امتیازات Shadows of the damned

کجایند اونهایی که میگفتن این بازی چرندی بیش نیست؟
کوجایند؟ کوجایند؟
حالا از امروز همه فن سایه ملعون شدن ! lol ...
من از امروز شدم؟ نه توروخدا من از امروز شدم؟:|
بزار یه دونه استغفرالله بگم، که اگه نگم؛ فحش بد (مثل بد دهن!) بهت می‌دم، اونوخت همه با هم در معیّت یکدیگر میریم جهنّم.:|
تو راهشم یه دونه جایزه میده به نام Welcome to hell. با رنگ برنزی و 5 تا امتیاز!

کجایند اونهایی که میگفتن این بازی چرندی بیش نیست؟

نیما نبینمت این ورا :| ! ممدحسین هم همینظور ...
بخورید دوستان ، بخورید ... معجون اساتید خوردن داره .

مگه من با تو شوخی دارم که میگی جدا بازی خوبیه محمد ؟:دی

راست ميگن كجان اونايي كه خيلي زود ايمانشون رو به اين افراد از دست دادند:d

ولي خدا وكيلي من تا اين حد انتظار نداشتم.

بابا بازی رو سودا ساخته. یعنی نقش سودا تو ساخت بازی خیلی خیلی بیشتر بوده. به اسم میکامی نزنید بره. از میکامی فقط استایل اکشن RE4 ش (که البته شخصا عاشقشم:دی) به این بازی رسیده. میکامی تهیه کننده بوده، سودا کارگردان و این حداقل از نظر من خیلی خوبه. چون بازیهایی که میکامی تهیه کننده شون بوده رو خیلی بیشتر از بازیهایی که کارگردانشون بوده دوست دارم.

بابا بازی رو سودا ساخته. یعنی نقش سودا تو ساخت بازی خیلی خیلی بیشتر بوده. به اسم میکامی نزنید بره. از میکامی فقط استایل اکشن RE4 ش (که البته شخصا عاشقشم:biggrin1:) به این بازی رسیده. میکامی تهیه کننده بوده، سودا کارگردان و این حداقل از نظر من خیلی خوبه. چون بازیهایی که میکامی تهیه کننده شون بوده رو خیلی بیشتر از بازیهایی که کارگردانشون بوده دوست دارم.
دونه دونه کلمات این پست رو Likeـیدم ... مخصوصا اون قسمت بنفش رو :دی !

• Like
Reactions: War Has Change
آخرین ویرایش:
من از همونایی هم که گفتم بازی چرتیه و الانم میگم
نیما نبینمت این ورا ! ممدحسین هم همینظور ...
کیوان تو گیر سازندهاشی و الا اصلا بازی ارزش این همه طرفداری نداره. همون جور که توی تاپیک بازی گفتم سایه ملعون! هیچ چیز جدید و یا حتی جالبی که بخواد آدم رو به بازی ترغیب کنه نداره. نمی گم بازی بدی هست ولی اصلا در حد یه بازی تاپ و نمره 9ی نیست.این همه هم که این سه نفر رو تو بوق کردن هدفشون همین بود که یه بازی معمولی رو تا این حد بزرگ کنن و این جوری نمره های خرکی درو کنن و الا با دیدن 4 تا تریلر بازی هم میشه فهمید که چقدر روی گیم پلی و ساختارش کار شده و چقدر توی ساختش دقت بخرج داده شده. آدم وقتی اسم این دو نفر رو می شنوه فکر می کنه که چقدر ممکنه گیم پلی جالب باشه و چه چیزهای جدیدی که قرار نیست توی بازی ببینه ولی بعدش با دیدن بازی شوکه میشه که کل خلاقیت این سازنده ها که هر کدوم واسه خودشون یه اسطوره هستن این بود! یه نسخه چیپ از رزیدنت اویل4
سودا با اون killer 7 که معروف شده بود به .Mulholland Dr بازی های کامپیتری و میکامی سازنده بازی هایی مثل Resident Evil و Dino Crisis

من توقع ندارم که کسی حرف من رو قبول کنه و اصلا هم برام مهم نیست که یه سایت بهش 10 یا 20 داده چون تا بازیی رو بازی نکنم حرف هیچ کدوم ازین سایت ها برام اهمیتی نداره و شده از یه بازی نمره شیشی مثل دانته اینفرنو چندین برابر از بازی نمره نهی مثل ونکوییش خوشم اومده. اینکه می گم این بازی یه بازی متوسطه دلیل دارم و توی تاپیکش گفتم.( اینا رو گفتم واسه این که الکی توی این تاپیک بحث نشه که نه وقت من گرفته بشه نه وقت دیگران. من نظرم رو در مورد بازی گفتم و اجباری ندارم که کسی حرف من رو قبول کنه )

