امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا بعضی ها بازی رو زیادی بزرگ میکنن و جو الکی میدن و وقتی بازی امتیازاش ناجور شد میگن ما نیستیم!!و بازی رو تو سایت زیدی بزرگ میکنن...
43.gif
تجربه ثابت کرده که بازی هایی که ٥ سال براشون زمان صرف میشه برا ساختشون بازیهای عالی از اب در نمیان...خوب پرونده این بازی که بسته شد به نظر من uncharted 3 هم به سرنوشت این بازی دچار میشه
lol !!!!!!!!!!!!!!
عزیزم Obilvion هم 6 سال زمان برد ساختش ! ...

دوستان تو روخدا تموم کنید این بحث های مسخره رو. شما بازی رو بگیرین تست کنید بعد بیاین اینجا هر چی خواستین به ابا و اجداد کارمک بیچاره بگید. کلا امتیازات این بازی اصلا واسم مهم نیست. مهم قدرت ریسک پذیریه بالا ی id و خلق یک ip جدید با ویژگی های نو و ابداعی هستش. ممکنه توی بعضی هاش نتونسته باشه بهترین کیفیت رو خلق کنه ولی همین که ایده های نو و جدیدی رو انجام داده جای تقدیر داره. فقط واسه ی من سواله که چرا داستان بازی رو ازش ایراد گرفتن؟ آخه قبل از عرضه روی روند داستانی بازی همین سایت ها کلی مانور میدادن. و مطلب دیگه اینکه من تا قبل از این بازی نظرات سایت ها واسم مهم بود ولی وقتی تناقض شدیدی رو که الان دارم میبینم نسبت به تعریف هایی که قبل از بازی میکردن همین سایت ها و نمره هایی که الان دارن به بازی میدن فقط و فقط به من ثابت کرد که این صنعت بدجوری به ورطه ی تجاری بودن افتاده و حتی سایت ها هم نتونستن خودشون رو از این گرداب نجات بدن. در ضمن روی گرافیک خواهشا صحبت نکنید چون حداقل تو این زمینه دیگه خیلی چیزهارو ثابت کرده این بازی. ضمن اینکه امتیازات بازی اونجوری هم که دیگه بعضیا اومدن ترول میکنن فاجعه نیست. توقعات از این بازی خیلی بالا بود که من یکی از مقصرین اصلی رو همین تعریف و تمجیدهای سایت ها میدوم و هنوزم دلیلش واسم واقعا مجهوله که اونهمه تعریف چی بود و این نمره ها چه؟ (با توجه به اون تعریف ها) به هر حال برای من هیچ چیزی از ارزش های id و شخص جان کارمک کم نمیشه.

فرهادجان راستش نمیدونم چی بگم.نظراتی اینجا نوشته میشه که آدم باید تاسف بخوره.نمیدونم بخاطر میانگین سن بچه هاست که انقدر بچه گانه نظر میدن یا این سرطان بیفکری جامعه ماست که مار وادار میکنه هر چرندیاتی رو به عنوان نظر به خورد جامعه بدیم.اگر از لحاظ گرافیک اونچیزی که ادعا میکردن نشد باید مورد مواخذه قرار بگیرن نه اینکه چون داستانش خوب نیست به کارمک بدبخت گیر بدین.چه ربطی به کارمک داره؟؟؟؟؟!!!!!

