امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
من از همون اول هم میدونستم بازی به جز گرافیک هیچی نداره!
سر دووم3 که صد برابر این هایپ داشت نمرش شد 86 دیگه وای به حال این
killzone3= 84 بازی معمولی و آشغال
resistance3=83 بازی کاملا متوسط
rage =81 ????
پ.ن:برم سراغ همون بازی های آشغال و کاملا معمولی خودم=)):))

به نظر من مهمترین مسله اینه که سازنده شهامت ip جدید ساختنو داشته در حالی که کمتر شرکت بازیسازی این ریسکو میکنن..........

آخرین ویرایش:
می دونیم فقط بانجی بلده و بانجی FPS رو اصلا خلق کرد(فقط در حین خلقت یه پاش رو گذاشت اونورش و یه دونه دیگه اینورش و باقیه قضایا) داشتم می گفتم، بهترین بازی از زمان خلقت، الهه بازی های کامپیوتری، سجده کنید مستر چیف وارد می شود. از الان گفتم که یه موقع تو زحمت بحث کردن نیفتی
شما مواظب باش یه وقت شکرک نزنی از شدت مزه ریختن!

من اسمی از بازی دیگه نیوردم، پس:

1. تخیلاتتون رو به من نسبت ندید.
2. تاپیک تا همین الان هم بیخودی منحرف شده، اگه بازم بشه حتما اخطار خواهد داشت (اینو با همه بودم). پس بهتره سعی کنید بحث رو از امتیازهای Rage منحرف نکنید...

خدای من نوامبر داره نزدیک میشه و بازی هایی که چمد سال متنتظرشون بودیم میخوان عرضه شن
منو این همه خوشبختی محالهههه محالهههههه
جونم کارمک جونممممم

و آنگاه که Rage از انحصار 360 خارج شده و عنوانی Multiplatform میشود :d البته خوشتون نیادااااا ، گرافیکش هنوز انحصاریه ، یعنی مثلا شما اگه نسخه PS3 رو بازی کنید کلا تصویر نداره ، فقط باید با صدا بازی کنید ، به هر حال همینشم غنیمته ، نا شکری نکنید . :d

• Like
Reactions: Dinosaur
به به چه نمرات درخشاني واقعا جالبه تازه از گرافيك هم انچنان تعريف نشده و نكته جالب تر اينكه ميانگين Resistance 3 اينقدر تحقير شد و تو سرش زدن از Rage كه قرار بود شوتر اول شخص رو دگرگون كنه(lol ) بيشتر شده:d
پ.ن:تنها FPS كه امسال ميانگين بالاي 90 درصد ميگيره Halo Anniversary هستش ولي متاسفانه هيچكس بهش اصلا توجهي نميكنه البته من فكر ميكردم كيلزون 3 هم ميانگين بالاي 90 ميگيره ولي نشد:d

کارمک بازی فوقالعاده سنگینی رو انتخاب کرده بود که معلوم بود نتیجه نمیگیره..

یک بازی باید تمام بخشهاش عالی باشن با مگا تکستچر و 60 فرم نمیشه دل گیمرها رو بدست اورد..

JPS 9/10

و آنگاه که Rage از انحصار 360 خارج شده و عنوانی Multiplatform میشود :d البته خوشتون نیادااااا ، گرافیکش هنوز انحصاریه ، یعنی مثلا شما اگه نسخه PS3 رو بازی کنید کلا تصویر نداره ، فقط باید با صدا بازی کنید ، به هر حال همینشم غنیمته ، نا شکری نکنید . :d

شما حالت مناسبه !:d کی گفته انحصاری 360 بوده !!!!!! که الان خارج بشه !

تاپیک rage pc هست تبدیل شده به مقایسه انحصاری های کنسول !!!!!!!! مراعات هم که نمی کنید !

این بازی سلطان تمام عیار شوتر هاست فعلا تا اینکه bf3 بیاد! فعلا rage بهترینشه ! پ

خواهشا از مقایسه با عنوان های دیگه کنسولی دست بردارید !

