امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
مگه کارمک چند تا دست و پا یا احیانا مغز داشته که خودش هم موتور بازی رو بسازه ! هم کارگردانی کنه ! هم صدا گذاری کنه ! بعدش در همون حال بیاد سناریو بنویسه ! خودش بازیش رو تست کنه ! خودش رایت کنه خودش بازاریابی کنه ! خودش هم بیاد سر خیابون بشینه بازیش رو بفروشه ! مگر از تولید به مصرف هست ! یا کار ک.چیکیه !!! دیگه چه توقعی از این آدم ( ربات نه) از ی آدم دارید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

طرف موتورش رو خلق کرده داده دست گروه بعدی حالا اونا چه بلایی سر گیم پلی آوردن به این بنده خدا چه ربطی داره !!!!!!!!

امتیازش 1 هم بشه باید بازی کرد! اینم مثل کرایسیس 2 میشه ! بعدش ی پچ براش میاد همه جلوش سجده می کنن! فعلا همینو بازی کنید تا بعدش!

بی انصاف هم نباشید ! طرف حمال شما و بنده نبوده که بازی بسازه بعد ازش طلب کار باشیم که این چیه ساختی !!!! خوشتون نمیاد نخرید ! چقدر هم میخریم !!!!!! 2000 تومن !!!!!!! تو سرش هم میزنید !!!!!

من فقط یه خواهش دارم از عزیزان ... لطفا اگه امتیاز مهم نیست برای همه بازیها مهم نباشه ، اگه مهمه برای همه مهم باشه . چرا سر هر بازی یه عکس العمل نشون میدید ؟!!!! چرا یه موقع زیر 90 و 80 و خورده ای میشه LOL و مسخره بازی ، ولی یه موقع میشه یه عنوان خوب که 100 درصد ارزش بازی کردن رو داره ؟!
یه موقع داستان مهمه ، یه موقع نیست ... چرا یه موقع مدالهای GameSpot میشه معیار سنجش گرافیک یه موقع امتیاز IGN ؟
بخدا زشته اینجوری ، خودتون زیر سوال میرید که با وزش باد تغییر جهت میدید ...

آفرين به دوستان فن بوی كه امروز حماسه آفرينی كردن و نشون دادن RAGE شاهكاری تسخير ناپذيره و هميشه نمره اش 90 به بالاست!
فهميديم كل سايت ها (و همين طور يوزرهایی كه بازی رو تجربه كردن) دروغ می گن...
ادامه بديد تا نمره های بيشتری از شاهكار استاد بياد!تا آخرين قطره خونمان از استاد و شاهكارش دفاع خواهيم كرد!
ثبت نمی شه.
9 از سایت gamrreview.vgchartz

5 از 6 از سایت نروژی pressfire.no
اينم همينطور.

عجب بادی میوزه !!!
امتیاز الان دیگه خیییییلی مهم نیست
سر r3 مهم بود
سر infmous2 مهم بود
سر kz3 خییییلی مهم بود
اما اینجا خدمتتون عرض کنم که خیلی مهم نیست
مهم شاهکار قبله ی عالم که ۱ هم گرفت ارزشش بالاتر از خیلی از عنوان های دیگه اس
رهبر من آن طفل ۱۵ ساله ایست که تا میتواند ترول و هایپ میکند اما به وقتش منطق رو میکند!

• Like
Reactions: Zack_Fair
جالبه اکثر اونای که بازی رو کوبیدن کولر ابی هایpsهستن.وضع فن هایpsخیلی بدتر از بقیست فک نکنم زندگی خوبی داشته باشن یا از بازی لذت ببرن چون همش حرص میخورن...اگه انچارتد3زیر90بشه همشون خود کشی میکنن...درضمن کارمک پدرfpsبهش احترام بذارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!لطفا

• Like
Reactions: mahi58
انتظار کلیم از بازی خیلی بیشتر بود زمانی که با این همه تعریف ازبخش گرافیک بازی گیم اسپات 8 می ده یعنی گیم پلی بازی خیلی باید داغون باشه مثل همیشه خسته کننده

بازم منتظر می مونم خودم بازی کنم اما خوشحالم که گرافیکش خوب شده
نظر گیم اسپات در مورد گیم پلی بازی عمدتا مثبت بوده.

