امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

VideoGamer 9.0 of 10
==
به قول یکی از بچه ها قبلاً کیلویی میدادن الان نه
یعنی الان اون 87 ـی که 2 Resistance گرفت کیلویی بوده؟ :-/ :دی فقط جون من نگید اون 87 به خاطر کیفیت بازی بوده و این 82 به خاطر سخت گیری منتقدین :دی اگه اون 87 حق بازی بوده (که حتما هم بوده) باید قبول کنیم این 82 هم حقش هست دیگه :دی

يعني اصلا يه عده دو زار از بازي نميدونن و در جريانش نبودن حالا اومدن ايراد ميگيرن ميگن حقش بوده واقعا افرين 4 5 صفحه جك خوندم گفتم خدا رو شكر اين بازي سرجمع 10 تا فن هم نداره و كسي هايپش نكرد حتي اينم بهتون فشار وارد ميكنه؟ ول كنيد طرفدارا رو خودشون ميدونن تكليفشون با بازي چيه شماها لياقتتون همون Gears of War 3 بدون هيچ تغييري و با همون هوش مصنوعيه افتضاح بكنن تو پاچتون و خودتونو با متاش دلداري بدين

يعني اصلا يه عده دو زار از بازي نميدونن و در جريانش نبودن حالا اومدن ايراد ميگيرن ميگن حقش بوده واقعا افرين 4 5 صفحه جك خوندم گفتم خدا رو شكر اين بازي سرجمع 10 تا فن هم نداره و كسي هايپش نكرد حتي اينم بهتون فشار وارد ميكنه؟ ول كنيد طرفدارا رو خودشون ميدونن تكليفشون با بازي چيه شماها لياقتتون همون Gears of War 3 بدون هيچ تغييري و با همون هوش مصنوعيه افتضاح بكنن تو پاچتون و خودتونو با متاش دلداري بدين

اره به خدا نمیدونم چه مشکلی با انحصاریهای ps3 دارند حقشونه ماکرو سرشون کلاه بذاره با اون انحصاریهایش افتضاحش
بابا برید همون هیلو بازی کنید شما چه به این بازیها

دوست نداری بقیه در مورد بازی مورد علاقت نظر بدن تو هم اینجوری بازی بقیه رو نکوب!
یه ایرانی اصیلی واقعا ! ادم این پستت رو بخونه اوج روشن فکریت رو میتونه توش پیدا کنه!
لیاقت بقیه اصلا به شما مربوط نیست! شما در حد و اندازه ای نیستی که بخوای در مورد لیاقت بقیه حرف بزنی!

يعني اصلا يه عده دو زار از بازي نميدونن و در جريانش نبودن حالا اومدن ايراد ميگيرن ميگن حقش بوده واقعا افرين 4 5 صفحه جك خوندم گفتم خدا رو شكر اين بازي سرجمع 10 تا فن هم نداره و كسي هايپش نكرد حتي اينم بهتون فشار وارد ميكنه؟
کاری به چیزی که در مورد Geow گفتی ندارم چون تاپیک منحرف میشه فقط یه سوال دارم، الان اگه همین بازی گرفته بود 90 باز میگفتی این نمرات ارزشی نداره؟ اگه واقعا ارزشی نداره پس چرا اینجوری نسبت به نمرات بازی و نقدها و نظرات دیگران راجع به این نقدها حساس میشی؟

اگه بر وقف مراد آدم نباشه طبیعتا یکم ناراحتش میکنه دیگه
والا ما بازی مورد علاقه ـمون به زور شد 80 در حالیکه نسخه قبلی ـش 89 بود ولی از بازی لذت کافی را بردم، اینجا هم نیومدم بازیهای مورد علاقه دیگران را زیر سوال ببرم :دی

آخرین ویرایش:
WOW ! چه جمله هایی خوندم تو این صفحه !
چقد راحت به عناوین شاهکاری مثله Geow و Halo بی احترامی میشه ! دیگه بعضی از دوستان شدیدا از حد میگذرن . والا من هم فن PS3 هستم ولی سری بازی های Halo و مخصوصا Geow از بهترین بازی های عمرم بودن و همیشه براشون احترام زیادی قائلم .
Resistance هم سری بسیار خوبی بوده تا اینجا ولی از Geow و Halo پایین تره و این چیزه کاملا مشخصی هست .
دیگه بهتره تاپیک رو منحرف نکنیم و پیرامون همین Resistance و امتیازاش بحث سالم کنیم .

