امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
بهشون review copy ندادن! معلوم هست چه مرگشونه؟

مشخصه دیگه ! خودشونم می دونستن یه ip افتضاح خلق کردن . همونطور که از اولین روز معرفی مشخص بود هزاران مشکل ریز و درشت داره که به بازی ضربه خواهد زد . الانم تا تونستن review copy به هر کی دلشون خواسته ندادن .

خسته نباشی اقای میکامی واقعا ژانر رو احیا کردید !

مشخصه دیگه ! خودشونم می دونستن یه ip افتضاح خلق کردن . همونطور که از اولین روز معرفی مشخص بود هزاران مشکل ریز و درشت داره که به بازی ضربه خواهد زد . الانم تا تونستن review copy به هر کی دلشون خواسته ندادن .

باشه بهش میگم
برو بازی رو تموم کن بعد بگو آشغال بود
بازی در یک کلام شاهکاره

افتضاح؟شما بازیرو تجربه کردید یا فقط به حرف چند تا سایت که یه سالی به ساله به متا راه پیدا کردن استناد میکنی؟کدوم مشکلات؟تا اینجا همه سایتها معروف از قضا از بازی تعریف کردن
در ضمن هیچ کسی با یک عنوان اعتبارش پایین نمیاد شخص میکامی برای طرفداراش قابل احترامه اگر حتی عنوانی باشه که متاش بشه 75!خواهشا فقط استاد رو ترول نکنین , ندادان نسخه هم تقصیر بتسدا ناشر بازی به سازنده چه ربطی داره

افتضاح :-/ از کی تا حالا متای 75(البته فعلا چون امکان داره با ثبت نمره های جدید بهترم بشه)برای یه ip جدید اونم از یه تیم جدید میشه افتضاح:-/نمیگم متای بازی عالی شده و تموم انتظاراتو براورده کرده اما بازی هرچی باشه افتضاح نیستو از سایتای مهمی مث ign , game informer, game trailers (اگه قبولشون داشته باشی و قابل بدونیدشون) نمره های 9,9,8.7 گرفته
پ ن: انصافا ترول کردن میکامی کار قشنگی نیس;)

اتفاقا چون خودم جزو طرفدار هاش هستم متای 75 برای بازیش رو افتضاح می دونم . این حرف چیپ و تکراری که به نمرات بسنده نکنید هم خیلی قدیمی شده دیگه . دوستانی که اعتقادی به این نمرات ندارن اساسا حضورشون اینجا بیخوده ! اگه نمرات رو قبول ندارید تشریف ببرید تو تاپیک خود بازی ! اگه قبول دارید و میکامی رو می شناسید متای 75 یعنی افتضاح تمام با اونهمه هایپ و حرف از نجات ژانر و ...

افتضاح؟؟؟ جرأت همینو داشتن یه ip جدید خلق کنن نه سالی دوتا از یه ip بسازن. بازیش نکردی اصلا...
مشکلات رو تو این تاخیری که زدن حل کردن(نه همشو) ولی فریم و گرافیک رو تقریبا درست کردن.
این که review copy ندادن به بتسدا ربط داره نه تیم سازنده بازی...
بله اتفاقا ژانر ترس و بقا رو احیا کردن.نو این چند ساله بازی مثل این ندیده بودم:)

دلیل 5 یا 6 رو درک نمیکنم هنوز.

بهترین حرکت چند ماه اخیر تو صنعت بازی رو همین بتزدا انجام داده با ندادن نسخه Review به گیم اسپات :bighug:

اتفاقا چون خودم جزو طرفدار هاش هستم متای 75 برای بازیش رو افتضاح می دونم . این حرف چیپ و تکراری که به نمرات بسنده نکنید هم خیلی قدیمی شده دیگه . دوستانی که اعتقادی به این نمرات ندارن اساسا حضورشون اینجا بیخوده ! اگه نمرات رو قبول ندارید تشریف ببرید تو تاپیک خود بازی ! اگه قبول دارید و میکامی رو می شناسید متای 75 یعنی افتضاح تمام با اونهمه هایپ و حرف از نجات ژانر و ...

شما از اون دسته از ادمایی هستی که از خودشون هیچ اراده ای ندارن و فقط نشستن تا بقیه براشون تصمیم بگیرن و اونا انجام بدن!
اگه قرار باشه هرکی روی میل خودش هر حرفی زد ما بگیم قبول الان من و شما باید اسلحه بدست میریختیم تو خیابون و مردم رو قتل عام میکردیم!!!!
همه دنیا میگن مردم ایران تروریستن ولی آیا هستیم؟؟:d
قرار نیست اگه اون بابای خارجی طبق میل خودش یه نمره ای داد ما بگیم حرفت درسته و قبول

شما از اون دسته از ادمایی هستی که از خودشون هیچ اراده ای ندارن و فقط نشستن تا بقیه براشون تصمیم بگیرن و اونا انجام بدن!
اگه قرار باشه هرکی روی میل خودش هر حرفی زد ما بگیم قبول الان من و شما باید اسلحه بدست میریختیم تو خیابون و مردم رو قتل عام میکردیم!!!!
همه دنیا میگن مردم ایران تروریستن ولی آیا هستیم؟؟:d
قرار نیست اگه اون بابای خارجی طبق میل خودش یه نمره ای داد ما بگیم حرفت درسته و قبول

شما اگه اینقدر پول داری که می تونی همه بازی ها رو تجربه کنی خوشبحالت ولی بقیه اول نقد ها رو بررسی می کنن بعد این همه پول خرج می کنن. فقط هم مونده بود که امتیاز بازی رو عرق ملی کنید که کردید!

شما اگه اینقدر پول داری که می تونی همه بازی ها رو تجربه کنی خوشبحالت ولی بقیه اول نقد ها رو بررسی می کنن بعد این همه پول خرج می کنن. فقط هم مونده بود که امتیاز بازی رو عرق ملی کنید که کردید!

یعنی حرف زدی شاهکار!!! 5000 تومن تک دیسک روی 360 یا اصلا مجانی و دانلودی روی pc و ps3 میشه تجربش کرد!!!!یعنی واقعا 5000 تومن خیلی زیاده؟من موندم شما پول خود کنسول رو از کجا اوردی؟!!در مورد ps4 هم با پدیده ای به نام تعویض آشناتون میکنم!!

3 ماه پیش انتظار همچین چیزی رو داشتم :دی
http://forum.bazicenter.com/thread76426/page8/#post3351805
و البته این فقط نظر من نبود.
===
حالا این به کنار هنوز نمی تونم حرکت Bethesda در مورد نفرستادن Review Copy رو درک کنم. این منتقدها همون هایی هستن که واسه Skyrim و Fallout 3 و Oblivion پشت سر هم 10 ردیف می کردن، حالا چرا بد شدن مشخص نیست :دی از فردا بقیه ناشرها هم یاد میگیرن و به هر کی دلشون خواست Review Copy میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or