امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
این مشکل دوربین بعدا با یک پچی آپدیتی چیزی میشه برطرف بشه نه؟

اگه نشه امیدوارم modder ها ok اش کنن.

راستی، به جای اینکه به در و دیوار گیر بدید به Bethesda گیر بدید که مجبورشون کرده با اون engine بد دست Id tech 5 بازی رو بسازن. خیلی از مشکلات بازی به خاطر اون بوده احتمال زیاد.

یعنی حرف زدی شاهکار!!! 5000 تومن تک دیسک روی 360 یا اصلا مجانی و دانلودی روی pc و ps3 میشه تجربش کرد!!!!یعنی واقعا 5000 تومن خیلی زیاده؟من موندم شما پول خود کنسول رو از کجا اوردی؟!!در مورد ps4 هم با پدیده ای به نام تعویض آشناتون میکنم!!

ایشون فنلاندن.

سایتهایی مثل IGN و GameInformer روز به روز دارن فاصله ی خودشون رو با بقیه ی سایت ها بیشتر میکنن با نقد های منطقی و منصفانه ای که مینویسن. .

این دو سایت ذکر شده با نمرات خنده داری که به بازی چیپ و بی ارزش re6 دادن واقعا خودشون رو جدا کردن و ثابت کردن در چه وضعیت خوشحالی به سر می برن .

دوستان فکر نمی کنید صحبت در مورد متا و نمرات فلان سایت خیلی چیپ و قدیمی شده باشه ؟ این سایت ها همون هایی هستن که یه روز هایی اینقدر خوشحالتون می کنن که از خوشحالی بال در میارید و انواع و اقسام امضا براشون درست می کنید . حالا باز زدن تو پر بازی مورد علاقتون و رفتید سراغ اینکه نظر من مهمه و یا نظر فلان سایت فقط مهمه !؟ بحث نخ نما شده دیگه بیخیالش بشید بهتره .

یعنی حرف زدی شاهکار!!! 5000 تومن تک دیسک روی 360 یا اصلا مجانی و دانلودی روی pc و ps3 میشه تجربش کرد!!!!یعنی واقعا 5000 تومن خیلی زیاده؟من موندم شما پول خود کنسول رو از کجا اوردی؟!!در مورد ps4 هم با پدیده ای به نام تعویض آشناتون میکنم!!

همون جور که این دوستمون گفت من ایران نیستم، از وقتی هم کار پیدا کردم در راستای حمایت از سازنده ها بازی ها رو می خرم. قیمت هر بازی ps4 هم بین 60-70 یورو هست که واقعا زیاده واسه همین من ریسک نمی کنم. اکثر این بحث ها هم اینجا به همین بر می گرده که دوستان تقریبا مجانی بازی می کنن و خیلی واسشون مهم نیست، اگه دلشون رو زد می رن سراغ یکی دیگه ولی زور داره این همه پول بدی و بازی خوب در نیاد.
البته من یه سیستم دیگه دارم خوب جواب میده: بازی رو اول رو PC دانلود می کنم یکی دو ساعت بازی می کنم اگر خوشم اومد بعد می خرم! در مورد این بازی هم همین کار رو می کنم.

این دو سایت ذکر شده با نمرات خنده داری که به بازی چیپ و بی ارزش re6 دادن واقعا خودشون رو جدا کردن و ثابت کردن در چه وضعیت خوشحالی به سر می برن .

دوستان فکر نمی کنید صحبت در مورد متا و نمرات فلان سایت خیلی چیپ و قدیمی شده باشه ؟ این سایت ها همون هایی هستن که یه روز هایی اینقدر خوشحالتون می کنن که از خوشحالی بال در میارید و انواع و اقسام امضا براشون درست می کنید . حالا باز زدن تو پر بازی مورد علاقتون و رفتید سراغ اینکه نظر من مهمه و یا نظر فلان سایت فقط مهمه !؟ بحث نخ نما شده دیگه بیخیالش بشید بهتره .

