امتیازات Resident Evil: Operation Raccoon City

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Resident Evil Operation Raccoon City اولین امتیاز خودش رو از مجله معتبر GamesTM دریافت کرد; 3/10 !

Off-Topic: دیگر امتیازات این مجله به عناوین مختلف روز:
Mass Effect 3 [9]
Street Fighter X Tekken [8]
Asura’s Wrath [7]
Unit 13 [5]
Gotham City Imposters [7]
SSX [5]
Alan Wake’s American Nightmare [5]
Lumines Vita [8]
Tekken 3D [6]
Warp [8]
Syndicate [8]
Binary Domain [7]
Escape Plan [6]
Journey [9]

همه اینایی که خودشون رو جر دادن از صفحه اول بازی رو میخرن و از مالتی پلیرش هم لذت میبرن . آسفالت کردین . بابا بازی همه کرکتر های معروف ایول رو توش داره واسه اینکه هر کی با هر کودوم حال میکنه ور داره با چند نفر دیگه مالتی پلیر بازی کنن . نمیخواین بازی نکنین .

ممد چه ترش کرده :دی !
باو مشکل میدونی چیه ؟ اول این که بازی اصلا RE نیست ، حالا این به کنار ، متاسفانه اصلا "بازی" خوبی هم نیست که یجای دلمون لا اقل فرو کنیم :دی :( !
مثلا دوستان میگن RE4 رزیدنت ایول خوبی نیست (که من قبول ندارم ، gonna hate :|:دی!) اما احدی(با اون احد فرق میکنه:دی!) به خودش اجازه نمیده بگه "بازی" خوبی نیست ...
الان گرفتی قضیه رو ؟:دی حالا بگیرش ، قشنگ میاد دستت .

IGN به یک بازی با میانگین 65 - 60 داده 4.5 ! تکلیف اون سایتی که به یک بازی با میانگین 93-94 میده 4 چیه اونوقت ؟

در ضمن نگاه سری DS در زمینه ترسوندن مخاطب توی این نسل میرزیه به عناوینی مثل RE5 که فقط تحت نام رزیدنت ایول عرضه شدن !
اولا تو متا 70 ـه و تو GR هم 72 ! البته نسخه PS3 ـش به ترتيب 62 و 64 ـه كه با ثبت شدن نمرات بيشتر اونم درست می شه-فعلا 10 تا نقد بزور اومده.
به هر حال كار اشتباهیه چه اينكه به يه بازی با ميانگين 95 بی دليل اين نمره رو بدن چه با ميانگين پايين تر. نمره ناحق دادن به درد نمی خوره. گرافيك Downpour هر چقدر مشكل داشته باشه بخاطر فيزيك و جلوه های سنگين مثل بارون، خيس شدن، باد و مدلينگ خوب اشيا در حد 4 نيست، گيم پليشم كه تنها مشكلش نداشتن سيو دستی و مبارزات (تو همه سايلنت هيل ها همين طور بوده) هست در حد 5 نيست.
منم برام سواله واقعا از چيش ترسيديد؟ كمپين Halo 3 ترسناك تر بود (از وسطاش به بعد) چون لاقل تو اون نمی شد زرت و زرت اسلحه و آرمور خريد و با خيال راحت رفت جلو.
@ Navid & Gartall
هر دو تون درست می گيد ولی رزيدنت اويل تو اين سبك واقعا بهترينه حتی بهتر از سايلنت هيل!
كافيه فقط اين باكس آرت رو ببينيد تا همه چيز يادتون بياد!:
535836_front.jpg

535836_44598_back.jpg
اميدوارم تو 6 دوباره به اوج برگرده...

آخرین ویرایش:
منم برام سواله واقعا از چيش ترسيديد؟ كمپين Halo 3 ترسناك تر بود (از وسطاش به بعد) چون لاقل تو اون نمی شد زرت و زرت اسلحه و آرمور خريد و با خيال راحت رفت جلو.

ترس چیزی نیست که بخوایم معنیش کنیم ! اون مونده به اعماق وجود هر انسان که از چی بترسه یا نترسه ! پس از چیزی که شما نمیترسید قرار نیست منم نترسم از طرفی از چیزی که من میترسم قرار نیست شما بترسید !
شخصا خود من هیچ وقت از کله سری RE نترسیدم ! ولی به جاش از یه بازی مثل DOOM 3 لذت بردم ! و به نظرم خیلی بیشتر ترسناکتره !ولی به نظر شما ممکنه ترسناک نباشه . شما به به DS میگید ترسناک نیست ولی من میگم بیشتر از هر بازی تو این نسل بهتر عمل کرده ! پس اینجا چیزی به عنوان فکت وجود نداره که بخوایم ثابتش کنیم .