دوستان تو روخدا تموم کنید این بحث های مسخره رو. شما بازی رو بگیرین تست کنید بعد بیاین اینجا هر چی خواستین به ابا و اجداد کارمک بیچاره بگید. کلا امتیازات این بازی اصلا واسم مهم نیست. مهم قدرت ریسک پذیریه بالا ی id و خلق یک ip جدید با ویژگی های نو و ابداعی هستش. ممکنه توی بعضی هاش نتونسته باشه بهترین کیفیت رو خلق کنه ولی همین که ایده های نو و جدیدی رو انجام داده جای تقدیر داره. فقط واسه ی من سواله که چرا داستان بازی رو ازش ایراد گرفتن؟ آخه قبل از عرضه روی روند داستانی بازی همین سایت ها کلی مانور میدادن. و مطلب دیگه اینکه من تا قبل از این بازی نظرات سایت ها واسم مهم بود ولی وقتی تناقض شدیدی رو که الان دارم میبینم نسبت به تعریف هایی که قبل از بازی میکردن همین سایت ها و نمره هایی که الان دارن به بازی میدن فقط و فقط به من ثابت کرد که این صنعت بدجوری به ورطه ی تجاری بودن افتاده و حتی سایت ها هم نتونستن خودشون رو از این گرداب نجات بدن. در ضمن روی گرافیک خواهشا صحبت نکنید چون حداقل تو این زمینه دیگه خیلی چیزهارو ثابت کرده این بازی. ضمن اینکه امتیازات بازی اونجوری هم که دیگه بعضیا اومدن ترول میکنن فاجعه نیست. توقعات از این بازی خیلی بالا بود که من یکی از مقصرین اصلی رو همین تعریف و تمجیدهای سایت ها میدوم و هنوزم دلیلش واسم واقعا مجهوله که اونهمه تعریف چی بود و این نمره ها چه؟ (با توجه به اون تعریف ها) به هر حال برای من هیچ چیزی از ارزش های id و شخص جان کارمک کم نمیشه.
من هنوز ریج رو بازی نکردم پس ایراد نگیر :)
میتونم جویا شم که ایده ی نو rage چیه ؟:-/
فقط نگو گرافیک !(خواهشا)

فرهادجان راستش نمیدونم چی بگم.نظراتی اینجا نوشته میشه که آدم باید تاسف بخوره.نمیدونم بخاطر میانگین سن بچه هاست که انقدر بچه گانه نظر میدن یا این سرطان بیفکری جامعه ماست که مار وادار میکنه هر چرندیاتی رو به عنوان نظر به خورد جامعه بدیم.اگر از لحاظ گرافیک اونچیزی که ادعا میکردن نشد باید مورد مواخذه قرار بگیرن نه اینکه چون داستانش خوب نیست به کارمک بدبخت گیر بدین.چه ربطی به کارمک داره؟؟؟؟؟!!!!!
دقیقا این بازی تو گرافیک شاهکاره مشکل از داستانه کارمک که نویسنده نیست

مطمئن باش روی pc هم شانسش از c2 بیشتره :lol: محض اطلاع شما rage از open gl استفاده میکنه و بازی ساز دستش بازه هرکاری خواست بکنه حتی تسلاشن اضافه کنه .
دومین دلیل هم اینه که کارمک گفته بعد عرضه بازی یه پک تکسچر برای نسخهpc میده که به طرز عجیبی گرافیک بازی را ارتقاء میده .
فرخ جان،به خدا بحث کل کل نیست چون داریم دوستانه حرف میزنیم ولی خدایی جون مازیار C2 رو DX 11 بازی کردی؟ یا نکردی و این حرف رو میزنی یا کلا میخوای بزنی زیر همه چی! بله از Open GL استفاده کرده ولی خودت هم میدونی که OGL چه ستمی رو گرافیک وارد میکنه.اگر بخوان تسلیشن رو رو OGL پیاده کنن میدونی چه دیزستری پیش میاد واسه کارت؟:d
قول میدی اگر این پک اومد و از DX 11 کرایسیس ضعیف تر بود دیگه انقدر Rage Rage نکنی؟:d

بزار بازي كرديد بعد بازي را بكوبيد نيامده و بازي نكرده از نمرات بازي كه سايت ها داده اند مي گوييد بازي خوب است يا نه نمراتش هم به نظره من خوب است

به باو استاد کارمک استاد کارمک که می گفتن این بود ؟؟؟ اینقدر ما از جانب فرخ هایپ شده بودیم گفتیم متاش 97 میاد !!! خیلی خراب شد که ....
در ضمن اون دوستانی که می گن گرافیکش رو 10 دادن دیگه بسه ، مگه بازی فقط گرافیکه ؟ اینم دیگه اگه قرار بود پایین بگیره که دیگه خیلی اوضاش خراب بود ...

