امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
اونایی به سخره گرفتنش كه با هايپ كردن بازی توقعات همه رو بالا بردند و همه جا تا كسی اومد از RAGE انتقاد كنه با گفتن جمله دهن پركن می دونی استاد جان كارمك كيه دهن همه رو بستن.
الان تو نسل هفتم كنسول ها هستيم نه نسل سوم چهارم كه يه نفر بتونه تنهایی بازی بسازه،بعضیا از خواب بيدار شن و اين موضوع رو بفهمند خيلی خوب می شه.
سهیل الان یعنی منظورت اینه که دوم رو کارمک تنهایی ساختش :دی؟!

من خودم توی تاپیک امتیازات KZ3 گفتم که چون داستانش ضعیفه این بازی برام کاملا بی ارزشه حالا هم اگه قرار باشه داستان Rage هم ضعیف باشه بازم میگم که بی ارزش هست این بازی برام، الان واقعا تناقضی توی حرف های من هست؟ آخه یادم نمیاد کسی به اندازه من سر داستان KZ3 ایراد گرفته باشه! بعدش خوبه یادتونه سازنده های KZ قبل از عرضه کلی روی روایت داستانی به شکل احسن و پیچیده کردنش مانور داده بودند بنابراین جا داشت که ازش انتقاد بشه اما حداقل من که یادم نمیاد برای Rage زیاد از داستان و عالی بودنش تعریف کرده باشند!

سهیل الان یعنی منظورت اینه که دوم رو کارمک تنهایی ساختش :biggrin1:؟!
نه ولی نسل حاضر دست كارگردان از لحاظ مانور دادن خيلی بسته تر شده و ملاك موفق شدن بازی اول تيم سازنده خوبه.
MGS4,Halo,Geow,Uncharted همه تو استديوهایی ساخته شدن كه تيمای قویی توشون بودن.كافيه ويديوهای مراحل ساختشون رو ببينی كه تك تك اعضاشون چه استعداد و مهارتی دارن.
وقتی تيم سازنده درست و حسابی نباشه و فقط يه كارگردان باشه كه انجين قوی تحويل بده چه انتظار بالایی می شه داشت؟
من چند تا نقد تا الان خوندم همه در مورد گيم پلیش گفته بودن كه خسته كننده س (يه چيزی شبيه Burtal Legand كه همه اش با ماشين می ری اينور و اونور و ماموريت انجام می دی ولی خيلی خسته كننده) خب واقعا چرا؟

طفلی فن های PS3 بازیهاشون به انحصاری های XBOX نمیرسه به خیال خودشون یک بازی مولتی رو علم کردن دارن ترولش میکنن که مثلا بگن آره بازی های انحصاری ما ( K3-I2-R3-MS3)خیلی شاخه..=))

Alan Wake که خودتون رو براش تیکه پاره میکردین چیه پس؟؟؟؟؟
Conviction چه طور؟؟؟؟
اگه کبک سرشو زیر برف نمیکرد دوستان چه جوری روزشون رو شب میکردن؟؟؟؟!!!!=))

دیگران رو نمیدونم ولی من یک بازیه شوتر رو بخاطر داستانش نمیخرم ...اگه داستانی خوبی هم داشته باشه که عالی میشه ولی شوتر پایه و اساسش داستان نیست که توقع داستانی در حد کتاب پدرخوانده رو داشته باشیم!!!!!!

طفلی فن های PS3 بازیهاشون به انحصاری های XBOX نمیرسه به خیال خودشون یک بازی مولتی رو علم کردن دارن ترولش میکنن که مثلا بگن آره بازی های انحصاری ما ( K3-I2-R3-MS3)خیلی شاخه..=))

به خدا خیلی باحالی.....

16 صفحه خوندم هیچی نگفتم اما پستت دیگه اخرش بود....

