امتیازات Shadows of the damned

دقیقا چیزی که کسری میگه رو قبول دارم چون ذهن سودا رو با Killer 7 شناختم و واقعا هم همچین بازی یونیکی منو به وجد میاره و دقیقا یادمه اصلا گیم پلی خوبی نداشت ولی اتمسفر و داستان بازی خدا بود . با اینکه بازی خیلی ریت بالایی نداشت ولی واقعا همین که یه تجربه ی جدیدی بود ادم رو مشتاق میکرد . در حالی که از یه لحاظ حرف ممد رو هم قبول دارم و دقیقا حرف خودم هم هست که تو ترد خود بازی گفتم ، بازی یه کپی محض از خیلی از بازیهای دیگه هست ، و واقعا هم هیچ چیز یونیکی تو بازی دیده نمیشه ، صرف اینکه دوربین اور شولدر RE4 خیلی خوبه و باید تو گیم پلی این بازی هم باشه دلیل نمیشه ادم از اینهمه تقلید خوشحال باشه ، والا یه زمانی ایده ها برای ژاپنی ها بود ، ولی الان به دلیل مارکت افتضاح ژاپن ( به گفته ی خودشون ) تماما" کارشون شده کپی کردن بازیهای غربی اونم با پایین ترین سطح .
به به عمو نیما گل !
راستش از لحاظ گیم پلی حرفت قبول دارم اما داستان و سناریو اش فکر نکنم اینطوری باشه. مثلا توی یکی از صحنه ها جانسون به گابریل میگه : " قیافه این باس مثل این هست که گربه به ساز دهنی تجاور کرده باشه !! " غیر از سودا کی می تونه همچین دیالوگ های مریض و روانی بگه ؟ " بعد نیما این بازی قرار بوده حس B-Movie داشته باشه که به هدفش رسیده.

• Like
Reactions: Kavigne
اصلا این بازی قابل مقایسه با رزیدنت اویل نیست.این بازی افسانه ای هست ولی رزیدنت اویل مبنای علمی داره. بر مبنای علم ژنتیک.

اونم بود علم ژنتیک زامبی با کلاش نداره غیب شدن نداره re هم هر نسخه داره سبک ترسناک خودش فاصله می گیره و بیشتر به fun نزدیک می شه

سودا شبیه شفر هست یعنی بازی هاش خوب هستند اما به درد مخاطب عادی نمی خورند و SOTD همون بازی که مخاطب خوشش میاد. گیم پلی RE4 هم واقعا خوب هست نمی دونم چرا ناراحتی ؟ بعد من گفتم یکی از نقد ها چون خودم هنوز بازی نکردم که بخوام نظر بدم.
منم خو دارم همین رو میگم. من اون گیم پلی خاص رو ترجیح میدم به یه گیم پلی سراپا تقلید که تقلیدشم کیفیت درست و حسابیی نداره. نمی گم بازی ها باید از بیخ جدید باشن و یه زره توشون تقلید نباشه ولی تقلید هم باید به شکل درست صورت بگیره و همیشه باید با چیزهایی جدید و المان ها مهم دنیای اون بازی ترکیب بشه که گیمر حس خستگی و تکرار بهش دست نده و فکر کنه که داره یه بازی کاملا جدید میره که فقط از خصوصیات بازی دیگه ای توی ساختش الهام گرفته شده در حالی که حرف های جدیدی هم واسه گفتن داره فکر کنم بهترین نمونش Dead Space و Uncharted باشن
از این ناراحتم چون فکر می کردم با جمع شدن دوباره این دو تا سازنده ای که واقعا از کار هر جفتشون خوشم میاد یه Killer 7 دیگه متولد میشه ولی نتیجه شده یه بازی واقعا معمولی که اگه سودا و اون حس طنزپردازی و دیوونه بازی هاش نبود ارزش یه بار تموم کردن رو هم نداشت. نمی دونم چطوریه که اینقدر سطح توقعات اومده پایین و بازیی مثل این بازی راحت نمره های بالا می گیره و تازه کلی هم ازش تعریف و تمجید میشه؟!
پ.ن
به نظر من همین تعریف و تمجید های الکی هست که داره تیشه به ریشه بازی ها میزنه و هر روز از کیفیت بازی ها کم میشه و بعد یه سری ها میان آه و ناله می کنن که وا مصیبتا بازی محبوب من نابود شد!

آخرین ویرایش:
به به عمو نیما گل !
راستش از لحاظ گیم پلی حرفت قبول دارم اما داستان و سناریو اش فکر نکنم اینطوری باشه. مثلا توی یکی از صحنه ها جانسون به گابریل میگه : " قیافه این باس مثل این هست که گربه به ساز دهنی تجاور کرده باشه !! " غیر از سودا کی می تونه همچین دیالوگ های مریض و روانی بگه ؟ " بعد نیما این بازی قرار بوده حس B-Movie داشته باشه که به هدفش رسیده.
عزیزِ دلمی کسری :-*

من اصلا با اتمسفر و جو بازی کاری ندارم کسری ، چون دقیقا به قول خودت بازی رو که میبینم یاد B-Movie های دهه 70-80 میافتم ، شاید از این نظر هم خوب باشه ولی نمیتونم بازی با این حجم از تقلید رو از یه بازیساز خلاق ببینم که یکی از بازیهاش رو میپرستم ببینم ، یه جورایی شاید اثرات میکامی رو سودا باشه ! ولی به خدا این چیزی که من دیدم یکی از نا امیدکننده ترین بازی هایی هست که من از سودا انتظار دارم .

