امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد را در تاپیک امتیازات TLOU از ما بخواهید

اقا ناموسا معرفی فیلم کره ای تو تاپیک امتیازات ؟ =))
از اسپمی که شما دادین هزاربار مفید تر و مرتبط تر بود
____
پ.ن::(

148016

راجع به نقد Skill Up صحبت شده اینجا؟ خیلی خوب و منطقی حرف میزنه توی نقدش. یعنی چیزایی که میگه قابل بحثه. مثل نقد گیم اسپات چرت و پرت توی نکات منفی لیست نکرده و آخرش بده 8/:)
برو کانال Laymen Gaming یک ویدیو، بطور خودمونی با برادر هاش در مورد بازی حرف میزنه، توی استریم اش هم میگفت اگه بخواد بطور شخصی به بازی نمره بده، 7/10 میداده!

من 4 تا ویدیو دیدم جدا هر کدوم به یک نقطه داستان توپیده بودن، با اینکه نظرشون خیلی هم مثبت بود مثل Alanah Pearce
که میگفت کرکترای جدید و پیوند هاشون اصلا براش قابل ارتباط نبودن برعکس قسمت اول و رابطه جوئل و الی...البته بطور کل Narrative بازی رو دوست داشت.

بطور کل این کرکترای جدید و نچسب بودن اشون رو من زیاد میشنوم:D

آخرین ویرایش:
فکر نکن یادم رفته. آدرس رو سریع برام پخ کن. جوری بزنمت که هر وقت عدد 97 رو دیدی، غریزی بترسی:D
===
راجع به نقد Skill Up صحبت شده اینجا؟ خیلی خوب و منطقی حرف میزنه توی نقدش. یعنی چیزایی که میگه قابل بحثه. مثل نقد گیم اسپات چرت و پرت توی نکات منفی لیست نکرده و آخرش بده 8/:)

من ک گفتم هنوز امید دارم به 97 شدن :دی
بذار پرونده امتیازاتش بسته بشه بعد ادرس هم میفرستم :D

• Like
Reactions: arash1996
فکر نکن یادم رفته. آدرس رو سریع برام پخ کن. جوری بزنمت که هر وقت عدد 97 رو دیدی، غریزی بترسی:D
===
نقد گیم‌اسپات کجاش چرت و پرت بود؟ نقد SkillUp خیلی خوب بود ولی نقد گیم اسپات مشکلی نداشت. میگفت خشونت بازی مشکل داره (منظورش glorify کردن خشونت بوده.) بعدشم که ملت گیمر ریختن بدبخت رو داکس کردن چون زنه.

• Like
Reactions: saeed_sg
من نمیدونم چرا نظر skill up اینا انقدر داره بولد میشه :| اون ۵۰ تا منتقدی که به بازی نمره ی کامل و ۱۰ از ۱۰ دادن یا منتقدانی که نمره ی بین ۹ تا ۹.۸ دادن رو ول کردن چسبیدن به کسی که به خاطر اینکه با داستان بازی حال نکرده چرت و پرت تحویل میده و یکی از نقاط قوت بازی که به شدت نسبت به نسخه اول پیشرفت داشته(گیمپلی) رو میکوبه.البته به بعضی ها حق میدم هر کی از بازیهای سونی ایراد بگیره منتقد درست و حسابی میشه...اتفاقا تنها چیزی که ضعف نداره گیمپلی بازیه و به خاطر همین چنین متایی گرفته وگرنه داستان سلیقه ای هست و به خاطر اینکه سونی اجازه نداده داستان رو کاملا بشکافن و اسپویل کنن افتاده به چرت گویی و از گیمپلی ایراد میگیره.گیمپلی نسبت به نسخه اول جهش عجیبی داشته.از قابلیت داج که گیمپلی رو لذت بخش تر و سینمایی تر میکنه تا سیستم کمبات فوق العاده بازی و کرفتینگ بسیار عمیق و قابلیت دراز کشیدن و قابلیت پرش و داشتن طناب و معما های بسیار پیچیده تر نسبت به نسخه اول و هوش مصنوعی فوق العاده بازی و مخفی کاری عالی بازی که بعضی ها حتی با متال گیر هم مقایسه اش میکردن و میکس پرتاپ اشیا و سیستم ضد حمله و ... .تنها بخشی که نمیشه ازش ایراد گرفت گیمپلی هست.

رئیس سابق ناتی داگ:

View attachment 148021
بالسترا و ولز پدر ناتی داگ نوین بودن :( بخصوص انتقالشون از ساخت پلتفرمر ها به نسل هفت و انچارتد و فوقع ما وقع :( جاش خالیه. خدا رو شکر ولز هنوز هست.

