امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
بابا شما ها هم دیگه خیلی ریخت و پاش کردید تو تاپیک:|
تو تاپیک اومدم قلبم ریخ، گفتم نکنه 2 ،3 گرفته:d

8c4a756d0ce8.png

f121ce07d747.png

:d

من از همون اول هم میدونستم بازی به جز گرافیک هیچی نداره!
سر دووم3 که صد برابر این هایپ داشت نمرش شد 86 دیگه وای به حال این
killzone3= 84 بازی معمولی و آشغال
resistance3=83 بازی کاملا متوسط
rage =81 ????
پ.ن:برم سراغ همون بازی های آشغال و کاملا معمولی خودم=)):))

:x

http://www.metacritic.com/game/pc/rage
یوزرا صفر و یک دادن ! خیلی شاکین بخونین چیا گفتن

بابا قربونت برم چقدر شلوغش کردی!!/:)
.
.
.
همش 3 تا یورز کامنت دادند و 5تا یوزر نقد نوشتن براش !
یهو که گفتی شاکین گفتم نکنه الان دارن از خجالت خار مادر کارمک در میان :)
c35083f355f1.png

اینم نقد اساتید ::d
67d01b4bac1a.png

اینم هستش:)
98920e11d1eb.png

آقا طرف با 570 پوست سیب زمینی دیده تکسچرهای بازی رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یکی بیاد توضیح بده ! کسی که بازی رو اجرا کرده 4 تا عکس از آپشنش بزاره !!!!!!!!!!!!!!!!!

جوری نشستن از جان کارمک بدبخت ایراد میگیرن انگار چی کار کرده اولا ایشون نقشش در بازی RAGE ؛ Technical Director, Engine programmer بوده الان مشکل دوستان چی هست ؟ جان کارمک چه گناهی کرده این وسط ؟ که درین بالا پایین میپرین ؟!!!

از روز اولم انتظار نداشتم نمراتش بالاتر از 85 بشه ولی خوب حتی منیم که هر جا فرصت پیدا میکردم از بازی بد میگفتم دیگه انتظار چنین وضعیتی رو نداشتم واقعا بازی ضعیف و ناامید کننده ظاهر شده . این همه سال انتظار و حالا هم این نمرات واقعا واسه شرکت بزرگی مثل id ناراحتم چون به نظر میاد از روزای اوجش خیلی فاصله گرفته و هدف اولیه بازیاش که همون گیم پلی عالی و سرگرم کننده در کنار گرافیک بسیار قوی بود رو فراموش کرده و فقط به گرافیک چسبیده امیدوارم سر doom بعدی دیگه این اتفاقات نیفته دومین شکسته بزرگ id بعد از doom3 رو به تمام طرفدارای این بازی و این شرکت دوست داشتنی و اصیل تسلیت میگم امیدوارم در آینده بازم به دوران اوجشون برگردن بعدشم بعضی دوستان میان میگن انتظار ما از بازی فقط گرافیک بالا بود که اونم براورده شده در حالی این یعنی یه افتضاح برای شرکتی که یه زمونی بازیایی مثل wolfenstein.doom1. quake رو میساخت و ژانر اول شخصو با هر بازیش چندین قدم به جلو میبرد البته شاید دلیل ضعف این استدیو این باشه که خیلی از اعضای با سابقش که اتفاقا جزو بزرگان این صنعت بودن مثل جان رومرو این استدیو رو ترک کردن واقعا امیدوارم شاهد اوج گرفتن دوباره ی این استدیو در آینده باشیم

آخرین ویرایش:
از روز اولم انتظار نداشتم نمراتش بالاتر از 85 بشه ولی خوب حتی منیم که هر جا فرصت پیدا میکردم از بازی بد میگفتم دیگه انتظار چنین وضعیتی رو نداشتم واقعا بازی ضعیف ناامید کننده ظاهر شده . این همه سال انتظار و حالا هم این نمرات واقعا واسه شرکت بزرگی مثل id ناراحتم چون به نظر میاد از روزای اوجش خیلی فاصله گرفته و هدف اولیه بازیاش که همون گیم پلی عالی و سرگرم کننده در کنار گرافیک بسیار قوی رو فراموش کرده و فقط به گرافیک چسبیده امیدوارم سر doom بعدی دیگه این اتفاقات نیفته دومین شکسته بزرگ id بعد از doom3 رو به تمام طرفدارای این بازی و این شرکت دوست داشتنی و اصیل تسلیت میگم امیدوارم در آینده بازم به دوران اوجشون برگردن

شما مگه بازی رو اجرا کردی ؟ حالا چون چند تا سایت در پیت اومدن 8 و 8.5 دادن این بازی و جان کارمک و id هیچی حالیشون نیست ؟ واقعا اینقدر سفسطه بسته به خدا !!:

مطمئن باش شانس rage اخر سال از c2 بیشتره .
احتمالا منظورت فقط کنثوله دیگه.چون رو PC عمرا دهات Rage از کنار شهرهای BF3 و C2 نمیگذره.همین بس که از تکنیک های DX11 بی بهره است این طفل گریزپای شما
(خواستم W2 رو هم مثال بزنم که مطمئن بودم دوستداران جان بر کف میان وسط گود میگن هم سبک نیستن پس بیخیل)

آخرین ویرایش:
جوری نشستن از جان کارمک بدبخت ایراد میگیرن انگار چی کار کرده اولا ایشون نقشش در بازی RAGE ؛ Technical Director, Engine programmer بوده الان مشکل دوستان چی هست ؟ جان کارمک چه گناهی کرده این وسط ؟ که درین بالا پایین میپرین ؟!!!
دقیقا !
کارمک کارش درست انجام داد , بقیه کارشون خوب از آب در نیومد ...

