امتیازات Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

اخه بعضی ها جوری حرف می زنن انگار پیر این بازی هستن این بازی قبل از این نسل هم وجود داشته میانگینشم نزدیک 8 بوده فقط graw خیلی خوب کار کرد بیشترم شماره ی اولش

الان میانگین همون 8 هست پس برای این سری از بازی کافیه

Tom Clancy's Ghost Recon: Island Thunder - GameSpot.com
Tom Clancy's Ghost Recon: Desert Siege - GameSpot.com
Tom Clancy's Ghost Recon - GameSpot.com
Tom Clancy's Ghost Recon 2 - GameSpot.com
دوست عزیز مشکل اینه که نمره 8 در اون زمان مساوی با دهی هست که الان میدن.اون زمان سختگیری خیلی خیلی شدید بود.IGI با اون عظمتش 7.5 گرفته در اون زمان.

---------- نوشته در 07:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:28 AM ارسال شده بود ----------

8 یعنی‌ متوسط؟کلا عصر جدید نمره دهی‌ از این سایت آغاز شده :دی
به نظر من در این نسل 8 یعنی متوسط.(البته استثناء هم وجود داره)

جان؟ خودتون اختراع کردید؟
نه عزیز این نظر دوستانه! من نمیگم

---------- نوشته در 02:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

از این حرفا نزن که از شما بعیده.الان پس بتمن و آنچارتد 3 که نمرات کامل گرفتند چی هستن؟

مطمئناً متای gta v میره رو 97 تا 100.حالا ببینید و تماشا کنید.تازه یکم اطلاعات ازش اومده همه دارن پرواز میکنن.o:-)

نه اونا فوق العاده بودن نمیشه ازشون زیاد ایراد گرفت:d
من حدسم اینه متاش زیر 95 میشه
آره واقعا فوق العادست ولی خب سایتا سختگیر شدن

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:55 PM ارسال شده بود ----------

نه مثلا به طعنه گفت در واکنش به حرف (نظر) من:)
باور کن الان دارم میبینم کامنت دادی :)) اصلا ندیدم چی گفتی

دوست عزیز مشکل اینه که نمره 8 در اون زمان مساوی با دهی هست که الان میدن.اون زمان سختگیری خیلی خیلی شدید بود.IGI با اون عظمتش 7.5 گرفته در اون زمان.

---------- نوشته در 07:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:28 AM ارسال شده بود ----------

به نظر من در این نسل 8 یعنی متوسط.(البته استثناء هم وجود داره)

این به خاطر اینه که اون زمان کسی به نمره اهمیت نمی داد صنعت بازی سازی توی این مدت خیلی پیشرفت کرده تعداد بازی ها هم خیلی بیشتر شده

هیچ سایتی زیر نمره ی 8 نمی نویسه متوسط اکثرا می زنن great که بالاتر از very good هم می شه پس نظر شما از حقیقت خیلی فاصله داره

این به خاطر اینه که اون زمان کسی به نمره اهمیت نمی داد صنعت بازی سازی توی این مدت خیلی پیشرفت کرده تعداد بازی ها هم خیلی بیشتر شده

هیچ سایتی زیر نمره ی 8 نمی نویسه متوسط اکثرا می زنن great که بالاتر از very good هم می شه پس نظر شما از حقیقت خیلی فاصله داره
شما با اون چیزی که اونا مینویسن چیکار داری؟:dبعدشم شما چرا میگی اون زمان کسی به نمره اهمیت نمیداد؟کی همچین چیزی گفته؟اون زمان نمرات قداست داشت.الان خیلی بازیها هستن که نمراتشون بین 75 تا 80 هست،ولی حقیقتا جاشون تو زباله دونی هست.در حالیکه مثلا در سالهای گذشته ما بازیهای مثل IGI رو داشتیم که 7.5 میگرفت و یا اسپلینتر سل 1 که 8 گرقته از گیم اسپات.اتفاقا صنعت بازیسازی هم تو این نسل به نظر من اصلا پیشرفتی نکرده،بلکه به شدت افت کرده.فرمول بازیهای سوم شخص که شده کاورگیری+تیراندازی.اول شخصها هم که همشون میخوان از COD تقلید کنن تا فروش بالایی داشته باشن.

