امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

اقا خواهشا اسم هر بازی رو میارید اسم هیلو رو نیارید یه جوری میشم:-&))
واقعا رکورد رو من از یک بابت کسب کردم که بازیش به 10 مین نرسیده دراوردم پرت کردم تو گونی گیم هام ( تازه لطف کردم بهش نرفت تو سطل)
حالا میگن فن بازی درمیاری !!!!
من از همین رسیستنس هم بدم میاد از نسخه قبلیش
کلا از باز های شیر تو شیر :d متنفرم

واقعا نمیتونم درکتون کنم! نمرات 8 یا 9 نشونه بد بودن یه بازیه؟ مثکه جدا نمیدونید امتیاز بالای 8 یعنی عالی! یه خواهشی دارم ازتون اول برید چهار تا نقد بخونید بعد بیاید اظهار نظر کنید . حداقل با خودتون صادق باشید!

واقعا نمیتونم درکتون کنم! نمرات 8 یا 9 نشونه بد بودن یه بازیه؟ مثکه جدا نمیدونید امتیاز بالای 8 یعنی عالی! یه خواهشی دارم ازتون اول برید چهار تا نقد بخونید بعد بیاید اظهار نظر کنید . حداقل با خودتون صادق باشید!

حرف دل من زدی بابا دست خوش :x

gamespot امتیاز 8.5 داد,نمیدونم چرا همش حس میکردم امتیازش با killzone 3 برابر میشه
من هنوز نگرفتمش اما دوستانی که بازی کردن بگن به جزابیت نسخه قبلی هست یا نه ( زمان خودش خوب بود )

به نظر من fps مثل r3 حتی از بعضی از بازی هایی که تبلیغشون می کنند خیلی سر تره داستان r3 و روایت هایی که اوایل هر چپتر بازی میشه خیلی به من حال میده .
امتیازات در حد یه بازی برتره هر کی هم ندیده میاد این وسط تاپیک لنگ می اندازه .

کاری به چیزی که در مورد Geow گفتی ندارم چون تاپیک منحرف میشه فقط یه سوال دارم، الان اگه همین بازی گرفته بود 90 باز میگفتی این نمرات ارزشی نداره؟ اگه واقعا ارزشی نداره پس چرا اینجوری نسبت به نمرات بازی و نقدها و نظرات دیگران راجع به این نقدها حساس میشی؟

والا ما بازی مورد علاقه ـمون به زور شد 80 در حالیکه نسخه قبلی ـش 89 بود ولی از بازی لذت کافی را بردم، اینجا هم نیومدم بازیهای مورد علاقه دیگران را زیر سوال ببرم :دی
ميخواي بدوني چرا عصبانيم بفرما اينم دليلش اول از نقد Gameinformer شروع ميكنم يه نقد بشدت تعصبي انگار منتقد با بازي پدر كشتگي ديرينه داره
Capelli never develops interesting or likable traits. More importantly, I never felt he was capable of anything significant on the battlefield
بله ايشون انتظار دارن جوزف موقع نبرد بتونه پرواز كنه يا از تو ديوار رد بشه تا قابليتش ايشون رو راضي كنه
. The map of the U.S. shows you advancing through Oklahoma, St. Louis, Pennsylvania, and beyond, but none of the areas have a distinct visual quality outside of the occasional landmark like the Gateway Arch. It’s disappointing to see such bland environments from the same developer that created the vibrant worlds of Spyro the Dragon, the imaginative and varied planets of Ratchet & Clank, and the initially intriguing locales of Resistance: Fall of Man
فقط نكات مثبت نقد گيم اسپات رو بخونيد
  • Grim and gorgeous environmental design
The predictable level designs do Resistance 3 a disservice, but numerous glitches prove more damaging. I can live with the occasional floating body, but other bugs halt the flow of the game entirely. One area required me to wait for an NPC to open a door before I could proceed, and he simply stood in front of it and stared at the ceiling. I turned around to clear the previous area of enemies to see if that was what was stopping him, and two Chimera walked into the room. They stood directly in front of me, stopped, and stared at the ceiling. I walked around them and tried to get their attention, but they didn’t pay me any mind. Once I killed both of them, the NPC snapped into place and proceeded. This wasn’t an isolated incident – I couldn’t proceed past several areas because one enemy would be caught in the environment or was otherwise out of the field of vision. Once I ascertained where their grunts were coming from, I’d chuck a couple grenades in the appropriate direction and the game would continue.
بله و اين است يه نقد حرفه اي كه يه پاراگراف از نقدتو اختصاص بدي به توضيح باگ و بعد از اون باگ نتيجه بگيري هوش مصنوعي خيلي خيلي ضعيفه
انتظار نداشته باش ديگران در مورد بازي الكي چرت و پرت بگن منم ساكت بشينم(منظورم تو نيست) چون منم به اندازه كافي بازياي ديگه رو بازي كردم و خيليم ازشون اتو دارم

