امتیازات Sifu

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    122
  • نظرسنجی بسته شده است .
یعنی اون منتقد هایی یا پلیر هایی که نتونستن با سختی بازی کنار بیان همشون لیگ دسته ۳ ایران هستن :D
دقیقا.البته تو این سبک.شاید تو یه سبک دیگه برعکس باشه.منظور این نیست که مغزش نمیکشه یا تواناییشو نداره بلکه وقتی به یه سبک علاقه نداشته باشی و باب میلت نباشه،سختیش هم جان فرسا خواهد بود.در صورتی که همین سختی برا طرفدارانش یه مزیت حساب میشه

این پیشنهاد رو فقط من دادم و خیلی جدی هم دادم،ولی خب تغییر خاصی ندیدم و دوستان از هر دو طرف دارن همدیگه رو مورد عنایت قرار میدن و هنوز به هم تیکه میندازن
بعد از اون پستم هم حتی یه تیکه یا کنایه به کسی نپروندم و حتی عکس پروفایلم رو هم عوض کردم که کسی رو ناراحت نکنه.
ولی خب انگار این چرخه ادامه داره
شما الان خودت توی این پست اومدی به من تیکه انداختی
در صورتی که من توی این تاپیک چیز خاصی نگفتم اصلا
نه دیگه انتظار نداشته باش ۲ روزه درست بشه.فعلا هم این تاپیک بد جلو نمیره و تیکه ها خیلی ملایمتر شدن :)

خب چیکار کنه :D

بازی رو که ول نکرده بعد بیاد نمره بده
طرف نتونسته از یه جایی جلوتر بره که این مشکل از بازی هست

مثلا بعضی بازی ها وقتی یه جایی خیلی گیر میکنی و میمیری بهت پیشنهاد کم کردن درجه سختی بازی میده تا بتونی اون قسمت رد کنی

اگر هم بازی نتونسته مهارت های کافی برای رد کردن مراحل بالاتر رو به موقع بهت آموزش بده هم مشکل بازی هست به نظرم تا پلیر

حالا من به این بازی خاص کاری ندارم و کلی بود صحبت هام ولی عجیبه این بازی چرا یهو اینقدر طرفدار متعصب پیدا کرده:D
شما اون زمانی که عده کمی مثل همین الان از هیدیز ، اسپلانکی و دد سل بابت روگ لایک/لایت بودن و یا سولزبورن، سکیرو ، هالونایت و نیو و سخت بودنش شکایت داشتن کجا بودین؟
چرا برای سخت بودن اینا منتقد ها نمره کم ندادن؟

شما اون زمانی که عده کمی مثل همین الان از هیدیز ، اسپلانکی و دد سل بابت روگ لایک/لایت بودن و یا سولزبورن، سکیرو ، هالونایت و نیو و سخت بودنش شکایت داشتن کجا بودین؟
چرا برای سخت بودن اینا منتقد ها نمره کم ندادن؟

من میگم روی این بازی دوستان تعصب دارن میگید نه :D

حالا چرا اینهمه سر نمره این بازی ناراحت هستین رو نمیدونم ولی هر بازی با بازی های ژانر خودش مقایسه میشه و نمیشه مثلا دارک سولز رو با این بازی مقایسه کرد و یکسان نقد کرد

یا مثلا Hades چه ربطی به beat em up داره آخه:D

در مورد اینکه چرا منتقد ها از بازی های دیگه به خاطر سختی زیاد ، نمره کم نکردن هم من نمیدونم و باید از خودشون بپرسید ولی ممکنه اون بازی ها مکانیزم های بازی رو بهتر آموزش میدادن که رد کردن مراحل امکان پذیر باشه

در کل صحبت های من کلی بود و اینقدر سخت نگیرید قضیه رو

حالا چرا اینهمه سر نمره این بازی ناراحت هستین رو نمیدونم
ببین سطح توقعات چقدر بالاست که بازیشون متای 80 میگیره هم ناراحت میشن :D

هیچکس بخاطر متای بازی ناراحت نیست، بخاطر نحوه نمره دادن یه سایت نوب که نتونسته از دو مرحله جلوتر بره و نمره کم داده ناراحتن یا بخاطر اون یکی سایت که گفته چون تمام اعضای استودیو سفید پوست هستن نمره خیلی کم داده، بغییر از این دوتا هیچ منتقدی نمره منفی نداده

