امتیازات Shadows of the damned

خیلی بازی هاش سرعتیو بی سر و صدا میاد(نسبتا) امتیازهای غولم می گیره فقط نمی دونم چطوری با این گرافیکا 9 می گیره گیم پلیش شاید 9 باشه اما گرافیکش 7 هم نیست:d

طبق آخرین بررسیهای انجام شده توسط متخصصین وطنی گرافیک دیگر مهم نیست و گیمرهای ایرانی دیگر به آن اهمیت نمی دهند، همچنین به گفته یکی از متخصصان گرافیک در امتیازات تاثیر ندارد

منبع معتبر:

شبکه خبر:d

این بازی توسط پدر رزیدنت اویل ساخته شده ولی من نمیدونم چرا خوشم نمیاد از این بازی.یه جوریه . امتیاز 9 خیلی زیاده واسه این بازی.من فقط چند تا عکس و 2 تا تریلر از این بازی رو دیدم شاید الان قضاوت یکم زود باشه.شایدم واقعا امتیاز 9 شایستش باشه.

آخرین ویرایش:
ون کو ایش خوب بود ؟ :-/:|
من انتظارات تو رو از یه گیم نمیدونم ولی ون کو ایش برای من جاش تو سطل اغشال بود :>
قشنگ داری نظرت رو Fact قلمداد میکنی :دی ! پسرجان بازی با مینگین 85 و اندی با اونهمه هیجان اون گیم پلی خارق العاده چجوری جاش تو سطل زبالست :دی !؟ معلومه که Vanquish خوب بود :| تکرار نشه :|:دی
ایضا":|دوست و دشمن سرم نمیشه :| !
بابا به خدا دیگه الان میکامی و سودا 51 و هرکس و نا کس دیگه ای عددی نیستند تو این صنعت بازی
گذشت دورانی که ژاپنی ها تو دنیای بازی سیطره داشتند الان دیگه گنده های دنیای بازی کلیف بلزینسکی و جان کارمک و ایون ولس هستند نه این چشم بادومی ها
lol

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Amin.J
قشنگ داری نظرت رو Fact قلمداد میکنی ! پسرجان بازی با مینگین 85 و اندی با اونهمه هیجان اون گیم پلی خارق العاده چجوری جاش تو سطل زبالست !؟ معلومه که Vanquish خوب بود تکرار نشه
به نظر منم بازی چرتی بود
با وجود اینکه خیلی بهش امید داشتم
به اینکه اصلا امید هم از الان ندارم! پس وضعیتش مشخصه!:دی

به نظر منم بازی چرتی بود
با وجود اینکه خیلی بهش امید داشتم
به اینکه اصلا امید هم از الان ندارم! پس وضعیتش مشخصه!:دی

بي خيال بابا.:d

من خودم با اينكه با Bayonetta بيشتر حال كردم اما Vanquish هم خوب بود انصافا.

بدبختا دادن بازي رو دست EA مثلا خوب تبليغ بكنه بيشتر گند زد بهش.همين سگا اگه ناشرش بود بيشتر از صدا ميكرد.اصلا بازي درست حسابي تبليع نشد.با اينكه بازي خوبي هستش ولي به نظرم شكست تجاري ميخوره.

یعنی واقعاً کسی پیدا میشه دست پخت mikami و suda 51 رو با نمره قیاس کنه :d
نمره ندیده قبولشون داریم شدید :d

بابا به خدا دیگه الان میکامی و سودا 51 و هرکس و نا کس دیگه ای عددی نیستند تو این صنعت بازی
گذشت دورانی که ژاپنی ها تو دنیای بازی سیطره داشتند الان دیگه گنده های دنیای بازی کلیف بلزینسکی و جان کارمک و ایون ولس هستند نه این چشم بادومی ها

الان دیگه گنده های دنیای بازی کلیف بلزینسکی و جان کارمک و ایون ولس هستند نه این چشم بادومی ها

چطور روتون ميشه اسم كليف بي رو كنار جان كارمك بزرگ مياريد؟

اين كليفي عزيز چه چيز نويي رو توي صنعت گيم آورده، چه نوآوري داشته، چه خلقت هنري داشته كه اينقدر براش ذوق مرگ ميشيد؟ نميگم بازي سازي بديه اما...

چطور روتون ميشه اسم كليف بي رو كنار جان كارمك بزرگ مياريد؟

اين كليفي عزيز چه چيز نويي رو توي صنعت گيم آورده، چه نوآوري داشته، چه خلقت هنري داشته كه اينقدر براش ذوق مرگ ميشيد؟ نميگم بازي سازي بديه اما...

Gears Of War به تنهایی کل بازیهای جان کارمک می ارزه البته این نظر شخصی منه چون به هیچ وجه از بازیهای کارمک خوشم نمیاد

Gears Of War به تنهایی کل بازیهای جان کارمک می ارزه البته این نظر شخصی منه چون به هیچ وجه از بازیهای کارمک خوشم نمیاد

من کاری به بحث مقایسه کارمک و کلیفی بی ندارم چون هر کدوم جایگاه خاصی رو در صنعت ویدیو گیم دارن ولی کارمک جدای از اینکه بازی های بزرگی خلق کرده، همیشه تو کار Technical show off بوده!

کارمک جدای از اینکه بازی های بزرگی خلق کرده، همیشه تو کار Technical show off بوده!
همین الان میخواستم بگم که گفتی. جان کارمک جزو تاپ های برنامه نویسی در گیمه ولی بازی ساز fun ی نیست.

ایوان ولس هم تا اونجا که بنده اطلاع دارم به همراه یه نفر دیگه رئیسای استدیو ناتی داگ هستن.کارگردان و نویسنده و طراح و برنامه نویسا افراد دیگه ای هستن.

کلیفی هم بیشتر از اینکه بازی ساز خوبی باشه بچه بازه خوبیه؟!!

کسی هم ادعا نکرده suda 51 بازی ساز تاپیه ولی جزو خوباشه!

• Like
Reactions: Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or