بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

:shocked: اقا مجید؟؟؟؟ اصلا RE3 رو بازی کردی؟
به قول حمید جون:
انگشتشو کرد تو مخش و کله شو ترکوند!!!
حالا این وسط این عکسه یه پرانتزه داستانیه که میگه نمسیس بعدش اومد سراغ جیل و نوبت کله اونه!!!

خب اقا احد خدا رو چه دیدی یه وقت دیدی یه چیزایی در مورد شری هم گفت!!!
بالاخره باید یه شالوده ای برای RE-های بعدی درست کنن.

دیگه کم لطفی میکنی علی جان.
یه نگاه به اسم وعکس کاربریم بنداز.
در ضمن منم مثل شما دیدم که نمیسیس دستش رو کرد تو سر برد ولی دیگه اونقدر صاف وصوف کلش رو نبرید.الان به من بگی اویل 3 پشت اون در قهوه ای ..... چیه بهت میگم.من به تعداد موهای سرت اویل 3 بازی کردم (راستی بگو چند تا مو داری حساب کنم ببینم دروغ نگفته باشم مدیون بشم.):d
حالا ولش کن به قول احد سر این عکسی که معلوم نیست چیه بعتره الکی با هم بحث نکنیم.

---------- نوشته در 12:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها پایه اید ORC رو بازی نکنیم ؟
چرا نباید بازی کنیم .بابا خیلی ناامیدی.
حالا بزار بازی بیاد.

• Like
Reactions: Mr.Death
یه سوال بی ربط:تو کد ورونیکا بازی تو روز اتفاق میفته یا شب؟مال من تو شبه ولی همین الان تو یوتیوب یه خورده گیمپلی دیدم روز بود:-o
امکان نداره!اون گیم پلی رو میزاری ما هم ببینیم؟!

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها پایه اید ORC رو بازی نکنیم ؟
ما بازی نکنیم اتفاقی میوفته؟!

ولی دیگه اونقدر صاف وصوف کلش رو نبرید
ولی کله-ش که سر جاشه!!!
حالا بیخیال
یه سوال بی ربط:تو کد ورونیکا بازی تو روز اتفاق میفته یا شب؟مال من تو شبه ولی همین الان تو یوتیوب یه خورده گیمپلی دیدم روز بود:-o
شاید چراغ اتاقت روشن بوده!!!=))
امکان نداره!اون گیم پلی رو میزاری ما هم ببینیم؟!
راست میگه عمو.بذار ببینیم.

این بازی آبروی همه ما رو میبره ، بنویسید امضا کنید ...
دیگه رومون نمیشه بگیم فن RE هستیم .
من ابرویی ندارم که بخواد بره!!!:d پس با خیال راحت میگم فن این بازیم و قولت میدم 15 بار تمومش کنم!!! رو تمام وضیت ها!!!
کلا داری بین همه ما فن ها اختلاف میندازی!!!:))

ماشاالله سرتون شلوغه ها هی تاپیک میره جلو دمتون گرم:d
من که نظر مخالف دارم در مورد این بازی هرکی هم توش باشه چون وسکر کبیر نیستش بهم حال نمیده البته اینم بگم بازیشو میخرم و میرم (به قول احد ون این بازی ایم دیگه باید بریم) نمیتونستن یه جوری وسکرم وارد این بازی کنن؟ :(
اصلا مخالفم با هرچی اسپین آفه در مورد اویل

میبینم که بچه ها خیلی سرشون شلوغه
اول از همه اون تیکه عکسه اصلا به جک نمیاد اصلا یه سوال جک دقیقا توی کجای داستان 2 و 3 بود اصلا توی شهر بود
من احتمال میدم یا یه تایرانته یا یه هیولای جدید ساختن که رئیس اخر بازی
بچه ها گفتین چی شد:-t نمسیس نمسیس کی رو کشت نه من باورم نمیشه
باورمنمیشه
یعنی عکسه فیک تشریف دارد

میبینم که بچه ها خیلی سرشون شلوغه
اول از همه اون تیکه عکسه اصلا به جک نمیاد اصلا یه سوال جک دقیقا توی کجای داستان 2 و 3 بود اصلا توی شهر بود
من احتمال میدم یا یه تایرانته یا یه هیولای جدید ساختن که رئیس اخر بازی
بچه ها گفتین چی شد:-t نمسیس نمسیس کی رو کشت نه من باورم نمیشه
باورمنمیشه
یعنی عکسه فیک تشریف دارد

تا حالا نشده تو هیچ بازی جدیدی تایرانت یا غول آخر بازی رو نشون بدن اگه این کارو کنن نصف لذت بازی کردن از بین میره. اگه یه تیکه دیگشو هم نشون بدن میشه حدس زد چی هست هنوز 4000 تا فن دیگه لازم هست تا 1500000 بشه.

بچه ها فقط دعا کنید رزیدنت اویل 6 FPS نشه.

آخرین ویرایش:
تا حالا نشده تو هیچ بازی جدیدی تایرانت یا غول آخر بازی رو نشون بدن اگه این کارو کنن نصف لذت بازی کردن از بین میره. اگه یه تیکه دیگشو هم نشون بدن میشه حدس زد چی هست هنوز 4000 تا فن دیگه لازم هست تا 1500000 بشه.
فقط یه احتمال بود ولی بازم احتمال میدم غول اخره
ولی مطمئنم جک نیست
راستی یادم رفت لیان رو کی می خواد خفه کنه صبر کن بازی بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or