اول که سهیل جان مقایسه DS و RE با همدیگه کار کاملا اشتباهیه ...
الزاما چون دو تا بازی Survival Horror هستن نمیشه گفت مثل هم هستن

اما در مورد DS که میگی، یه عنوان فوق العاده خوب از نظر ساختار، داستان و گیم پلی هستش و کاملا تونسته با استفاده مناسب از تمام المانهایی که میتونه ترس را بوجود بیاره ( مثل رنگ بندی، حضور ناگهانی دشمن و علی الخصوص صداگذاری فوق العاده ای که داشت ) دست خودش را به دیوار آخر برسونه ...

این نکته را هم اصلا قبول ندارم که با آپگرید آمو و اسلحه میتونی راحت تموم کنی بازی را، چون حتی برای بار اول هم که بخوای بازی کنی اونم روی Easy ، انقدر تیم کم میاری که نتونی راحت تموم کنی !!!!

به هر حال، اینجا تاپیک امتیازات هستش و نه تاپیک DS یا ORC.
ادامه بحث را میشه در تاپیک های خودش دنبال کرد و ممنون میشم از دوستان که دیگه اینجور بحث ها را در تاپیک امتیازات ادامه ندن

آخرین ویرایش:
@ کیوان . میدونی از کجا هرسم میگیره ؟ از اینکه اصلا خود بازی و این چیزاش مهم نیست . مهم نیست رزیدنت ایول هست یا نه . مهم اینه که متاسفانه ملت از خودشون دیگه هیچ اختیاری ندارن . کاملا توسط نمره سایت ها کنترل میشه ذائقشون . الان همین بازی قبل از اینکه اولین نمرش بیاد خیلی ها از جمله خودت حس خوبی نداشتین بهش و میگفتین آشغاله . اگه همین بازی , یکی از کمپانی های یهودیه خر کله مثل زنیمکس یا ویوندی پشتش بودن و زرت و زرت مثل بازی آهای معمولیه دیگشون سایت ها نمره عالی میدادن و تو همه سایت ها 4 تا خبر ازش بود و هایپ و گندش کرده بود قضیه فرق میکرد . رو تمام همون بچه ها تاثیر گذاشته بود و همه نکات مثبتی که سایت ها بهش اشاره کرده بودن میشد باور ملت و این بازی هم میرفت جزو بازی های خیلی خوب و دیگه کسی این ایراداتی که الان میگیره نمیگرفت . من فقط از اینکه میبینم چطور این صنعت داره توسط CBS و Zenimax و روپرت مورداک بقیه پدر سوخته ها کنترل میشه عصبانی میشم . دربیشتر موارد موفقیت و فروش یک بازی در گروی سایت هاست . نمره بالا بدن ملت میخرن . ندن به شکل فجیهی تو فروشش تاثیر میزاره .
خلاصه حرفم اینه که الان نمره پایین گرفته و ملت آی هوار و داد و بیداد راه انداختن . همین بازی با همین شکل اگه نمره بالا گرفته بود الان همه به به چه چه میکردن .
تصور کنید بیان یه گروه آدم انتخاب کنن و تو یه جا زندانیشون کنن با یه کنسول و تی وی و بدون اینترنت . دم ریلیز یک بازی که میشه بازی X رو به اینا میدن . بهشون میگن این بازیه X که سالها منتظرش بودی . متای بازی شده 95 و اینا هم نکات مثبتشه ولی در واقع بر عکس باشه و بازی متاش شده باشه 60 مثلا . وقتی اینا بازی رو انجام میدن میگن Wow . عجب بازی بود واقعا فلان و بیسار . حالا برعکسش رو هم بکنن . یه بازی خیلی خوب بهشون بدن و بگن بازی گند زده و متاش شده 60 . وقتی بازی رو انجام میدن میگن اه اه چه بازی مزخرفی .

آخرین ویرایش:
دیگه چیزی به اسم resident evil وجود خارجی نداره-re 6 هم که بیاد ممکنه بازی خوبی باشه ولی دیگه اصلا شباهتی به re های قبلی نداره
کپکام برای اینکه فروش بازیشو بالا ببره میاد شخصیت های محبوب سری رو کنار هم میچینه که البته نتیجش عکس میشه و تمام اون خاطراتی که داشتیم به گند کشیده میشه.
من از یچیز کاملا مطمئن هستم اون هم اینه که دیگه re شبیه re 2,3 رو نخواهیم دید.

