امتیازات Resident Evil: Operation Raccoon City

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Resident Evil Operation Raccoon City اولین امتیاز خودش رو از مجله معتبر GamesTM دریافت کرد; 3/10 !

Off-Topic: دیگر امتیازات این مجله به عناوین مختلف روز:
Mass Effect 3 [9]
Street Fighter X Tekken [8]
Asura’s Wrath [7]
Unit 13 [5]
Gotham City Imposters [7]
SSX [5]
Alan Wake’s American Nightmare [5]
Lumines Vita [8]
Tekken 3D [6]
Warp [8]
Syndicate [8]
Binary Domain [7]
Escape Plan [6]
Journey [9]

بی سوادان قرن 21 کسانی نیستند که نمی توانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمی توانند بیاموزند،. آموخته های کهنه را دور بریزند ،ودوباره بیاموزند.
چیزی که شماها گرفتارش شدین چسبیدین به گذشتش
به خدا ما هم مثله شما از قدیم با رزیدنت اویل بزرگ شدیم دیگه از ما بیشتر که ناراحت نیستین؟!
اگه همون سبک گذشتشو داشت مطمئن باشین همین شماها میگفتین دیگه کلیشه ای شده و... دیگه چیزه مسخره ای شد و...
الآنم این نوع بازی هایی که دوست دارین الحمدلله زیاد شده سایلنت هیل یا واکینگ دید یا... اگه رزیدنت اویل رو دوست ندارین بهتره بازیش نکنین چون کسی که هوادارش باشه اصلا این چیزا ملاکش نیست.
رزیدنت اویل برای هر گیمری ساخته نشده.

من نمیگم این بازی بد هست نه خیلی هم خوبه اما در همین شماره بمونه دیگه . خب یه شفاف سازی لازم بود برای وقایع پشت پرده ی رزیدنت اویل 2 و 3 که این بازی به همین منظور ساخته شده . بیشتر اکشن شدن بازی به ماهیت بازی لطمه میزنه. فقط اینو من نمیگم همه ی فن های واقعی رزیدنت اویل میکن. حالا شما صب کنید و خودتون ببنید رزیدنت اویل رولیشنز موفق تر خواهد بود یا این . حتما امتیازات بالا و قروش باور نکردنی بازی رو شنیدین دیگه نه ؟ من به امتیازات سایت های دیگه زیاد اهمیت نمیدم اما تو سایت IGN خیلی هاشون واقعا فن رزیدنت اویل هستن. صب رمیکنم و میبینم هم امتیاز iIGN رو به بازی و هم اینکه رزیدنت اویل ORC چجوری فروش میکنه. این بازی برای تنوع در سری لازم بود . اما کپکام باید به همین بسنده کنه دیگه.

آخرین ویرایش:
یعنی الان تو واقعا داری از ORC حمایت میکنی!!!؟:eek: عجــــــــــب!
صد در صد نه ولی می گم كه نبايد اينهمه به بازيا گير الكی بدن و به بازیهایی مثل Dead Space نمره الكی بدن.
به هر حال هر چی باشه اين ORC حس نوستالوژيك داره (كاری ندارم چقدر عوض شده) برای من كه فرق نمی كنه 0 بگيره يا 10.
سهیل خواهشا این ORC رو با Silent Hill مقایسه نکن !!! Silent Hill تمام نسخه هاش صد برابر از این ORC بهترا

این ORC اصلا Survival و Horror نیست ، کلا داره خاطرات خوش ما با Resident Evil های Classic رو نابود میکنه ، توش میشه زامبی گروگان گرفت و ازش به عنوان Zombie Sheild استفاده کرد !!!! علنا تبدیل شده به یه TPS !!!
نمی دونم شايدم شما راست بگيد ولی به هر حال به اين نتيجه رسيدم اين منتقدا نمی تونن بازی های Horror رو درست درك كنن. ولی اگه اونطور كه گفتی باشه (Horror نباشه) فاتحه بازيش خونده ست البته من بازم دوست دارم راكون سيتی رو ببينم حتی اگه بازی به جای RE شده باشه Geow!
تريلرهاش كه خوب بود، موندم چرا اينطوری شده؟:(