توی قسمت مزایای بازی (The Good) این دو مورد نوشته شده:
Enjoyable array of weapons and items: نمایشگاهی از آیتم ها و اسلحه هایی که کار باهاشون لذت بخشه.
Speedy and gratifying vehicular action: اکشن مربوط به وسایل نقلیه (Vehicle ها) لذت بخش و سریع کار شده.

البته در قسمت معایب (The Bad) هم نوشته:
You must remember to save manually or risk losing significant progress: باید به خاطر داشته باشید که خودتون بازی رو Save کنید، وگرنه ممکنه قسمت بزرگی از پیشرفت تون در بازی از دست بره.

مدال های مثبت بیشتر مربوط به گرافیکند و در مورد گیم پلی نیستند و یه نکته جالب که توی کمتر گیمی دیده میشه اینه که بازی هیچ مدال منفی نداره (یعنی هیچ جنبه ای از گیم انقدرها ضعیف نبوده که مدال منفی بگیره).

کاملا منتظر بودم همچین نمره هایی بگیره بعد بیام بگم چون میدونستم شخصی به نام اقا فرخ وقتی یک بازی برای خودش بت میکنه انقدر hype میکنه توقع دیگران رو هم میاره بالا نمونش crysis 2 نمیخوام بگم ادم بدیه ولی نظرت رو به بقیه هی... میکنی اون وقت الان همه رو سرت خراب میشن من خودم انتظار همچین نمراتی داشتم الکی hype کرده بودید ولی خوب اینم مثل crysis 2 اینا شد ولی شاهکار نیست با اون نمرات 6 و...

کلا اشکال کار اینجاس که یا بازی ها عالی هستن یا ضعیف.

گزینه خوب و خیلی خوب نداریم.

مثلا اگه کیلزون 2 میانگین امتیازاتش میشه 91 میشه انقلاب در بازی های شوتر.
ولی کیلزون 3 که زیر 84 میشه تبدیل به یه آشغال میشه.

پیام بهداشتیم اینه که طرز فکرتونو اصلاح کنید. اینطوری خوشتیپ تر میشید.

من واقعا نمیدونم چرا هر تاپیک امتیازی اینقدر شلوغ و اپم بازار میشه
شاید برای بعضی ها امتیاز خیلی مهم باشه اما برای ما کپی خورها نباید مهم چون چه 1 بگیره چه 10 همتون بازی میکنید بعد تازه میگید این چه گندی بود.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یادمه یکی میگفت وقتی بازی ارجینال خرید بعد راجب بهش اظهار نظر کن !!!

حالا بعضی ها شاید ارج بخرن بحث اونا جداست.

خوب حالا چند چنده !؟!؟ :d

جالبه اکثر اونای که بازی رو کوبیدن کولر ابی هایpsهستن.وضع فن هایpsخیلی بدتر از بقیست فک نکنم زندگی خوبی داشته باشن یا از بازی لذت ببرن چون همش حرص میخورن...اگه انچارتد3زیر90بشه همشون خود کشی میکنن...درضمن کارمک پدرfpsبهش احترام بذارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!لطفا
حيف كه وقت ندارم كنسولام رو بچپونم كنار هم برات عكس بذارم...
منطق هم چيز خوبيه،چطور سر KZ3,R3,InFamous 2,GT5 و كل بازی های انحصاری PS نمره مهمه بعد برای اونور نيست؟
KZ3 هم دقيقا شرايط اينو نداشت؟
اتفاقا من خودم فن خيلی از بازی های 360 هستم (البته اين اصلا انحصاری 360 هم نيست وگرنه 0 هم می گرفت يه عده به به و چه چه می كردن) ولی مشكل چيز ديگه س و اونم اينه كه اين بازی بيخود و بی جهت هايپ شد و چندين و چند سال شده بود پتكی كه می خورد تو سر بازیای ديگه.
كسی هم به كارمك كاری نداره،امام و امام زاده هم ايشون نيستن ضمنا.
يه بازيكن كهنه كار فوتبال كه صد برابر كارمك ارزشش بيشتره يه فصل بد بازی كنه همه فراموشش می كنن،مگه كی هست اين آقا؟اصل بازی و نمراتشه!
به خدا اگه بازی رو می دادن شماها نقد كنيد يه نمره هم بخاطر كارمك بهش دادن بوديد!

