امتیازات Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

هیتمن از لحاظ فنی گفتم بازی ضعیفی بود من نمی گم منقدهای اون زمان می گن من خودم عاشق هیتمن 1 هستم بحث از نصفه نخونید بعدم به اشتباه نظر بدید کلی تا الان بحث شده

من با این که در نگاه اول به نسخه ی قبلی بازی اون رو یه آشغالی بیش ندونستم ولی با این حال بعد از یه مدت جذبش شدم و واقعا از بازی خوشم اومد ولی اینجا انگار قضیه فرق داره دیگه خبری از اون جنگ های تاکتیکی نیست با این اوصاف این بازی رو باید یه اکشن شوتر به حساب اورد فکر نکنم دیگه خبری از اون جنگ های واقعا نفس گیر باشه باید کاور بگیری و یه سری کار های فرعی (البته اگه دلت خواست) انجام بدی تا بشه به این جنگ بگی تاکتیکی وگر نه بکش برو جلو گوشتم به این حرفا نباشه

دوستان من چند صفحه پیش فقط به عنوان مثال اسم چند بازی رو آوردم.ولی الان تاپیک کلا شده در بحث در مورد IGI و هیتمن:dبیخیال بشیم بهتره.
با این اوصاف این بازی رو باید یه اکشن شوتر به حساب اورد فکر نکنم دیگه خبری از اون جنگ های واقعا نفس گیر باشه باید کاور بگیری و یه سری کار های فرعی (البته اگه دلت خواست) انجام بدی تا بشه به این جنگ بگی تاکتیکی وگر نه بکش برو جلو گوشتم به این حرفا نباشه
چون گیمرها در این دوره زمونه(که خب اکثرا سنشون بین 12 تا 18 هست)حوصله جنگ تاکتیکی ندارن.فقط یه اسلحه بده به طرف تا بکشه و بره جلو و حِس خود خفن پنداری بهش دست بده.با این وضعیت مشخص هست بازیهایی مثل GR هم به این وضعیت دچار میشن.

همیشه عاشق GEOW بودم و هستم.ولی با اومدنش به دنیای گیم باعث شد یه عده سازنده احمق فقط در تلاش باشن که بازیشون شبیه به GEOW بشه تا بتونه محبوب بشه و خوب بفروشه.

دوستان من چند صفحه پیش فقط به عنوان مثال اسم چند بازی رو آوردم.ولی الان تاپیک کلا شده در بحث در مورد IGI و هیتمن:dبیخیال بشیم بهتره.

چون گیمرها در این دوره زمونه(که خب اکثرا سنشون بین 12 تا 18 هست)حوصله جنگ تاکتیکی ندارن.فقط یه اسلحه بده به طرف تا بکشه و بره جلو و حِس خود خفن پنداری بهش دست بده.با این وضعیت مشخص هست بازیهایی مثل GR هم به این وضعیت دچار میشن.

همیشه عاشق GEOW بودم و هستم.ولی با اومدنش به دنیای گیم باعث شد یه عده سازنده احمق فقط در تلاش باشن که بازیشون شبیه به GEOW بشه تا بتونه محبوب بشه و خوب بفروشه.
وضعیت فجیع ترش رو هم تو ایران شاهدیم بچه ی 7-8 ساله میاد میشنه پشت PC تو گیم نت یه بازی رو همین جوری انتخاب می کنه به فرض مثال COD بعد فقط بکش برو جلو هیچ کاری هم به این حرفا نداره فقط بکش برو جلو یه سری گیمر کم هستند که فقط به این جور بازی ها علاقه دارند و می فهمند که هارد کور بودن بعنی چه
تو این جور زمینه ها خوب الان پول حرف اول رو تو این صنعت میزن همون جور که خودت گفتی یعنی همیشه می زده ولی الان نقشش پر رنگ تر شده و شرکتا به دنبال سود زیاد هست به همین خاطر مثل کارگردان های هالیوودی دست به ساخت فیلم های اکشن مطلق می زنند که واقعا دیگه دارم حالم از این وضع به هم می خوره یه سری بازی و یا حالا فیلم که فقط اکشن درش حرف اول رو میزنه .بعنی الان فکر کنم که نو آوری در این نسل به صفر رسیده باشه و دلیل اون هم فقط و فقط پول هست