ای دمت گرم بعد از بوقی یه نفر یه حرف درست و جسابی زد. کلا طرفدارای اینجوری هر بار یه سمت غش می کنن، کلا کافیه سایت به بازی مورد علاقشون امتیاز عالی نده دیگه تمومه! یا بده و میشه فرشته سایت ها. این IGN هم دیگه معروفه یکی از تابلو ترین سایت های نقد هست خیلی مشکوک می زنه. من از روزی که دیدم به بازی Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball نمره 9.2 رو داد دیگه نتونستم جدیش بگیرم!
من مثل شیر الان بیشتر از 10 12 ساله طرفدار GS هستم و هیچ وقت به نیومدم بزنم زیرش چون به بازی مورد علاقم امتیاز کم داد.

آخرین ویرایش:

موافقم! به قول خودت من بیشتر از همه میسوزم! این همه مصاحبه و تریلر و...... همش جلو چشامه!=(( با این وضعیتی که پیش امد دیگه تو هیچ سایتی نخواهم رفت! میکامی و این بازی تمام امید من به حضور تو سایت ها بود. فقط امیدوارم در اینده ای نزدیک پرقدرت برگرده که حالا تا ان موقع!

همون جور که این دوستمون گفت من ایران نیستم، از وقتی هم کار پیدا کردم در راستای حمایت از سازنده ها بازی ها رو می خرم. قیمت هر بازی ps4 هم بین 60-70 یورو هست که واقعا زیاده واسه همین من ریسک نمی کنم. اکثر این بحث ها هم اینجا به همین بر می گرده که دوستان تقریبا مجانی بازی می کنن و خیلی واسشون مهم نیست، اگه دلشون رو زد می رن سراغ یکی دیگه ولی زور داره این همه پول بدی و بازی خوب در نیاد.
البته من یه سیستم دیگه دارم خوب جواب میده: بازی رو اول رو PC دانلود می کنم یکی دو ساعت بازی می کنم اگر خوشم اومد بعد می خرم! در مورد این بازی هم همین کار رو می کنم.
خب خدا خیرت بده داداش اونجا هم که اینترنت سرعتش فضایی هست راحت دانلود کن.بعدم اگه خول بود واسه حمایت بخرش.قیمت هم الان گرونه بعدا آف میخوره ارزون میشه

Sent from my HTC One max using Tapatalk

موافقم! به قول خودت من بیشتر از همه میسوزم! این همه مصاحبه و تریلر و...... همش جلو چشامه!=(( با این وضعیتی که پیش امد دیگه تو هیچ سایتی نخواهم رفت! میکامی و این بازی تمام امید من به حضور تو سایت ها بود. فقط امیدوارم در اینده ای نزدیک پرقدرت برگرده که حالا تا ان موقع!
بهزاد به خدا نمیدونی چقدر ناراحتم . یادته گفتم توی تاپیک این چیزی که از بازی دیدم فاصله داره با کارهای ترسناک . اصلا گور بابای بعضی نقدهای مضخرف ولی چیزی که خودمون از بازی داریم میبینیمو نمیتونیم انکار کنیم . اگه کارگردانش میکامی نبود مطمئن باش همین خودمون 100 تا ایراد از توش در میاوردیم ولی چون انتظارمون از میکامی بالاست نمیتونیم این موردو هضمش کنیم . دوستان بازی قشنگه ، بخرید پشیمون نمیشید ولی برای ما فنهای قدیمی ناخوشاینده . چون سالها منتظر حضور میکامی بودیم ولی ...

جدا چرا دیگه نمیتونن یه بازی مثه ادم تو این سبک بسازن ؟!

اگه مشکل باگ و گرافیک و دوربین رو نداشت الان امتیازات 8-9 بود!

جدا اینقدر سخته رفع این جور مشکل ها ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or