امتیازات Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

از اولش هم نسبت به این بازی نگران بودم، ظاهرا سریال گند زدن های یوبی سافت همچنان ادامه داره [و خواهد داشت]. GR: AW یه شاهکار بود که دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه. البته من هیچوقت GR رو به خاطر امتیازهاش بازی نمیکنم ولی با توجه به اینکه ساخته ی مهره سوخته ای به نام یوبی سافت هست کاملا مشخصه در چه سطحیه.

به نظر من که بازی خیلی قشنگی هست در حد قبلی هاش نیست اما خیلی هم اختلاف نداره اینقدر به این نمره ها گیر ندید میانگین 8 برای این سری کاملا مناسبه

اشکالاتی که باعث کاهش متا میشه: آسون بودن بیش از حد بازی،امکانات بیش از حد در اختیار شما،فیزیک نه چندان خوب،کات سین های CG ضعیف،طراحی ضعیف صورت ها و یکی دوتا دیگه! در کل بازی قشنگی ــه.
كاملا موافقم طراحي صورت ها واقعا خنده داره اصلا با بازي نميخونه مخصوصا كاراكتراي اصلي ولي در كل گرافيك خوبي داره

والا KANE جان از بخش چند نفره ی بازی که تعریف شده تو بخش سینگلم که تقریبا امیدوارکننده و خوب کار کرده گرافیک بازی خوب و گیم پلیش قویه حالا دیگه تصمیم با شماست داداشم;)

R6 : Patriots شده Heavy Rain :دی نگران اون نباشید از همین الان ازش قطع امید کنین :دی

این بازی هم بعد از به تعویق افتادنش مطمئن شدم که گند خورده . چون حدود 1 سال ازش هیچ خبری نبود حتی تریلر هم ازش ندادن بیرون . معلوم بود قضیه SC : C دوباره تا حدی تکرار شده و وسط پروژه یه سری چیا رو کن فیکون کردن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or