تا دیروز که ps فن ها درباره ی این بازی حق نظر دادن هم نداشتن.حالا شد مولتی؟

واقعا این چند وقته عجب جای خوفناکی شده این BC ! :d
پست ها به تاپیک هم الحمدالله ربطی دیگه نداره :d
بحث رسیده به تقسیم بندی نژادی و مدیریت جهان و چگونه بار دیگر بر روی ماه فرود بیایم ! حالا ربط اینا و ... رو من نمیکشم که درک کنم !

قشنگ یه Codex برای بازی سنتر میخوایم که دیگه نشه روش حرف زد ! والا Pirate ها هم همچین چیزی رو زمان قرن 17 و East India Company تنظیم کردن که کاملا جواب داد !

کاملا منتظر بودم همچین نمره هایی بگیره بعد بیام بگم چون میدونستم شخصی به نام اقا فرخ وقتی یک بازی برای خودش بت میکنه انقدر hype میکنه توقع دیگران رو هم میاره بالا نمونش crysis 2 نمیخوام بگم ادم بدیه ولی نظرت رو به بقیه هی... میکنی اون وقت الان همه رو سرت خراب میشن من خودم انتظار همچین نمراتی داشتم الکی hype کرده بودید ولی خوب اینم مثل crysis 2 اینا شد ولی شاهکار نیست با اون نمرات 6 و...
خواهشا بحث crysis 2 رو نکش وسط که هم تا به حال بهترین گرافیک کنسولی رو داشته هم میانگینش 86 شده . فعلا هم که rage تو بخش گرافیک (که فرخ روش مانور داده بود) کاملا عالی عملا کرده. حرف سایتها هم برای این مسئله سنده.
50kel2bog961ghbj7n.jpg

خوبه والا بازی هایپ میشه ما فنیم
بازی ترول میشه ما فنیم
امتیاز میگیره ما فنیم
نمیگیره ما فنیم
ما کی هستیم؟
به گفته خودت ، سوپر فن زبون نفهم سونی که الحق به جا هم تو امضات نوشتی...
انصافا چند نفر از فن های بازی که تا این مدت ازش حمایت کردن گفتن نمره برا ما مهم نیست ؟

• Like
Reactions: HAMED SEV
نه ولی نسل حاضر دست كارگردان از لحاظ مانور دادن خيلی بسته تر شده و ملاك موفق شدن بازی اول تيم سازنده خوبه.
MGS4,Halo,Geow,Uncharted همه تو استديوهایی ساخته شدن كه تيمای قویی توشون بودن.كافيه ويديوهای مراحل ساختشون رو ببينی كه تك تك اعضاشون چه استعداد و مهارتی دارن.
وقتی تيم سازنده درست و حسابی نباشه و فقط يه كارگردان باشه كه انجين قوی تحويل بده چه انتظار بالایی می شه داشت؟
ببین من این حرفت رو قبول دارم و درسته. دیگه اون مدلی که بازی به اسم یکی در بره نیست. یه تیمه که بازی رو میسازه. منتها، کارمک هیچ نظارتی روی بخش های دیگه بازی نداره. هیچ وقت نداشت. یه اشتباهی که بعضی ها میکنن، میگن کارمک خالق Doom ـه! مسائل تکنیکی و گرافیکی و اینا همه به عهده کارمک بوده و از این بابت، Rage ظاهرا خوب بوده. الان اتفاقا من حرفت رو قبول دارم که چرا باقی کارکنان id به اندازه باقی بخش ها مایه نذاشتن.

