امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

lol
G4 TV 5/5
اين امتياز خيلي وقت پيش ثبت شده ميگم متاسفانه يه عده هيچي از بازي نميدونن فقط ميان يه نظري ميدن يه تحليل الكي هم ميكنن

تو چرا هیچ چیزی رو کامل نخوونده به خودت نارنجک می بندی ول می کنی خودتو ؟؟؟؟؟؟کامل بخوون ببین من چی گفتم:

یه نکته جالب که امتیازای متای این بازی داره اینه که تا حالا هیچ سایت منتقدی بهش امتیاز کامل 100 یا 10 از 10 رو نداده...و در عوض هیچ امتیاز زیر 7 ای هم نداره ...یعنی هر چی امتیاز داره بین 9.3 تا 7 هستش که تقریبا نشون میده اتفاق نظر بین منتقدا رو امتیازاش به نسبت بقیه بازیهای بزرگ بیشتر و کلا بازه امتیازاش نسبت به بقیه بازیهای مطرح محدودتره..... .

دیگه فکر کنم سایز چشم شما باشه(تیکه نندازین به کسی اینجا فروم جای دیگه نیس)

در سایت متا بالاترین امتیاز ثبت شده همون 93 هست......... .

JustPushStart4.5/5

Joystiq 4.5/5

3l33t Online 10/10

G4TV – 5/5

Biengnerdy 9.5/10

.:arrowu:

عزیز دل ربطش اینه که گیم اسپات هنوز درک نکرده بازی چطور ممکن هستش نمره کم بگیره
پس رفت کرده مگه..؟ که نکرده صد در صد پیشرفت داشته ولی اومده داده 8.5
حالا این خوبه به اینفوموس 2 داده بود 7.5 دیگه اونجا ثابت کرد که گیم اسپات دیگه محل معتبری نیست و حتما دست هایی پشت پرده هستش.

تو چرا هیچ چیزی رو کامل نخوونده به خودت نارنجک می بندی ول می کنی خودتو ؟؟؟؟؟؟کامل بخوون ببین من چی گفتم:

دیگه فکر کنم سایز چشم شما باشه(تیکه نندازین به کسی اینجا فروم جای دیگه نیس)

در سایت متا بالاترین امتیاز ثبت شده همون 93 هست......... .

.:arrowu:
اولا درست صحبت كن دوما اينكه شما اطلاعاتت كمه و هيچي نمي دوني تقصير من نيست امتياز G4 تو متا ثبت ميشه اينو ديگه هر بي سوادي ميدونه

این گیم اسپات هم یک چیزیش میشه مثلا می خواد با این نمره ها چی را ثابت کنه به شمار 2 بیشتر از شماره 3 نمره داد واقعا که !!!!!:|

یک منتقد میاد بازی رو با هم رده های اون در همون سال مقایسه میکنه نه با شماره قبلش..

هم رده های این بازی هم K3 ، Crysis 2 و... هستن..

• Like
Reactions: Kavigne
اینم یه عکس از بالاترین نمرات ثبت شده در متا تا این لحظه :
فارسي مگه صحبت نميكني؟ امتياز G4 تو متا ثبت ميشه حالا امروز نه فردا تا اين لحظه بامبولي بود براي اينكه سوتيشو جوع و جور كنه
باز چه ربطی داره؟؟؟من گفتم تو متا نداره.....من فقط منظورم متا بود .....چون اون میانگین نوشته سایت g4tv که واسه خودش به تنهایی میانیکن نمیزنه........ .تو لیست سایتایی هم که متا نوشته فعلا بالاترین امتیازش 93 هستش.نمیدونم حرفم کجاش ایراد داره یا سخته؟؟؟؟

جوابی هم که من دادم در راستای جواب خیلی تمیز شما بود و گرنه مرض ندارم که با همه اونجور صحبت کنم....... .
خودت نارنجک می بندی ول می کنی خودتو ؟؟؟؟؟؟
كلام هرشخص نشان دهنده شخصيت اوست
چي داري ميگي اصلا خودتم فهميدي چي گفتي؟ امتياز G4TV تو سايت متاكريتيك ثبت خواهد شد يعني اينقدر دركش سخته والا بخدا پذيرفتن اشتباه سخت نيستا بهت قول ميدم كسي نگه كم اوردي
سایت g4tv که واسه خودش به تنهایی میانگین نمیزاره
اصلا ميدوني G4TV چيه؟
منظورم این بود که تا الان ثبت نشده . نگفتم که کلا ثبت نمیشه .
اين ديگه يه چيزه بديهيه كه ثبت ميشه تا اين لحظه ديگه چه بامبوليه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Farh@d
اولا درست صحبت كن دوما اينكه شما اطلاعاتت كمه و هيچي نمي دوني تقصير من نيست امتياز G4 تو متا ثبت ميشه اينو ديگه هر بي سوادي ميدونه
باز چه ربطی داره؟؟؟من گفتم تو متا نداره.....من فقط منظورم متا بود .....چون متا میانگین می گیره.... سایت g4tv که واسه خودش به تنهایی میانگین نمیزاره........ .تو لیست سایتایی هم که متا نوشته فعلا بالاترین امتیازش 93 هستش.نمیدونم حرفم کجاش ایراد داره یا سخته؟؟؟؟

