امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

من نمیدونم حق با کیه اما حس میکنم هر 2 طرف یه چیزایی گفتن که بهتر بود گفته نمیشد و بدبختی اینجاست که اگر نیل کلی هوادار و مخاطب داره، به همون نسبت هم جیسون شرایر داره و یه تریبون بزرگ دستشه و تاثیر گذاره. من یه خرده بحث های این چند وقت اخیر رو دنبال کردم اما به نظرم نیل نباید یه سری چیزا دیکته میکرد به بقیه حالا هر چقدر نظر اون افراد چرت و مخالف نظر ما بوده باشه (شرمنده واقعا ولی طرفدارای کوجیما نریزید سرم چون مثال بهتری سراغ ندارم:D این قضیه منو یاد اون مصاحبه کوجیما میندازه که گفت بود آمریکاییا طبعشون فلان جوره و اروپاییا فلان جور). چون حواشی اینجور چیزا به شدت بزرگه و ممکنه اتفاقاتی بیوفته که آدم بعدا پشیمون بشه از گفتنشون.
نیل دیروز تلفنی با جیسون صحبت کرده، اتفاقا نیل ازش عذرخواهی هم کرده، ولی این الاغ اومده دوباره به همون جریانات قبل دامن زده و از این موضوع نیل به شدت ناراحت شده چون فکر کرده مشکل حل شده و دست از عقده ای بازیش بر میداره.

از این ناراحتم که چرا بروس استرلی هیچی نگفته..همیشه تعریف و تمجید ولی الان سکوت کرده..واقعا چی شده که این چند وقته که امتیازا امده نه تبریکی نه چیزی
داره روی u5 کار میکنه :D

نیل دیروز تلفنی با جیسون صحبت کرده، اتفاقا نیل ازش عذرخواهی هم کرده، ولی این الاغ اومده دوباره به همون جریانات قبل دامن زده و از این موضوع نیل به شدت ناراحت شده چون فکر کرده مشکل حل شده و دست از عقده ای بازیش بر میداره.
اصلا واسه چی ازش عذرخواهی کرده که انقدر این شاخ بشه ؟

شت از این خبر نداشتم:D ولی در کل امیر وقتی اثری که داری میسازی، هایپ وحشتناکی اطرافش هست و انتظارات هم به طرز وحشتناکی بالاست و نگاه ها به سمتت هست، خیلی خیلی باید مواظب کلمه هایی که میگی باشی. به من باشه که میگم اصلا یه کلمه هم نباید حرف بزنی چون ذهنیت ایجاد میکنی و باید بذاری مخاطب خودش اثر تو رو ببینه و نظر بده. اصلا نباید از اثرت تعریف کنی حتی اگر واضح باشه یه چیز عالیه. کلا جایگاه خطرناکیه. عین لبه تیغ راه رفتنه.

شت از این خبر نداشتم:D ولی در کل امیر وقتی اثری که داری میسازی، هایپ وحشتناکی اطرافش هست و انتظارات هم به طرز وحشتناکی بالاست و نگاه ها به سمتت هست، خیلی خیلی باید مواظب کلمه هایی که میگی باشی. به من باشه که میگم اصلا یه کلمه هم نباید حرف بزنی چون ذهنیت ایجاد میکنی و باید بذاری مخاطب خودش اثر تو رو ببینه و نظر بده. اصلا نباید از اثرت تعریف کنی حتی اگر واضح باشه یه چیز عالیه. کلا جایگاه خطرناکیه. عین لبه تیغ راه رفتنه.
بنظر منم نیل بهتر بود سکوت میکرد میزاشت نمرات بازی خودشون گویای کارش باشن. ولی خوب از یه جهتم بهش حق میدم فکر نمیکنم هیچ کسی تو این صنعت تا این قدر تا حالا روش فشار بوده باشه. از اون ویدئوی اجندای ناتی داگ رابین گیمینگ به اینور یه لحظه راحتش نذاشتن. انتقاد پشت انتقاد. اتهام پشت اتهام. اون از قضایای طرفدارای امی هنینگز که رفتن تو تییتر هی بهش گفتن یهودی کثیف و..... تا لیک شدن بازی و داستانای بعدش. بلاخره آدمه و کم میاره دیگه.

