امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
جالبه اکثر اونای که بازی رو کوبیدن کولر ابی هایpsهستن.وضع فن هایpsخیلی بدتر از بقیست فک نکنم زندگی خوبی داشته باشن یا از بازی لذت ببرن چون همش حرص میخورن...اگه انچارتد3زیر90بشه همشون خود کشی میکنن...درضمن کارمک پدرfpsبهش احترام بذارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!لطفا

50kel2bog961ghbj7n.jpg

خوبه والا بازی هایپ میشه ما فنیم
بازی ترول میشه ما فنیم
امتیاز میگیره ما فنیم
نمیگیره ما فنیم
ما کی هستیم؟

این هم از دست پخت جناب استاد، نمونه اختر تابناک صنعت گیم!
من به کارمک خان به خاطر بازی به یاد ماندنی DOOM احترام میگذارم اما دلیل نمیشه همیشه بهترین باشه. الان خیلی بازی های با کیفیت تر و بهتری توی بازار هست، به این ترتیب سازندگان اونها رو باید چی نامید؟ هر استادی یه دوره ای داره. به نظر من کارمک اگر استاد بود همه چیز رو فدای گرافیک نمیکرد. همون DOOM III هم جز گرافیک چیز دیگه ای نداشت. البته همون گرافیکش هم به لطف محیط های بسته هر کسی رو جذب نمیکرد.
به هر حال به خانواده ی سینه چاکان Rage تسلیت میگم به خاطر بعضاً نمرات زیر 7-6 !.
استادی هم معنای خودش رو از دست داده! زمانی که صنعت گیم هنوز به درستی جا نیافتاده بود، زمانی که ساخت هر بازی با هر سبکی که در اولین تفکر به ذهن سازنده میرسید باعث ایجاد سبک جدیدی در صنعت گیم میشد کارمک هم زدو و سبک اول شخص رو ابداع کرد! شاید اگه 1 روز دیرتر این فکر به ذهنش میرسید یکی دیگه این سبک رو ابداع میکرد!! به هر حال من از همان اول هم این سازنده رو تنها یک سازنده ی معمولی میدونستم و این گیم هم بیش از پیش این موضوع رو به من ثابت کرد. ( نظر شخصی )

دومین پست بنده در تاپیک که جا داره به فن های این بازی یه تسلیت جانانه عرض کنم :) فن هایی که این بازی رو با گیرز 3 ، آنچارتد 3 ، کالاو 8 و ... مقایسه میکردن و مزه چشیدن اون رو تا ماه ها بر سر زبون هاشون میپنداشتن ؛ در واقع میتونم این طوری بگم 8 امتیاز بسیار ارزشمندی برای این بازی هست :) من نمیدونم انتظار چی رو داشتین شما ؟ همه گیرز نیستن ، همه بزرگ سیاره کوچک نیستن ، همه فضای مرده نیستن ، همه پورتال و و و و نیستن ...

میدونستی نظرت اگه شخصی بود نباید کلن تو فروم مطرح می کردی به این شدت ؟! نظر شخصی برا خودته ، وقتی تو فروم مطرحش می کنی همه میتونیم به چالشت بکشیم ، خاصیت این فروم همینه ؛ پس شما و امثالهم چون دلتون میخواد نمی تونین هر چی دوست داشتین بنویسین و تگ نظرشخصی بزنین بهش ؛ کارمک اگه سازنده معمولی بود این همه احترام بهش وارد نبود از طرف سایت ها .

من به کارمک خان به خاطر بازی به یاد ماندنی DOOM احترام میگذارم اما دلیل نمیشه همیشه بهترین باشه. الان خیلی بازی های با کیفیت تر و بهتری توی بازار هست، به این ترتیب سازندگان اونها رو باید چی نامید؟ هر استادی یه دوره ای داره. به نظر من کارمک اگر استاد بود همه چیز رو فدای گرافیک نمیکرد. همون DOOM III هم جز گرافیک چیز دیگه ای نداشت. البته همون گرافیکش هم به لطف محیط های بسته هر کسی رو جذب نمیکرد.
به هر حال به خانواده ی سینه چاکان Rage تسلیت میگم به خاطر بعضاً نمرات زیر 7-6 ! امیدوارم.
استادی هم معنای خودش رو از دست داده! زمانی که صنعت گیم هنوز به درستی جا نیافتاده بود، زمانی که ساخت هر بازی با هر سبکی که در اولین تفکر به ذهن سازنده میرسید باعث ایجاد سبک جدیدی در صنعت گیم میشد کارمک هم زدو و سبک اول شخص رو ابداع کرد! شاید اگه 1 روز دیرتر این فکر به ذهنش میرسید یکی دیگه این سبک رو ابداع میکرد!! به هر حال من از همان اول هم این سازنده رو تنها یک سازنده ی معمولی میدونستم و این گیم هم بیش از پیش این موضوع رو به من ثابت کرد. ( نظر شخصی )
اصن میدونی چیه ؟؟؟؟ کارمک یه ادم بدردنخوری که اصن نباید بازی های که ساخته رو بازی کنیم ، کارمک یک بازی سازی خیلی خیلی معمولی و کلا بدرد نخور LOL :| کارمک غلط کرد اومد RAGE رو ساخت ، اصن کارمک چرا بازی میسازه ؟؟؟؟ اصن کارمک با اینکاراش احساسات یه گیمر رو زیر سئوال میبره:| اصن کارمک برا چی به وجود اومد ؟؟؟؟
دوستان خواهشا زیر سئوال بردن کارمک رو تموم کنید دیگه ، خیلی اعذاب وجدان دارید RAGE رو نخرید :|

به هر حال به خانواده ی سینه چاکان Rage تسلیت میگم به خاطر بعضاً نمرات زیر 7-6 !.