کلا جایی که من هستم اگه رزیدنت ایول کیفیت مطلوب رو نداشته باشه امکان نداره بذارم هایپ بشه :دی حالا میخواد Slant Six Games بسازه یا Bungie یا حتی Valve :دی
منم بازی رو تموم کردم و بدون کوچکترین شکی میتونم بگم که نمرخ ی بالایی نمیتونه بهش تعلق بگیره. اگه حالت مالتی پلیر رو در نظر نگیریم (که فکر کنم تنها نقطه ی قوت بازی محسوب میشه) نمره‌ای که از طرف این سایت بهش تعلق گرفته آنچنان هم دور از انتظار نیست :دی

3???
بازی مینه کامپیوتر امتیاز بالاتر میگیره :D
این همه تبلیغ شد روش این شد
dmc 5 هم همین میشه احتمالا
:(
کلا فکر کنم کپکام میخواد طرفدارای سری بازیاش رو ترک بده :D

ORC رو الان گرفتم اصلا کاری به نمره ها ندارم یه دو سه ساعت بازی کنم میام نظر خودمو بدون فن بازی در مورد بازی میگم و تنها چیزی که واسم مهمه نظر خودمه چون معتقدم بعضی سایتها مغرضانه نمره میدن!! حداییش حق سایلنت هیل DP نمره 4.5 نبود!!

کلا جایی که من هستم اگه رزیدنت ایول کیفیت مطلوب رو نداشته باشه امکان نداره بذارم هایپ بشه :دی حالا میخواد Slant Six Games بسازه یا Bungie یا حتی Valve :دی
منم بازی رو تموم کردم و بدون کوچکترین شکی میتونم بگم که نمرخ ی بالایی نمیتونه بهش تعلق بگیره. اگه حالت مالتی پلیر رو در نظر نگیریم (که فکر کنم تنها نقطه ی قوت بازی محسوب میشه) نمره‌ای که از طرف این سایت بهش تعلق گرفته آنچنان هم دور از انتظار نیست :دی

شما هنوز خودت دو روز نیست بازی اومده بازی رو ترکوندی تموم کردی بعد به ما میگی بازی نکنید پای من؟:|:d

این همه بحث فقط برای یه نمره اس؟
حالا تاپیک امتیازات میشه توش بحث کرد به کنار
حداقل راجع به خود بازی بحث کنید...
یا اگه میخواید مثال بزنید راجع به یه بازی هم سبک بحث کنید...
من نمیدونم بازی خوبه یا نه ولی فکر کنم اکثرا وقتی میان اینجا میخوان بحث راجع به بازی و امتیازاتش رو دنبال کنن
نه بحث راجع به DMC و SH:DP و....
پ.ن: کلا همیشه با بحث های تاپیک های "امتیاز بازی ها" مشکل داشتم
روی بحث های شکل گرفته خیلی کم نظارت میشه

کلا جایی که من هستم اگه رزیدنت ایول کیفیت مطلوب رو نداشته باشه امکان نداره بذارم هایپ بشه :biggrin1: حالا میخواد Slant Six Games بسازه یا Bungie یا حتی Valve :biggrin1:
منم بازی رو تموم کردم و بدون کوچکترین شکی میتونم بگم که نمرخ ی بالایی نمیتونه بهش تعلق بگیره. اگه حالت مالتی پلیر رو در نظر نگیریم (که فکر کنم تنها نقطه ی قوت بازی محسوب میشه) نمره‌ای که از طرف این سایت بهش تعلق گرفته آنچنان هم دور از انتظار نیست :biggrin1:

با قسمت Bold کاملا موافقم بخش مولتی بازی قابل قبوله.

