امتیازات Resident Evil: Operation Raccoon City

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Resident Evil Operation Raccoon City اولین امتیاز خودش رو از مجله معتبر GamesTM دریافت کرد; 3/10 !

Off-Topic: دیگر امتیازات این مجله به عناوین مختلف روز:
Mass Effect 3 [9]
Street Fighter X Tekken [8]
Asura’s Wrath [7]
Unit 13 [5]
Gotham City Imposters [7]
SSX [5]
Alan Wake’s American Nightmare [5]
Lumines Vita [8]
Tekken 3D [6]
Warp [8]
Syndicate [8]
Binary Domain [7]
Escape Plan [6]
Journey [9]

دوستان به نظرم اصلا طرف بازی نرید.کار هم اصلا به نمرات نداریم.اصلا گیریم بازی 10 بگیره.وقتی که سبک بازی کلا عوض شده دیگه چه انتظاری میشه داشت.خاطره راکون سیتی(اویل 2) رو هم گند زدن بهش با این نسخه از بازی.

آقا اصلا لازم نیست منتظر نمرات باشید. بازی به معنی واقعی چرته. فکر نکنم لازم باشه که نمرات رو پیگیر بشید. اگه کشته مرده‌ی شوتر سوم شخص هستید و یه چیز زیر استاندارد هم شما رو راضی میکنه و از طرفی نام بازی اصلا براتون اهمیت نداره، برین بازیش کنین که شاید چند دقیقه‌ای لذت ببرید. در غیر این صورت کلا بازی رو فراموش کنید و حتی 1 ثانیه هم بهش فکر نکنید. اگه احساس گناه اینا کردید بندازید گردن من که با تمام اشتیاق قبول میکنم.
در یک جمله: خاک بر سر کپکام

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:26 PM ارسال شده بود ----------

اینارو بر حسب تجربه‌ی شخصی گفتم ها ...

احد بکش بینیـــــــــــــــــــــم!!! :d

بايد ... به سايت ها و مجلاتی كه به بازی بی سر و ته Dead Space نمره كامل می دن و به راكون سيتی و داون پور نمره پايين می دن.
یعنی الان DS یک بازی بی سر و تهه که از شدت هایپ مجلات و سایتها نمرات بالا گرفته و RE:ORC یک بازی در سطح تیم ملی ایتالیا در جام جهانی 2006ه که دچار نامردی و آنتی هایپکتریال شده و همه و همه از روی لج بهش بد نمره دادن؟
پ.ن: نمیدونم چی بگم، احد تو بیا یه چیزی بگو

یعنی الان DS یک بازی بی سر و تهه که از شدت هایپ مجلات و سایتها نمرات بالا گرفته و RE:ORC یک بازی در سطح تیم ملی ایتالیا در جام جهانی 2006ه که دچار نامردی و آنتی هایپکتریال شده و همه و همه از روی لج بهش بد نمره دادن؟
خودم می گم:دی
اولا كه من بازی رو نگرفتم پس نظر نمی دم. ولی جديدا منتقدا شديدا تحت تاثير هايپ و تبليغات بازی قرار می گيرن و ضمنا انگار يادشون می ره بازی تو سبكش چطور عمل كرده.
همين Downpour بازيش عاليه (از لحاظ وحشت) اونوقت IGN اومده بهش 4.5 داده. درسته مشكل فنی داره ولی نه اينكه حقش 4.5 باشه!
Dead Space هم بازی خوبی بود ولی حداقل من توش نترسيدم، دليليم نداره در حاليكه آدم در حد هيلو از سر تا پاش مجهزه بترسه.
حالا سوال اينجاست كه چطور Dead Space رو بازی ترسناك می دونيد كه با رزيدنت اويل (منهای ORC چون هنوز نديديم چيه) مقايسه اش می كنين.

همين Downpour بازيش عاليه (از لحاظ وحشت) اونوقت IGN اومده بهش 4.5 داده. درسته مشكل فنی داره ولی نه اينكه حقش 4.5 باشه!
IGN به یک بازی با میانگین 65 - 60 داده 4.5 ! تکلیف اون سایتی که به یک بازی با میانگین 93-94 میده 4 چیه اونوقت ؟

در ضمن نگاه سری DS در زمینه ترسوندن مخاطب توی این نسل میرزیه به عناوینی مثل RE5 که فقط تحت نام رزیدنت ایول عرضه شدن !

والا اولش اینو بگم که Dead Space تنها بازی ‌بود که واسه من این حس رو بوجود اورد که ترس توی این نسل نمرده :دی
اما در مورد ORC هم بگم که یک بازی درجه دو هست که اگه نام رزیدنت ایول رو هم مد نظر بگیریم میشه درجه 3 :دی من تقریبا آخرای بازیم و چیز خاصی از بازی ندیدم. البته بجز قابلیت های تیم دلتا که اون هم چیز جدیدی واسه ارائه نداره :دی
گرافیک درجه 2 ... هوش مصنوعی درجه 2 ، استفاده‌ی بد از المان‌های سری و ...

والا اولش اینو بگم که Dead Space تنها بازی ‌بود که واسه من این حس رو بوجود اورد که ترس توی این نسل نمرده :دی
اما در مورد ORC هم بگم که یک بازی درجه دو هست که اگه نام رزیدنت ایول رو هم مد نظر بگیریم میشه درجه 3 :دی من تقریبا آخرای بازیم و چیز خاصی از بازی ندیدم. البته بجز قابلیت های تیم دلتا که اون هم چیز جدیدی واسه ارائه نداره :دی
گرافیک درجه 2 ... هوش مصنوعی درجه 2 ، استفاده‌ی بد از المان‌های سری و ...
در ادامه تایید این کامنت و کامنت دو صفحه قبلت بگم بازی به شدت در به گـ*ـه کشیدن خاطرات خوشمون از جمعی موجودات نسخه های قبلی موفق عمل کرده ؛ کانگُرُچولیشنز کپکام .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or