جوابی هم که من دادم در راستای جواب خیلی تمیز شما بود و گرنه مرض ندارم که با همه اونجور صحبت کنم....... .

GamingXP 8.8/10
SpazioGames 8.6/10
Guardian 8/10

متای بازی از 40 نقد 83

2dhlzivv2c6kx5pftohk.jpg

خدا عمرت بده .........ما رو از بارونی از فحش و حرفای اعصاب خرد کن نجات دادی...:d

كلام هرشخص نشان دهنده شخصيت اوست
چي داري ميگي اصلا خودتم فهميدي چي گفتي؟ امتياز G4TV تو سايت متاكريتيك ثبت خواهد شد يعني اينقدر دركش سخته والا بخدا پذيرفتن اشتباه سخت نيستا بهت قول ميدم كسي نگه كم اوردي
اصلا ميدوني G4TV چيه؟
اين ديگه يه چيزه بديهيه كه ثبت ميشه تا اين لحظه ديگه چه بامبوليه

داداش اینو مگه شما اول ننوشتی؟؟

متاسفانه يه عده هيچي از بازي نميدونن فقط ميان يه نظري ميدن يه تحليل الكي هم ميكنن
در نتیجه منم اونجوری جوابتو دادم..........

در ثانی اصلا چند دقیقه بعد همه سایتا یهو بیان 10....10.........10.......10 بدن به بازی .....فقط تا اون لحظه که من دنبال می گیردم تو متا بالای 93 نداشت......... .

به پیر پیغمبر عمدی نداشتم تو کارم.........وقتی ثبت شد میشه حرف شما ولی فعلا ثبت نشده.....چقدر همه شماها توهم توطیه دارین.......عجب سایت خوشحالی:(
.
.
.

.
.
خدا

.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Shah!n
فارسي مگه صحبت نميكني؟ امتياز G4 تو متا ثبت ميشه حالا امروز نه فردا تا اين لحظه بامبولي بود براي اينكه سوتيشو جوع و جور كنه

شما خودت فارسی بلدی بخونی ؟ درک مطلب چی ؟
منظورم این بود که تا الان ثبت نشده . نگفتم که کلا ثبت نمیشه .
من از خدامه که همه نمرات کاملی که گرفته هرچه زود تر تو متا ثبت بشه . بیخودی جبهه نگیر و فکر نکن ما پدر کشتگی داریم با کسی . فقط خواستم بگم دوستمون تا این لحظه حرفش درسته .

آخرین ویرایش:
دوباره مثل DEUS EXکرد اونم همه نه دادن ذرتی 8.5 داد گیم اسپات کلا باید ریشه کن شه هکرا اینو بشینن هک کنن :|به منو گیر میده

واقعا چطوری روتون میشه همچین پست هایی ارسال کنید ؟!!! الان یعنی Gamespot کم داده ؟!!! میانگین امتیازا 83 شده تا الان بعد شما اومدی به 85 اعتراض میکنی ؟!!!! امتیاز 85 از Gamespot ی که خورد امتیاز نمیده عالیه ....

• Like
Reactions: u.s.a and Kavigne
واقعا چطوری روتون میشه همچین پست هایی ارسال کنید ؟!!! الان یعنی Gamespot کم داده ؟!!! میانگین امتیازا 83 شده تا الان بعد شما اومدی به 85 اعتراض میکنی ؟!!!! امتیاز 85 از Gamespot ی که خورد امتیاز نمیده عالیه ....
فارغ از بحث نمره (که به نظرم خیلی منصفانه عمل کرده تازه با اندکی ارفاق:| :دی !) ولی گیر دادن به منو به شدت مضحک هست .

• Like
Reactions: VahiD_ST

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or