بعد از چند صفحه میشه تشخیص داد شما معنیه دودوتا چهارتا را نمیدونید ! کارمک تو بخش تکنیکی بازی هست همون گرافیک و کار خودش را به استادیه هرچه تمام تر انجام داده بقیه بازی به ایشون ربطی نداره . ایشون صحنه گردان و داستان سرا و صدا گذار و طراح مراحل بازی نیست بلکه فقط تو بخش گرافیکیه بازیه که کاره خودش را انجام داده .
پس قبل از اینکه حرف بزنید سعی کنید بار اطلاعتون را بالا ببرید .
کارمک همین الان هم ثابت کرده رو دستش کسی نیست وقتی بازیسازها توان این را ندارند تو 30 فریم و یه محیط خطی بازی بسازن که بین بهترین ها باشه کارمک یه بای میسازه در 60 فریم با محیط ها بسیار بزرگ که به راحتی بین بهترین ها حتی بهترین قرار میگیره . پس این نشون میده حداقل چند سالی جلوتر از زمان سیر میکنه .
منتها شما هنوز درک نکردی مقایسه بین زمان ها اشتباهه وگرنه با این استدلال های شما البرت انیشتن هم کاره ای نبود ؟!
وگرنه همین جانکارمک بیسواد الان داره موشک میسازه که در مقابل بازیسازهای دیگه موشک چهار شنبه سوری هم بلد نیستند بسازن :lol:

آخرین ویرایش:
خوشم میاد یه فرصتی پیش اومده ترولر ها به دوم 3 هم رحم نمیکنن :))

@ leonk13: شما که انگار متوجه نشدی صحبت من رو. دقت میکردی کمی بالاترش نوشته بودم از عاشقان دووم هستم ولی حقیقت رو نمیشه کتمان کرد.

و منم خودم از روزی که Rage معرفی شد گرونی واسش ارزش قائل نیستم شخصا، ولی دوم 3 هم فقط گرافیک نبود دیگه ! شاید پسرفت هایی داشت ولی اون همه آیتم و فایل های داستانی و گیم پلی و ترسناکی خاصش و... با همه اینا نمیشه گفت فقط گرافیک بود.

آخرین ویرایش:
دومین پست بنده در تاپیک که جا داره به فن های این بازی یه تسلیت جانانه عرض کنم :) فن هایی که این بازی رو با گیرز 3 ، آنچارتد 3 ، کالاو 8 و ... مقایسه میکردن و مزه چشیدن اون رو تا ماه ها بر سر زبون هاشون میپنداشتن ؛ در واقع میتونم این طوری بگم 8 امتیاز بسیار ارزشمندی برای این بازی هست :) من نمیدونم انتظار چی رو داشتین شما ؟ همه گیرز نیستن ، همه بزرگ سیاره کوچک نیستن ، همه فضای مرده نیستن ، همه پورتال و و و و نیستن ...
LOL
کالاو 8 با چه موتوری ساخته میشه ؟ :d
یکم سرچ کنی میرسی به id tech 3 اونم که دیگه باید بدونی کی ساخته ؟

این هم دومین ارسال بنده و مثل خیلی ها آخرین ارسال. البته اون خیلی ها شاید دلیل دیگه ای داشته باشن که حق دارن... ;)
@ mohammad 021: چرا انقدر عصبانی. من ترجیح میدم پاسخی ندم ممکنه سکته ای چیزی بزنید گناهش گردن من شه. موفق باشی دوست من.
@ Lord: حق با شماست. ولی قبلاً در این مورد خیلی بحث شده. نظرات شخصی هم دیگه معنای خودشو نداره. اتفاقاً از نظرات شخصی همین استاد کارمک هم بود که بحث زیادی توش بود... .
@ Gartall: بله خب، وقتی بازی خیلی خوب باشه کسی نمیبینه داستان بازی رو کی نوشته؛ کسی به صداگذار بازی هیچ اهمیتی نمیده. تنها کسی که دیده میشه کیه؟ جناب کارمک. خب حالا که بازی خراب کرده نمیشه همه چیز رو گردن کارمک انداخت. حقیقت چیزیه که شما میگید. اما این نشون میده استادی برازنده ی صحنه گردان این معرکه نیست که نتونسته همه چیز رو هماهنگ کنه. چطور وقتی صحبت از دیوید کیج میشه به خیلی چیزا گیر داده میشه اما الان تقسیم تقصیر شده! این هم سیاست خوبیه.
@ leonk13: شما که انگار متوجه نشدی صحبت من رو. دقت میکردی کمی بالاترش نوشته بودم از عاشقان دووم هستم ولی حقیقت رو نمیشه کتمان کرد.

