امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
يعني با ديدن تريلرا ميشد امتيازا رو پيش بيني كرد نميدونم چرا يه عده شوكه شدن
تو تاپيكش هم گفتم متاي 83 بگير مطلوب كه خوب به اين مقدارم نرسيده:dدر نتيجه تو ليست انتظار من به تاخير افتاد

به نظر من ميكامي يه تجديد نظر اساسي بايد تو ديد گيمريش بكنه و بروزتر بشه

.

خب خدا خیرت بده داداش اونجا هم که اینترنت سرعتش فضایی هست راحت دانلود کن.بعدم اگه خول بود واسه حمایت بخرش.قیمت هم الان گرونه بعدا آف میخوره ارزون میشه

Sent from my HTC One max using Tapatalk

آره دیگه همین کار رو می کنم همیشه ولی خب در مورد بازی های انحصاری دیگه نمی شه! مثلا نزدیک بود برم Destiny رو بخرم خوب شد صبر کردم.

- - -ویرایش - - -

جدا چرا دیگه نمیتونن یه بازی مثه ادم تو این سبک بسازن ؟!

اگه مشکل باگ و گرافیک و دوربین رو نداشت الان امتیازات 8-9 بود!

جدا اینقدر سخته رفع این جور مشکل ها ؟!

آقا engine گندی استفاده کردن! بمیری کارمک با این engine ساختنت!

جدا چرا دیگه نمیتونن یه بازی مثه ادم تو این سبک بسازن ؟!

اگه مشکل باگ و گرافیک و دوربین رو نداشت الان امتیازات 8-9 بود!

جدا اینقدر سخته رفع این جور مشکل ها ؟!
به نظر من این بازی اگه ساله 2009 میومد مطمئن بودم امتازاتش با الان زمین تا آسمون فرق داشت ولی این طبیعی هست هرچی جلو تر بریم بدتر و سخت گیرانه تر میشه...!!!

به هیچ عنوان قشنگ نبود:| ترول تا این حد دیه باو...!:| هنو رزیدنت 1 تا 4ه این مردو هیچ خدایی نتونسته بسازه اومدی اینجوری ترول میکنی عمو!:|

من اسمی از این مرد اوردم که انتحاری پریدی وسط تاپیک ؟؟؟ :d خب خود سازنده ها بودن همچین ادعایی داشتن و این همه هایپ کردن به من چه... به هر حال این وضعیه که براش پیش اومده و یه اجماعی هم بین منتقدا هست و نمیشه گفت نمرات سلیقه ای بوده ... این نوب خطاب کردن منتقدا از اول تاپیک هم مسخره ترین چیزی بود که تو این چند سال تو سایت های بازی دیدم ...فعلا که فن ها دارن زمین و زمان رو ترول میکنن نه برعکس

به نظر من این بازی اگه ساله 2009 میومد مطمئن بودم امتازاتش با الان زمین تا آسمون فرق داشت ولی این طبیعی هست هرچی جلو تر بریم بدتر و سخت گیرانه تر میشه...!!!

منظورت منتقد هاست ؟!
خب توی همین شرایط سخت هم خیلی بازیها اومدن و امتیازات بالایی گرفتن !
حتی 90 به بالا !

منظورت منتقد هاست ؟!
خب توی همین شرایط سخت هم خیلی بازیها اومدن و امتیازات بالایی گرفتن !
حتی 90 به بالا !

منظور من این نوع سبک بازی و این طرز فکر برای ساخت بازی یه کم باید زودتر از این حرفها تغییر میکرد یا زودتر از اینا میومد برای بازی فکر میکامی درسته ولی پیاده کردنش برای این نسل و این شرایط خیلی سخت بود..!

رزیدنت ایول 7 ببینم تو چیکار میکنی همه ی امید ها به توست ظاهرا :d البته من خودم مطمعنم سیراب میشم اما بعضی شاید توقعشون بالاتر ازا ین حرفا باشه.

من اسمی از این مرد اوردم که انتحاری پریدی وسط تاپیک ؟؟؟ :d خب خود سازنده ها بودن همچین ادعایی داشتن و این همه هایپ کردن به من چه... به هر حال این وضعیه که براش پیش اومده و یه اجماعی هم بین منتقدا هست و نمیشه گفت نمرات سلیقه ای بوده ... این نوب خطاب کردن منتقدا از اول تاپیک هم مسخره ترین چیزی بود که تو این چند سال تو سایت های بازی دیدم ...فعلا که فن ها دارن زمین و زمان رو ترول میکنن نه برعکس

lمن فن نیستم عمو ولی خدایی اینی که میگی خیلی داغونه!:دی با قسمت نوب خطاب کردن منتقدها هم باهات موافقم!

چیزی که مشخصه نمرات هیچ کدوم از سایتا وحی منزل نیستن نه IGN نه GS نه ... اما معمولا میانگین بازیها می تونه نشون دهنده عیار کلی یه بازی باشه . تمام سایتای درست و حسابی نقدهای مزخرف و دری وری هم زیاد دارن اما وقتی مثلا 50 ، 60 تا منتقد میان راجع به بازی نظر میدن ، میشه با برایند نمراتی که میدن ارزش و عیار بازی و مشخص کرد که درین مورد هم احتمالا به همین شکله .
یه مسئله دیگه ای که هست اینه که اکثر بازیها نقاط قوت و ضعف زیادی دارن . حالا یکی مثل من مثلا براش نقاط ضعف بازی مثل مافیا1 مهم نیست و کوچیکترین حس منفی توم ایجاد نمیکنه و برعکس ، نقاط قوتش اونقدر منو میگیره که میشه بهترین بازی عمرم و با وجود اینکه متاش بالای نود نیست اما 1000 تا بازی متای بالای 90 هم ساخته بشه نمی تونه جاشو برام پر کنه . یا مثلا همین حسو نسبت به MGS3 ... هم دارم .

• Occasional texture pop in and glitches.
  • Fans of genre may have seen this all before.
  • Loading times from frequent deaths are annoying.
  • این 3 تا ایراد از بازی گرفته شده که به نظر من خیلی منصفانه و بی طرفانه هست و به نظر من موضوع دومی برای من مهم تر هست.ولی در کل نکات مثبت بازی اینقدر خوب هست که آدم رو ترقیب کنه بازیو بخره و بازی کنه..!

میشه یه سوال از کسایی که TLOU بازی کردن بپرسم؟؟؟

هردوبازی سبکشون یکیه..چطورمیشه که TLOU متای 95 میگیره ولی این بازی به زور باید برسه به 80 ؟؟ چه نکاتی توی TLOU رعایت شده که میکامی ازشون غفلت کرد؟؟

نمیخام مقایسه راه بندازم...استاندارهای TLOU بعنوان یک SH/Action چی بود؟؟

برای PC اومده؟ اگه اومده چند dvd هست؟

- - -ویرایش - - -

میشه یه سوال از کسایی که TLOU بازی کردن بپرسم؟؟؟

هردوبازی سبکشون یکیه..چطورمیشه که TLOU متای 95 میگیره ولی این بازی به زور باید برسه به 80 ؟؟ چه نکاتی توی TLOU رعایت شده که میکامی ازشون غفلت کرد؟؟

نمیخام مقایسه راه بندازم...استاندارهای TLOU بعنوان یک SH/Action چی بود؟؟

اول the evil within رو بازی کن بعد tlou میبینی تفاوتشون رو :d فقط سینماتیکش EW رو میخوره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or