I'm totally agree with you !! واقعا اگر ماکروسافت استودیوهای fp سونی رو با این عناوین میداشت معنای تبلیغات و مارکتینگ رو مشاهده میکردید! واقعا حیف!همش تقصیرِ سونی ـه دیگه ! :d
مگه R2 کم عنوانی بود واسه خودش تو سالِ 2008 ؟! ( از نظرِ فروش و Score ) ؛ دست و پا شکسته با Gears2 رقابت کرد ! چرا این جوری بهش کم محلی کرد سونی ؟ چه لزومی بود هم R3 و هم U3 جفتشون تو یه بازه ی زمانی عرضه بشن ... PS3 بازا هم که به این عنوان به دیدِ یه سرگرمی قبل از عرضه ی عنوانِ اصلی ( U3 ) نگاه می کنن ؛ نمونش هم همین پستِ بالا ! ... این روند شک نکنید تو امتیاز دهی هم تاثیر داشته ! :d
همین عنوان یه تنه می تونست بلاک باسترِ Q4 ـه سونی باشه ولی چرا این جوری ؟؟!
استودیوهای FP زیادیش هم خوب نیست به خدا !
شما واقعا خدای نکرده یک سری به خود نقدها میزنید که ببینید اصلا منتقد چی گفته یا نه ؟! بعید میدونم ! تو همین سایتهایی که اشاره کردی میتونی اونجایی که به وضوح و با صراحت گفتند این بازی همانند سایر بازیهای انحصاری دیگه! پسرفت کرده رو برامون نشون بدی ؟!این پسرفت عنواین انحصاری همچنان ادامه خواهد داشت فقط خدا کنه گریبانگیر Uncharted 3 نشه..!
من همیشه میانگین این 5 تا سایت رو در نظر میگیرم.
Eurogamer 8/10
IGN 9.0/10
1UP 8.3/10
GameSpot 8.5/10
EDGE
حالا گوگولی یا اسکریپت شده یا هرچی :d من یکی باهاشون حال کردم تا ببینیم 3 چجوریه :dخوب بنده های خدا واسه پیشرفت گرافیکی مجبور شدن از دشمنان گوگولی با اون ابعاد صرف نظر کنن دیگه![]()
یه کاری میکنی اینجا کار به این بکشه که 3-4 تا جمجه بشکنیم :dخب گیم اسپات که غیر 8.5 ازش انتظار نمیرفت :biggrin1: ولی در کل رزیستنس همچین چیز مالی هم در حد 8.5 نیست :biggrin1:
منظورم امتیاز ها بود..
87 = 83 ..!
شما دیگه ببند پسرم!
همون شماره دوم رزیستنس میارزه به کل هیکل کیلزون 2 و مخصوصا 3 ... کلاً پایان شماره دوم ، کنترل بازی ، اسلحه های متنوع و جالب و جو بازی ، داستان بازی مخصوصاً پایانش خیلی قشنگ کار شده بود . خیلی هم تو بوق و کرنا نرفت مثل کیلزون در کل FPS اول PS3 همین Resistance هست و بس ! بعله !
از قرار معلوم هم شماره سوم خیلی خوب کار شده ... حتم دارم حتی از شماره اول و دوم هم گیم پلی بهتری رو ارائه میده ...
پ.ن : یه بار دیگه به عزیز دلم چیزی بگی من میدونم و تو!
حالا صبر کن اونوری ها هم بیان ببینیم این پسرفته یا سختگیریاین پسرفت عنواین انحصاری همچنان ادامه خواهد داشت فقط خدا کنه گریبانگیر Uncharted 3 نشه..!
بشکن بشکنه ...یه کاری میکنی اینجا کار به این بکشه که 3-4 تا جمجه بشکنیم![]()
هایپ نکنید دیگه بازی خوبیه اما دیگه همه هم در کفش نیستن همون 8.5 حقشه امتیاز عالی هم هست