امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

وحید و احسان:

حرفاتون رو قبول دارم. شرایر داره زیادی شور میکنه قضایا رو و این به اعتبارش به شدت لطمه میزنه. البته طبیعیه به خاطر خبرنگار بودنشه و خبرنگار ها هم خیلی سرک میکشن و دست بر قضا شرایر روابط زیادی داره و آدم کوچکی نیست توی حیطه کاریش. ولی اینجور که از اینطرف و اونطرف شنیدم، خود نیل قبل از عرضه بازی هر کس بهش پیام میداده و یا بهش فحش میداده یا راجع به لیک های داستانی ابراز ناراحتی میکرده (یا هر یاوه دیگه ای که بهش میگفته)، سریع اسکرین شاتش میکرده توی اینستا و یه کامنت هم میداده روش. خب این کار در مقام کارگردان بازی خوب نیست حقیقتا چون آدم باید پرستیژ خودش رو حفظ کنه اینجور مواقع. میدونم فشار کاری سنگین بوده و میدونم آدم ممکنه نتونه تحمل کنه، ولی تو که میدونی داری راه درست رو میری و تا الان هم تحمل کردی، یه خرده دیگه هم تحمل کن تا ملت بازی کنن و راحت بشی. این حواشی هم بیخود به وجود نمیاد حقیقتا. اگر یه خرده مدیریت بهتر میبود و اون لیک ها صورت نمیگرفت، این همه زد و بند به وجود نمیومد. تمام این قضایا از همین لیک ها شروع شد. حالا این بازی ساخته و عرضه شد، ولی واقعا ناتی داگ باید یه تحول اساسی توی سیستم مدیریتش بده و در عین حال یه استراحت هم به خودشون بدن و سریع بازی بعدیشون رو شروع نکنن. انصافا توی یکی دو سال اخیر کسی فکرش رو هم نمیکرد اینقدر حاشیه برای ناتی داگ درست بشه.
من خودم شدید مخالف کرانچ هستم و واقعا قضیه شوخی برداری نیست که من بخوام بخاطر یه سرگرمیم با جون و میزان سلامت روحی و جسمی انسان ‌های دیگه جابجاش کنم و مهم‌تر بدونمش حتی و اگه کرانچ شدیدی بوده تو استدیو ناتی داگ واقعا چه خوب که مقاله منتشر شده و اطلاع رسانی شده از وضعیت فشار و سختی کارکنان صنعتی که با وجود بسیار سود ده بودنشون اما انچنان تمجید نمیشن چه مالی و چه انسانی. صنعت بازی و کارکناش واقعا از رو علاقه قلبی اداره میشه بر خلاف بقیه صنایع دیگه سرگرمی و کسی که ذره‌ای با بازیسازی و سختی‌هاش اشنا باشه میدونه چقدر کار طاقت فرسا و پر فشاری هست و تا ته قلبت بهش ایمان نداشته باشی امکان نداره بتونی دووم بیاری داخلش و سر هکین موضوع کرانچ واقعا حال بهم زنه و شدیدا نکوهش میشه چون سو استفاده از عشق و علاقه افراد داخلش هست اما این مسائل نیل و شرایر واقعا بقول کوری دیگه از نگرانی برای صنعت و کارکناش گذشته و عملا تبدیل شده به یه قضیه شخصی و کینه دوزی. کاملا از حرفای شرایر و عکس العمل‌هاش مشخصه. سر همین مورد آدم اعصابش خرد میشه.
بازی رو هم بخاطر کرانچ انتقاد و بررسی نمیکنه، عملا داره تخریبش میکنه سر ماهیتش با مقایسه‌های مسخره و دقیقا با حرف‌های بی ربط داره صدمه به کسایی میزنه که چند مدت پیش میخواست با اون مقاله ازشون دفاع کنه!! اون جمله بعضی عوامل میخوان بازی شکست بخوره هم که دیگه اوجش بود!! عملا داشت میگفت اون عده ناراضی ناراحت نیستند بلکه غیرحرفه‌ای هستند و این توهینه!
در کل میگم قضیه کاملا برای شرایر شخصی و بچگانه شده و بقول کوری داره از طریق تریبونش قلدری میکنه و میخواد بگه با من راه نیای، نمیذارم راه بری!!!

