امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
شما از اون دسته از ادمایی هستی که از خودشون هیچ اراده ای ندارن و فقط نشستن تا بقیه براشون تصمیم بگیرن و اونا انجام بدن!
اگه قرار باشه هرکی روی میل خودش هر حرفی زد ما بگیم قبول الان من و شما باید اسلحه بدست میریختیم تو خیابون و مردم رو قتل عام میکردیم!!!!
همه دنیا میگن مردم ایران تروریستن ولی آیا هستیم؟؟:d
قرار نیست اگه اون بابای خارجی طبق میل خودش یه نمره ای داد ما بگیم حرفت درسته و قبول
شما هم از اون دسته ادم هایی هستی که اصلا و ابدا در حد بحث کردن نیستی ! چون دچار یه توهم شدید هستی و به نمراتی که یه دنیا بهش احترام می ذارن توجهی نداری و دوست داری در موهومات خودت به سر ببری . در نتیجه شما درست می گی و من بحث دیگه ای در این زمینه با شما ندارم .

بهتره خودمون رو گول نزنیم، بازی به هیچ عنوان در حد انتظارات عمل نکرده و متای 75 هم برای این بازی در یک کلام افتضاحه!
البته از تریلر های بازی که همین متا برمیومد (پیش بینی بنده قبل از انتشار نمرات همین متا بوده) اما سطح انتظارات فراتر از بازی بود.
یه نکته دیگه هم اینکه بهتره یاد بگیریم که همیشه به نظر هم دیگه احترام بزارم نه فقط زمانی که یکی میاد به یه بازی با متای 80 میگه آشغال! این بازی هم صد در صد ممکنه انتظارات خیلی ها رو برآروده نکرده باشه، دلیلی نداره سر این مسئله به همه کاربرها بپرید که!
منتقد ها و متا رو هم زیر سوال نبرید خواهشا که رسما ترول کردن خودتونه (خودمونه) : دی با توجه به موفقیت بازی های دیگه .....

3 ماه پیش انتظار همچین چیزی رو داشتم :دی
http://forum.bazicenter.com/thread76426/page8/#post3351805
===
حالا این به کنار هنوز نمی تونم حرکت Bethesda در مورد نفرستادن Review Copy رو درک کنم. این منتقدها همون هایی هستن که واسه Skyrim و Fallout 3 و Oblivion پشت سر هم 10 ردیف می کردن، حالا چرا بد شدن مشخص نیست :دی از فردا بقیه ناشرها هم یاد میگیرن و به هر کی دلشون خواست Review Copy میدن.
به نظرم حرکت خامی هست . بلاخره بازی رو میگیرن و نقد میکنن. ولی این گیم اسپات خیلی حال داد :))

بنظر من این نفرستادن Review Copy به ضرر بازی هست بیشتر . حالا شاید موقع لانچ بتونه کمی از افت میانگین جلوگیری کنه اما در آخر منتقدی که بازی رو میخره و نقد میکنه اگر 1درصد بخواد ارفاقی توی نمرش داشته باشه دیگه نداره:دی!

مگه نمره گیم اسقاط اومده؟من که ندیدم

گفتم خواهد خوند . معنیش میشه وقتی که بیاد . لجم کرده میکامی باهاشون . البته حقشونه . مرده شور برده ها دیگه شورشو درآوردن به بازیهای پرطرفدار نمره های کذایی میدن ، البته هنوزم میگم اکشن شدن بازی دست میکامی نبوده . مجابش کردن که اینطور فروش بیشتر میشه . ولی طراحی دشمنان غیر از اون دختر خوشگل :dبه بازی لطمه زیادی زده و از این نظر با دوستان موافقم .

- - -ویرایش - - -

متای ps4 شده 75 و xbone شده 85.میانگین بگیر می شه 80:d

تعداد نقدها رو هم نگاه میکنی شما 8-|
همه اول با PS4 بازی میکنن سروره چون :d
از 6 نقد شده 85 برای xone
از 21 نقد شده 75 برای PS4

گفتم خواهد خوند . معنیش میشه وقتی که بیاد . لجم کرده میکامی باهاشون . البته حقشونه . مرده شور برده ها دیگه شورشو درآوردن به بازیهای پرطرفدار نمره های کذایی میدن ، البته هنوزم میگم اکشن شدن بازی دست میکامی نبوده . مجابش کردن که اینطور فروش بیشتر میشه . ولی طراحی دشمنان غیر از اون دختر خوشگل :dبه بازی لطمه زیادی زده و از این نظر با دوستان موافقم .