آخرین ویرایش:
جدی نگيريد تو اين روزا هر بازی كه بخواد خاطرات PS2 و PS1 رو برامون زنده كنه نمره پايين می گيره، نمونه اش هم Downpour ـه.
اين منتقدا می گن گيم پلی بايد امروزی باشه يعنی حتما توش با دكمه زدن يكی رو لخـت كنيد و تو مبارزات كاراكتر گارد بگيره و حركات آكروباتيك انجام بده آيتمی هم تو طول بازی پيدا نكنيد تا وقتتون تلف نشه يه فروشنده هم مثل عابر بانك تو بازی حتما باشه كه بهتون اسلحه بفروشه و گرافيك بازی هم در حد كرايسيس 2 باشه.
در كل من كه می گم همه شون برن ... ميل كنن.
بايد ... به سايت ها و مجلاتی كه به بازی بی سر و ته Dead Space نمره كامل می دن و به راكون سيتی و داون پور نمره پايين می دن.

سهیل خواهشا این ORC رو با Silent Hill مقایسه نکن !!! Silent Hill تمام نسخه هاش صد برابر از این ORC بهترا

این ORC اصلا Survival و Horror نیست ، کلا داره خاطرات خوش ما با Resident Evil های Classic رو نابود میکنه ، توش میشه زامبی گروگان گرفت و ازش به عنوان Zombie Sheild استفاده کرد !!!! علنا تبدیل شده به یه TPS !!!

کلا اسم رزیدنت اویل با این عنوان به گند کشیده شده
ولی من حس میکنم دیگه 3 خیلی نامردی باشه براش البته تا بازی رو نبینم نمیشه نظر قطعی داد

منکه از این بازی بدم نمیاد. خوبه. اما این دلیل نمیشه که دوست داشته باشم رزیدنت اویل های بعدی هم همین سبکی ساخته بشن.

صد در صد نه ولی می گم كه نبايد اينهمه به بازيا گير الكی بدن و به بازیهایی مثل Dead Space نمره الكی بدن.
به هر حال هر چی باشه اين ORC حس نوستالوژيك داره (كاری ندارم چقدر عوض شده) برای من كه فرق نمی كنه 0 بگيره يا 10.
سگ Dead Space شرف داره به این بازی.از همون اول معلوم بود چه گندی میزنه!الکی سعی نکنید بازیهای دیگه رو بکوبید.رزیدنت اویل خیلی وقته نابود شده!

اصلا جیگرم حال اومد وقتی نمره3از10رودیدم .

دوستان دید اسپیس رو با این فوکاهی مقایسه نکنید .

رزیدنت اویل 6هم پروسه ساختش خیلی رفته جلو ودیگه بعید میدونم کپکام تجدید نظر کنه.

این نشون میده مردم اونطوری که دستندرکاران کپکام فکر میکنن به این اراجیف فکر نمیکنن.حالا میخواد 500تا نظر سنجی ردیف کنه.

سگ Dead Space شرف داره به این بازی.از همون اول معلوم بود چه گندی میزنه!الکی سعی نکنید بازیهای دیگه رو بکوبید.رزیدنت اویل خیلی وقته نابود شده!
Dead Space يه بازی Sci-fi سوم شخصه نه Survival Horror، بازی Survival Horror يعنی از كمبود مهمات بترسی و همينطور از هيولاهای باهوشی كه هر كدوم دنبالت می كنن نه اينكه مثل نقل نبات اسلحه دورت ريخته باشه و بهترين زره هم تنت باشه و يه مشت موجود احمق رو لت و پار كنی.
الكی هم نمره گرفته از نظر من چون گيم پلیش غيرقابل تحمله كلا. (البته از نظر من)
بيخيال بحث بايد صبر كرد نمرات بيشتری بياد اينهمه زود جبهه گيری نكنيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or