امتیازات Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

وحید جان یوبی خیلی وقته که ارادت خاصی به PC پیدا کرده:|خاک بر اون سرشون.نمیدونم شرکتی که نسل قبل اونجوری فرمانروایی میکرد،این نسل چه مرگش شده!!!!!
چیز خاصیش نیست. مزه پول رفته زیر زبونشون. اینقدر رو غنسول بازی بسازن که جونشون دربیاد. اینها احترام برای PC قائل نیستن و ما PC بازها هم ذره ای اهمیت و بها به این شرکت نکبت و مردشور برده نمی دیم.

بازی یک میلیون دزدی کرده بود،گرافیکش هم مشکل داشت،آخرش هم جالب تمام نشد،داستان و شضخیت هم تعطیل & شماره های قبلیش بهتر بودن (یعنی افت کرد)
اما حقش 8.5 بود نه 7.5

کلا 6 هم زیادش بود میدونید چرا برای دروغ گویی به مخاطب یک نفر اگر اون دمویی که توی e3 نشون دادن رو تو بازی برای من آوورد من حرفم رو کامل پس میگیرم و عزر خواهی میکنم دروغ که شاخ دم نداره تازه افکت انفجار شماره قبلش خیلی بیشتر بود من کاری ندارم که این بازی در چه سطحی قرار میگیره ولی وقتی هایپ میکنی باید در جواب هم یک چیز قابل قبول بدی بیرون اینم شد بازی که همش غیب شی مارک کنی یارات بکشن اونم اون پایان و داستان مسخرش

متاسفانه یوبی چند وقتی بازیهاش رو خیای هایپ میکنه بعد که عرضه میشن میبینی که خیلی هم خوب نیستن...امید وارم فار کرای 3 اینجوری نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or