من توقع بیشتر از این امتیازها بود. مثلا پیش بینی میکردم گیم اسپات حداقل 8.5 بده. ولی به هر حال کارمک قول داده بود بخش گیم پلی مفرح باشه و گرافیک هم 60 فریم ثابت که طاهرا به قولش وفا کرده.
نکته: این تاپیک شده محل تجمع مخالفین استاد کارمک. :|. این قدر حرف علیه اش بزنید تا خودتون خسته بشین. همه استاد رو می شناسن. :|

• Like
Reactions: pedramb
عجب اوضاعی شده:d
درسته بازی مطابق انتظار نمره نیاورده ولی این فقط دست ما رو واسه پز دادن و به رخ کشیدن نمره میبنده نه اینکه لذت بازی رو کم کنه.;)
مطمئنم کسانی که گیمپلی بازی رو از تریلرهای پخش شده پسندیده باشن از بازی هم لذت میبرن.
من که هنوز عاشقشم

من واقعا متاسفم! دوستان این همه مدعی بودن عاشق کارمک هستن و از Rage طرفداری میکردن، الان که دیدن میانگین بازی امده پایین و در حالی که خودشون اصلا بازی رو تجربه نکردن به کل منکر همه چیز شدن و میگن از اول بحثشون گرافیک بوده و ...! یعنی علاقتون به بازی فقط در این حد بود؟

اینجاست که واقعا بنده مطمئن میشم دوستان شاید اصلا نصف بازی هارو که تبلیغ میکنن براش تجربه هم نمیکنن! فقط براشون مهم هست که نمرات خوب بگیره، ان یکی بازی رو بکنه تو قوطی و خوب بفروشه! باور بفرمایید تو مخ من نمیره چطور یه نفر 2 ساله مدعی هست طرفدار یک بازی هست، هرجا میرسه ازش تعریف میکنه و میگه شانس اول GotY هست و اینا، بعد الان که میبینه امتیازهای خوبی نگرفت به کل منکر همه چیز میشه و بازی مثلا مورد علاقش رو میبره زیر سوال و میگه از اول فقط گرافیک بود! نکنید این کارهارو! تبدیل به یک پارادوکس بزرگ شدید! از یه بازی ایراد میگیرد چون معتقدید فقط گرافیک هست و گیم پلی نداره، بعد همین رو نقطع قوت یه بازی دیگه به حساب میارید و میگید خیلی خوبه چون فقط گرافیک داره. یه بازی رو میکوبید چون میانگینش شده 88 و هر جا رسیدید ازش به عنوان بدترین بازی تاریخ یاد میکنید، بعد سر یه بازی دیگه کلا امتیاز و سایت هارو میبرید زیر سوال و هی فریاد میزنید که از اول معتقد بودید سایت ها از دم شیاد و کلاه بردار هستن و .... بگذریم.

شخصا به Rage علاقه ای ندارم اما پیشنهاد میکنم همیشه اول خودتون بازی رو تجربه کنید، اگه بد بود و از نظرتون قشنگ نبود انوقت بکوبیدش! الان خیلی تابلو هست که معیارهای دوستان فقط و فقط امتیاز سایت ها هست! میگم من حتی شک دارم بیشتر بازی هارو تجربه هم بکنن!

پ.ن: جان کارمک اسطوره این صنعت هست و هر اتفاقی هم برای Rage بیفته چیزی از ارزش های ایشون کم نمیشه و کسی هم در حدی نیست که بخواد ایشون رو ببره زیر سوال. طرف حسابم دوستانی هست که هی کارمک کارمک این بود؟ میکنن!

به به چه نمرات درخشاني واقعا جالبه تازه از گرافيك هم انچنان تعريف نشده و نكته جالب تر اينكه ميانگين Resistance 3 اينقدر تحقير شد و تو سرش زدن از Rage كه قرار بود شوتر اول شخص رو دگرگون كنه(lol ) بيشتر شده:d
پ.ن:تنها FPS كه امسال ميانگين بالاي 90 درصد ميگيره Halo Anniversary هستش ولي متاسفانه هيچكس بهش اصلا توجهي نميكنه البته من فكر ميكردم كيلزون 3 هم ميانگين بالاي 90 ميگيره ولي نشد:d
جانم؟؟؟؟؟ کی بهش توجه نمیکنه؟؟ مسلمه اگه بالای 90 بشه یه عده بهش توجه نمیکنن!/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or