بله بود. سونی ناشر ریترنال بود ولی این دو بازی دیگه نه تنها ناشرشون سونی نیست، بلکه انحصاری زمانی هستند.مگه Returnal زمانی که منتشر شد این IP مال سونی بود ؟
خلاصه بگم که اصلا و ابدا ریترنال سختی غیرمنطقی نداره ...من بازیش نکردم اما ریترنال هم سختیش غیر منطقیه
عین غذای تندی می مونه که تندیش بیش از حد شده تلخ بشه حالا ممکنه این وسط بعضی ها ذائقه شون تندی خیلی نفهمه یا خوششون بیاد اما برای اکثرا تلخ شده غذا
هر چیزی ایده الش خوبه اگر منتقدی که سال ها کارش بازی بوده و هست نتونه تمومش کنه یا عذاب بکشه و حرص بیش از حد بخوره یا سختیش غیر منطقی باشه حق داره که نمره کم کنه کم چیزی نیست
راستی برام سوال بود،آیا سیفو روگ لایکه؟بازیهای rogue-like همه همینن هیچوقت شما بهترین گیمر هم باشید نمیتونید دفعه اول تموم کنید مسیر پیشرفت کندی دارن معمولا ، من که عاشق این سبکم.
چیزی که من دیدم بله این مشکل تیم مارکتینگه باید این موضع رو باز میکرده بنظرم .راستی برام سوال بود،آیا سیفو روگ لایکه؟
من نرفتم نیما جان هنوز PS5 نطلبیده قسمت شهخلاصه بگم که اصلا و ابدا ریترنال سختی غیرمنطقی نداره ...
الان با آپدیت های جدید که ساده شده، نداشتن چک پوینت در طی مرحله رابطه مستقیمی با اتفاقات داستانی داره، اونایی که شاکین، بهتره دور عناوین روگ لایک رو خط بکشنمن نرفتم نیما جان هنوز PS5 نطلبیده قسمت شهاما دوستام خیلی شاکین
اون ایده نداشتن چک پوینت سیوش صادقلانه اصلا دوست دارم
احتمال اینکه در اینده برای پی سی بیاد خیلی زیاده بعدا یک مادی چیزی براش می سازن درستش می کنن
جدی بازی روگ لایکه؟جالبه که تا الان بهش اشاره ای نکرده بودن و منم نمیدونستمبازیهای rogue-like همه همینن هیچوقت شما بهترین گیمر هم باشید نمیتونید دفعه اول تموم کنید مسیر پیشرفت کندی دارن معمولا ، من که عاشق این سبکم.
جدی بازی روگ لایکه؟جالبه که تا الان بهش اشاره ای نکرده بودن و منم نمیدونستم![]()
کلا نمیدونم چرا هر چیزی رو میخوایید به سونی ربط بدید
تا الان از تجربه بازی خیلی راضیم
بازی سخته ولی سختیش بیمورد نیست. اینکه جناب منتقد حاضر نیست روی کمبو زدن و زمان بندی بلاکش کار کنه دیگه تقصیر بازی نیست.
درکل امیدوارم زودتر از شر اینجور نقدها راحت بشیم. اینا اگه چند نسل زودتر با گیم آشنا میشدن سر بازیهای قدیمی مثل کرش، ماریو و سونیک میخواستن به همشون صفر بدن
و راجب روگ لایک بودنش... واقعا نمیتونم بگم بازی روگ لایکه چون یه سری المانهای اصلی این سبک رو نداره ولی خب اگه زیاد بمیرید آره برمیگردین به اول کار یا میتونید از آخرین چکپوینت ادامه بدین![]()
راست میگه، ترید مارک و ایپی returnal مثل دث ماله سونی بوده.بله بود. سونی ناشر ریترنال بود ولی این دو بازی دیگه نه تنها ناشرشون سونی نیست، بلکه انحصاری زمانی هستند.
کلا نمیدونم چرا هر چیزی رو میخوایید به سونی ربط بدیدریترنال قصه اش با اینا فرق داشت.