کاری به چیزی که در مورد Geow گفتی ندارم چون تاپیک منحرف میشه فقط یه سوال دارم، الان اگه همین بازی گرفته بود 90 باز میگفتی این نمرات ارزشی نداره؟ اگه واقعا ارزشی نداره پس چرا اینجوری نسبت به نمرات بازی و نقدها و نظرات دیگران راجع به این نقدها حساس میشی؟
موافقم :)
چه عجب:دی!
البته ممد امتیاز واسه کل کل و هیجان و اینا خوبه ها :دی اگه بر وقف مراد آدم نباشه طبیعتا یکم ناراحتش میکنه دیگه ;) مثلا من انتظار 90 به بالا داشتم از بدنام 2 که شد 84 . ولی عملا گوتی تا الانِ 2011 برام هست :دی:x
حمید ؟:|از تو بعیده :|توهین به مقدسات (گیرز؟:|:دی؟!)

بزنین تو سر و کله ی هم :دی مام میخندیم :دی (جدی نگیرید)
بعضی مواقع 8 خیلی خوبه ولی بعضی مواقع افتضاح , ضعیف! در صحنه های حماسی هم 8 فوق العادس!

اره به خدا نمیدونم چه مشکلی با انحصاریهای ps3 دارند حقشونه ماکرو سرشون کلاه بذاره با اون انحصاریهایش افتضاحش
بابا برید همون هیلو بازی کنید شما چه به این بازیها

با توجه به این پست شما الآن هیلو یکی از بهترین بازی های تاریخ هست ! دقیقا بر مبنای نظر خود شما :

عزیزم امکان نداره این بازی ضعیف باشه نمیدونم شما امتیاز 8 یا 9 یا 8.5 ضعیف میدونید!!!!!!!

پس خواهشا نه تاپیک رو منحرف کنید نه نظریات خنده دار بدید که تا صبح باعث خنده نباشین !

نشد یه تاپیک امتیاز بازی PS3 دریل نشه. از بس که دوستان علاقه دارن و پای ثابت این تاپیک ها هستن.
پای بازی های دیگه رو وسط نکشید، ترول نکنید فقط در مورد R3 بحث کنید.

اخطار کاملاً جدیه و شوخی هم باکسی ندارم.

• Like
Reactions: u.s.a
نشد یه تاپیک امتیاز بازی PS3 دریل نشه. از بس که دوستان علاقه دارن و پای ثابت این تاپیک ها هستن.
پای بازی های دیگه رو وسط نکشید، ترول نکنید فقط در مورد R3 بحث کنید.

اخطار کاملاً جدیه و شوخی هم باکسی ندارم.
چشم من دیگه حرفی نمزنم
ولی نظر بعضی از دوستان معلومه از روی نقض هست نه نقد

@ چوجی :
منکر این نمیشم که قبلا ر ِنج امتیازات بیشتر بود اما عملا بازی های رو با بازیهای روز میسنجن و تا حدودی هم به پیشرفت نگاه میکنن :دی !
و اونوقت اون نکات منفی به شدت مسخره کجاش با بازیهای روز ربط داره ! :دی خیلی می تونم نام ببرم که اینجا جاش نیست :دی پیشرفت درسته مهمه ولی آخه یه سری دلایل کسر امتیاز خیلی چیپ هستن :دی حالا اینجا پیشرفت رو بهونه کردن تا جمعه یا نهایتاً شنبه میبینیم راست گفتن یا نه ! :دی گرچه قبلاً چرت و پرت های یه سری سایت ها اثبات شده که رو هوا بوده (حداقل برای خودم :دی) :دی
اونی که خودت میگفتی بهش گوتی کدوم بازی هم سبک و به روزی در حد و اندازش بود ؟ :دی نمی خوای بگی که پیشرفت نداشت ! :دی بی خیال :دی
یعنی الان اون 87 ـی که 2 Resistance گرفت کیلویی بوده؟
yahoo_7.gif
biggrin1.gif
فقط جون من نگید اون 87 به خاطر کیفیت بازی بوده و این 82 به خاطر سخت گیری منتقدین
biggrin1.gif
اگه اون 87 حق بازی بوده (که حتما هم بوده) باید قبول کنیم این 82 هم حقش هست دیگه
چند تا پست بالاتر آقا کیوان اخطار دادن در مورد سایر بازیها صحبت نکنیم ولی من یه اشاره ی کوچک می کنم که
یه بازی دیگه هم با فاصله ی کم از R2 منتشر شد و گیم اسپات به هر دو 9 داد ! یعنی R2 به اندازه ی اون عالی بوده ! عمراً !
با عرض پوزش از همگی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or