الان خیلی بازیها هستن که نمراتشون بین 75 تا 80 هست،ولی حقیقتا جاشون تو زباله دونی هست.
احساس نمیکنی نظر شخصیت رو داری به خورد تاپیک میدی حسین جان ؟!
من به شدت مشتاقم یکی دوتا از اون بازیهایی که متای 75 الی 80 دارن و جاشون توی زباله دونیه رو بشناسم .
اسپلینتر سل اگه 8 میگیره لیاقتش 8ـه ؛ IGI اگه میگیره 7.5 بیشتر از لیاقتش نمره گرفته حتی !
یه روز اگه بفهمم چرا این آشغال تو مملکت ما این همه محبوب شده (آی جی آی رو می گم.) اون روز میتونم سرم رو راحت بذارم روی بالشت .

من به شدت مشتاقم یکی دوتا از اون بازیهایی که متای 75 الی 80 دارن و جاشون توی زباله دونیه رو بشناسم .
اسپلینتر سل اگه 8 میگیره لیاقتش 8ـه ؛ IGI اگه میگیره 7.5 بیشتر از لیاقتش نمره گرفته حتی !
یه روز اگه بفهمم چرا این آشغال تو مملکت ما این همه محبوب شده (آی جی آی رو می گم.) اون روز میتونم سرم رو راحت بذارم روی بالشت .
حداقلش دلیل محبوبیتشون دوتا توپ گنده در مجاورت همدیگه که با Latex از جنس مو پوشونده شده نیست . . .

پ.ن : واقعن شرم نمیکنی به SC و IGI میگی آشغال؟ :|؟

پ.ن : واقعن شرم نمیکنی به SC و IGI میگی آشغال؟ :|؟

دافوک ؟
من کجا به SC همچین چیزی گفتم ؟:-/ ببینم میتونی این جماعت لوزر رو به جون من بندازی یا نه :hug: :دی !
من به IGI گفتم آشغال ، سر حرفم هم هستم .
بازی ای که به 70 هم نمیرسه میانگینش پس چیه ؟

دافوک ؟
من کجا به SC همچین چیزی گفتم ؟:-/ ببینم میتونی این جماعت لوزر رو به جون من بندازی یا نه :hug: :دی !
من به IGI گفتم آشغال ، سر حرفم هم هستم .
بازی ای که به 70 هم نمیرسه میانگینش پس چیه ؟
هِع . . .

من منظورت رو قشنگ سر باز گفتم، این جماعت هم حق دارن بدونن :دی.
نسخه دوم این بازی 70 شد تقریبن، نسخه ی اول بازی 72 شده، بنابر این نظریه ای که تو الان داری باید هیتمن رو هم آشغال بدونیم!

هِع . . .

من منظورت رو قشنگ سر باز گفتم، این جماعت هم حق دارن بدونن :دی.
نسخه دوم این بازی 70 شد تقریبن، نسخه ی اول بازی 72 شده، بنابر این نظریه ای که تو الان داری باید هیتمن رو هم آشغال بدونیم!
نسخه اول IGI امتیازش 70 بود، دومیش 64.
هیتمن اولین نسخه ـش 73 بود، بقیه نسخه هاش بالای 80.
صرفا جهت اطلاع رسانی صحیح :دی

شما با اون چیزی که اونا مینویسن چیکار داری؟:dبعدشم شما چرا میگی اون زمان کسی به نمره اهمیت نمیداد؟کی همچین چیزی گفته؟اون زمان نمرات قداست داشت.الان خیلی بازیها هستن که نمراتشون بین 75 تا 80 هست،ولی حقیقتا جاشون تو زباله دونی هست.در حالیکه مثلا در سالهای گذشته ما بازیهای مثل IGI رو داشتیم که 7.5 میگرفت و یا اسپلینتر سل 1 که 8 گرقته از گیم اسپات.اتفاقا صنعت بازیسازی هم تو این نسل به نظر من اصلا پیشرفتی نکرده،بلکه به شدت افت کرده.فرمول بازیهای سوم شخص که شده کاورگیری+تیراندازی.اول شخصها هم که همشون میخوان از COD تقلید کنن تا فروش بالایی داشته باشن.