وضعیت فجیع ترش رو هم تو ایران شاهدیم بچه ی 7-8 ساله میاد میشنه پشت PC تو گیم نت یه بازی رو همین جوری انتخاب می کنه به فرض مثال COD بعد فقط بکش برو جلو هیچ کاری هم به این حرفا نداره فقط بکش برو جلو یه سری گیمر کم هستند که فقط به این جور بازی ها علاقه دارند و می فهمند که هارد کور بودن بعنی چه تو این جور زمینه ها خوب الان پول حرف اول رو تو این صنعت میزن همون جور که خودت گفتی یعنی همیشه می زده ولی الان نقشش پر رنگ تر شده و شرکتا به دنبال سود زیاد هست به همین خاطر مثل کارگردان های هالیوودی دست به ساخت فیلم های اکشن مطلق می زنند که واقعا دیگه دارم حالم از این وضع به هم می خوره یه سری بازی و یا حالا فیلم که فقط اکشن درش حرف اول رو میزنه .بعنی الان فکر کنم که نو آوری در این نسل به صفر رسیده باشه و دلیل اون هم فقط و فقط پول هست
كاملا موافقم منم ديگه حالم از اين بازياي بكش برو جلو بهم ميخوره يكم خلاقيت به خرج دادنم بد نيست خسته شديم از اين بازياي تكراري كجان اون ايول هاي كلاسيك سايلنت هيل هاي كلاسيك به شخصه وقتي dark soulsرو بازي كردم از نهايت خلاقيتش شگفت زده شدم

نمیدونم چند نفرتون که اینجا بازی رو دارین میکوبین، Future Soldier رو بازی کردین. من که دارم بازی میکنم انصافا قشنگ کار شده و یه بالانس خوبی بین تاکتیکال، Stealth و شوتر داره. در حد خودش بسیار عالیه. من ازش انتظار Operation Flashpoint نداشتم و الان هم راضیم از بازی.
اگه انتظار امتیاز در حد Advanced Warfighter ها داشتین، خُب انتظار اضافی داشتین، چون هر چقدر هم FS بهتر از AW باشه، اقتضای زمان (اول نسل و انتهای نسل) باعث میشه نتونه به اون میانگین امتیاز برسه.

نمیدونم چند نفرتون که اینجا بازی رو دارین میکوبین، Future Soldier رو بازی کردین. من که دارم بازی میکنم انصافا قشنگ کار شده و یه بالانس خوبی بین تاکتیکال، Stealth و شوتر داره. در حد خودش بسیار عالیه. من ازش انتظار Operation Flashpoint نداشتم و الان هم راضیم از بازی.
اگه انتظار امتیاز در حد Advanced Warfighter ها داشتین، خُب انتظار اضافی داشتین، چون هر چقدر هم FS بهتر از AW باشه، اقتضای زمان (اول نسل و انتهای نسل) باعث میشه نتونه به اون میانگین امتیاز برسه.
خوب بالاخره این رو هم باید قبول کرد که دیگه این اون بازی نسیت که با هاش کلی خاطره داشتیم و بیشتر به سمت اکشن رفته تا اون گیم پلی سخت که هر گیمری رو وادار به خروج از بازی می کرد. و به عبارتی به چالش فنی می کشید طرف باید کلی می نشست رو کار هایی که می خواست انجام بده برنامه ریی کرد.
بعد هم قصد بچه ها فکر نکنم کوبوندن بازی باشه بلکه ...

چرا انقدر علاقه داری به ماله کشی روی گنده کاری های یوبی سافت؟

خیلی بازیش عالیه. فقط نسبت به نسخه قبلی آسون تر شده. خیلی بازیه خوبیه!!

شما اصلاً رو هارد گذاشتی که میگی آسونه؟ اگه یه لحظه غفلت کنی میزننت.ولی بازم آسون تره ولی نه اون آسونی که شماها میگید.

گفتم نسبت به نسخه قبلی!!! هر دو نسخه رو نرمال!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or