کلا تو این موارد مشکل از سردبیرهای سایتای مختلف هست. هر سبکی از بازی رو باید بدن منتقد همون سبک از بازی نقد کنه نه اینکه یکی مثلا شوتر و اکشن ادونچر بازی میکنه بره ریسینگ رو نقد کنه یا یکی اهل بازی های ورزشی هست بره بازی های سبک سولز رو نقد کنه. من خودم شخصا از سبک سولزبورن بدم میاد چون نه وقتش رو دارم پای اینجور بازیها بزارم نه اعصابش رو . ولی دلیل نمیشه بیام از این سبک بازیها بد بگم . (همیشه دوست داشتم اینجور بازی ها درجه سختی داشته باشه تا امثال من که وقت و اعصاب ندارن بتونن پلی بدن ) خودم شخصا بازی های ریترنال و دیمن سولز ریمیک رو بازی کردم بعد 4 5 ساعت بازی کردن از هر کدومش سریع گرفتم فروختمشون :D . چون واقعا حوصله و وقت میخواد اینجور بازیها وقتی نمیتونم بازی کنم دلیل نمیشه ضعفی رو که دارم سر بازی بزارم. کلا این بازیها سبکشون اینه و نمیشه خرده گرفت. برای نقد اینجور بازیها هم باید منتقدی که این سبک ها رو بازی میکنه نقد کنه.

کلا مدتیه ساله تعداد معدودی از منتقد پدیدار شدن که یا خیلی راحت طلبن و یا اسیر حاشیه ها شدن

بعضی ایرادات که به بازی ها میگیرن مثل این میمونه که منتقد غذا بره تو رستوران و بگه غذای مخصوص سر اشپز رو بیارید ، و بعد تو نقدش بنویسه تو این غذا کشمش بود و من کشمش دوست ندارم ۶/۱۰ ,یا غذای دریایی که مجبور بودم پوست یا شاخک هاش رو جدا کنم
(خوبیش اینه تو حوزه نقد کاملا حرفه ای غذا ، نوشتن همچین نقدی برابر با اخرین نقد طرف هست ، برعکس گیمینگ که این فعالیت حتی تو مجلات معروف هم غیر حرفه ایه و نویسنده هیچ تبعات و مسئولیتی گردنش نیست ) برای همین پیش میاد که یه منتقد گوگولی بعد بازی بیاد بگه من چند شب بعد بازی کابوس میدیدم ، پس به این دلیل شخصیم ۸ میدم

اما بازی های شبیه sifu که منتقد هایی پیدا میشن که حاضر نیست با بازی راه بیان ، به کنترل بازی مسلط بشن و به چالش ها و سختی بازی فائق بیان، واضح ترین نمونه اش last guardian بود ۔۔۔ اصلا مقدار نقدهای منفی و میکسش در مقابل نقد های مثبتش قابل درک نبود و یه گروهی از منتقدا که اکثرشونم تازه وارد های متا بودن اصلا سعی نکردن بازی رو متوجه بشن ، یا به کنترلش مسلط بشن ، خصوصا اون ایراد هوش مصنوعی که حداقل چند بار کارگردان بازی توضیح داده بود که سعی کردن توریکو مثل حیوانات واقعی رفتار کنه و خیلی از این منتقدا گرامی اصلا از این قضیه خبر نداشتن و کلی نقد منفی سر بد بودن هوش مصنوعی نوشتن 😅😵 و یا یه بازی دیگه مثل گراویتی راش ۲ که یه اقلیتی از منتقدا به خاطر چهار پنج تا ساید کوئست چند دقیقه ای و ناتوانیشون تو کنترل و دوربین بازی رو رسما به مسلخ بردن 😡😰 با این حال با اون تعداد نقد میکس و منفی بالای هشتاد موندنشون شاهکار بود ، اینها شوخی نیست که دیدیم میتونه به نابودی و تعطیلی یه استودیو کشیده بشه

The PS4’s most underrated game is on sale for $6

بازی ایراداتی داره ، ولی موقعی که نیاز داره میکوبنش بعد میگن ببخشید این بازی خیلی اندرریتده و بهش عشق نشون بدید 😂😂😥😥

اول دانش منتقد که چطوری تونسته تصوری داشته باشه که یه بازی AA توسط یه تیم چهل، پنجاه نفره ، اولین بازی با بودجه بزرگ ۲۰۱۷ بوده ، یا داره برای عمدی که داشته بهانه تراشی میکنه یا واقعا انقدر در مورد تیم سازنده بی اطلاع بوده

, I described it as “2017’s first (and potentially only) big-budget video game about the income gap

مورد بعدی دقیقا اون راحت طلبی که اون بالا در موردش گفتم ، یه کم دل بدید به کار ، اگه بخوان بازی ساز ها برای راحتی گیمر ها بازی بسازن که همه بازی ها کپی پیست هم از اب در میان ، همون طور که ۹۵ درصد بازی ها شدن ، و بازی های خلاقانه و ریسکی رسما به تاریخ پیوستن

Its controls take some practice.

