امتیازات Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

چند تا بازی خیلی واسه ایرونی ها بزرگ شدن ،مثه Mafia و IGI و چندین بازی دیگه
اکثرشون هم بازی های معمولی ای بودن (Mafia تا حدودی خوب بود)
اما چون اکثرا توی بچگی اون بازی ها رو تجربه کردیم و خیلی باهاشون خاطره داریم و زمان بچگی ما خیلی معروف بودن (در کشور عزیزمون ایران) ، برای ما بزرگ تر از اونی شدن که واقعا هستن.

در مورد امتیاز دهی هم به نظر من قبلا نمره ی بالا بیشتر میدادن ، همین GS که توی یه سال یکی دو نمره ی 9.5 بیشنر نمیده به اکثر بازیهای ورزشی 9.3 ، 9.4 و ... میداد ! کلا دست و دل باز تر بودن
شرمنده بابت اسپم دوستان!
افشین جان به نظرت این عادلانه هست که بگیم Mafia یه بازی نسبتا خوبه؟
بازی که از گیم اسپات نمره 9.3 رو دریافت کرده و متا او از 27 نقد 88 شده بازی نسبتا خوبه؟
Mafia - GameSpot.com

شرمنده بابت اسپم دوستان!
افشین جان به نظرت این عادلانه هست که بگیم Mafia یه بازی نسبتا خوبه؟
بازی که از گیم اسپات نمره 9.3 رو دریافت کرده و متا او از 27 نقد 88 شده بازی نسبتا خوبه؟
Mafia - GameSpot.com

حالا نسبتا خوب نه ، خیلی خوب . ولی شاهکار نبود

من خودم ازون عاشقای سینه چاکه مافیا بودم و هستم و جز بازیهایی هست که به شدت باهاش خاطره دارم و از بهترین خاطرات بچگیم هست ، ولی میگم شاهکار نبود .

IGI رو که با کیوان موافقم ، مزخرف بود .

اصلا و ابدا.هر جا هم نظری دادم اولش نوشتم به نظر من.
اون بازیها هم جاش اینجا نیست که من اسم ببرم،پس بیخیال.

همون خط اولی که نوشتی یه جورایی حرف من رو تائید میکنه:dچون هیتمن به قول خودت با امتیاز 5 انقدر محبوب میشه.چون اون زمان سختگیری بسیار زیاد بود و یک بازی بسیار خوب مثل هیتمن نمره 5 میگیره.نکته دوم اینکه در این نسل از لحاظ کمیت صنعت بازیسازی پیشرفت کرده،ولی از لحاظ کیفیت،به هیچ عنوان.دیگه شاهد نو آوری و ریسک استدیوها نیستیم.همش شده تقلید و تقلید و تقلید و .....ولی اینکه شما این نسل رو بهتر از نسل گذشته میدونی نظر شخصی شما هست و منم بهش احترام میزارم.من هم مثل شما فقط نظر خودمو گفتم.

هیتمن رسما بازی ضعیفی بود اما اون زمان مدل نقد کردن فرق داشت فقط فنی بود صداگذاری- گرافیک..... که هیتمن در همش ضعیف بود:d

سازننده ها بنگاه خیریه که نزدن می خوان پول بیشتر در بیارن خیلی کاراشون اشتباه بوده اما چیزهای خوب هم زیاد داشتن

در اخر ما تنها کسایی هستیم که راجب جنس دزدی اینطور بحث می کنیم مثلا: شما بری ضبط همسایتون رو بدوزدی بعد بیای بگی این چه ضبطیه چرا بهترشو نذاشته که من بدوزدم:d

ببخشید میون بحثای کارشناسیتون پا برهنه میپرم؛ این امتیازایی که میگین از بازیای دیگه (!) میانگین رو دارین عرض میکنین یا امتیاز Game Spot رو؟:-/ چون یه اعدادی برای بعضی بازیای خاص (!!) گفته میشه که من تا به حال ندیدم!!:-/

هیتمن رسما بازی ضعیفی بود اما اون زمان مدل نقد کردن فرق داشت فقط فنی بود صداگذاری- گرافیک..... که هیتمن در همش ضعیف بود:d

سازننده ها بنگاه خیریه که نزدن می خوان پول بیشتر در بیارن خیلی کاراشون اشتباه بوده اما چیزهای خوب هم زیاد داشتن

در اخر ما تنها کسایی هستیم که راجب جنس دزدی اینطور بحث می کنیم مثلا: شما بری ضبط همسایتون رو بدوزدی بعد بیای بگی این چه ضبطیه چرا بهترشو نذاشته که من بدوزدم:d
و بالاخره هیتمن هم بازی ضعیف شدی.پروژه بعدی چیه؟bioshock چطوره؟
راستی اسم اینجا تاپیک امتیازات ولی متاسفانه کمترین چیزی که دیده میشه امتیاز هست

يا حضرت عباس !!

