیکارم این وسط :دی

• Like
Reactions: Horror and u.T.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or