امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

دوستان co op بازی چه جوریاست یکی از دوستان گفت که مثل کیلزون فقط اسپلیت هست..........میخواستم بدونم از co op انلاین خبری نیست یا جور دیگه ای هستش؟خلاصه یکی منو روشن کنه ممنون میشم

به نظر من منتقد ها همونن بهتره بجای انگ سخت گرفتن منتقد ها بگیم بازی ها ضعیف شدند و بدون نو اوری نسبت به شماره قبلی پس به نظرم بیجا منتقد ها رو هدف قرار ندیم

به نظر من منتقد ها همونن بهتره بجای انگ سخت گرفتن منتقد ها بگیم بازی ها ضعیف شدند و بدون نو اوری نسبت به شماره قبلی پس به نظرم بیجا منتقد ها رو هدف قرار ندیم
یعنی جداً شما تفاوت امتیاز بین این سال ها رو نمیبینی :دی !

عزیزم امکان نداره این بازی ضعیف باشه نمیدونم شما امتیاز 8 یا 9 یا 8.5 ضعیف میدونید!!!!!!!

همون طور که معلوم بود گیم اسپات یه 8.5 داد و خودش رو راحت کرد. بازی با این همه پیشرفت نسبت به قبل 9 حقش بود. در کل به این جور امتیاز دادن گیم اسپات عادت کردم

• Like
Reactions: Robin Hood
ربطی نداره رفیق خیلی از بازی ها ابتدا قوی ظاهر شدن نمره های خوبی هم گرفتن مثل بازی های دنباله دار resistanse 1
بعدش من نگفتم resistanse کلی گفتم
خب منم کلی گفتم :دی مثلاً رزیستنس شماره ی 1 ـش به قول شما خیلی قوی ظاهر شد ولی چه جوری همین گیم اسپات اومد به 2 ـش داد 9 ! اونم خیلی قوی بود ؟ :دی
به قول یکی از بچه ها قبلاً کیلویی میدادن الان نه :دی ولی خب عادلانه هم نمره نمیدن ! با خوندن نکات منفی بعضی سایت ها ( در مورد کل بازیها میگم نه رزیستنس ! ) آدم خندش میگیره که واقعاً این نکته منفیه ؟! :دی

@ چوجی :
منکر این نمیشم که قبلا ر ِنج امتیازات بیشتر بود اما عملا بازی های رو با بازیهای روز میسنجن و تا حدودی هم به پیشرفت نگاه میکنن :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or