HITMAN شد بازي بد و ضعيف ............

خب بزاريد منم بگم ديگه :

اصلا اين Starcraft بازي بود ؟؟؟! Diablo هم كه تو تاپيك بقل اشغال بودنش ثابت شد !!!

31562703237696436939.png

ببخشید میون بحثای کارشناسیتون پا برهنه میپرم؛ این امتیازایی که میگین از بازیای دیگه (!) میانگین رو دارین عرض میکنین یا امتیاز Game Spot رو؟:-/ چون یه اعدادی برای بعضی بازیای خاص (!!) گفته میشه که من تا به حال ندیدم!!:-/
هم بحث درباره میانگین کلی هست هم میانگین GS، همه هم یه امتیاز میدن :دی.
Gameranking هم مثکه جدیدن مرجع امتیاز های بازی ها نیست دیگه.
Hitman و SC هم بازی های متوسطی هستند.
IGI هم آشغال اعلام شده.
Mafia هم یک بازی متوسط بود که شاهکار نبود.
Max Payne هم عنوان معمولی بود.

ولی خب Gears Of War شاهکار قرن بود :|.

هم بحث درباره میانگین کلی هست هم میانگین GS، همه هم یه امتیاز میدن :دی.
Gameranking هم مثکه جدیدن مرجع امتیاز های بازی ها نیست دیگه.
Hitman و SC هم بازی های متوسطی هستند.
IGI هم آشغال اعلام شده.
Mafia هم یک بازی متوسط بود که شاهکار نبود.
Max Payne هم عنوان معمولی بود.

ولی خب Gears Of War شاهکار قرن بود :|.
میثم این همه پیچوندن نداره، در حال حاضر MetaCritic معتبرترین مرجع واسه اعلام امتیاز بازی ها هست. خیلی ساده و راحت :دی

کوسه به بازی نمره B داد.

هیتمن و IGI که برای الان نیستند . . .
بعدش من کلن Gameranking که اسمش و کارش اینه رو ترجیح میدم.
نپیچوندم تازه.
بحث کلیم این بود که، فاز روشن فکری الان کبوندن IGI و Mafia و SC و MP هست فعلن.
بانوی اعظم بایونتا که یه منشی در دفتر کار فیلم سازی پ*ن هست تو ایران اینقدر طرفدار پیدا کرد کسی هم بهش نگفت آشغال.
ولی بازی هایی مثل IGI و Mafia که در زمان خودشون حداقل تو سبک خودشون تحول بودن، شدن متوسط وآشغال . . .

حالا بماند بازی هایی مثل Gears Of War . . .
خب نظر من و تو زیاد مهم نیست :دی شما نگاه کنی اکثر سازنده ها MetaCritic رو مرجع قرار میدن و صراحتا میگن امتیاز بازیشون تو MetaCritic فلانه.
==
نمیخوام بحث تاپیک منحرف بشه ولی به نظر من هم IGI آشغال بود (البته با نگاه به این قضیه که بین گیمرهای ایرانی اینقدر تحویل گرفته شد :دی)
خب اگر IGI با نمره 7.5 در اون زمان آشغال حساب میشه،پس GRFS هم آشغاله دیگه
من از رو نمره نگفتم، نظر خودم بود صرفا :دی وگرنه بهترین بازی تاریخ واسه من متاش 83 هست :دی

آخرین ویرایش:
میثم این همه پیچوندن نداره، در حال حاضر MetaCritic معتبرترین مرجع واسه اعلام امتیاز بازی ها هست. خیلی ساده و راحت :دی
===
کوسه به بازی نمره B داد.
هیتمن و IGI که برای الان نیستند . . .
بعدش من کلن Gameranking که اسمش و کارش اینه رو ترجیح میدم.
نپیچوندم تازه.
بحث کلیم این بود که، فاز روشن فکری الان کبوندن IGI و Mafia و SC و MP هست فعلن.
بانوی اعظم بایونتا که یه منشی در دفتر کار فیلم سازی پ*ن هست تو ایران اینقدر طرفدار پیدا کرد کسی هم بهش نگفت آشغال.
ولی بازی هایی مثل IGI و Mafia که در زمان خودشون حداقل تو سبک خودشون تحول بودن، شدن متوسط وآشغال . . .

حالا بماند بازی هایی مثل Gears Of War . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or