اسپیل 1 که متاش 9.3 شده یکی از خفن های روز شد از گیم اسپات هم 8.6 گرفته pc هم 8.7 الان 8 کجا بود؟ igi هم بازیش داخل ایران اینقدر محبوب شد ضعف زیاد داشت

اگه کسی به نمره اهمیت می داد بازی هیتمن 1 با امتیاز 5.2 اینقدر محبوب نمی شد من با اینکه امتیاز ها رو چک می کردم اما باید خودم بازی می کردم بقیه که اصلا چک نمی کردن می گفتن بازی قشنگ چی اومده؟

من که نسل گذشته می شد چند ماه حتی یه بازی نسبتا خوب هم نمی اومد الان نمی دونم کدوم رو تموم کنم شما جای این حرف ها یه نگاه به چارت ها بنداز ببینید چقدر سرمایه گذاری بیشتر شده چقدر افراد بیشتری جذب شدن البته اگه می خواید منطقی بحث کنیم

این جمله هم فقط به شما می گم یعنی: شما این همه بازی خلاقانه ی این نسل رو نمی بینید بازی هایی که جهانی شدن بازی هایی که با هزینه ی کم گیم پلی بسیار نابی داشتن؟

آخرین ویرایش:
اصلا و ابدا.هر جا هم نظری دادم اولش نوشتم به نظر من.
اون بازیها هم جاش اینجا نیست که من اسم ببرم،پس بیخیال.

اگه کسی به نمره اهمیت می داد بازی هیتمن 1 با امتیاز 5.2 اینقدر محبوب نمی شد من با اینکه امتیاز ها رو چک می کردم اما باید خودم بازی می کردم بقیه که اصلا چک نمی کردن می گفتن بازی قشنگ چی اومده؟

من که نسل گذشته می شد چند ماه حتی یه بازی نسبتا خوب هم نمی اومد الان نمی دونم کدوم رو تموم کنم شما جای این حرف ها یه نگاه به چارت ها بنداز ببینید چقدر سرمایه گذاری بیشتر شده چقدر افراد بیشتری جذب شدن البته اگه می خواید منطقی بحث کنیم
همون خط اولی که نوشتی یه جورایی حرف من رو تائید میکنه:dچون هیتمن به قول خودت با امتیاز 5 انقدر محبوب میشه.چون اون زمان سختگیری بسیار زیاد بود و یک بازی بسیار خوب مثل هیتمن نمره 5 میگیره.نکته دوم اینکه در این نسل از لحاظ کمیت صنعت بازیسازی پیشرفت کرده،ولی از لحاظ کیفیت،به هیچ عنوان.دیگه شاهد نو آوری و ریسک استدیوها نیستیم.همش شده تقلید و تقلید و تقلید و .....ولی اینکه شما این نسل رو بهتر از نسل گذشته میدونی نظر شخصی شما هست و منم بهش احترام میزارم.من هم مثل شما فقط نظر خودمو گفتم.

نسخه اول IGI امتیازش 70 بود، دومیش 64.
هیتمن اولین نسخه ـش 73 بود، بقیه نسخه هاش بالای 80.
صرفا جهت اطلاع رسانی صحیح :دی
Hitman: Codename 47 for PC - GameRankings
Project IGI: I'm Going In for PC - GameRankings

پ.ن : اطلاع رسانی صحیح شما در حلق بنده :دی.

پ.ن 2: برای IGI :
[TABLE="class: release, width: 573"]
[TR="class: even"]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]GameSpot[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]12/22/00[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]Review [/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]7.5 از 10

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
برای Hitman :
[TR]
[TD]GameSpot[/TD]
[TD]11/28/00[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]5.2 از 10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hitman: Codename 47 for PC - GameRankings
Project IGI: I'm Going In for PC - GameRankings

پ.ن : اطلاع رسانی صحیح شما در حلق بنده :دی.

پ.ن 2: برای IGI :
[TR="class: even"]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]GameSpot[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]12/22/00[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]Review [/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]7.5 از 10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
برای Hitman :
[TR]
[TD]GameSpot[/TD]
[TD]11/28/00[/TD]
[TD]Review [/TD]
[TD]5.2 از 10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
عمو جان GR مدت هاست به خاطره ها پیوسته :دی شما تشریف ببر متا ببین چه خبره، GameSpot دقیقا چی میگه این وسط؟ :دی

چند تا بازی خیلی واسه ایرونی ها بزرگ شدن ،مثه Mafia و IGI و چندین بازی دیگه
اکثرشون هم بازی های معمولی ای بودن (Mafia تا حدودی خوب بود)
اما چون اکثرا توی بچگی اون بازی ها رو تجربه کردیم و خیلی باهاشون خاطره داریم و زمان بچگی ما خیلی معروف بودن (در کشور عزیزمون ایران) ، برای ما بزرگ تر از اونی شدن که واقعا هستن.

در مورد امتیاز دهی هم به نظر من قبلا نمره ی بالا بیشتر میدادن ، همین GS که توی یه سال یکی دو نمره ی 9.5 بیشنر نمیده به اکثر بازیهای ورزشی 9.3 ، 9.4 و ... میداد ! کلا دست و دل باز تر بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or