بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب اره این عکسه مشکوکه ولی مگه نمسیس بدون جیل میشه؟
اگر جیل نباشه پس نمسیس دنبال کی بکنه؟ بکنه دنبال لیان؟ پس مطمئنا نمسیس دنبال جیل هستش!!!
اصلا از قیافه کاراکتر معلومه که جیل نیست.
دوما عزیز دل من یه حرفی بهت میزنم خوب دقت کن اگر این عکس درست باشه 2 حالت پیش میاد یا همون اول بازی دموی اول نشون میده که نمیسیس جیل رو میکشه که به نظر عاقلانه نمیاد یا اینکه تو داستان بازی هست و مثلا آخرای بازی معلوم میشه.
حالا شما به من بگو اگه جای سازنده بودی میومدی هنوز بازی نیومده داستانش و کاراکتراش و عکساش و ..... همه رو لو بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/
نه بابا بیام همون اول لو بدم؟؟؟ اصلا این طرز کار کپکام نیستش.اینا دارن قدم به قدم میرن جلو تا مردم تنفرشون از این شماره کمتر بشه هر چند که به نظر من این شماره هیچ مشکلی نداره.

نمیدونم چیه واقعا این موجود.

حتما اکثر شما این عکس رو یادتونه که چند ماه قبل تو اینترنت منتشر شد ولی تایید نشد و اکثریت گفتند فیک هست. با تایید شدن نمسیس و ویلیام بیرکین حالا نظرتون چیه اگه نظرتون مثبته پس یعنی جیل هم تو این بازی قراره کشته شه ؟ :-o

pwecuzxt1f3yg32vkczx.jpg

اگرم این عکس درست باشه افتادن جیل جلوی نمیسیس یعنی مردن جیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی اینوگفته؟مگه تو 3 جیل جلوی نمیسیس poisen نشد کارلوس اومد نجاتش داد؟
بعد هم دوستان ذهن رزیدنت اویلیتون کجا رفته ؟جیل قراره به دسته نمیسیس کشته بشه بعدم اینا اومدن کل داستان بازی رو تو یه عکس آوردن؟؟؟؟
بابا بی خیال.
بعدم شما خونی رو زمین میبینی تازه اگر جیل الان تو این تصویر مرده نمیسیس چرا بالا سرش وایساده اینجوری نگاش میکنه؟
نکنه داره فاتحه میخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داستان اینه که نمیسی جیل رو پرت کرده جیلم اسلحش از دستش افتاده و............

کی اینوگفته؟مگه تو 3 جیل جلوی نمیسیس poisen نشد کارلوس اومد نجاتش داد؟
رفیق عزیز برادرحبیبی این spin-off هست و یعنی هر غلطی بخوان توش میکنن!!!
نمونش کشتن لیان.

دوستان توی این عکس اون پشت یه نفر با سر بریده افتاده.به نظر استارزی میاد.نه؟
اگه استارزیه کیه؟
نکنه این عکس اصلا مال این بازی نباشه.

اگه استارزیه کیه؟
فکر کنم براد باشه چون همیشه یه جلیقه نارنجی میپوشید.

اگه استارزیه کیه؟

یعنی واقعا نمیدونی اون کیه ! اون برد هست دیگه. نمیدونم حالا من مثل شما کارشناسانه به عکس نگاه نکردم مجید جان اما به نظرم اومد که جیل مرده. داره فاتحه میخونه یعنی چی مگه زامبی ها وقتی میکشنت تو رزیدنت اویل بالای سرت وامیستن دارن فاتحه میخونن؟ :))

کلا این ORC رو زیاد جدی نگیرید. این عکس فیک باشه یا نه چیزی مهمی نمیتونه باشه. بازی از لحاظ محتوا مردوده و هر چی جزئی از همین محتوا باشه قابل قبول نیست.

کلا این ORC رو زیاد جدی نگیرید. این عکس فیک باشه یا نه چیزی مهمی نمیتونه باشه. بازی از لحاظ محتوا مردوده و هر چی جزئی از همین محتوا باشه قابل قبول نیست.

به نظر من حتی اگه محتواش مردودم باشه بازی کردنش ضرر نداره ;) و من منتظرم که زودتر بیاد.

کیا حاضرند به خاطر رزیدنت اویل رولیشنز زیبا Nintendo 3DS بگیرن؟

یعنی واقعا نمیدونی اون کیه ! اون برد هست دیگه. نمیدونم حالا من مثل شما کارشناسانه به عکس نگاه نکردم مجید جان اما به نظرم اومد که جیل مرده. داره فاتحه میخونه یعنی چی مگه زامبی ها وقتی میکشنت تو رزیدنت اویل بالای سرت وامیستن دارن فاتحه میخونن؟ :))
حمید جان به نظرم اومد برد باشه ولی اگه این طوره این جا چه کار میکنه یعنی نمسیس رفته آوردتش سرش بریده گزاشته اون گوشه که چی؟
آقا نکنه میخوان ریمیک 3 رو بزنن.؟؟؟
خداکنه!!!!!!!:)

حمید جان به نظرم اومد برد باشه ولی اگه این طوره این جا چه کار میکنه یعنی نمسیس رفته آوردتش سرش بریده گزاشته اون گوشه که چی؟

خب نمسیس اول برد رو کشت تو رزیدنت اویل 3 انگشتشو کرد تو چشش و مخش . ولی سرش رو نبرید دیگه اینا اغراق دارن میکنن اگه عکس فیک باشه که احتمال 99% نیست فکر کنم جیل میمیره. نه ریمیک 3 رو نمخوان بززن کلا این بازی رزیدنت اویل عملیات شهر راکون راجع به رزیدنت اویل 2 3 از یه نگاه دیگه و حوادث پشت پردشونه.

ولی اگه این طوره این جا چه کار میکنه یعنی نمسیس رفته آوردتش سرش بریده گزاشته اون گوشه که چی؟
:shocked: اقا مجید؟؟؟؟ اصلا RE3 رو بازی کردی؟
به قول حمید جون:
انگشتشو کرد تو مخش و کله شو ترکوند!!!
حالا این وسط این عکسه یه پرانتزه داستانیه که میگه نمسیس بعدش اومد سراغ جیل و نوبت کله اونه!!!
خب اقا احد خدا رو چه دیدی یه وقت دیدی یه چیزایی در مورد شری هم گفت!!!
بالاخره باید یه شالوده ای برای RE-های بعدی درست کنن.

آخرین ویرایش:
:shocked: اقا مجید؟؟؟؟ اصلا RE3 رو بازی کردی؟
به قول حمید جون:
انگشتشو کرد تو مخش و کله شو ترکوند!!!
حالا این وسط این عکسه یه پرانتزه داستانیه که میگه نمسیس بعدش اومد سراغ جیل و نوبت کله اونه!!

خب اقا احد خدا رو چه دیدی یه وقت دیدی یه چیزایی در مورد شری هم گفت!!!
بالاخره باید یه شالوده ای برای RE-های بعدی درست کنن.

نه علی این رزیدنت اویل هیچ ربطی به رزیدنت اویل 6 نداره ولی رزیدنت اویل رولیشنز ربط خواهد داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or