ز همون اول هم که این بازی معرفی شده بود و تریلر هاش میومد فقط سر گرافیک تکنیکی و هنریش هایپ شد و اصلا یادم نمیاد کسی عاشق داستان یا مثلا گیم پلیش شده باشه و از اونا تعریف زیادی بکنه!
خب این بازی هم که بخوبی از پس گرافیکش براومده و کارمک هم کار خودش رو به بهترین شکل ممکن انجام داده پس دیگه مشکل چیه؟
نخــــــــــیییر ! شما اومدین از KZ ایراد گرفتید.
نمیشه.جون من جا نداره.چونه نزن.
ما اومدیم اینجا واسه تلافی و خالی کردن خیلی چیزهامون !

KZ3 هرسه تا مدال رو گرفته..

---
نه دیگه ! نگرفتی چی شد ! این بازی که می گی یه عنوان انحصاری به حساب میاد و موقع مقایسه با CR 2 کسی نیومد بگه گیم اسپات گرافیک کیلزون 3 رو به خاطر این مدال ها برتر می دونه ! الان Rage یه عنوان مولتی هست که توسط این یوزر هایپ کن !! ازش داره طرفداری می شه ! و گرافیکش برتر از cr 2 هست !

p.s : چقدر کامنت پربار می بینیم تو این تایپک !

نه دیگه حسین جان نشد ؛ قشنگ گوش کن تا ملطفت بشی :

مهم نیست کارمک تو پروسه ساخت چیکارست مهم اینکه استاد بوده ......
و چون استاده ، باید رو داستانم کار میکرده ........
و چون استاده ، باید رو موسیقی کار میکرده ......
اصلاً خودش باید دوبلوری کارکتر ها رو انجام میداده که خدایی نکرده یه موقع بد از آب در نیان، (چون استاده) ......

کلاً تو هر زمینه ایی ایرادی هست تقسیر شخص کارمک (بخون استاد) هست، همین بس بحث اضافه هم نکن .

همون طور که پیش بینی میکردم متای بازی زیر 90 شد و احتمال بالای 90 اومدنش هم خیلی پایینه...
حدس زدنش زیاد سخت نبود.همه چیز گرافیک نیست.
متای بازی تا این لحظه از 24 نقد 81...

دوستانی که راجع به مفهوم "جو دادن" سوال کرده بودند می تونند اینجا به صورت عملی آموزش ببینند! :دی

من موندم اگه انحصاری PC بود چه برنامه ای بود الان! :دی

-----------------------------------------------------------
http://www.metacritic.com/game/pc/rage
یوزرا صفر و یک دادن ! خیلی شاکین بخونین چیا گفتن
ظاهرا مثل این که Rage هم داره مورد حمله یه عده یوزر قلابی قرار می گیره. همون مساله ای که برای Street Cleaning Simulator پیش اومده و بازی یی که نمره اش در گیم اسپات 1.5 بوده نمره یوزرهاش در اومده 9.1 از ده!! :blink: :blink:

خودتون قضیه اش رو از اینجا ببینید.
من واقعا متاسفم! دوستان این همه مدعی بودن عاشق کارمک هستن و از Rage طرفداری میکردن، الان که دیدن میانگین بازی امده پایین و در حالی که خودشون اصلا بازی رو تجربه نکردن به کل منکر همه چیز شدن و میگن از اول بحثشون گرافیک بوده و ...! یعنی علاقتون به بازی فقط در این حد بود؟

