امتیازات Shadows of the damned

پس تو تاپیک بیان نکن نظر شخصیتو . تاپیک برای رد و بدل کردن نظراته نه زدن برچسب نظر شخصی .

حالا که دوستان ناراحت شدند وکسی حق نداره نظر خودشو بگه من حرفمو پس میگیرم ،اینجا اعتراف می کنم که عاشق جان کارمک وبازیهاش هستم و کلیفی بی اصلا بازیساز نیست .
اصلا گور بابای کلیفی و Gears عشق استDoom و Quake

حالا که دوستان ناراحت شدند وکسی حق نداره نظر خودشو بگه من حرفمو پس میگیرم ،اینجا اعتراف می کنم که عاشق جان کارمک وبازیهاش هستم و کلیفی بی اصلا بازیساز نیست .
اصلا گور بابای کلیفی و Gears عشق استDoom و Quake
نخیر . این که شما میای یه چیزایی میگی و برچسب نظر ِ شخصی میزنی بهش خب یعنی قابل بحث نیست . و تو فروم نظرات قابل بحث به اشتراک گذاشته میشه .

نیما نبینمت این ورا :| ! ممدحسین هم همینظور ...
حالا از امروز همه فن سایه ملعون شدن ! lol ...
Grasshopper Manufacture scored a major victory by getting help from Resident Evil mastermind Shinji Mikami. Unlike previous Suda51-developed games, polished, rarely frustrating gameplay backs up the off-the-wall insanity. Mikami’s classic, over-the-shoulder third-person shooter style is present, but now you can move at the same time. Whether you’re fighting a giant Frankenstein creature with a huge spotlight on its head or a tiny demon wearing spike-covered armor that rolls toward you as a ball, Garcia has enough grace and speed to survive any situation.
بخورید دوستان ، بخورید ... معجون اساتید خوردن داره .
مگه من با تو شوخی دارم که میگی جدا بازی خوبیه محمد ؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or