بازی انقدر بده که وقتی بازی می کنم سردرد می گیرم

دیگه اینجوریام نیست داداش

@ کیوان . میدونی از کجا هرسم میگیره ؟ از اینکه اصلا خود بازی و این چیزاش مهم نیست . مهم نیست رزیدنت ایول هست یا نه . مهم اینه که متاسفانه ملت از خودشون دیگه هیچ اختیاری ندارن . کاملا توسط نمره سایت ها کنترل میشه ذائقشون . الان همین بازی قبل از اینکه اولین نمرش بیاد خیلی ها از جمله خودت حس خوبی نداشتین بهش و میگفتین آشغاله . اگه همین بازی , یکی از کمپانی های یهودیه خر کله مثل زنیمکس یا ویوندی پشتش بودن و زرت و زرت مثل بازی آهای معمولیه دیگشون سایت ها نمره عالی میدادن و تو همه سایت ها 4 تا خبر ازش بود و هایپ و گندش کرده بود قضیه فرق میکرد . رو تمام همون بچه ها تاثیر گذاشته بود و همه نکات مثبتی که سایت ها بهش اشاره کرده بودن میشد باور ملت و این بازی هم میرفت جزو بازی های خیلی خوب و دیگه کسی این ایراداتی که الان میگیره نمیگرفت . من فقط از اینکه میبینم چطور این صنعت داره توسط CBS و Zenimax و روپرت مورداک بقیه پدر سوخته ها کنترل میشه عصبانی میشم . دربیشتر موارد موفقیت و فروش یک بازی در گروی سایت هاست . نمره بالا بدن ملت میخرن . ندن به شکل فجیهی تو فروشش تاثیر میزاره .
خلاصه حرفم اینه که الان نمره پایین گرفته و ملت آی هوار و داد و بیداد راه انداختن . همین بازی با همین شکل اگه نمره بالا گرفته بود الان همه به به چه چه میکردن .
تصور کنید بیان یه گروه آدم انتخاب کنن و تو یه جا زندانیشون کنن با یه کنسول و تی وی و بدون اینترنت . دم ریلیز یک بازی که میشه بازی X رو به اینا میدن . بهشون میگن این بازیه X که سالها منتظرش بودی . متای بازی شده 95 و اینا هم نکات مثبتشه ولی در واقع بر عکس باشه و بازی متاش شده باشه 60 مثلا . وقتی اینا بازی رو انجام میدن میگن Wow . عجب بازی بود واقعا فلان و بیسار . حالا برعکسش رو هم بکنن . یه بازی خیلی خوب بهشون بدن و بگن بازی گند زده و متاش شده 60 . وقتی بازی رو انجام میدن میگن اه اه چه بازی مزخرفی .

البته مخاطب پست شما من نیستم و شاید درست نباشه که جواب شما را من بدم، ولی اگه ایرادی نداشته باشه جواب ِشما را می دم.به نظر من شما خیلی پیچیده و تا حدودی ایده الگرایانه به قضیه امتیازها نگاه می کنید، که البته هیچ ایرادی به این که چرا شما چنین نگاهی دارید، وارد نیست. ولی من فکر می کنم خیلی بهتر باشه به بعضی از قضایا، اندکی ساده تر نگاه کنیم.

اما ایرادی که من به این بحث شما وارد می دونم، در درجه ی اول این است که قیاسی که انجام می دید، تا حدودی مع الفارق است.مسلما اگر، تمامِ این «اگرهای» شما به وقوع می پیوست،واکنش بچه متفاوت بود و این موضوع به نظرم کاملا طبیعیه.اگر میانگین بازی بالایِ هشت می بود، چه دلیلی داشت که چنین واکنشی به بازی داده بشه؟ بازی که رزیدنت اویل هست، امتیازش هم عالیه و مهم تر این که سبکش متفاوته و از همه مهمتر این که بسیاری از شخصیت هایِ دوست داشتنی درش حضور دارند. چه ایرادی داره که بچه ها از یه بازی با کیفیت که در تغییر سبک موفق بوده، استقبال کنند؟

ولی برعکس؛ یعنی مطابق شرایط کنونی... طبیعتا واکنش ها این چنینی خواهد بود... زیدنت اویل افتضاحی که سبکش هم به دور از اصالتش است! طبیعتا چنین بازی، با چنین واکنشی مواجه می شه.

از پست شما این طور استنباط می شه که سایت بعضی اوقات به طور هماهنگ و خودجوش با هم دست به یکی می کنند و به یک بازی ضعیف نمره ی خوبی می دن، در این صورت حرف شما درست بود.ولی وقتی نمرات سایت ها، تا حدودِ بسیار زیادی ارزش بازی را نشان می ده، چرا باید استناد بهشون نکرد؟

مثال آخر شما هم مبناش همین بحثه؛ یعنی این مثال زمانی به قضیه ربط پیدا می کنه که سایت یک بازی ضعیف را، به دلایلی، قوی نشون بدن. ولی حقیقتا چنین چیزی نیست.پس مثالِ شما هم نمی تونه در ارتباط با شرایط کنونی، مثال درستی باشه. در واقع مصداق مثالِ شما، این شرایط نیست.

ولی بحثی مطرح می کنید، بحث درستیه؛ یعنی اگر شخصی بازی با میانگین هفت را انجام داد، ولی در نظرش ارزش بازی به اندازه امتیاز نه بود، نباید ارزش بازی برایِ خودش به خاطر حرف عده ای، بی جهت پایین بیاره. مثال شما، مصداق چنین بحثیه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or