همین الان رکورد اسپید ران این بازی بدون مرگ 35 دقیقه س! ینی منتقد نمی تونسته اینو تا آخر بره؟ من هنوز موفق به تموم کردن مرحله 2 نشدم از یه جایی به بعد عجیبه دفاع میکنم ولی موقع حمله اونا باز دفاع میکنن و کلا داج میدن! یعنی هر جور حساب میکنم از سن 23 میرسم به 75! ولی اینا مرگشون نمیزنه! یا من هنوز بلد نیستم یا خیلی هوش مصنوعی اذیت میکنهمن دو مرحله بازی کردم ...
اینکه بگیم یه گیمر عادی این بازی واسش سخته شاید قابل قبول باشه.
ولی کسی که اسمش رو میذاره منتقد قاعدتا تجربهی بالایی باید داشته باشه و منتقدی که این بازی بنظرش سختی غیرمعقول داره قطعا به اشتباه منتقد شده.
قرار نیست همه بازیها هلو برو تو گلو باشن. Sifu هم باید بهش زمان بدی تا دستت بیاد و بتونی ازش لذت ببری ...
Souls، Nioh و Returnal و بقیه بازیهای رُگلایک همین خاصیت رو دارند که باید اول یاد بگیریش بعد ازش لذت ببری.
اگر همین نوب ها نبودن بجای متای 80، الان متاش حداقل بالای 85 بود. کسی که حتی بازی رو نتونسته تمام کنه و میاد نمره می ده و خودش اعتراف می کنه تا مرحله 2 بیشتر نرفته، نوب هم حیفه بهش بگی. امتیازات مهمه که میام می گم یه مشت نوب اومدن با ایرادات بنی اسراییلی 3 و 4 دادن به بازی. تاپیک بدترین انحصاری سال رو زدم که زدم! حالا می خوان 10 بدن یا 0، چیزی از زباله بودنش کم نمی کنهاگر یه مشت نوب شدن منتقد چرا پرچم نمراتشون رو در کامنت بالا با افتخار بردی بالا! از اونطرف میای تاپیک امتیازات CrossfireX رو میزنی که همین نوب ها قراره بهش امتیاز بدن. از اون سمت تو یه تاپیک دیگه میای میگی ارزش متا رو پایین نیارید. حالا اینجا ما نباید بگیم که تضاد پیش شما کلاه از سر بر میداره! کلا مشخصه از سر هیجانات و بی تجربگی این حرفا رو میزنی.
جالبه اپگرید های بازی اصلا الزامی نیست من ۳ شب هر شب ۲ ۳ ساعت بازی کردم بازی رو تموم کردم با پایان اصلی که اسپویل نمیکنم چجوری فقط در صورتی میمیری که هی بخای تند تند دکمه بزنی بازی میگم هم اصلا روگ لایک نیست برخلاف تصور خودم قبل بازی شما یه ران خوب داشته باشه مرحله های قبل رو دیگه لازم نیست بری کلی هم میان بر داره تنها نکته منفی بازی اینکه زیاد توضیح نمیده مکانیزمای بازی رو مثلا شما اصلا به قابلیت دش نیاز نداری اگه بتونی داج بدی مرحله دوم از بقیه ذره سخت تره ولی نه اونقدر ، من دور دوم که رفتم اصلا اتک ندادم باس ها رو با پری زدم برام خنده داره که منتقده اینو با سکیرو مقایسه کرده فقط تو باس demon of hatred من ۴ ۵ روز گیر کرده بودم.همین الان رکورد اسپید ران این بازی بدون مرگ 35 دقیقه س! ینی منتقد نمی تونسته اینو تا آخر بره؟ من هنوز موفق به تموم کردن مرحله 2 نشدم از یه جایی به بعد عجیبه دفاع میکنم ولی موقع حمله اونا باز دفاع میکنن و کلا داج میدن! یعنی هر جور حساب میکنم از سن 23 میرسم به 75! ولی اینا مرگشون نمیزنه! یا من هنوز بلد نیستم یا خیلی هوش مصنوعی اذیت میکنه
من بازی رو یکم تو یوتوب دیدم به نظرم واقعا سخته. اینکه کسی نتونه به راحتی تمامش کنه نوب حساب نمیشه. ولی منتقدی که بازی رو نتونسته تمام کنه و تمام جنبههاش رو ببینه وقتی به خودش جرئت میده بازی رو نقد کنه و نمره بده قطعا مشکل داره. میتونست ریویو کنه ولی نمره نده. چطور به بازی که نتونسته تمام کنه و تقریبا ۴۰ درصدش رو رفته جلو، نمره میده.