LOL
کالاو 8 با چه موتوری ساخته میشه ؟ :d
یکم سرچ کنی میرسی به id tech 3 اونم که دیگه باید بدونی کی ساخته ؟
تو رو خدا ؟ الآن کی حرف از گرافیک زد ؟! من به بازی به چشم گرافیک نیگا نمیکنم دوست عزیز ، منظورم کل RAGE بود ؛ وگر نه بله ، من هم میگم گرافیکش "شاهکار" هست .

كل اين تاپيك چيه :
بازي گرافيكش خوبه، نمرات بالا براي بازي
داستان بده ، اكثرا سايتا به داستان گير دادن
( البته هر كي كه بازي كنه با توجه به تجربه اش ممكنه متفاوتي داشته باشه )
تا الان متا 81 بوده ، يه عده از دوستان هم زحمت كشيدن نمرات را گذاشتن
خوب اينهايي كه گفتم شامل 10 20 درصد اين تاپيك بوده و بقيه اين تاپيك چيه ؟؟؟
يه عده از دوستان دارن با هم ديگه اين جوري رفتار مي كنن:
b-( :punish: :angry: :boxing: :weightlif :gunner: :sniper: :discussion:

• Like
Reactions: βehdad
آوو حالا امتیاز سایتها بی اهمیت شد؟ بخندم الان؟:دی چطور سر امتیازات Resistance 3 یا Killzone 3 که امتیازات به مراتب بالاتری نسبت به Rage داشتن( Killzone 3 با میانگین 86 در gamerankings و Resistance 3 با میانگین 84) امتیاز خیلی اهمیت داشت و 8 متوسط و در بعضی مواقع افتضاح حساب میشد ولی سر شاهکار Rage سایتها همه دست جمعی باید برن به دَرَک؟
در حال حاضر میانگین ورژن X360 بازی در gamerankings از 14 نقد 80 هست و ورژن PS3 از 6 نقد 78 !

اینو به من جواب بدید پس با این اوصاف Rage خیلی بازی معمولی و متوسطی به حساب میاد . درست نمیگم؟
تاپیک در مورد امتیازات کل بازیه نه امتیازات مربوط به آقای کارمک پس لطف کنید هر صفحه از محاسنات و بزرگ بودن ایشون برای بقیه تعریف نکنید! همه به کم نظیر بودن ایشون در زمینه برنامه نویسی و مسائل تکنیکی گرافیکی واقفن.
نظر خودم در مورد داستان rage اینه که این بازی هم مثل سایر FPS هاست از این نظر . مگه COD یا Battlefield BC2 از نظر داستانی چقدر غنی بودن؟! نظر بعضی از یوزرها رو که میخوندم به اینکه اِعمال همه عناصر بازی از طراحی مراحل و داستان باعث کسل کننده شدن بازی شده و اون جذابیتی رو که میبایست داشته باشه رو نداره اشاره کردن .

آخرین ویرایش:
@ Gartall: بله خب، وقتی بازی خیلی خوب باشه کسی نمیبینه داستان بازی رو کی نوشته؛ کسی به صداگذار بازی هیچ اهمیتی نمیده. تنها کسی که دیده میشه کیه؟ جناب کارمک. خب حالا که بازی خراب کرده نمیشه همه چیز رو گردن کارمک انداخت. حقیقت چیزیه که شما میگید. اما این نشون
کارمک صحنه گردان و کارگردان بازی نیست . کارمک فقط انجین بازی را میسازه و میده دست بقیه افراد id بعد اونا تصمیم میگرن که چی به چی بشه .
اون چیزهایی که به کارمک ربط داشته در بهترین صورت انجام شده انیمیشن و گرافیک بصری و تکنیکالی و AI .
در کل کارمک = گرافیک . گرافیک بازی هم خودش را ثابت کرد ! به همین سادگی!

• Like
Reactions: Paranormal
فکر میکنم مشکل زمانی شروع شد که یه عده اومدن حدو اندازه های ریج رو تو این یکی دو سال مشخص کنند که با انتقاد وحشتناک فن های جان کارمک روبرو میشدن!هر بار قرار بود در مورد ریج صحبت بشه یک عده میمومدند و تو تک تک تاپیک ها با جمله هایی بسیار تند و عناوین مختلف مانند :میدونی جان کارمک کیه!؟ روبرو میشدند و اجازه هیچگونه نقدی رو به این بازی نمیدادند! مقصر هایپر هایی بودند که از همون اول داخل هر پستشون در مورد ریج , اسم جان کارمک رو علم میکردند و اون رو همه کار معرفی میکردند تا اینگونه دهان منتقدان این بازی رو ببندند!
در حالی که همه میدونیم کارمک وظیفشو بخوبی انجام داد و مشکل از جای دیگست. . .

از ماست که بر ماست...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or