امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
؟؟؟؟!!!!!!
همچین چیزی رو که من نمی بینم!!!

چه حالی می ده به Gamespot هم برای review بازی نداده باشن :whistling: یه 4-5 ای می ده بهش اون موقع :d

یه مسئله ای که هست بعضی سایتها که نمره بالا دادن نقد بر روی وان بوده بخاطر همین در صفحه PS4 نیومده و این دوستمون هم صفحه وان رو میگن که متا روی 84
The Evil Within for Xbox One Reviews - Metacritic :d
الان تکلیف اینایی که بالا دادن چیه؟

- - -ویرایش - - -

خب الان مگه نسخه وان با ps4 فرق داره؟؟؟

خوب اینو به متا بگو چرا نمره AusGamers و چند سایت دیگه ای که بالای 9 دادن رو ثبت نمیکنه:d

یه مسئله ای که هست بعضی سایتها که نمره بالا دادن نقد بر روی وان بوده بخاطر همین در صفحه PS4 نیومده و این دوستمون هم صفحه وان رو میگن که متا روی 84

- - -ویرایش - - -

خوب اینو به متا بگو چرا نمره AusGamers و چند سایت دیگه ای که بالای 9 دادن رو ثبت نمیکنه:d

عموما نسخه ای که بیشتر از همه review براش ثبت شده رو ملاک قرار می دن
اونایی هم که نمره بالا دادن خوب نقدشون رو برای نسخه Xbox One اعلام کردن نه PS4
سایتی مثل GameInformer نقدش رو برای هر دو نسخه اعلام کرده

- - -ویرایش - - -

والا نمیدونم به هر حال من خودم بازی رو تا یه جاهاییش رفتم و از تجربه شخصی خودم میگم که نمره و متای زیر 80 واسه این بازی واقعا کمه و در حقش ظلم شده

متا با 20 نقد 75
بلاخره سبز شد :d

Vandal Online 89/100
Mikami is back, with a game that reminds of Resident Evil 4, with a touch of Silent Hill and The Last of Us. It's long, hard, fun and challenging, a game you cannot miss if you enjoyed RE4

3DJuegos 85/100

The Evil Within is a great rollercoaster ride with every location you expect from a horror movie. Brutal, crazy and full of action

حق این بازی خیلی فراتر از این متا هستش. اگه توی کل بازی های نسل جدید به یک بازی ظلم شده باشه اون TEW . به غیر از یک مشکل کوچیک در شوتینگ ( که زوم شدن بیش از حد دوربین در هنگام شلیکه ) واقعا هیچ مشکلی نداره ! بعنی این بازی حقش کمتر از Middle-earth هستش که از این بازی 100 ها برابر ضعیفتره ؟
استاد میشه یه مقایسه منتقی بین این دو بازی انجام بدید و به ما هم توجیه کنید که چطور Middle-earth صدها برابر از این بازی ضعیفتره ؟
استاد میشه اسپم ندین و همه چی رو به هم ربط ندین؟این بازی اصلا هیچ شباهتی به Middle-earth نداره.ایشون فقط گفتن نمرش حقش بیشتر از اینه و در جوابتون اینکه این بازی گیرایی و جذابیتش بیشتره
ایشون یه پستی ارسال کرد، بنده دلیل منطقی ای که پشت پستشون هست رو خواستم، شما با کی کار داری؟

آخرین ویرایش:
استاد میشه یه مقایسه منتقی بین این دو بازی انجام بدید و به ما هم توجیه کنید که چطور Middle-earth صدها برابر از این بازی ضعیفتره ؟

استاد میشه اسپم ندین و همه چی رو به هم ربط ندین؟این بازی اصلا هیچ شباهتی به Middle-earth نداره.ایشون فقط گفتن نمرش حقش بیشتر از اینه و در جوابتون اینکه این بازی گیرایی و جذابیتش بیشتره

با شما دوست عزیز.این دو بازی اضلا توی یه سبک نیستن که بخوان مقایسه بشن.حالا ایشون یچیطی گفته شما دنبالش رو نگیر و بحث تاپیک رو منحرف نکن

آخرین ویرایش:
Readersgambit 8/10

Pros (نکات مثبت)

اتمسفر بسیار عالی
دشمنان ترسناک

• - Great Atmosphere
  • - Terrifying Enemies

Cons (نکات منفی)

باگ در بازی
زاویه دوربین خسته کننده.

• - Buggy
  • - Frustrating Camera Angles
ایراد "زاویه دوربین"بنظرم خیلی چرند ه...

فکر کنم از اینا بوده که میخواسته call of evil بازی کنه:))
بعضی از ایرادا خیلی بچگانس

الان ایرادی که این GameKult گرفته Racist نیست ؟ :|
چه ایراد های مزخرفی هم گرفته !!

