امتیازات Shadows of the damned

Official Xbox Magazine 8.0 of 10

40148731253963482967.jpg

• Like
Reactions: Tommy Fisher
خب امتیاز ها خیلی تناقض داره....:d نمیشه از رو امتیاز ها فهمید که بازی ارزش داره یا نه.
ولی من این بازیو سفارش دادم.....امیدوارم بازی زیبایی باشه.:)

کارگردان این بازی جناب Suda هستن و میکامی فقط تهیه کننده بازی هست و خیلی تو ساخت بازی دخالت نکرده.
Shadows of the Damned cover art Developer(s) Grasshopper Manufacture Publisher(s) Electronic Arts Director(s) Massimo Guarini Producer(s) Goichi Suda (Executive Director)
Shinji Mikami (Creative Producer) Composer(s) Akira Yamaoka

بهر حال دخالت داشته دیگه.اینم وب سایت رسمی بازی.

http://www.ea.com/shadows-of-the-damned

ببخشید یه سوال برای من ایجاد شد قصد جسارت ندارم
ساپُرت از چه نظر ؟

مثلا از نظر vote دادن تو سایتا در آینده . یا خرید بازی اوریجینال.

آخرین ویرایش:
سودا کلا بازی هاش سلیقه ای هست. میکامی توی ساخت بازی دخیل بوده اما وظیفه اش این بود که مطمئن باشه سیستم مبارزات و گیم پلی بازی خوب از آب در بیاد. کلا بیشتر از ناظر نقشی نداشته.

سودا کلا بازی هاش سلیقه ای هست. میکامی توی ساخت بازی دخیل بوده اما وظیفه اش این بود که مطمئن باشه سیستم مبارزات و گیم پلی بازی خوب از آب در بیاد. کلا بیشتر از ناظر نقشی نداشته.
کاش گیم پلیش رو هم خودش درست می کرد. میکامی هر چی توی رزیدنت اویل 4 داشته قیافش رو عوض کرده و ساده و سطحی ترش کرده و گذاشته توی این بازی
یکی دو تا نقد هم که نگاه کردم اسم رزیدنت اویل 4 راحت توشون پیدا میشه

کاش گیم پلیش رو هم خودش درست می کرد. میکامی هر چی توی رزیدنت اویل 4 داشته قیافش رو عوض کرده و ساده و سطحی ترش کرده و گذاشته توی این بازی
یکی دو تا نقد هم که نگاه کردم اسم رزیدنت اویل 4 راحت توشون پیدا میشه
ولمون کم محمد سودا ایده پرداز و داستان سرای فوق العاده ایه اما بازی هاش به شدت مشکل گیم پلی دارند. یادم نیست نقد کجا بود اما نوشته بود این اولین بازی سودا هست که از لحاظ گیم پلی درست کار شده و با یک بازی پولیش شده روبرو هستیم. کلا قبل از این بیاد مشخص بود گیم پلی اش کپی re4 هست ( با این تفاوت که موقع هدف گیری میشه راه رفت )

ولمون کم محمد سودا ایده پرداز و داستان سرای فوق العاده ایه اما بازی هاش به شدت مشکل گیم پلی دارند. یادم نیست نقد کجا بود اما نوشته بود این اولین بازی سودا هست که از لحاظ گیم پلی درست کار شده و با یک بازی پولیش شده روبرو هستیم. کلا قبل از این بیاد مشخص بود گیم پلی اش کپی re4 هست ( با این تفاوت که موقع هدف گیری میشه راه رفت )
من که گیم پلی No More Heroes رو به این ترجیح میدم. مشکل گیم پلی اون چی بود؟ یا مثلا Fatal Frame IV که اینم رفتم و به نظرم بهترین شماره سری بود. خو بابا اگه میخواست از R4 کپی پیست کنه یعنی خودش چلاق بود و حتما نیاز بود میکامی بیاد؟! مشکل سودا این نیست که بلد نیست گیم پلی خلق کنه چون بلده خوبم بلده بلکه بیشتر موضوع بر می گرده به ساخت یه گیم پلی غربی، سطحی و ساده که عالم و آدم خوششون بیاد. بعد کجاش پولیش شده هست؟ میخوای بدویی به جایی که مستقیم بره به اطرف کج میشه و تو دیوار میره و یا دیمون رو که وقتی بهت حمله می کنه و آخرین لحظه هدشات می کنی بعد می بینی گارسیا رو هوا با خودش درگیره و یه ایکس 6 در 8 هم رو صفحه نمایش داده شده که بزنی و با این وجود جونتم کم میشه! بعد می خوای تیر اندازی کنی و به خصوص هدشات باید سایه کله یارو رو بزنی مثل این می مونه که این قسمت توسط یه آدم درست شده که آستیگامت بوده و چشاش دو دو میزده!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or