مطمئن باش شانس rage اخر سال از c2 بیشتره .
احتمالا منظورت فقط کنثوله دیگه.چون رو PC عمرا دهات Rage از کنار شهرهای BF3 و C2 نمیگذره.همین بس که از تکنیک های DX11 بی بهره است این طفل گریزپای شما
(خواستم W2 رو هم مثال بزنم که مطمئن بودم دوستداران جان بر کف میان وسط گود میگن هم سبک نیستن پس بیخیل)

مطمئن باش روی pc هم شانسش از c2 بیشتره :lol: محض اطلاع شما rage از open gl استفاده میکنه و بازی ساز دستش بازه هرکاری خواست بکنه حتی تسلاشن اضافه کنه .
دومین دلیل هم اینه که کارمک گفته بعد عرضه بازی یه پک تکسچر برای نسخهpc میده که به طرز عجیبی گرافیک بازی را ارتقاء میده .

من نمیدونم چرا بعضی ها بازی رو زیادی بزرگ میکنن و جو الکی میدن و وقتی بازی امتیازاش ناجور شد میگن ما نیستیم!!و بازی رو تو سایت زیدی بزرگ میکنن...
43.gif
تجربه ثابت کرده که بازی هایی که ٥ سال براشون زمان صرف میشه برا ساختشون بازیهای عالی از اب در نمیان...خوب پرونده این بازی که بسته شد به نظر من uncharted 3 هم به سرنوشت این بازی دچار میشه

هنوز خیلی مونده شماها و 4 تا سایت دیگه بیایید جان کارمک رو خراب کنید . این ادم افسانه ای هست و به خدمات فراوانی به دنیایی گیم کرده پس شما در اون حدی نیستید که این ادم رو کوچیک نشون بدید

GameTrailers – 9/10
TeamXbox – 9.5/10
CVG – 89%
Machinima – 9/10
Joystiq – 3/5
Strategy Informer – 6.5/10
Destructoid – 7/10
Mundogamers (Spanish) – 9/10
Telegraph – 3.5/5
Gamefront – 75/100
Guardian – 4/5
JeuxVideo (French) – 18/20
3DJuegos (Spanish) – 9.1/10
Meristation (Spanish) – 9/10
GameReactor.se (Swedish) – 8/10
Eurogamer – 8/10
Eurogamer.es (Spanish) – 9/10
Gamespot – 8/10
IGN – 8.5
RipTen – 9.5/10
EGM – 9.5/10
VentureBeat – no score
1UP – B
UGO – A-
AusGamers – 9/10
IncGamers – 9/10
MonsterVine – 4.5/5
Shopto – Excellent
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC – 9.2/10
Hardgame (Spanish) – 9/10
Vandal (Spanish) – 9/10
DigitalSpy – 4/5

• Like
Reactions: kayne
از همون اول هم که این بازی معرفی شده بود و تریلر هاش میومد فقط سر گرافیک تکنیکی و هنریش هایپ شد و اصلا یادم نمیاد کسی عاشق داستان یا مثلا گیم پلیش شده باشه و از اونا تعریف زیادی بکنه!
خب این بازی هم که بخوبی از پس گرافیکش براومده و کارمک هم کار خودش رو به بهترین شکل ممکن انجام داده پس دیگه مشکل چیه؟ اینکه یه عده خل و چل اومدن بازی رو در حد GOTY تو اینجا هایپ کردن چه ربطی به موفقیت بازی داره؟!!! من که خودم از بازی که گرافیک داشته باشه و داستان درست و حسابی نداشته باشه اصلا خوشم نمیاد اما این RAGE بدبخت از همون اول هم زیاد روی داستانش مانور نداده بود که الان بخوایم انقدر بهش گیر الکی بدیم! راستی میدونم ربطی به این تاپیک نداره ولی تا وقتی Portal 2 هست خیال GOTY شدن هرچی بازی اعم از GEOW 3 ، U3 ، Skyrim ، Batman و غیره رو از سرتون بیرون کنید جواب این حرفم رو هروقت امتیازات نهایی اون بازی ها اومد بدید الان بدون دلیل فایده نداره!

دقیقا !
کارمک کارش درست انجام داد , بقیه کارشون خوب از آب در نیومد ...

برادر من این کار شونه خالی کردنه :|
یعنی چی که کارمک کارشو خوب انجام داده ولی بقیه نه؟
عزیزم مردوم(اونور اب) چند سال صبر نمیکنن که فقط کارمک کارشو خوب انجام بده ...!!!
مردم با دادن 60 دلار گرافیک و انیمیشن بالا و با کیفیت نمیخوان ... چیزهای دیگه هم میخوان :|

من نمیدونم چرا بعضی ها بازی رو زیادی بزرگ میکنن و جو الکی میدن و وقتی بازی امتیازاش ناجور شد میگن ما نیستیم!!و بازی رو تو سایت زیدی بزرگ میکنن...
43.gif
تجربه ثابت کرده که بازی هایی که ٥ سال براشون زمان صرف میشه برا ساختشون بازیهای عالی از اب در نمیان...خوب پرونده این بازی که بسته شد به نظر من uncharted 3 هم به سرنوشت این بازی دچار میشه
نظر گوهربارتون رو برای خودت نگه داری سنگین تره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or