اینجاست که واقعا بنده مطمئن میشم دوستان شاید اصلا نصف بازی هارو که تبلیغ میکنن براش تجربه هم نمیکنن! فقط براشون مهم هست که نمرات خوب بگیره، ان یکی بازی رو بکنه تو قوطی و خوب بفروشه! باور بفرمایید تو مخ من نمیره چطور یه نفر 2 ساله مدعی هست طرفدار یک بازی هست، هرجا میرسه ازش تعریف میکنه و میگه شانس اول GotY هست و اینا، بعد الان که میبینه امتیازهای خوبی نگرفت به کل منکر همه چیز میشه و بازی مثلا مورد علاقش رو میبره زیر سوال و میگه از اول فقط گرافیک بود! نکنید این کارهارو! تبدیل به یک پارادوکس بزرگ شدید! از یه بازی ایراد میگیرد چون معتقدید فقط گرافیک هست و گیم پلی نداره، بعد همین رو نقطع قوت یه بازی دیگه به حساب میارید و میگید خیلی خوبه چون فقط گرافیک داره. یه بازی رو میکوبید چون میانگینش شده 88 و هر جا رسیدید ازش به عنوان بدترین بازی تاریخ یاد میکنید، بعد سر یه بازی دیگه کلا امتیاز و سایت هارو میبرید زیر سوال و هی فریاد میزنید که از اول معتقد بودید سایت ها از دم شیاد و کلاه بردار هستن و .... بگذریم.

شخصا به Rage علاقه ای ندارم اما پیشنهاد میکنم همیشه اول خودتون بازی رو تجربه کنید، اگه بد بود و از نظرتون قشنگ نبود انوقت بکوبیدش! الان خیلی تابلو هست که معیارهای دوستان فقط و فقط امتیاز سایت ها هست! میگم من حتی شک دارم بیشتر بازی هارو تجربه هم بکنن!

پ.ن: جان کارمک اسطوره این صنعت هست و هر اتفاقی هم برای Rage بیفته چیزی از ارزش های ایشون کم نمیشه و کسی هم در حدی نیست که بخواد ایشون رو ببره زیر سوال. طرف حسابم دوستانی هست که هی کارمک کارمک این بود؟ میکنن!
آخه موضوع اینه که هیچ اتفاق وحشتناکی هم نیافتاده این وسط! :دی

داستان بازی که اصولا هیچ وقت انقدر ازش نمیگن که آدم بخواد حدس بزنه خوبه یا بد. گیم پلی بازی هم که از روی تریلرها و مصاحبه ها حدس می زدیم خوب خواهد بود توی اکثر Review ها ظاهرا جزو عناصر مثبت و خوب بازی معرفی شده.

کلا به نظر من هر چیزیش که انتظار داشتیم خوب باشه توی این Review ها هم خوبه. :)
Attack of the Fanboy 10/10
عجب اسم باحالی! کرکر خنده است!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

آخرین ویرایش:
و آنگاه که Rage از انحصار 360 خارج شده و عنوانی Multiplatform میشود :d البته خوشتون نیادااااا ، گرافیکش هنوز انحصاریه ، یعنی مثلا شما اگه نسخه PS3 رو بازی کنید کلا تصویر نداره ، فقط باید با صدا بازی کنید ، به هر حال همینشم غنیمته ، نا شکری نکنید . :d

جدی میگید ؟!
خیالم راحت شد...
خرج کمتر شد !

This Is It :
ببین بازی هنوز به دستم نرسیده ولی با توجه به گیم پلی هایی که از بازی دیدم ترکیب بندی سلاح ها و نوع مهماتشون و استفاده ی همزمان وینگ استیک و اسلحه ، ورود عناصر rpg به بازی های fps که یکی از همین سایت ها هم بهش اشاره کرده بود، داخل کردن بخش ریسینگ و المان های مربوط به رانندگی و ماشین سواری به بازی های شوتر، و حتی خود گرافیک بازی که با 60 فریم این گرافیک رو میبینی، و.... که البته شاید به بهترین شکل نتونسته باشن بسازنش ولی همین ریسک پذیری و انجام این موارد واسه ی من کلی ارزش داره. چیزی که توی این دوره کمتر دیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or