اصلا واسه چی ازش عذرخواهی کرده که انقدر این شاخ بشه ؟
شما با یک آدم کودن بیمار دهن به دهن بشی، وقتی ببینی مدام حرف خودشو تکرار می کنه و کوتاه نمیاد چکار می کنی؟ میگی من عذر می خوام اشتباه از من بود شما درست می گی، بعد این موضوع فقط مربوط به نیل نبوده، مجموعه ازش خواستن تا بخاطر عقده ای بازیاشو تریبونی که داره گند نزنه به افکار مردم، عدد این حرفا که نیست شاخ بشه! کامیونیتی امشب به فردا نکشیده پارش می کنن جای نگرانی نیست :D

من شرایر رو درک می‌کنم. تمام زورش رو زد تا با مقاله‌ش ناتی‌داگ رو زیر سوال ببره و یه مدتی موفق هم شد. تو مقاله‌ش نوشته بود "بعضی از کارکنای فعلی ناتی‌داگ دوست دارن بازی شکست بخوره." حالا نمرات بیرون اومده و بازی و استودیو به شکل بی‌رحمانه‌ای - از دید شرایر - دارن تمجید می‌شن، نه مقاله‌ی ایشون.

بگذریم از اینکه درخواست بازی رو از استودیو کرده و بهش بازی رو ندادن. یا اینکه از دراکمن درخواست مصاحبه کرده و جوابی نگرفته.

الان تو تاریکی گوشه‌ی اتاقش نشسته و دلش برای اون روزایی که مقاله‌ش درباره‌ی ناتی‌داگ مورد پرستش قرار می‌گرفت و از دید خیلی‌ها نجات‌ دهنده‌ی افراد مظلوم بود تنگ شده. گریه می‌کنه و پاهاش رو به زمین می‌کوبه و چرت و پرت می‌گه. بالاخره باید یجوری دوز توجهی که نیاز داره رو دریافت کنه دیگه.

Amin.AP
داداش بیا یه ده بذار فضارو عوض کن :D
بنظر منم نیل بهتر بود سکوت میکرد میزاشت نمرات بازی خودشون گویای کارش باشن. ولی خوب از یه جهتم بهش حق میدم فکر نمیکنم هیچ کسی تو این صنعت تا این قدر تا حالا روش فشار بوده باشه. از اون ویدئوی اجندای ناتی داگ رابین گیمینگ به اینور یه لحظه راحتش نذاشتن. انتقاد پشت انتقاد. اتهام پشت اتهام. اون از قضایای طرفدارای امی هنینگز که رفتن تو تییتر هی بهش گفتن یهودی کثیف و..... تا لیک شدن بازی و داستانای بعدش. بلاخره آدمه و کم میاره دیگه.
اتفاقا باید جوابش به بدترین شکل میداد تا فکر نکنه خبریه
شما با یک آدم کودن بیمار دهن به دهن بشی، وقتی ببینی مدام حرف خودشو تکرار می کنه و کوتاه نمیاد چکار می کنی؟ میگی من عذر می خوام اشتباه از من بود شما درست می گی، بعد این موضوع فقط مربوط به نیل نبوده، مجموعه ازش خواستن تا بخاطر عقده ای بازیاشو تریبونی که داره گند نزنه به افکار مردم، عدد این حرفا که نیست شاخ بشه! کامیونیتی امشب به فردا نکشیده پارش می کنن جای نگرانی نیست :D
خودم فردا میرم سراغش یه ذره ادبش کنم اینطوری نمیشه =))

