متاسفانه تو یه بازی هویج رو به اسم رزیدنت ایول بده به مابچه ها پایه اید ORC رو بازی نکنیم ؟
متاسفانه تو یه بازی هویج رو به اسم رزیدنت ایول بده به مابچه ها پایه اید ORC رو بازی نکنیم ؟
:shocked: اقا مجید؟؟؟؟ اصلا RE3 رو بازی کردی؟
به قول حمید جون:
انگشتشو کرد تو مخش و کله شو ترکوند!!!
حالا این وسط این عکسه یه پرانتزه داستانیه که میگه نمسیس بعدش اومد سراغ جیل و نوبت کله اونه!!!
خب اقا احد خدا رو چه دیدی یه وقت دیدی یه چیزایی در مورد شری هم گفت!!!
بالاخره باید یه شالوده ای برای RE-های بعدی درست کنن.
چرا نباید بازی کنیم .بابا خیلی ناامیدی.بچه ها پایه اید ORC رو بازی نکنیم ؟
امکان نداره!اون گیم پلی رو میزاری ما هم ببینیم؟!یه سوال بی ربط:تو کد ورونیکا بازی تو روز اتفاق میفته یا شب؟مال من تو شبه ولی همین الان تو یوتیوب یه خورده گیمپلی دیدم روز بود:-o
ما بازی نکنیم اتفاقی میوفته؟!بچه ها پایه اید ORC رو بازی نکنیم ؟
ولی کله-ش که سر جاشه!!!ولی دیگه اونقدر صاف وصوف کلش رو نبرید
شاید چراغ اتاقت روشن بوده!!!یه سوال بی ربط:تو کد ورونیکا بازی تو روز اتفاق میفته یا شب؟مال من تو شبه ولی همین الان تو یوتیوب یه خورده گیمپلی دیدم روز بود:-o

راست میگه عمو.بذار ببینیم.امکان نداره!اون گیم پلی رو میزاری ما هم ببینیم؟!
متاسفانه تو یه بازی هویج رو به اسم رزیدنت ایول بده به مابه علت فن بودن مجبوریم بازیش کنیم
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vekBnlY51foامکان نداره!اون گیم پلی رو میزاری ما هم ببینیم؟!
فقط یه دست لیانو خفه کنم،دیگه بازی نمی کنم.بچه ها پایه اید ORC رو بازی نکنیم ؟

خوب الان کجاشو میگی روزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

نمسیس نمسیس کی رو کشت نه من باورم نمیشه میبینم که بچه ها خیلی سرشون شلوغه
اول از همه اون تیکه عکسه اصلا به جک نمیاد اصلا یه سوال جک دقیقا توی کجای داستان 2 و 3 بود اصلا توی شهر بود
من احتمال میدم یا یه تایرانته یا یه هیولای جدید ساختن که رئیس اخر بازی
بچه ها گفتین چی شدنمسیس نمسیس کی رو کشت نه من باورم نمیشه
باورمنمیشه
یعنی عکسه فیک تشریف دارد
فقط یه احتمال بود ولی بازم احتمال میدم غول اخرهتا حالا نشده تو هیچ بازی جدیدی تایرانت یا غول آخر بازی رو نشون بدن اگه این کارو کنن نصف لذت بازی کردن از بین میره. اگه یه تیکه دیگشو هم نشون بدن میشه حدس زد چی هست هنوز 4000 تا فن دیگه لازم هست تا 1500000 بشه.