امتیازات The Last Guardian

پیش بینی میانگین امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    137
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب تا خودم بازی نکنم ... نمیتونم نظر بدم که حق با کیه ... اونهایی که ۹-۱۰و۸.۵ ردیف کردن یا اونهایی که ۴-۵-۶

نمیخوام چیزی رو زیر سوال ببرم .. ولی یه حسی بهم میگه کسایی که ۵-۶ ول کردن .. اگه بازی مثل soc هم بود الان همین نمرات رو بهش میدادن .. بس که شوت و بی شعورن بعضیاشون ... یارو اومده به بازی هفته پیش منتشر شد یا ایرادات اساسی ۱۰ داده .. الان اومده به tlg نمره ۶ میده .. همین cg magazin . نمیگم الان tlg بازی پرفکتی ... ولی این شکل نمره دادن شبحه بر انگیزه

• Like
Reactions: Oakenshield
من الان گیج شدم,می خوام the collector's edition را سفارش بدم,یکی یهو ۱۰ می دهد بیشتر انگیزه پیدا می کنم بعد یکی ۷ می دهد دوباره بیخیال می شوم :D بعد می روم نقد ها را می خوانم,هم آنهایی که نمره بالا دادند هم کمی پایین نقد های مناسبی نوشتند :D با این وضعیت نمی دانم چیکار بکنم

از این دقیقتر نمیشد متارو پیش بینی کنم B-) البته اگه نره بالا 85 :D
همینکه بالای هشتاد شد متا حجت رو تموم میکنه که بازی عالیه با کمترین ایراد

من الان گیج شدم,می خوام the collector's edition را سفارش بدم,یکی یهو ۱۰ می دهد بیشتر انگیزه پیدا می کنم بعد یکی ۷ می دهد دوباره بیخیال می شوم :D بعد می روم نقد ها را می خوانم,هم آنهایی که نمره بالا دادند هم کمی پایین نقد های مناسبی نوشتند :D با این وضعیت نمی دانم چیکار بکنم

دوست من اگه 2 تا بازی قبلی استاد رو بازی کردی وخوشت اومده در خریدش شک نکن

الان داشتم نقدها رو یه نگاهی مینداختم... همونطور که انتظار داشتیم، بازی از نظر اجرایی اصلا وضعیت خوبی نداره و مشکلات زیادی از جمله افت فریم ریت و ... داره.
نمره‌ی اون سایتایی که 4 اینا دادن قابل درکه چون مثل اینکه توی بعضی مواقع بازی شدیدا عذاب آور میشه و عملا غیر قابل بازی...
جالب اینه که غیر از مسائل تکنیکی من مشکل بزرگ دیگه‌ای توی نقدها ندیدم که همه اشاره کرده باشن. من فقط ناراحتم که یه بازی خیلی خوب (با توجه به نقدها) گرفتار این مشکلات تکنیکی شده ~X( امیدوارم با آپدیتی چیزی حلش کنن. حدس میزنم اگه این مشکلات نبود حتی ممکن بود متا دو رو بر 90 بشه.
اون سایتایی که 100 دادن هم به نظرم دیگه خیلی بخشش کردن چون این وضعیتی که توی نقدها و ویدیوها میشه دید اصلا قابل بخشش نیست. در کل وضعیت ناراحت کننده‌ایه چون بازی بد نیست ولی بد اجرا میشه...
نقد God is a geek که 65 داده، خیلی قشنگ وضعیت بازی رو توضیح داده:
The world is stunning, the bond between the boy and Trico is a beautiful example of love and friendship, and the story is gripping, it’s just a shame there are so many technical issues holding it back

دمشون گرم واقعا این بازی نوستالوژیک همون موزیک هاش و منظرهاش کافین واسه عشق کردن متاشم که خدا رو شکر بعد 10 سال سازنده اصلیش تونست ابرومند بده بیرون نمراتشم بسیار خوب و اگثرش بالای 8 هست و سلیقه ای که دوستان میگن نیست چند تا سایت معروف کم پایین 7 و 6 دادن که مشخصم بود مشکل فنی داره لازم بود که از ps3 منتقل بشه به ps4