معلومه یارو سوپر نوب بوده ! اخه اینم شد ایراد ؟

Free & die sequences retry

!!!!!!!!!!!!!!!!
Embargo در روز عرضه = نمره های کم

این بازی هم مستثنی نشد :(

با توجه به نمره ign و ganeinformer خوشم میاد روز به روز تعداد سایتایی که میشه بهشون اعتنا کرد کمتر میشه :bighug:
آفرین کاملا درسته!

من که فقط به نمره ی gamespot اهمیت میدم .

اگر gamespot نمره ی بالای 8 بده یعنی بازی خوبیهl-)

واقعا چرا خودتو می سپاری دست این و اون؟!

یعنی واقعا نمیدونم فاز این منتقدا چیه با این نمره دادناشون!یعنی سلیقه شخصی توی دادن نمره فوران میکنه!همین نمره ها هم متاسفانه خیلی ها رو از خرید این شاهکار منصرف میکنه
لپ کلام:d
خب بشخصه متای Alien را بالاتر از 85 و متای The Evil Within را بالاتر از 80 پیش بینی میکردم که ظاهرا هرکدوم یک 0.5 کمتر از پیش بینی من شدن.منتهی مساله اینه که بازی های سبک Survival Horror عموما امتیازاتشون کمتر از اون حد معمول درمیاد.به خصوص اگه جنبه Survival این بازی ها هرچه قدر بیشتر باشه متا را میاره پایین.این دوتا بازی هم تاکیدشون روی این مورد بیشتر بوده.

در نقدهای سایت هایی که به هرکدوم از این دوتا بازی نمره کم دادن (به خصوص Alien) اگه دقت کنید متوجه میشید دقیقا از ناحیه ای گلایه دارن که روح Survival هستش.

به هر حال خوشحالم که بعد مدت ها دوتا بازی در این ژانر هم عرضه شده.
متاسفانه منتقد ها الان همه سوپر نوب هستند چون نسل عوض شده و گیمر قدیمی خیلی کم پیدا مشه......نمونش بلایی که سر اکثر بازی های دوست داشتنی به خاطر این جور آدم ها میاد و تر و خشک با هم می سوزن!!
واسه همین حرکتشون حقشونه 1 نمره از بازی کم کنن . تو تاپیک بازی هم قبلا گفتم متاش 70 تا 75 میشه . با اینکه خودم خیلی به بازی امیدوار بودم انتظار داشتم مشکلاتش تا زمان عرضه حل بشه ولی این اتفاق نیوفتاد . بازیه خوبیه ولی اصلا در اون حدی که براش هایپ شد و تبلیغ شد نیست . از میکامی بعید بود همچین حرکتی. دقیقا این متا برازنده بازی هست . من به عنوان یه فن میکامی انتظار شاهکار داشتم ولی نا امیدشدم.
شما به همون سایت هات تکیه کن و از بازی نا امید شو:))
این Gameblg.Fr میدونین چه گیر هایی به بازی داده ؟؟!!

یکیش اومده گفته گیم پلی بازی خیلی Old School یا همون سبک کلاسیک و قدیمی هستش :| ( نه پس آقای منتقد میخواستی سبک گیم پلی بازی جدید و نوب پسند و بزن بکش برو جلو باشه ؟؟؟!!! )

دیگری زمان بارگذاری و لودینگ طولانی

دیگریش اینه که بازی زیاد میمیرین و تکرارش رو اعصاب راه میره :|

یکیش هم در فضای های تنگ نمیشه دوربین رو اداره کرد و مدیریتش نمیشه کرد :| ( آخه منتقد چانچو میکامی مخصوصا در چنین فضاهایی به عمد محدودیت کنترل دوربین رو به وجود آورده تا بتونه از جایی که دلش میخواد ترس ناگهانی به بازی وارد کنه )

یعنی هیچی دیگه راهتتون کنم کسی که اینو بازی کرده از این گیمر های جدید هستش که دوست داشت در بازی یک عالمه اسلحه و مهمات زیاد دستش بود و هی با وینچستر مغز دشمن ها رو میترکوند و خلاصه کلام بازی میشد کال آف ویتین !!!!!!!!! :|

