امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

همش تقصیرِ سونی ـه دیگه ! :d
مگه R2 کم عنوانی بود واسه خودش تو سالِ 2008 ؟! ( از نظرِ فروش و Score ) ؛ دست و پا شکسته با Gears2 رقابت کرد ! چرا این جوری بهش کم محلی کرد سونی ؟ چه لزومی بود هم R3 و هم U3 جفتشون تو یه بازه ی زمانی عرضه بشن ... PS3 بازا هم که به این عنوان به دیدِ یه سرگرمی قبل از عرضه ی عنوانِ اصلی ( U3 ) نگاه می کنن ؛ نمونش هم همین پستِ بالا ! ... این روند شک نکنید تو امتیاز دهی هم تاثیر داشته ! :d
همین عنوان یه تنه می تونست بلاک باسترِ Q4 ـه سونی باشه ولی چرا این جوری ؟؟!
استودیوهای FP زیادیش هم خوب نیست به خدا !
I'm totally agree with you !! واقعا اگر ماکروسافت استودیوهای fp سونی رو با این عناوین میداشت معنای تبلیغات و مارکتینگ رو مشاهده میکردید! واقعا حیف!

---------- نوشته در 02:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

این پسرفت عنواین انحصاری همچنان ادامه خواهد داشت فقط خدا کنه گریبانگیر Uncharted 3 نشه..!

من همیشه میانگین این 5 تا سایت رو در نظر میگیرم.

Eurogamer 8/10
IGN 9.0/10
1UP 8.3/10
GameSpot 8.5/10
EDGE
شما واقعا خدای نکرده یک سری به خود نقدها میزنید که ببینید اصلا منتقد چی گفته یا نه ؟! بعید میدونم ! تو همین سایتهایی که اشاره کردی میتونی اونجایی که به وضوح و با صراحت گفتند این بازی همانند سایر بازیهای انحصاری دیگه! پسرفت کرده رو برامون نشون بدی ؟!

شما واقعا خدای نکرده یک سری به خود نقدها میزنید که ببینید اصلا منتقد چی گفته یا نه ؟! بعید میدونم ! تو همین سایتهایی که اشاره کردی میتونی اونجایی که به وضوح و با صراحت گفتند این بازی همانند سایر بازیهای انحصاری دیگه! پسرفت کرده رو برامون نشون بدی ؟!

منظورم امتیاز ها بود..

87 = 83 ..!

خوب بنده های خدا واسه پیشرفت گرافیکی مجبور شدن از دشمنان گوگولی با اون ابعاد صرف نظر کنن دیگه :دی
حالا گوگولی یا اسکریپت شده یا هرچی :d من یکی باهاشون حال کردم تا ببینیم 3 چجوریه :d

خب گیم اسپات که غیر 8.5 ازش انتظار نمیرفت :biggrin1: ولی در کل رزیستنس همچین چیز مالی هم در حد 8.5 نیست :biggrin1:
یه کاری میکنی اینجا کار به این بکشه که 3-4 تا جمجه بشکنیم :d

درک این موضوع که سایت ها و مجله ها دارن سال به سال سخت گیر تر میشن اصلا سخت نیست !
درسته یه پسرفت هایی تو بعضی از زمینه ها نسبت به نسخه قبل ممکنه داشته باشن اما مسلما پیشرفت های چشم گیری هم داشتن .
زودتر یکه نوامبر شه این U3 بیاد از شره همه این ترولگر ها خلاص شیم واسه یه مدت طولانی :دی

شما دیگه ببند پسرم :دی !

همون شماره دوم رزیستنس میارزه به کل هیکل کیلزون 2 و مخصوصا 3 ... کلاً پایان شماره دوم ، کنترل بازی ، اسلحه های متنوع و جالب و جو بازی ، داستان بازی مخصوصاً پایانش خیلی قشنگ کار شده بود . خیلی هم تو بوق و کرنا نرفت مثل کیلزون در کل FPS اول PS3 همین Resistance هست و بس ! بعله ! :دی

از قرار معلوم هم شماره سوم خیلی خوب کار شده ... حتم دارم حتی از شماره اول و دوم هم گیم پلی بهتری رو ارائه میده ...

پ.ن : یه بار دیگه به عزیز دلم چیزی بگی من میدونم و تو :دی!
^:)^ :d
خب نسبت به بقیه همچین شاخ نیست :دی درسته گیم پلی اش خیلی از کیلزون بهتره منم قبول دارم :دی ولی بازی ای شاخ و کامله که همه چیز رو در حد عالی داشته باشه ! الان به جز گیم پلی چه برتری دیگه ای نسبت به اون یکی داره :دی
این پسرفت عنواین انحصاری همچنان ادامه خواهد داشت فقط خدا کنه گریبانگیر Uncharted 3 نشه..!
حالا صبر کن اونوری ها هم بیان ببینیم این پسرفته یا سختگیری :دی
یه کاری میکنی اینجا کار به این بکشه که 3-4 تا جمجه بشکنیم
yahoo_4.gif
بشکن بشکنه ... :دی

هایپ نکنید دیگه بازی خوبیه اما دیگه همه هم در کفش نیستن همون 8.5 حقشه امتیاز عالی هم هست

شک نکن همه تو کفن :d
دیگه بازی که امتیازاش اینقدر خوب باشه هیچ حرفی برای گفتن نمیزاره یه دست بازی کن ببین چطوری روانیت میکنه این بازی محشره

انصافا انتظاراتم بیشتر از این نمره ها بود البته هنوز بازی نیومده که تجربش کنم اما خوب حداقل امیدوار بودم نسبت به نسخه ی قبل یه جهش خوب از لحاظ میانگین امتیازات رو شاهد باشیم چون با توجه به تریلرای بازی و پیشرفت گرافیکی و هم چنین بهبود گیم پلی و بازگشت بیشتر المانای موجود تو نسخه اول فکر میکردم میانگین به 90 میرسه البته این از ارزش های بازی کم نمیکنه و خود من به شخص گیم پلی کلاسیک و خاص این بازیرو دوست دارم نمره هاییم که الان گرفته خیلی خوبه و بد نیست اما انتظاراتم بیشتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or