• Like
Reactions: only sony
الان داشتم نقدها رو یه نگاهی مینداختم... همونطور که انتظار داشتیم، بازی از نظر اجرایی اصلا وضعیت خوبی نداره و مشکلات زیادی از جمله افت فریم ریت و ... داره.
نمره‌ی اون سایتایی که 4 اینا دادن قابل درکه چون مثل اینکه توی بعضی مواقع بازی شدیدا عذاب آور میشه و عملا غیر قابل بازی...
جالب اینه که غیر از مسائل تکنیکی من مشکل بزرگ دیگه‌ای توی نقدها ندیدم که همه اشاره کرده باشن. من فقط ناراحتم که یه بازی خیلی خوب (با توجه به نقدها) گرفتار این مشکلات تکنیکی شده ~X( امیدوارم با آپدیتی چیزی حلش کنن. حدس میزنم اگه این مشکلات نبود حتی ممکن بود متا دو رو بر 90 بشه.
اون سایتایی که 100 دادن هم به نظرم دیگه خیلی بخشش کردن چون این وضعیتی که توی نقدها و ویدیوها میشه دید اصلا قابل بخشش نیست. در کل وضعیت ناراحت کننده‌ایه چون بازی بد نیست ولی بد اجرا میشه...
نقد God is a geek که 65 داده، خیلی قشنگ وضعیت بازی رو توضیح داده:

این همه بازی داشتیم ... مشکل تکنیکی داشتن با یه پچ رفع شده ... باید همه چیز خوب بازی رو ول کنن بچسبن به یه چیز که قابل رفعه ... مشکل داستان نیست .. مشکل گیم پلی نیست .. مشکل لول دیزاین نیست ... پس فقط سر یه مشکل فنی که قابل رفعه ... یه بازی به یاد موندنی دیگه رو اینطور تخریب کنن ؟؟
یادمه سر همین موضوع همین بلا رو هم سر lbp۳ اوردن

یا ابالفضل!:o
من پیش از این خیال می کردم کالکتور خریدن یک موضوع دلی هست و آخرین چیزیه که به متا ربط داره. شما متابازی رو وارد سطح جدیدی کردی>:D<

آخرین ویرایش:
این همه بازی داشتیم ... مشکل تکنیکی داشتن با یه پچ رفع شده ... باید همه چیز خوب بازی رو ول کنن بچسبن به یه چیز که قابل رفعه ... مشکل داستان نیست .. مشکل گیم پلی نیست .. مشکل لول دیزاین نیست ... پس فقط سر یه مشکل فنی که قابل رفعه ... یه بازی به یاد موندنی دیگه رو اینطور تخریب کنن ؟؟
یادمه سر همین موضوع همین بلا رو هم سر lbp۳ اوردن
وقتی بازی بعضی مواقع عملا قابل بازی نیست دیگه چیو میخوان نقد کنن؟ حالا هر چقدر هم بازی عالی باشه وقتی نتونی از داستان و روابط شخصیت‌ها لذت ببری، این به یه مشکل خیلی بزرگ تبدیل میشه. منتقد هم نمیاد صبر کنه مشکلات رو رفع کنن یا اینکه فرض کنه مشکلات در آینده حل میشن. منتقد باید تجربه‌ی خودش از بازی رو توی نقد بیاره و با توجه به نقدشون بعضیاشون شدیدا سر مسائل تکنیکی اذیت شدن.
البته من منظورم از مسائل تکنیکی فقط افت فریم ریت نیست، بیشتر نقدها مشکلات دوربین و مکانیک‌های تاریخ مصرف گذشته و رو هم لحاظ کردن و متاسفانه فکر نکنم اینجور چیزا رو بتونن با یه پچ حل کنن. من خودم خیلی روی افت فریم و اینجور چیزا حساس نیستم و امیدوارم این مسائل اون جوری که منتقدا میگن واسم آزاردهنده نشه و جزو اونایی باشم که از بازی لذت بردن و بهش 80 90 دادن.
راستی اون مشکلات LBP 3 فک نکنم حل شده باشه چون من 3-4 ماه بعد از عرضه تهیه‌ش کردم و همون چیزایی که نقدا می‌گفتن رو خودم تجربه کردم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MK_COD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or