آقا مگه نیل بنده خدا چی گفته اصلا؟؟
یه یوتیوبر معروف میگه تو دنیایی که همه بازیا برای من جنبه جان ویک رو دارن، تلو۲ برای من از لحاظ میزان ارتباط برقرار کردن و هنری (نقل قول خود طرف) حکم لیست شینلدر رو داره، بعد این آقا یهو تریگر شده و گفته نه چرا فیلمی که در رابطه با هولوکاست هست رو با یه بازی زامبی کشی مقایسه میکنی!! همین انقدر احمقانه و بچگانه بعد نیل گفته بازی من در حد لیست شیندلر نیست اما با اینحال چرا همچین گیر مسخره و الکی به هدف تخریب بازی میدی!! بعد اقا دوباره تریگر میشه میگه من خانواده ام تو هولوکاست کشته شدند و نیل هم میگه منم خانواده‌ام تو هولوکاست کشته شدند!! ولی بازم ایشون داره بار عاطفی دوتا اثر رو مقایسه میکنه نه نیت و مضمونشون رو!!!
بحث خاتمه پیدا میکنه که ایشون میگه نیل به من ریویو کپی نداده و مصاحبه نکرده!!! انجاری وظیفه اش بوده با ایشون مصاحبه کنه و بازی مفت بده.
بعد این ماجراها اقا دوباره سر و کله اش زیر ترول‌های بازی پیدا شده و دقیقا به قصد تخریب بازی اومده مستقیم ترول کرده و اینجا نیل واقعا ناراحت شده و بعنوان مدیر پروژه از کار خودش و زحمت کارکناش دفاع کرده!!!
بعد دوباره این ادم اومده گفته، هه هه چون از استدیو ات گزارش رفتم ناراحت شدی!!!
اخه مرد گنده خجالت بکش!! سنی ازت گذشته و حداقل برای گزارش خودت احترام قائل بشو!
و دوباره زیر همین رشته توییت‌ها گفته یه بازی مسخره زامبی کشی رو نباید با هولوکاست مقایسه کنیم!!! حالا هرچی بگو نره این میگه بدوش!!! اصلا قصد مقایسه نیت نبوده!!

بعد جالب اینه ایشون بازی رو بازی نکرده و داره اینجور تز میده ولی اون یوتیوبر بنده خدا بازی رو بازی کرده و تموم کرده و نظرش گفته و شاید اصلا تو تلو۲ انتقادات زیادی به نژاد پرستی و این مسائل شده!!!

اصلا نیل چیزی نگفته که نباید میگفته!

قضیه همون بحث دادن لقب سیتیزن کین دنیای گیم به قسمت اول بازی هست از لحاظ تاثیرگذاری و به جلو بردن صنعت گیم حالا آیا تلو۱ ربطی به سیتیزن کین داشت و ایا اصلا تاثیرش در حد اون در سینما بود و اینا!! نه صرفا یه مقایسه برای کیفیت بازی بوده.
اون بنده خدا هم بهترین فیلم عمرش براش لیست شیندلر بوده و گفته تو دنیای بازیا جایگاه تلو ۲ برای من مثل شیندلر هست! همین!
حالا شما بگرد ببین هولوکاست و گزارش کرانچ و ریویو کپی و مصاحبه اینجا چجوری جا میشه تو بحث :دی

وحید و احسان:

حرفاتون رو قبول دارم. شرایر داره زیادی شور میکنه قضایا رو و این به اعتبارش به شدت لطمه میزنه. البته طبیعیه به خاطر خبرنگار بودنشه و خبرنگار ها هم خیلی سرک میکشن و دست بر قضا شرایر روابط زیادی داره و آدم کوچکی نیست توی حیطه کاریش. ولی اینجور که از اینطرف و اونطرف شنیدم، خود نیل قبل از عرضه بازی هر کس بهش پیام میداده و یا بهش فحش میداده یا راجع به لیک های داستانی ابراز ناراحتی میکرده (یا هر یاوه دیگه ای که بهش میگفته)، سریع اسکرین شاتش میکرده توی اینستا و یه کامنت هم میداده روش. خب این کار در مقام کارگردان بازی خوب نیست حقیقتا چون آدم باید پرستیژ خودش رو حفظ کنه اینجور مواقع. میدونم فشار کاری سنگین بوده و میدونم آدم ممکنه نتونه تحمل کنه، ولی تو که میدونی داری راه درست رو میری و تا الان هم تحمل کردی، یه خرده دیگه هم تحمل کن تا ملت بازی کنن و راحت بشی. این حواشی هم بیخود به وجود نمیاد حقیقتا. اگر یه خرده مدیریت بهتر میبود و اون لیک ها صورت نمیگرفت، این همه زد و بند به وجود نمیومد. تمام این قضایا از همین لیک ها شروع شد. حالا این بازی ساخته و عرضه شد، ولی واقعا ناتی داگ باید یه تحول اساسی توی سیستم مدیریتش بده و در عین حال یه استراحت هم به خودشون بدن و سریع بازی بعدیشون رو شروع نکنن. انصافا توی یکی دو سال اخیر کسی فکرش رو هم نمیکرد اینقدر حاشیه برای ناتی داگ درست بشه.