الان یکی از لیگ دسته ۳ ایران بره تو تیمی مثل منچسترسیتی و دقیه ۱۰ بدنش کم بیاره،باید بگیم چرا شرایط لیگ انگلیس اینقدر سخته که هر بازیکنی نمیتونه توش بازی کنه؟خب چیکار کنه
بازی رو که ول نکرده بعد بیاد نمره بده
طرف نتونسته از یه جایی جلوتر بره که این مشکل از بازی هست
مثلا بعضی بازی ها وقتی یه جایی خیلی گیر میکنی و میمیری بهت پیشنهاد کم کردن درجه سختی بازی میده تا بتونی اون قسمت رد کنی
اگر هم بازی نتونسته مهارت های کافی برای رد کردن مراحل بالاتر رو به موقع بهت آموزش بده هم مشکل بازی هست به نظرم تا پلیر
حالا من به این بازی خاص کاری ندارم و کلی بود صحبت هام ولی عجیبه این بازی چرا یهو اینقدر طرفدار متعصب پیدا کرده![]()
بازی که سخته اونم خیلی سخته ولی طرف میاد نمره کم میکنه بخاطر اینی که تمام سازنده های بازی چرا سفید پوست هستندخب چیکار کنه![]()
بازی رو که ول نکرده بعد بیاد نمره بده
مثلا بعضی بازی ها وقتی یه جایی خیلی گیر میکنی و میمیری بهت پیشنهاد کم کردن درجه سختی بازی میده تا بتونی اون قسمت رد کنی
اگر هم بازی نتونسته مهارت های کافی برای رد کردن مراحل بالاتر رو به موقع بهت آموزش بده هم مشکل بازی هست به نظرم تا پلیر
حالا من به این بازی خاص کاری ندارم و کلی بود صحبت هام ولی عجیبه این بازی چرا یهو اینقدر طرفدار متعصب پیدا کرده![]()
این پیشنهاد رو فقط من دادم و خیلی جدی هم دادم،ولی خب تغییر خاصی ندیدم و دوستان از هر دو طرف دارن همدیگه رو مورد عنایت قرار میدن و هنوز به هم تیکه میندازنجدی این حجم از تنفر عجیب و غیر قابل درکه!
و اینکه بازیا ارزش پول دادن ندارن فقط وقتی کرک بشن یا رو سرویس اشتراکی بیان ارزش بازی دارن! هر کی هم پول پای بازی بده یه مشکلی داره حتما. انگار تا الان کل دنیا از سرویسای اشتراکی استفاده میکردن یهو ازین نسل قرار شده پول بدن بازی مورد علاقشونو بخرن. بعد میرن تاپیک انتقادات پیشنهاد صلح و دوستی میدن که بیاید فضای فروم رو گل و بلبل کنیم. شما تاپیکارو به فنا ندید، کمک به بهتر شدن فضای فروم پیشکش
الان یکی از لیگ دسته ۳ ایران بره تو تیمی مثل منچسترسیتی و دقیه ۱۰ بدنش کم بیاره،باید بگیم چرا شرایط لیگ انگلیس اینقدر سخته که هر بازیکنی نمیتونه توش بازی کنه؟
همه بازیها مناسب همه افراد نیستن و این یه واقعیته.الان من ۱ ساله رترنال رو گرفتم ولی تا الان نتونستم تموم کنم ولی رترنال رو جزو بهترین های نسل ۹ تا الان میدونم و ضعف خودم رو نمیذارم پای سختی بازی
همه بازیها مناسب همه افراد نیستن و این یه واقعیته