موافقم :)
چه عجب:دی!
البته ممد امتیاز واسه کل کل و هیجان و اینا خوبه ها :دی اگه بر وقف مراد آدم نباشه طبیعتا یکم ناراحتش میکنه دیگه ;) مثلا من انتظار 90 به بالا داشتم از بدنام 2 که شد 84 . ولی عملا گوتی تا الانِ 2011 برام هست :دی:x
حمید ؟:|از تو بعیده :|توهین به مقدسات (گیرز؟:|:دی؟!)
كيوان خودت ميدوني من اخلاقم چطوريه ولي ديگه صبر و تحمل هم حدي داره خود من حتي يدونه پست در مورد R3 ندادم چه تو تاپيكش چجه اخبار چه جاهاي ديگه براي اينكه هايپ نشه براي اينكه پس فردا يه عده مريض سوژم نكنن حالا بازم وضعيت همونه اگه نمرات بازيه مورد علاقم واقعا منطقي پايين باشه قبول ميكنم حرفي هم نمي زنم مثله كيلزون 3 ولي در مورد اين فرق ميكنه منتقدا واقعا ايراداي عجيب غريب ميگيرن كه دليلش كاملا واضحه چرا ميخوان به هر دري بزنن تا ميانگينش بالا نره چون اگه R3 بدون هيچگونه هايپ از طرف ناشر ميانگينش از بازياي پر هايپي مثله كيلزون 3 و Crysis 2 بالا بره چه فاجعه اي رخ ميده

یه نکته جالب که امتیازای متای این بازی داره اینه که تا حالا هیچ سایت منتقدی بهش امتیاز کامل 100 یا 10 از 10 رو نداده...و در عوض هیچ امتیاز زیر 7 ای هم نداره ...یعنی هر چی امتیاز داره بین 9.3 تا 7 هستش که تقریبا نشون میده اتفاق نظر بین منتقدا رو امتیازاش به نسبت بقیه بازیهای بزرگ بیشتر و کلا بازه امتیازاش نسبت به بقیه بازیهای مطرح محدودتره..... .

امتیازها بسیار خوبه.مثل همیشه این بازی نمرات خیلی خوبی گرفته.منتقدها هم خیلی سختگیرانه تر از سالهای پیش نمره میدن.البته باز هم باید با سختگیریه بیشتری نمره بدن.

یه نکته جالب که امتیازای متای این بازی داره اینه که تا حالا هیچ سایت منتقدی بهش امتیاز کامل 100 یا 10 از 10 رو نداده...و در عوض هیچ امتیاز زیر 7 ای هم نداره ...یعنی هر چی امتیاز داره بین 9.3 تا 7 هستش که تقریبا نشون میده اتفاق نظر بین منتقدا رو امتیازاش به نسبت بقیه بازیهای بزرگ بیشتر و کلا بازه امتیازاش نسبت به بقیه بازیهای مطرح محدودتره..... .
lol
G4 TV 5/5
اين امتياز خيلي وقت پيش ثبت شده ميگم متاسفانه يه عده هيچي از بازي نميدونن فقط ميان يه نظري ميدن يه تحليل الكي هم ميكنن

• Like
Reactions: Infected Area
كاملا واضحه چرا ميخوان به هر دري بزنن تا ميانگينش بالا نره چون اگه R3 بدون هيچگونه هايپ از طرف ناشر ميانگينش از بازياي پر هايپي مثله كيلزون 3 و Crysis 2 بالا بره چه فاجعه اي رخ ميده

چه فاجعه ای رخ میده؟!

كاملا واضحه چرا ميخوان به هر دري بزنن تا ميانگينش بالا نره چون اگه R3 بدون هيچگونه هايپ از طرف ناشر ميانگينش از بازياي پر هايپي مثله كيلزون 3 و Crysis 2 بالا بره چه فاجعه اي رخ ميده

چه تحلیل هایی که نمیکنید شماها!

Resis اساسا قرار نیست در حد KZ هایپ بشه. سونی هم قصد نداره این سری رو در مقابل KZ علم کنه. توجه بهش هم مثل KZ نیست. با اینکه این سیاست اشتباه هست یا نه کار ندارم اما این سیستم ربطی به امتیازهای Resis نداره. یعنی فکر کنید از عمد بهش پایین میدن تا نیاد از KZ3 بهتر بشه و....

JustPushStart4.5/5

Joystiq 4.5/5

3l33t Online 10/10

G4TV – 5/5

Biengnerdy 9.5/10

• Like
Reactions: x to the z
چه تحلیل هایی که نمیکنید شماها!

Resis اساسا قرار نیست در حد KZ هایپ بشه. سونی هم قصد نداره این سری رو در مقابل KZ علم کنه. توجه بهش هم مثل KZ نیست. با اینکه این سیاست اشتباه هست یا نه کار ندارم اما این سیستم ربطی به امتیازهای Resis نداره. یعنی فکر کنید از عمد بهش پایین میدن تا نیاد از KZ3 بهتر بشه و....
عزيزم مجبور نيستي در همه موارد اظهار فضل كني>:d<
حالا من مراعات كردم گفتم كيلزون 3 وگرنه ميخواستم بگم فرض كن ميانگينش از Halo Reach بهتر بشه يا مثلا فك كن R3 ميانگينش از بازياي Battlefield 3 و MW3 بيشتر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or