جواب Colin Morarity خیلی خوب بود

فقط امیدوارم بازی زودتر نقداش بیاد و فروششم بکنه و قضیه به خوبی و خوشی تموم شه. تو زندگیم یادم نمیاد سر یه بازی اینقدر داستان بوجود اومده باشه. خود تاپیک بازی رو هم نگاه کنیم همین قضایا توش هست یعنی روزی نبوده یه داستانی از توش در نیاد. نمیدونم چرا اینقدر همه جای دنیا سیاست زده شده

اینقدر خون خودتون رو کثیف نکنین این شرایر نسخه غیر وطنی همین دوست خوب خودمونه ( 96 پر ایراد ! ) ... وضعیتشون خیلی معلومه اینا :دی
دقیقا. فکر میکنم اینا یک روح هستن در دو کالبد. یا شاید هم اکانت تویترش دست همین دوستمون افتاده.

نیل که مرتب توییت میزنه در مورد بازی(نسبت به روزای دیگه بیشتر، دقیقا می دونه با چه روشی جلو بره :D) و غیر از اون توییت اول که برا قهوه ای کردنش زد دیگه پشمم حسابش نکرد، عوضش از دیشب تا الان جیسون داره مدام برای کامیونیتی توییت میزنه! ولی یا بلاکش میکنن یا تحقیرش می کنن بخاطر ضعفش در پخش اخبار دروغو بی اساس.

فک کنم دیگه از کسی پنهون نباشه که داستان TLOU2 در مورد انتقام با درون مایه چرخه خشونت است!
برای اینکه برای بازی توی این روزای اخر آماده بشید یک فیلم خوش ساخت کره ایی به اسم I Saw the Devil رو که در مورد انتقام هست میخوام بهتون پیشنهاد بدم.
i-saw-the-devil-movie-poster-01.jpg
فک کنم همتون دیگه OldBoy رو دیده باشید، که یکی از بهترین فیلم ها در این موضوع است.
حالا نقش اصلی اون در این فیلم هم نقش داره.
در مورد پلات داستان هم چیزی نمیگم که مزه اش نره، با اینحال فیلم بخوبی پیام خودش رو در مورد مبحث انتقام میتونه منتقل کنه که باعث میشه ارزش دیدن رو داشته باشه.
اکشن قوی هم داره.
با اینحال فیلم بشدت خشن و در یک صحنه هایی حتی حال بهم زنه، اگه تحمل همچین صحنه هایی رو ندارید بهتون دیدنش رو پیشنهاد نمیکنم.
البته از اونور باعث میشه برای TLOU2 و خشونت اش گرم بشید.:دی

فک کنم دیگه از کسی پنهون نباشه که داستان TLOU2 در مورد انتقام با درون مایه چرخه خشونت است!
برای اینکه برای بازی توی این روزای اخر آماده بشید یک فیلم خوش ساخت کره ایی به اسم I Saw the Devil رو که در مورد انتقام هست میخوام بهتون پیشنهاد بدم.
View attachment 147991
فک کنم همتون دیگه OldBoy رو دیده باشید، که یکی از بهترین فیلم ها در این موضوع است.
حالا نقش اصلی اون در این فیلم هم نقش داره.
در مورد پلات داستان هم چیزی نمیگم که مزه اش نره، با اینحال فیلم بخوبی پیام خودش رو در مورد مبحث انتقام میتونه منتقل کنه که باعث میشه ارزش دیدن رو داشته باشه.
اکشن قوی هم داره.
با اینحال فیلم بشدت خشن و در یک صحنه هایی حتی حال بهم زنه، اگه تحمل همچین صحنه هایی رو ندارید بهتون دیدنش رو پیشنهاد نمیکنم.
البته از اونور باعث میشه برای TLOU2 و خشونت اش گرم بشید.:D
سینمای کره جنوبی در ساخت فیلم های جنایی انتقامی با درجه خشونت بالا بی نظیر هست

تلاش شرایر برای بهبود شرایط بازی سازا خیلی قابل تقدیره ولی حمله اش به کونتونا خیلی متعصبانه و دگم بود و البته جواب کوری و اون جمله your bread and butterهم افتصاح بود کلا همه طرفین بد بودن

اگه متا 97 نشد هر کی کرمان هست آدرس میدم بیاد بزنه تو گوشم :D
فکر نکن یادم رفته. آدرس رو سریع برام پخ کن. جوری بزنمت که هر وقت عدد 97 رو دیدی، غریزی بترسی:D
===
راجع به نقد Skill Up صحبت شده اینجا؟ خیلی خوب و منطقی حرف میزنه توی نقدش. یعنی چیزایی که میگه قابل بحثه. مثل نقد گیم اسپات چرت و پرت توی نکات منفی لیست نکرده و آخرش بده 8/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or