جانکارمک رفته زیر سوال :lol: یه چندتا سایت میزارم که به صورت گنده گفتن بازی بهترینه هرکی دیده فقط دستش تو دهنش مونده .

حتی اون سایتهایی که گفتن یکی از بهترین ها باز مشخص میکنه از لحظ تکنیکالی بی رقیب هست . بازی که 60 فریم باشه و با این حال بین بهترین ها باشه که خدا عالمه !
انمیشنهای بازی هم که بینظیر با AI که مورد ستایش تمام سایتها بوده همه را بزارید کنار هم ببینید چی از اب در میاد? یعنی جادوگری کارمک .
بعد از از ign و gamespot که ثابت کردند تا الان قضیه از چه قرار بوده :lol: اینم چندتا دیگه که به صورت دستی براتون میزارم بقیه را هم فرصت کردم براتون نشون میدم .

msxbox:
RAGE may be the best looking game to ever hit a 360 disc tray to date. As soon as the player enters the world they will be struck with awe at the detail, shading, and enormity of everything around them. Birds flying miles away, the glimmer of the sun cresting through a rocky outcropping, buildings crumbled and aged to perfection will make you appreciate how much love id Software put into this game. The 20+ gig hard drive install may be massive, but it helps the game engine run smoothly and you'll notice zero hiccups when you do so. Playing Mad Max in your dune buggy, popping heads off mutants with your sniper rifle, and watching bandits move away from incoming fire from your weapons are beautifully executed. It is the little things RAGE does like incapacitating an enemy and watching them painfully crawl to cover or the detail put into things like bandage packages that really bring the game to life and make it more realistic than anything I've ever played. .
Matchless visuals transport the player to a world that is so hard to describe in words, but once you see it for your own eyes all you can say is "WOW
نه تنها بهترین گرافیک را داره گفته تصاویری بی همتهایی بوجود میاره که با کلمات هم نمیشه توصیفش کرد! اگر با چشمای خودتون ببینید میگید wow !

GamingBolt:
RAGE is hands down the best graphically built game I have ever seen on a console all in all
بهترین گرافیکیه که توعمرشون بازی کردند .

justpushstart
Phenomenal Presentation
The visuals of Rage are unimaginable

خارق العاده و غیر قابل تصور !

digitaltrends:
When it comes to the consoles, Rage is the best-looking game out there. Period. There will doubtless be some disagreement on that, but the graphics, thanks to the brand new idTech 5 engine are stunning. At first, it isn’t quite apparent what you are seeing. There is an incredible amount of detail everywhere, but the early sections are meant to be barren wasteland. This is something of a setup.

بهترین گرافیک با جزئیات باور نکردنی
capsulecomputers
Console gamers have it tough. Most games on consoles never really have that beautiful finish that some games see on the PC but RAGE is by far the best looking game that I have ever seen on the Xbox 360 or even the PlayStation 3. There is such a massive amount of detail in every aspect of the world. Most environmental aspects that are simply written off by other developers are given painstaking care that deserves to be seen.
بهترین گرافیک که روی 360 و ps3 دیده شده .

RAGE مگه واسه PS3 نمیاد ؟
یه جوری فن های PS به بازی گیر دادن که انگار انحصاریه 360 !!!
خود کارمک چند وقت پیش گفت که اشتباه کرده وباید وقتش را بیشتر روی نسخه PC بازی میذاشت حیفه وقتی که واسه کنسول گذاشت انحصاری های PS با این گرافیک 60 تا FPS ندارن
بعد یه بازی با میانگین 80 اگه بازی بدیه مثلا یه بازی با میانگین 60 یا 70 مثل Socom دیگه آشغال حساب میشه نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or