والا بازی آنچنان اکشن هم نیست ولی خب فکری و معمایی هم نیست!یچیزایی توی مایه Re4 هست ولی با تم به مراتب وحشتناکتر!همون دختر خوشکل هم یجا کار دستم داد که دیگه به اون صورت معصومش شک کردمو ازش میترسم!:d

بهتره خودمون رو گول نزنیم، بازی به هیچ عنوان در حد انتظارات عمل نکرده و متای 75 هم برای این بازی در یک کلام افتضاحه!
البته از تریلر های بازی که همین متا برمیومد (پیش بینی بنده قبل از انتشار نمرات همین متا بوده) اما سطح انتظارات فراتر از بازی بود.
یه نکته دیگه هم اینکه بهتره یاد بگیریم که همیشه به نظر هم دیگه احترام بزارم نه فقط زمانی که یکی میاد به یه بازی با متای 80 میگه آشغال! این بازی هم صد در صد ممکنه انتظارات خیلی ها رو برآروده نکرده باشه، دلیلی نداره سر این مسئله به همه کاربرها بپرید که!
منتقد ها و متا رو هم زیر سوال نبرید خواهشا که رسما ترول کردن خودتونه (خودمونه) : دی با توجه به موفقیت بازی های دیگه .....

متای 75 افتضاحه ولی خود بازی افتضاح نیست اصلا و ابدا , بازیرو تجربه کنید من بخشصه حس یک SH ناب رو بازی داره
منتقد رو کسی ترول نکرد ولی منتقدی که میاد از مردن زیاد در بازی حرف میزنه اسمش منتقد نیست!در کل اینکه سایتهای معروف به بازی بالای 8 دادن نشون میده بازی افتضاح نیست
پ.ن من نمیگم بازی فوق العاده است و شاهکار(البته از نظر من شاهکاره:d)ولی میگم افتضاح هم نیست

لطفاً اول برید یه کوچولو از نقدها رو بخونید یا حداقل خودتون یکم بازی کنید بعد بیاید نظر بدید! دیگه لوس شده روی عدد متا مانور دادن! همه میدونن که متای 75 خیــــلی چیز خوبی نیست، نیازی نیست مهر تأیید شما بخوره پاش :| دیگه تو این چند ساله بهم ثابت شده اکثر کسایی که تو تاپیک امتیازات پست میدن حتی به نکات مثبت و منفی هم دقت نمیکنن. فقط اینکه GS چند داده باشه و دیگه میشه وحی منزل که این بازی bullsh!t ـه ! رو تنها چیزی که بحث نمیشه تو تاپیک نمرات خود گیم پلی ـه. خیلی جالبه که با دیدن عکس و تریلر در مورد گرافیک و داستان و گیم پلی و ... نظر میدن، یا یه عده اصلاً اونکارو هم نمیکنن و به همین نمرات اکتفا میکنن ولی مثلاً یکی مثل من که بازی کرده الان بیاد بگه بازیه خوبیه نظرش بدرد سطل آشغال هم نمیخوره.
سایتهایی مثل IGN و GameInformer روز به روز دارن فاصله ی خودشون رو با بقیه ی سایت ها بیشتر میکنن با نقد های منطقی و منصفانه ای که مینویسن. یه سری سایت چیپ هم هستن که مثلاً منتقدش کلاً با این سبک حال نمیکرده که نمره کم داده و اینو میشه تو مطالبی که نوشته فهمید. دیگه سر TLOU یادم نمیره که طرف نوشته بود من کلاً با سبک Surv/Horor حال نمیکنم و 8 داده بود.
TEW هم یه سری ایرادات داره مسلماً و اگه یه بودجه ی درست و حسابی تر و یه تیم فنی قویتر در کنار میکامی پشتش بود مطمئناً خیلی موفق تر از این چیزی میشد که الان هست ولی همینش هم که الان من دارم بازی میکنم خوب بوده. موفق باشید.

متای 75 افتضاحه ولی خود بازی افتضاح نیست اصلا و ابدا , بازیرو تجربه کنید من بخشصه حس یک SH ناب رو بازی داره
منتقد رو کسی ترول نکرد ولی منتقدی که میاد از مردن زیاد در بازی حرف میزنه اسمش منتقد نیست!در کل اینکه سایتهای معروف به بازی بالای 8 دادن نشون میده بازی افتضاح نیست
پ.ن من نمیگم بازی فوق العاده است و شاهکار(البته از نظر من شاهکاره:d)ولی میگم افتضاح هم نیست

ببین نگفتن زیاد مردن بده (اینجوری بود خب Dakr Souls صفر می گرفت!) دارن می گن بدون اینکه بتونی جلوشو بگیری میمیری، دست خودت نیست! بازی Trial and error زیادی داره که میره رو مخ. به قول Joystiq از بس گیر می کنی هی میمری دیگه اون حس ترسناک بازی میره (من موقع بازی کردن P.T همین حس رو داشتم). ببین در راستای شدید بودن این قضیه این که همراه review copy یه راهنما با بازی دادن و گفتن رو Casual بازی کنید!

ببین نگفتن زیاد مردن بده (اینجوری بود خب Dakr Souls صفر می گرفت!) دارن می گن بدون اینکه بتونی جلوشو بگیری میمیری، دست خودت نیست! بازی Trial and error زیادی داره که میره رو مخ. به قول Joystiq از بس گیر می کنی هی میمری دیگه اون حس ترسناک بازی میره (من موقع بازی کردن P.T همین حس رو داشتم). ببین در راستای شدید بودن این قضیه این که همراه review copy یه راهنما با بازی دادن و گفتن رو Casual بازی کنید!

نمیدونم ولی این برای من یک نقطه قوت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or