امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

من به شخصه نکات و مسائلی که GT تو نقدهاش مطرح میکنه رو قبول دارم و در اکثر موارد امتیازهای عادلانه ای رو در هر Term میده ولی دقیقا تو اخر نقد میگه RE3 طبیعتا و با توجه به نکاتی که تا الان گفته شده(نکات مثبت و مورادی که باعث پیشرفت بازی نسبت به نسخه پیشین شده) بهترین در سری خودش هست ولی باز هم من فکر میکنم میتونست نمره بالاتری رو لااقل تو قسمت Design بگیره چون واقعا ازون چیزی که تو تریلرها دیده میشه Insomniac سنگ تموم گذاشته. یک ویدیو هم از قسمت Multiplayer تو یک Map برفی اومده که من به شخصه تابحال چنین افکت بارش برف به این زیبایی رو ندیده بودم.در روان و عالی بودن گیمپلی هم که شکی نیست. حالا من نمیدونم اون دو سه تا سایت معلوم الحال اون 7 ها رو از کجاشون در آوردند؟! سلیقه منتقد یک چیزیه ولی دیگه دخالت دادن مسائل حاشیه ای و توجه نکردن به نکات اصلی و ندیده گرفتن حقایق و نکات مثبت بازی یک چیز دیگست ! احتمالا باز آمار بازدیدکنندگان سایتشون یکم پایین اومده بوده و گفتند یکم Hype منفی بوجود بیاریم ازین وضع بیایم بیرون ! lol !:d

یه چیزی رو من از امتیازا متوجه شدم اینه که دیگه مثل دو سال قبل کیلویی نمره نمیدن خیای سخت گیرانه نمره میدن.
سخت گیری به کنار !
بیشتریا گیر دادن به اینکه تغییراتی که نسبت به 2 کرده به اندازه کافی جالب نبوده ! یعنی اینکه جوّ بازی رو از اون حالت بزرگش خارج کردن !

بیشتریا گیر دادن به اینکه تغییراتی که نسبت به 2 کرده به اندازه کافی جالب نبوده ! یعنی اینکه جوّ بازی رو از اون حالت بزرگش خارج کردن !

خوب بنده های خدا واسه پیشرفت گرافیکی مجبور شدن از دشمنان گوگولی با اون ابعاد صرف نظر کنن دیگه :دی

• Like
Reactions: Ἁlireza
خب گیم اسپات که غیر 8.5 ازش انتظار نمیرفت :biggrin1: ولی در کل رزیستنس همچین چیز مالی هم در حد 8.5 نیست :biggrin1:

شما دیگه ببند پسرم :دی !

همون شماره دوم رزیستنس میارزه به کل هیکل کیلزون 2 و مخصوصا 3 ... کلاً پایان شماره دوم ، کنترل بازی ، اسلحه های متنوع و جالب و جو بازی ، داستان بازی مخصوصاً پایانش خیلی قشنگ کار شده بود . خیلی هم تو بوق و کرنا نرفت مثل کیلزون در کل FPS اول PS3 همین Resistance هست و بس ! بعله ! :دی

از قرار معلوم هم شماره سوم خیلی خوب کار شده ... حتم دارم حتی از شماره اول و دوم هم گیم پلی بهتری رو ارائه میده ...

پ.ن : یه بار دیگه به عزیز دلم چیزی بگی من میدونم و تو :دی!

خب گیم اسپات که غیر 8.5 ازش انتظار نمیرفت :دی ولی در کل رزیستنس همچین چیز مالی هم در حد 8.5 نیست :دی
همش تقصیرِ سونی ـه دیگه ! :d
مگه R2 کم عنوانی بود واسه خودش تو سالِ 2008 ؟! ( از نظرِ فروش و Score ) ؛ دست و پا شکسته با Gears2 رقابت کرد ! چرا این جوری بهش کم محلی کرد سونی ؟ چه لزومی بود هم R3 و هم U3 جفتشون تو یه بازه ی زمانی عرضه بشن ... PS3 بازا هم که به این عنوان به دیدِ یه سرگرمی قبل از عرضه ی عنوانِ اصلی ( U3 ) نگاه می کنن ؛ نمونش هم همین پستِ بالا ! ... این روند شک نکنید تو امتیاز دهی هم تاثیر داشته ! :d
همین عنوان یه تنه می تونست بلاک باسترِ Q4 ـه سونی باشه ولی چرا این جوری ؟؟!
استودیوهای FP زیادیش هم خوب نیست به خدا !

PSX Extreme 9.3/10
Games Radar (in-house) 9/10
1UP 8.3/10
Eurogamer Italy 8/10
Giant Bomb 8/10
Gameplanet 7.5/10

متای بازی از 31 نقد 83 .

کل نمرات بازی تا این لحظه :

CVG 8.7/10
NZGamer 8.7/10
Eurogamer Sweden 7/10
JustPushStart4.5/5
Meristation9/10
Joystiq 4.5/5
GameTrailers 8.8/10
3l33t Online 10/10
IncGamers 7/10
Eurogamer 8/10
NowGamer 8.8/10
Gamereactor 8/10
Videogamer 9/10
G4TV – 5/5
PlayStation LifeStyle 9/10
Biengnerdy 9.5/10
IGN 9.0/10
MashThoseButtons 4/5
Vytukej 90/100
Famitsu 8.5/10 (9/8/8/9)
Konzolista 9/10
Eurogamer Portugal 8/10
PS3Blog 8/10
3DJuegos 9.3/10
Gamereactor Sweden 8/10
Gamereactor UK 8/10
Metro 7/10
GameFront 9.3/10
Gamepro 9/10
Games.cz 8/10
Vandal Online 8.8/10
Gamekult 7/10
TheSixthAxis 8/10
GameInformer
7/10
PSNation A/A+ (9.5/10)
Jeuxvideopc 8/10
Videogameszone.de 8.6/10
XGN 9/10
Gameblog.fr 8/10
Eurogamer Spain 8/10
GameSpot 8.5/10
PSX Extreme 9.3/10
Games Radar (in-house) 9/10
1UP 8.3/10
Eurogamer Italy 8/10
Giant Bomb 8/10
Gameplanet 7.5/10

• Like
Reactions: kayne
منصفانه ترین نمره گیم اسپات داد ...
دوستان جدیدا به همراه منتقدهای GS و ... بازی به دستشون میرسه!!! و پس از چند دور تموم کردن بازی و بررسی کلیه نقاط مثبت و ضعف هم عقیده هستن که GS امتیاز خوبی داده ! فکر بد نکنید اصلا هم از روی دو سه تا تریلر دیدن این حرفهارو نمیزنند ! کاملا بازی رو تجربه کردند!

این پسرفت عنواین انحصاری همچنان ادامه خواهد داشت فقط خدا کنه گریبانگیر Uncharted 3 نشه..!

من همیشه میانگین این 5 تا سایت رو در نظر میگیرم.

Eurogamer 8/10
IGN 9.0/10
1UP 8.3/10
GameSpot 8.5/10
EDGE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or