من نمیدونم حق با کیه اما حس میکنم هر 2 طرف یه چیزایی گفتن که بهتر بود گفته نمیشد و بدبختی اینجاست که اگر نیل کلی هوادار و مخاطب داره، به همون نسبت هم جیسون شرایر داره و یه تریبون بزرگ دستشه و تاثیر گذاره. من یه خرده بحث های این چند وقت اخیر رو دنبال کردم اما به نظرم نیل نباید یه سری چیزا دیکته میکرد به بقیه حالا هر چقدر نظر اون افراد چرت و مخالف نظر ما بوده باشه (شرمنده واقعا ولی طرفدارای کوجیما نریزید سرم چون مثال بهتری سراغ ندارم:D این قضیه منو یاد اون مصاحبه کوجیما میندازه که گفت بود آمریکاییا طبعشون فلان جوره و اروپاییا فلان جور). چون حواشی اینجور چیزا به شدت بزرگه و ممکنه اتفاقاتی بیوفته که آدم بعدا پشیمون بشه از گفتنشون.
نه نیل واقعا چیزی به اون شکل دیکته نکرده بود. بحث از یه توییت دیگه شروع شد که یه بابایی تجربه احساسی که از تلو 2 داشته را با فیلم لیست شینلدر مقایسه کرد. بعد شرایر بهش برخورد اومد گفت لزبین زامبی کشی رو داری با اون فیلم مقدس مقایسه میکنی؟:دی بعد در ادامه حتی جوگیرتر شد و گفت من خانواده شهید پرور هولوکاستی دارم به چه جرئتی چنین مقایسه خزی کردی؟:دی که بعدش نیل اومد گفت حاجی طرف چیز بدی نگفتش فقط گفته تجربه احساسیش شبیه اون فیلم بوده لزبین مزبین چیه:دی و بعد اشاره کرد من خودمم فک و فامیل شهید دارم:دی ولی این چیزی که تو میگی خودش دستمایه یهود ستیزی میشه چون بهونه میده دست افراطیا. ولی خب شرایر نفهم تر از این حرف بود و همچنان به تیکه انداختنش به اون یارو ادامه داد که دیگه این تیکه آخری نیل قاطی کرد گفت پسر بکش بیرون از قضیه گندش رو در آوردی:دی
البته قبل این بخش آخر نیل خصوصی به شرایر پیغام معذرت خواهی داده بوده از این جهت که این مسئله رو باید خصوصی به هم میگفتیم نه پاپلیک. ولی خب مثکه طرفین دووم نیاوردن و الان اینطوری شد.

خوب دوستان وسط این مباحث یک کوچولو اطلاعات از این اشخاص بهتون بدم که بدونید با چه کسایی طرفیم.
Jeff Cannata یک یوتیوبر ساده نیست . ایشون هم بازیگره و هم یک پادکست در زمینه گیمینگ داره که بالای 300 قسمت ازش اومده به نام dlc.
کلا جزو اولین کسانی هست که پادکست کار می کردن.و اگه پادکست هاش رو گوش کرده باشید و یا حضور به صورت مهمان اون تو پادکست های دیگه رو کلا متوجه پرو گیمر بودنش می شید.اینم نقل قول اخرش در این ضمینه

و اما جیسون شرایر ، من حدودا بالای 10 قسمت پادکست ازش گوش کردم .حدودا 33 سالشه و اونم پروگیمری حساب میشه ولی یک مشکلی که داره خیلی تعصبیه. یعنی یا باید باهاش هم عقیده باشی و یا منتظر طعنه هاش باشی.

حالا این وسط چندتا بازیساز و یک منتقد با تجربه میان یک صحبتی می کنن جیسون شرایر متعصب هم وارد عمل میشه.
دیگه شما بخونید ته خط قضیه رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or