یه چیزی که اینجا خیلی جالبه اینکه وقتی بازی مورد علاقه دوستان نمره های خوبی میگیره و میانگینش بالای 90 میشه که نمونش همون تاپیک امتیازات گیرز 3 هست اون بازی فوق العادست و اصلا ندیده و بازی نکرده جزو بهترین هاست اما خدا نکنه که بازی مورد علاقشون نمره های پایینی بگیره اون موقعست که همه ی سایتا زیر سوال میرن و نظر خود دوستان میشه نظر اصلی و سایتا اصلا نظرشون مهم نیست در حالی قبل از عرضه ی بازی با نظرات همین سایتا همرو خفه کرده بودن و هرچی میگفتی سریع یه لینک از یه سایت معروف جلوت میذاشتن . هرکیم بخواد به خاطر نمرات سایتا از بازی ایراد بگیره یه آدم کم سن و سال و هیچی نفهمه من نمیدونم این دیگه چجورشه اصلا مگه میشه نمره هایه سایتارو که بزرگترین مرجع ما برای شناسایی یه بازیه نادیده گرفت این نمرات بسیار مهمن و به شدت رو فروش یه بازی تاثیر گذارن..وقتی امی هنینگ تو روز اول عرضه ی گیرز3 کسب نمرات درخشان توسط این بازیرو به کلیف بلزینسکی تبریک میگه فارغ از بحث فروش بازی یا هر چیز دیگه ای بعد اون وقت نمره ی سایتا مهم نیست هر جور بخوایم حساب کنیم RAGE ضعیف کار کرده و یه شکست برای کل مجموعه ی ID و نه شخص جان کارمک که خدمات بزرگی به این صنعت انجام داده به حساب میاد حداقل از نظر نمرات و نقد ها که اینطور هست. بازی که ساختش اینهمه سال طول کشیده و نمره های خوبیم نگرفته. تقریبا میشه گفت اتفاقی که واسه MAFIA 2 افتاد واسه این بازیم افتاده و در یک کلام انتظاراتو برآورده نکرده حالا هر چیم که دوستان میخوان بگن، بگن.

به گفته خودت ، سوپر فن زبون نفهم سونی که الحق به جا هم تو امضات نوشتی...
انصافا چند نفر از فن های بازی که تا این مدت ازش حمایت کردن گفتن نمره برا ما مهم نیست ؟

مخلصم :)
باز هم میگم هستم
ترول شدنش پای من! احترام نذاشتنش هم پای خودم (مرتیکه ....)
امتیاز پایین گرفتن و هایپ شدنش چی ؟ جور اونارو هم من باس بکشم؟!

به خدا خیلی باحالی.....

16 صفحه خوندم هیچی نگفتم اما پستت دیگه اخرش بود....

تا دیروز که ps فن ها درباره ی این بازی حق نظر دادن هم نداشتن.حالا شد مولتی؟

پــــ نــــ پــــ بازی انحصاری هست ناشرشم Microsoft Studio =))

شما ها چون کارمک گفته بود بازی ساختن برای 360 راحت تر هست با این بازی چپ افتادین..! کاری که یک بچه دو ساله هم نمیکنه..

=====

Unwinnable 10/10
ZTGD 9/10
VGRevolution 8.5/10

آخرین ویرایش:
شما ها چون کارمک گفته بود بازی ساختن برای 360 راحت تر هست با این بازی چپ افتادین..! کاری که یک بچه دو ساله هم نمیکنه..
تو یکی از تاپیک های دیگه نیما در این مورد پستی داده بود که بسیار هم زیبا بود :d
این بازی شده بود همون قضیه ی MW2 تو 2009 ! :d که اون سال، آخر سال میشه گفت یکجورایی انگار بازی انحصاری X360 بود (اینجا البته :d )

البته فقط این نیست! امسال بعضیا زیاد در مورد کیلزون با متای 84 گفتن LOLZONE و ...
برای همین بعضی ها اینجا همچین حرکاتی میرند! :d
زیاد در مورد همین بازی ها گفتند داستان خیلی مهمه ولی اینجا یکهو شد غیر مهم !
زیاد گفتند چرا با این 2 اشکال شده 8 نمرش که بعد جواب شنیدن که بازی رو از 10 نمره کم نمیکنند و به میزان خوب بودنش نمره میدن بعد همونایی که این رو میگفتند الان خودشون میگن چرا با این 2 مشکل امتیاز شده انقدر و .... :d

البته این وسط بدبخت کارمک بی گناهه ! نمیدونم چرا دیگه گیر الکی به بدبخت میدن ملت :d اون که نویسنده نیستش که :d اون کرایسیس بود که نویسندش شاخ و شونه میکشید :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or