امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا نمیدونم فاز این منتقدا چیه با این نمره دادناشون!یعنی سلیقه شخصی توی دادن نمره فوران میکنه!همین نمره ها هم متاسفانه خیلی ها رو از خرید این شاهکار منصرف میکنه

PC Games : 91/100
"For me, the best Horror Game since Resident Evil 4"

Pros:
- Great Atmosphere and Presentation
- Suspensful during the whole duration of the game
- Great Gameplay with good pacing

Cons:
- Graphics aren't a strong point
- For some people it may be to hard on normal (due to lack of ressources)
- Boring Supporting Cast (this one applies especially to the german synchronization)

آخرین ویرایش:
تا اینجا همه سایتها معروف بالای 8.5 دادن
امیدوارم متا حداقل بره روی 80 به بالا
فقط از یه چیز ناراحتم با این نمرات بازی زیاد نمیفروشه پس میشه گفت این اخرین بازی میکامی هست :(

همون طور که دیروز گفتم Bethesda یه چیزی میدونست که Embargo رو انداخت روز عرضه و به یه سری سایت ها هم Review Copy نداد. امتیازاتش واقعا ناامید کننده هست، متای 74 یا 75 یا حتی 77 واسه این بازی خیلی قابل قبول نیست. البته قطعا ارزش بازی کردن داره ولی وقتی میکامی بازی رو ساخته به شخصه انتظار یه چیز خیلی بهتر داشتم.

امتیاز ها بد نیست خوبه:) سئوال اصلی من اینه که آیا تا خرخره زوم کردن دوربین موقع شلیک واقعا ایده میکامی بوده؟ چرا کسی که یکی از پایه گذاران دوربین سوم شخص مدرن هستش باید دوربین به این افتضاحی تو بازیش بزاره؟

همون طور که دیروز گفتم Bethesda یه چیزی میدونست که Embargo رو انداخت روز عرضه و به یه سری سایت ها هم Review Copy نداد. امتیازاتش واقعا ناامید کننده هست، متای 74 یا 75 یا حتی 77 واسه این بازی خیلی قابل قبول نیست. البته قطعا ارزش بازی کردن داره ولی وقتی میکامی بازی رو ساخته به شخصه انتظار یه چیز خیلی بهتر داشتم.
داداش من بی خیال متا بشو چه فرقی برای شما میکنه
من روی ps3 بازیش کردم فوق العاده بود البته بگم به نظرم متاش بیشتر به خاطر گرافیک و انیمیشن هاش هستش و الا جو بازی فوق العاده هستش
گذاشتم روی pc بازیش کنم اونم با این حجم ! آخه 41 گیگ :|

74 :|:|:| امیدوارم بالاتر بیاد این متای نامردم همه نمره بدارو ثبت کرده فعلا:d
در کل برای میکامی این متا فاجعست رسما:| اما خوب تیم سازنده خیلی کم تجربه بود بازی دو نسلی شد و موتور بازی یه موتور تخیلی و چرت بود که خود خالقشم نتونست ازش استفاده کنه و...همه ی اینا باعث شده متا اون چیزی که باید بشه نشه اما هسته ی گیم پلی بازی حداقل عالی از اب دراومده و کم نقصه همین به اضافه ی اسم میکامی و تبلیغات وحشتناک و عرضش برای پنج تا پلتفرم باعث میشه فروشش خوب باشه بنظرم در کل حیف بود بهترین کارگردان صنعت گیم با این متا خداحافظی کنه:(

خب بشخصه متای Alien را بالاتر از 85 و متای The Evil Within را بالاتر از 80 پیش بینی میکردم که ظاهرا هرکدوم یک 0.5 کمتر از پیش بینی من شدن.منتهی مساله اینه که بازی های سبک Survival Horror عموما امتیازاتشون کمتر از اون حد معمول درمیاد.به خصوص اگه جنبه Survival این بازی ها هرچه قدر بیشتر باشه متا را میاره پایین.این دوتا بازی هم تاکیدشون روی این مورد بیشتر بوده.

در نقدهای سایت هایی که به هرکدوم از این دوتا بازی نمره کم دادن (به خصوص Alien) اگه دقت کنید متوجه میشید دقیقا از ناحیه ای گلایه دارن که روح Survival هستش.

به هر حال خوشحالم که بعد مدت ها دوتا بازی در این ژانر هم عرضه شده.

MondoXbox 87/100
ثبت میشه.
==
USGamer هم تو سایتش گفته Bethesda بهشون Review Copy نداده، واقعا قابل تقدیره این حرکتشون، از بروز فاجعه جلوگیری کردن!! :دی
این حرکتشون تاکتیک باحالی بود .
تازه همین الان نمرات رو دیدم ، همون چیزی که فکرشو میکردم شد :|

متا هر نمره 7 به پایین بوده در صدم ثانیه ثبت کرده بعد بالای 8.5 ها رو داره ناز میکنه :|:d
امیدوارم بازی خوب فروش کنه تا نسخه دوم هم ساخته بشه و امیدوارم میکامی نسخه دوم رو بسازه چون دوست ندارم پدر این سبک با این متا خداحافظی کنه :(

حق این بازی خیلی فراتر از این متا هستش. اگه توی کل بازی های نسل جدید به یک بازی ظلم شده باشه اون TEW . به غیر از یک مشکل کوچیک در شوتینگ ( که زوم شدن بیش از حد دوربین در هنگام شلیکه ) واقعا هیچ مشکلی نداره ! بعنی این بازی حقش کمتر از Middle-earth هستش که از این بازی 100 ها برابر ضعیفتره ؟

متا کیلویی چنده مهم لذت بردن خودت از بازی برا مثال من از سبک h&Sخوشم میاد تمام بازی هاش رو بازی میکنم کار ندارم چه 1 بگیره چه 10.من ازبازی ادونچر خوشم نمیاد بازی

بیاد 10 بگیره بازم من خوشم نمیاد کلا باید دور متا رو برای خرید بازی که بهش علاقه دارید خط بکشید

برا من این مهمه که بازی رو میکامی ساخته میکامی چند سال پیش باRE4خاطره برا من ساخت که هنوز برای من لذت بخشه این بازی میتونه اون خاطره رو برام زنده کنه تازه سبک

بازی سبک مورد علاقه منه دیگه چی بگم که تجربه بازی برای من ضروری چه کار دارم متا باید زیر 80 چه بره بالای 80 مهم لذت بردن خود منه

وسلام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or