نقد گیم‌اسپات کجاش چرت و پرت بود؟ نقد SkillUp خیلی خوب بود ولی نقد گیم اسپات مشکلی نداشت. میگفت خشونت بازی مشکل داره (منظورش glorify کردن خشونت بوده.) بعدشم که ملت گیمر ریختن بدبخت رو داکس کردن چون زنه.
خشونت بازی از Doom و Mortal Kombat هم بیشتر بوده؟ ایا انقدر سر خشونت‌های اون دوتا مانور داده شده؟ و خیلی بازیای دیگه که الان یادم نیست.
خشونت تلو اتفاقا برای فان و لذت نیست بر خلاف اون دوتای بالا، اتفاقا انقدر واقعی و قابل درکه که حال بهم زنه و بر خلاف یه نقد از صدتا بقیه نقدها به این مورد خیلی اشاره کردن.
میزان درک و فهم منتقد از یه سابجکت تو بازی خیلی مهمه. حالا چه مرد چه زن چه خزنده چه پرنده چه آپاچی هلی کوپتر.

اتفاقا سر خشونت بازی من خودم تمام قد ازش دفاع میکنم چون تم داستان بازی پشتشه و از عمد سعی شده خشونت بازی Uncomfortable باشه تا اون چرخه خشونت رو به مخاطب منتقل کنه.
مهم نیست در عمل موفق یا ناموفق بوده باشه، مهم اینکه ویژنی پشتشه و الکی همینطور Gore P*rn نیست.

خشونت بازی از Doom و Mortal Kombat هم بیشتر بوده؟ ایا انقدر سر خشونت‌های اون دوتا مانور داده شده؟ و خیلی بازیای دیگه که الان یادم نیست.
خشونت تلو اتفاقا برای فان و لذت نیست بر خلاف اون دوتای بالا، اتفاقا انقدر واقعی و قابل درکه که حال بهم زنه و بر خلاف یه نقد از صدتا بقیه نقدها به این مورد خیلی اشاره کردن.
میزان درک و فهم منتقد از یه سابجکت تو بازی خیلی مهمه. حالا چه مرد چه زن چه خزنده چه پرنده چه آپاچی هلی کوپتر.
والا من چیزایی که گوش کردم به نظرم خیلی نظرش پخته میومد. قرار نیست بقیه رو اذیت نکرده باشه اینم اذیت نکنه. یکی از چیزایی که اذیتش کرده بود میگفت اتفاقاً خشونت بازی با این که قابل درکه و واقعی ولی بازی تلاشی نمی‌کنه که تو رو پشیمون کنه از این خشونتی که داری انجام میدی و الخ. یعنی اون حال بهم زنیش رو قبول نداشته حالا تو بازی نکرده میگی چرت و پرته چون بقیه مشکلی نداشتن جالبه.:D بعدش این جز معدود منتقدین زنی بوده که بازی رو نقد کرده. مسلماً تفاوت جنسیت منجر بهتفاوت دریافت و پردازش احساسات درون بازی هم می‌شه.

مازیار انقدر فاز منفی نده ایشالله متای بازی 96 میمونه :>
بازی همین الانم حقش خورده شده... دیگه فکر کن 93 بشه...
من که چند روز قبل اومدن نمرات گفتم،، بازی متاش بشه زیر 96، دیگه هیچوقت هیچ اسمی از متا نمی‌برم

بازی همین الانم حقش خورده شده... دیگه فکر کن 93 بشه...
من که چند روز قبل اومدن نمرات گفتم،، بازی متاش بشه زیر 96، دیگه هیچوقت هیچ اسمی از متا نمی‌برم
ته تهش به نظرم 95 میشه هرچند احتمالش زیاده همین 96 هم بمونه

• Like
Reactions: sms12
والا من چیزایی که گوش کردم به نظرم خیلی نظرش پخته میومد. قرار نیست بقیه رو اذیت نکرده باشه اینم اذیت نکنه. یکی از چیزایی که اذیتش کرده بود میگفت اتفاقاً خشونت بازی با این که قابل درکه و واقعی ولی بازی تلاشی نمی‌کنه که تو رو پشیمون کنه از این خشونتی که داری انجام میدی و الخ. یعنی اون حال بهم زنیش رو قبول نداشته حالا تو بازی نکرده میگی چرت و پرته چون بقیه مشکلی نداشتن جالبه.:D بعدش این جز معدود منتقدین زنی بوده که بازی رو نقد کرده. مسلماً تفاوت جنسیت منجر بهتفاوت دریافت و پردازش احساسات درون بازی هم می‌شه.
جالبه پس چطور اکثر منتقدا گفتن، کشتن آدما تو بازی شدیدا بهشون حس عذاب وجدان داده...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or