من این بازی رو دارم بازی میکنم و اصلا حس ترسناک بودن بهم دست نمیده .
بازی خیلی شبیه به re 4 هستش از محیط روستا گرفته تا زامبی هاش
معایب بازی
سیستم شوتینگ بازی که واقعا افتضاحه و کنترلش خیلی بد هستش انگار داری بین حالت سوم شخص و اول شخص تیر اندازی میکنی که تیر اکثر مواقع میخوره به در و دیوار
صفحه نمایش به صورت CinemaScope هستش که خیلی بد هست و طرافتون رو به خوبی نمیتونین ببینین
جالب ترین قسمتش هم تله هاش هست بصورتی که با یه تله میتونین همهشون رو بکشین
یه چیز بازی بدم میاد اونم اسحه داشتن موجوداتش هست اگه سرد بود مشکلی نبود ولی اسلحه گرم حس یه بازی ترسناک رو میگیره جالبه تک تیرانداز هم دارن و شما رو هد شات میکنن
ولی اگه قسمت ترسناک بودن رو در نظر نگیریم بازی قشنگی هستش
یکی دشمنها که شباهت بسیاری زیادی به Dr. Salvador در بازی re4 داره و فقط تنها فرقشون نبودن گونی روی صورت هست که وقتی تو the evil within میفته دنبال کارکتر باعث بالا رفتن ادرینالین میشه چون به این راحتی ها نمیمیره
سیستم sprit بازی که از همه بدتره نمیزاشتن سنگین تر بود دو ثانیه میدویه سریع خسته میشه و در اون حالت حتی شلیک هم نمیشه کرد

همه نکات منفی شما واسه من مثبته!!!
thisgengaming 8/10

The Final Verdict
+Great atmosphere
+Intense encounters
+Varied levels
+/- Stealth is good and bad in parts
-Long loading times

-Framerate issues

در آخر ارجاعتون می دم به پست خودم در تاپیک PS4 بازی:

جالبه..نمی دونم چرا همه از یه سری اعداد و ارقام به نام نمره فقط حرف می زنن...تو تک تک پست ها به این نمره اشاره کردید. واقعا چرا؟!!!!!
هیچ دو انسانی در دنیا نیست که اخلاقش - افکارش و خصوصیاتش با هم یکی باشه. در مورد این بازی ها هم همینه یک نفر هم سن من و شما میاد و یک بازی رو انجام می ده و به اون یک نمره می ده. حالا این فرد هر چقدر هم بخواد که به طور کامل بر اصل های یک منتقد پافشاری کنه و از سلیقه ای برخورد کردن با یک بازی دوری کنه باز هم یک انسان مجزا با افکار - عقاید و خصوصیات منحصر به خودش هست ودر آخر هم ممکنه حداقل در یک سطر از نقد احساس خودشه بیان کنه و این چیز ها هیچ وقت نمی تونه معیار خوب یا بد بودن چیزی بشه. حالا این بحث جداست که مجموعه ای از انسان ها به طور کامل روی یک چیز نظر منفی و یا مثبت داشته باشند که در آن صورت می شه فهمید که با چیز خوبی طرف هستیم یا بد.
برای مثال هم دقیقا اتفاقی که برای بازی ALIEN ISOLATION رخ داد و دو تا از سایت های معتبر به این بازی نمره واقعا پایینی دادن که چه بسا باعث شد بسیاری از بازی کردن اون صرف نظر کنن و یا در صورت بازی کردن هم حس خوبی به بازی نداشته باشن در صورتی که ممکن بود اگر اون نمره ها رو نمی دیدن از بازی بسیار هم لذت می بردن...
یا همین بچه ها که اینجا میان و بسیار تعریف بازی رو می کنن و حتی اون رو لایق نمره کامل می دونن فردا مثلا ممکنه یه سایت معتبر یک نمره پایین به بازی بده و باعث تعجب بشه یا حتی ممکنه بعضی ها رو که بازی نکردن از بازی پشیمون کنه.
فقط باید خودتون از بازی خوشتون بیاد و تمام.......چه کار دارید دیگران چه فکری می کنن)x
تو این دنیا به هیچ کس و هیچ چیز اعتماد نکنید به غیر خودتون و خدا......خیلی دنیای بیرحم و کثیفی هست.
پس اصلا نگران نمره و این کوفتو و زحرمارا نباشید و دیگه هم اینقدر متا متا نکنید.)x
دیگه داره می ره رو اعصاب... )x

همون طور که می بینید جاهایی که بولد شدن نکات منفی هست که با کمی دقت می شه ردپای سلیقه شخصی رو توشون پیدا کرد.
در کل در هیچ بازی ای به امتیاز ها توجه نکنید چون اون منتقد محترم یه آدم دیگه است و شما یکی دیگه.....اگه از بازی ای خوشتون اومد خب انجامش بدین:bighug:
من واقعا نمی دونم شما با حرف و حدیث های آدم های دیگه چه کار دارید؟!
و کلام آخر همان طور که خودتون می بینید تناقضات زیادی در نظرات سایت ها دیده می شه که نشان از سلیقه ای بودن این جور فعالیت هاست.
در کل در خرید بازی شک نکنید.
شرمنده زیاد شد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or