امتیازات Resident Evil: Operation Raccoon City

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Resident Evil Operation Raccoon City اولین امتیاز خودش رو از مجله معتبر GamesTM دریافت کرد; 3/10 !

Off-Topic: دیگر امتیازات این مجله به عناوین مختلف روز:
Mass Effect 3 [9]
Street Fighter X Tekken [8]
Asura’s Wrath [7]
Unit 13 [5]
Gotham City Imposters [7]
SSX [5]
Alan Wake’s American Nightmare [5]
Lumines Vita [8]
Tekken 3D [6]
Warp [8]
Syndicate [8]
Binary Domain [7]
Escape Plan [6]
Journey [9]

یه امتیاز؟امتیاز اصلا مهم نیست.چیزی که معلومه دیگه برای نتیجه گیری امتیاز لازم نداره.یعنی الان ترس تو بازی ها بیشتر شده ما متوجه نمیشیم؟RE5 ترسش از RE 3 بیشتر بود منتها ملت نترس شدن نترسیدن؟
من کی گفتم ترسش بیشتر شده؟!،منظورم اینه که خیلیا فکر میکنن اگه یه ریمیک از نسخه 3 درست کنن همه چی حله اما باید قبول کنیم مردم دیگه راحت نمیترسن شما میتونی از رو فیلم ها تشخیص بدی قبلنا یه عروسک آدمکش باعث ترس میشد اما الان از یه جک خنده دار تره
یکی مثل رفیق من میگه دد اسپیس اونقدر ترسناک نبود،حتی موقع بازی خیلی کم جا میخورد "کاری ندارم به حرف بعضی دوستان که میگن یه رزیدنت قوی باعث میشد این بازی دیده نشه" اما اگه این بازی 10 سال پیش میومد از این ترسناک تر جلوه نمیکرد؟!
دقیقا واسه سبکای دیگه هم همینه

همش از رو یه نمره به این نتایج رسیدین؟!

.................

انقدر هم بازیرو با نسخه های قبل مقایسه نکنید،دیگه مثل اون زمان گذشته کسی با یه اربده نمسیس نمیترسه،چه بخوایم قبول کنیم چه نه الان دیگه به راحتی کسی نمیترسه
حالا اینا عرضه ندارن از اون ترسناک ترش کنن حداقل دیگه همون یکم ترس رو هم از بین نبرن با این کاراشون.
-------------------------------------------------------------
در کل به نظر من دلیل اینجور نسخه ها اینه که سازنده یا ناشر عرضه ندارن (یا شاید هم جرئتش رو ندارن) یه IP جدید شوتر بدن بیرون واسه همین ورمیدارن یه IP شناخته شده رو شوتر میکنن که به اعتبار اسم رزیدنت اویل شاخ بشه ولی خبر ندارن این ره که میروند...

با وجود اینکه RE4 رو خیلی دوس دارم ولی نابود کرد RE رو نسخه 5 هم که اون شوا رو آوردن شده بود فیلم هندی
الانم که پروژه رو کامل کردن
ای تف تو ذاتت capcom

نمونه فردی که تحت تاثیر فیلم های Romance قرار گرفته.نبین خوب برادر من.
چیزی که آشغاله,آشغاله.به سبک و سن من و شما ربطی نداره.والا الان RE1 رو هرکی بازی کنه بیشتر از این بازی های اکشن خالص چرت حال میکنه.

منتظر باش عزیز امتیاز های خوب داره میاد.الان میاد

میدونیم فیلم زیاد میبینی عزیزه من
چرا اتفاقا داره
سختته بازی نکن اگه واقعا دوست داری عوض شه یه حرکت خودجوش کن ...ببین، برو اونجا بهشون بگو سبکشو عوض کنن شاید بخاطرت به ناله میلیون ها گیمر دیگه توجه نکنن..:x حتما برو شاید دیدی حرفتو قبول کردن و دله کسایی که دارن DMC و DS ,SH رو با این بازی مقایسه میکننو شاد کردی:-* (قربون شعورشونم برم:)))
برای ما اگه نمره 0 هم بدن بازی میکنیم بر منکرش هم لعنت:-*
حالا شما بشین اویل 1 بازی کنb-)

سایلنت هیل با downpour به دوران اوجش نزدیک تر شد ولی RE با این نسخه از اون دوران فاصله اش بیشتر شد
امیدوارم RE 6 بازی خوبی باشه

منتظر امتیاز های بعدی باشید....
RE:ORC همچنان میتازد....:d
پ.ن:بابا موضوع این نیست که بازی اکشنه، ترسناکه یا نه...با re های قبلی فرق داره و در سبک خودش میتونه عالی باشه یا نه...موضوع اینه که حتما" یه مشکل اساسی داشته که از 10 نمره گرفته ...3

لیاقت این بازی بیشتر از نمره 3 نیست، سؤاستفاده از خاطرات خوش فن‌های رزیدنت اویل عاقبتش همینه. اسمش رو میگذاشتند SOCOM: operation raccoon city نتیجه چیز بهتری بود. البته توقعی بیشتر از این هم از این نسخه وجود نداره بالاخره یک اسپین آف نوآورانست!!

فقط این نیست. گند کشیده شدن به موجوداتی که روزی موجب هراس ما بودن. متاسفانه الان شدن سو‌ژه‌ای واسه ی خندیدن. اخیرا جایگزین غضنفر توی جک‌ها شده نمسیس!

البته سایلنت هیل هم داره خراب میشه باbook of memories البته خوبیش اینه که برای ویتا عرضه می شه اگه این هم برای ویتا عرضه
می شد باز بهتر بود

البته سایلنت هیل هم داره خراب میشه باbook of memories البته خوبیش اینه که برای ویتا عرضه می شه اگه این هم برای ویتا عرضه
می شد باز بهتر بود

شریک دزد " رفیق قافله :|
الان سایلنت هیل چه ربطی به این تاپیک داشت؟سه چارتا پست قبل هم یه چیزی پروندی کسی محلی نذاشت...خواهشا نظراتت رو تو این تاپیک به رزیدنت اویل محدود کن:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or