امیدوارم تو فروش هم موفق باشه . جدیداً اینجور بازی ها مخاطب خاص داره . یه سری بازیهای عامه پسند , ساده , سرراست و ... بدجور گیمرهارو بد عادت کردن. یه بازی که یکم سخت باشه یا بخواد یه ذره به فسفرهای مغز فشار بیاره کسی طرفش نمیره. حالا جدیدا مد شده بین منتقدین : هیچ عاملی نباید ضرب آهنگ بازی رو پایین بیاره!!!! یعنی با شات گان بتروکون و فقط برو جلو !!! حالا ربطی به این تاپیک نداره کلا گفتم.

من از همونایی هم که گفتم بازی چرتیه و الانم میگم

کیوان تو گیر سازندهاشی و الا اصلا بازی ارزش این همه طرفداری نداره. همون جور که توی تاپیک بازی گفتم سایه ملعون! هیچ چیز جدید و یا حتی جالبی که بخواد آدم رو به بازی ترغیب کنه نداره. نمی گم بازی بدی هست ولی اصلا در حد یه بازی تاپ و نمره 9ی نیست.این همه هم که این سه نفر رو تو بوق کردن هدفشون همین بود که یه بازی معمولی رو تا این حد بزرگ کنن و این جوری نمره های خرکی درو کنن و الا با دیدن 4 تا تریلر بازی هم میشه فهمید که چقدر روی گیم پلی و ساختارش کار شده و چقدر توی ساختش دقت بخرج داده شده. آدم وقتی اسم این دو نفر رو می شنوه فکر می کنه که چقدر ممکنه گیم پلی جالب باشه و چه چیزهای جدیدی که قرار نیست توی بازی ببینه ولی بعدش با دیدن بازی شوکه میشه که کل خلاقیت این سازنده ها که هر کدوم واسه خودشون یه اسطوره هستن این بود! یه نسخه چیپ از رزیدنت اویل4
سودا با اون killer 7 که معروف شده بود به .Mulholland Dr بازی های کامپیتری و میکامی سازنده بازی هایی مثل Resident Evil و Dino Crisis

من توقع ندارم که کسی حرف من رو قبول کنه و اصلا هم برام مهم نیست که یه سایت بهش 10 یا 20 داده چون تا بازیی رو بازی نکنم حرف هیچ کدوم ازین سایت ها برام اهمیتی نداره و شده از یه بازی نمره شیشی مثل دانته اینفرنو چندین برابر از بازی نمره نهی مثل ونکوییش خوشم اومده. اینکه می گم این بازی یه بازی متوسطه دلیل دارم و توی تاپیکش گفتم.( اینا رو گفتم واسه این که الکی توی این تاپیک بحث نشه که نه وقت من گرفته بشه نه وقت دیگران. من نظرم رو در مورد بازی گفتم و اجباری ندارم که کسی حرف من رو قبول کنه )
نظرت محترم؛اما من عاشق بازیم؛اصلا هم انکار نمیکنم عاشق منتالیتی گوئیچی و یا استایل منحصر بفرد بازی که امضای میکامیه هستم اما گزاره دوم ، برای گزاره اول جمله پایه نیست.بدین معنا که اگه بازی رو عمه خدابیامرز بنده هم میساخت و بنیاد ملی هم پابلیشش میکرد من باز هم همین شورو اشتیاق رو برای(بازی)نمودنش داشتم.سلیقس دیگه؛با این آت آشغالا از[دید شما]حال میکنیم.
ببین الان 3تا نمره بارسلونایی گرفته؛اما اگه نمیگرفت هم موضع من همین بود؛آقا کاظمی هم گواهه:دی
پ.ن:همون آدم کش 7 رو من حلوا حلوا میکنم :x
آها بعد یه چیز دیگه؛من تو تاپیک امتیازات بدنام2 گفتم بازی اگه هایپ شه براش؛حالا بهر نحوی. چه تبلیغات زیاد؛چه اسامی بزرگ پشتش و غیره؛پنججججاه نفر ریختن سرم گفتن هایپ به امتیاز ربطی نداره؛بعد الآن این 3 تا اسم پشت بازی دارن واسه بازی متا اسکور آپ میکنن و خود بازی رتته ؟ :|

آخرین ویرایش:
واقعا جالبه... جدیدا منتقدین به سازنده ها نمره میدند و نه به خود بازی!...
دقيقا.تا ميبينند سازندش فلانه نمره هاست كه سرازير ميشه
البته به دوست داران اين بازي بي احترامي نشه ها ولي قبول كنين اين مده اين روزاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or