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

در مورد سیفو ، کاش یا کلا سیستم امتیاز دهی برداشته بشه ، یا اینکه فضا طوری باشه منتقدی که میاد به خاطر سختی بازی ۴ میده بدون اینکه به خودش زحمت تلاش کردن بده ، اخرین نقدش باشه

یکی از بدی های متا اینه که هیچ انعطافی از خودش نشون نمیده ، نمونش رو تو یوزر اسکور دیدیم که حاضر نشد هیچ اصلاحاتی توش انجام بده ، واقعا باید مثل بازی ها ، سایت ها و نقدهاشون هم ارزیابی بشن

مثلا یکی edge و slant magazine رو بازخواست کنه که چرا ۹۰ درصد نقد های بازی های jrpg و انیمه ای تون ، زرد و قرمزه ۔۔۔ این رویکرد افراطی فراتر از محتوی و کیفیت خود بازی هاست

کلا تو این موارد مشکل از سردبیرهای سایتای مختلف هست. هر سبکی از بازی رو باید بدن منتقد همون سبک از بازی نقد کنه نه اینکه یکی مثلا شوتر و اکشن ادونچر بازی میکنه بره ریسینگ رو نقد کنه یا یکی اهل بازی های ورزشی هست بره بازی های سبک سولز رو نقد کنه. من خودم شخصا از سبک سولزبورن بدم میاد چون نه وقتش رو دارم پای اینجور بازیها بزارم نه اعصابش رو . ولی دلیل نمیشه بیام از این سبک بازیها بد بگم . (همیشه دوست داشتم اینجور بازی ها درجه سختی داشته باشه تا امثال من که وقت و اعصاب ندارن بتونن پلی بدن ) خودم شخصا بازی های ریترنال و دیمن سولز ریمیک رو بازی کردم بعد 4 5 ساعت بازی کردن از هر کدومش سریع گرفتم فروختمشون :D . چون واقعا حوصله و وقت میخواد اینجور بازیها وقتی نمیتونم بازی کنم دلیل نمیشه ضعفی رو که دارم سر بازی بزارم. کلا این بازیها سبکشون اینه و نمیشه خرده گرفت. برای نقد اینجور بازیها هم باید منتقدی که این سبک ها رو بازی میکنه نقد کنه.
یادمه مجله بازی نما در نقد بازی nioh از سختی بازی کلی ایراد گرفته بودن بهش ۴دادن
مشخص بود اون منتقد این سبک بازیو دوست نداره

• Like
Reactions: reza11
من بازی رو یکم تو یوتوب دیدم به نظرم واقعا سخته. اینکه کسی نتونه به راحتی تمامش کنه نوب حساب نمیشه. ولی منتقدی که بازی رو نتونسته تمام کنه و تمام جنبه‌هاش رو ببینه وقتی به خودش جرئت میده بازی رو نقد کنه و نمره بده قطعا مشکل داره. میتونست ریویو کنه ولی نمره نده. چطور به بازی که نتونسته تمام کنه و تقریبا ۴۰ درصدش رو رفته جلو،‌ نمره میده.
حداقل بعنوان یک منتقد نوبه ، من بازی رو بدون مشکل تموم کردم (فقط باس آخر یکم اذیت کرد اونم چون از یه قابلیتت نمیتونی استفاده کنی).

تنها چیزیش که واقعا خیلی سخته یه تروفیه که باید با سن ۲۵ سال بازی رو تموم کنی که تازه اونم غیرممکن نیست و شدنیه.

البته من نمیگم خیلی بازی خفنیه، بنظرم ۷.۵ براش خوبه، ولی اینکه بگیم سخته و نمیشه تمومش کرد مسخره‌ست ... تو بازیهای اخیر ریترنال سخت‌تر بود.

بنظر منم مسخرس یک منتقد بگه چون سخت بود نمره پایین، اگه سخته و نمیتونی رد کنی خیلی راحت بده به یکی نقد کنه که مشکلی با چلنج نداشته باشه.

اما چیزی که هست اینه که از نمره نهاییم نمیشه خیلی ایراد گرفت چون بالاخره واسه اکثر بازیا این موارد وجود داره که چند منتقد ایرادات شخمی تخیلی میگیرن و متا رو میکشن پایین پس اگه بخوای بگی "فلان سایت کم نمیداد الان باید اینقد میبود متاش" باید میانگین همه گیمارو چند نمره برد بالا با این حساب.

بنظرم تو رزومه کاری یه منتقد خیلی بده که بیاد و بگه ی بازی سخت بود و من تموم نکردم بعد یه نمره قرمز ول بدی سمت بازی😐
من خودم اعصاب و کشش بازی سخت و ندارم ولی از دیدن اینکه یه حرفه ای بازی و بی نقص انجام بده لذت میبرم و از نظرم تموم بازیهای میازاکی و همچنین سیفو شاهکارن.
منتقد هر بازی که انتخاب میشه اول باید بدونه قراره چیو نقد کنه و تو اون سبک حداقل یه تجربه ای داشته باشه.
خیلی کار چیپیه این مدل نقد و نمره دادن که فلان بازی سخت بود و نمره کم کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or