نیما خان من دقیقاً یادمه از همون روزی که بازی معرفی شد گفتی آشغاله :دی
به هرحال بازی خیلی هم خوبه deal with it
کیوان جان من هنوزم سر حرفم هستم و وقتم رو برای همچین بازیی تلف نمیکنم . شاید با خُلقیاتِ من جور در نیاد و برا تو بازیِ خوبی باشه ولی نظر من همینه که هست :>

در ضمن از این حرف های بچه گانه که حالا مثلا بازی 2 تا امتیاز 9 گرفته اونایی که بدشون میاد کجان ، بدم میاد ، هم من میدونم هم تو که من از اینجور ادما نیستم ، خوشحالم که تو همچین اخلاقی نداری :d

پ.ن: بابا تریلر انونس بازی که فوق داغان بود باو :d حق داشتم به خدا کیوان :d

• Like
Reactions: 619
‏@نیما:این روزا ، روزی 12ساعت بازی میکنم و تا 6روز دیگه این برنامه ادامه داره اینه که خیلی نمیام بی سی.بعدشم ازتو علاف ترم داریم مگه؟:دیلول.
آقابازی خداست!با این قضیه کنار بیاین جمیعا.من که از اول هم نگفته بودم بازی متاش 90 و اندی میشه،نمونه بیار که گفته باشم.که حالا اگه امتیازاش پایین باشه،پیدام نشه!اصن این ته بچه بازیه خداییش:دی!تو اینجوری ای نکنه؟!:|
یه زمانی هست امتیاز واست مهم نیست،شده تا حالا اینجوری برات؟الآن من دقیقا همینطوریم.چیزهایی این بازی داره که من خوشم اومده ازش؛حالا اگه چارتا امتیاز خفن هم گرفت روی تو کم میشه که به همچین هلویی میگی مزخرف:دی نشد هم چیزی از ارزش بازی برای من کم نمیکنه؛خلاصش که عیسی به دین خود و موسی به دین خود.نه من کوتاه میام نه تو فک کنم.
خدمت محمد هم عرض کنم یکم که چه عرض کنم خیلی داری تند میری:|:دی با چندتا جمله تخیلی رنگ بازی رو عوض کردی اصلا :| حتما بازی نباید با سلیقه تو جور باشه که شاهکار بش بگیم؛الآن اون جملت دقیقا ینی چی که توقعا اومده پایین؟!بازی رو الکی دست کم گرفتی...

کیوان جان بازی بازیه خوبیه ولی بازیی که از 1UP و Gametrailers و حتی IGN همیشه خوشحال بیاد 6 و 7 بگیره تا ابدم زور بزنی نمیتونی به عنوان یه بازیه خدا جاش بندازی!
این بازی فقط یه بازیه خوب 1 بار مصرفه که چندماه دیگه خاطرات بازی کردنشم محو میشه....
F.E.A.R 3 امتیازاش الان در همین حده تقریبا همه موافقن چرنده اونوقت این امتیازاش اینجوریه شده شاهکار!

• Like
Reactions: shefer
کیوان جان بازی بازیه خوبیه ولی بازیی که از 1UP و Gametrailers و حتی IGN همیشه خوشحال بیاد 6 و 7 بگیره تا ابدم زور بزنی نمیتونی به عنوان یه بازیه خدا جاش بندازی!
این بازی فقط یه بازیه خوب 1 بار مصرفه که چندماه دیگه خاطرات بازی کردنشم محو میشه....
F.E.A.R 3 امتیازاش الان در همین حده تقریبا همه موافقن چرنده اونوقت این امتیازاش اینجوریه شده شاهکار!

این همه دقیقا کیا هستن و چند دقیقه بازی کردن ؟:d

این همه دقیقا کیا هستن و چند دقیقه بازی کردن ؟:d
من + بقیه....:d
نیازی به بازی کردن نیست عزیزم وقتی نمراتش در حد شماره قبلیشه و در نتیجه شماره قبلیش جلوی عنوان اصلیش یه آشغال به حساب میاد توقع داری با چی رو به رو بشی!؟
منظور من این بود که بازی نسبت به بازیه اول که باهاش مقایسه میشه هیچه وگرنه به تنهایی بازی بدی به نظر نمیرسه....

Edge به بازی امتیاز 5.0 داد
در ضمن بگم که 5 ی که این مجله فوق العاده سختگیر داده یه جورایی همون 6.5 یا 7 حساب میشه.....
منتقد های این مجله خیلی شجاعن :d
اصلا وارد جو نمیشن.:)
ولی گند می زنه تو میانگین امتیازات بازی

میلاد جان معنای شاهکار اونم راجع به گیم ، که حوزه شدیدا سلیقه ای ایه برای هرکس متفاوته؛شاید از دید تو یه بازی ارزش یبار بازی کردن نداشته باشه و از دید یکی دیگه فوق العاده باشه؛من زوری ندارم بزنم؛انتظار هم ندارم که هرچی من بگم همه تأیید کنن؛اما این حق رو دارم که نظرم رو بگم . مثلا همین ت.ر.س 3 ؛ خیلی راحت میگه من + بقیه :| درصورتی که شاید بقیه (یکیش من) باهات هم عقیده نباشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or