امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
خدومت دوستان بی سوادی که هی کارمک کارمک میکنن:

کارمک برنامه نویس و سازنده انجین این بازی هست و به حرف خودش در مورد گرافیک این بازی کاملا عمل کرد بقیه فاکتورهای بازی به جز گرافیک و تا حدودی گیم پلی ربطی به انجین بازی نداره پس بیخودی ذوق مرگ نشین.

• Like
Reactions: TCSCELL and PXG
تاپیک rage هست یا عنوان های انحصاری کنسولی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-/

اصلا عناوین کنسولی انحصاری با این نوع بازی های مولتی پلتفرم قابل مقایسه نیستن ! نمی گم بدتر یا بهتر ! هرچی باشه انحصاری هستن ! یعنی نهایت کار و توانشون رو گذاشتن برای اون بازی !

rage اینطور که اینا تعریف کردن روی کنسول فلان طور اجرا میشه نباید دست کمی از انحصاری کنسول داشته باشه ! هرچند باز مقایسه این دو کار درستی نیست !

به شخصه بهم ثابت شده هر وقت سازندگان بازی در مورد یه امتیاز خاصی از بازی صحبت میکنن قسمتهای دیگه بازی ضعیف و یا معمولی از آب در میاد مثل کیلزون که همه تمرکزشون شده بود گرافیک ولی دریغ از داستان پردازی شخصیت پردازی و گیم پلی.مثل la noir که همه هم و غمشون شده بود داستان ولی از گیم پلی جا موندن.مثل bc1 که همه حرفشون شده بود کیفیت صدای بازی ولی از عناصر دیگه بازی جا مونده بودن.
دوستان هم خواهشا موضوعات رو قاطی نکنن.هر چی هایپ در مورد این بازی بود مربوط به بخش بصری بازی و 60 فریم بود که خوشبختانه روسفید از آب در اومده و فکر میکنم یکی از جدیترین نامزدهای گرافیک امسال باشه.

• Like
Reactions: Miesam
واقعا خنده داره که طرفدارهای بازی توی سایت با دیدن دو تا نمره و بدون تجربه کردن بازی زیر همه چی زدن! این سایت ها مثل اینکه قدرت تشخیص رو داره ازتون می گیره و ملاک خوب یا بد بودن یه بازی شده متای بازی!lol
دقیقا موافقم... امتیاز این سایت ها شده ملاک خوب و بد بودن... دوستان منتقد ها هم انسانن و سلیقه دارن در ضمن مطمئنم این بازی فروش خوبی میکنه و ساخت شماره دومش اصلا ربطی به امتیاز هاش نداره و اگه فروش خوبی بکنه ادامش میدن... من که احساس شخصیم اینه که بازی بسیار خوبیه چون به گیم پلی هایی که دیدم بیشتر اعتقاد دارم تا امتیاز های این سایت ها...

Dark Soul و فراموش نکنید به نظر من امسال رقیب جدی برای همه ی بازی هاست هر چند خیلیا ازش خوششون نمیاد
والا من dark soul بازی نکردم ولی Witcher 2 به معنای واقعی کلمه شاهکار بود :d

کارمک برنامه نویس و سازنده انجین این بازی هست و به حرف خودش در مورد گرافیک این بازی کاملا عمل کرد بقیه فاکتورهای بازی به جز گرافیک و تا حدودی گیم پلی ربطی به انجین بازی نداره پس بیخودی ذوق مرگ نشین.
لابد دوستان انتظار داشتن کارمک داستانم خودش بنویسه :d

تاپيك نمرات KZ3 :
فقط نمرات سايت ها ملاكه.اه اه چه بازی آشغالی.
تاپيك نمرات RAGE :
فن بوئيسم خودمون ملاكه چون ما بيشتر از سايت هایی كه قبولشون داريم می فهميم.به به چه شاهكاری!
---
Goty = Skyrim بعد پورتال،Arkham City و Rage
Woty = Uncharted 3

:)

واقعا من تو کف موندم که ما چقدر کاربر جو زده داریم ! اره اقا من هایپش کردم ولی 90 درصد هایپم سر گرافیک بوده ! خب که چی ؟ بنظرتون من بیخودی هایپ کردم ؟!
جالبه بدونید rage یکی از کم هایپ ترین بازی های کل فرومهای خارجی بوده یعنی وقتی با بقیه بازی ها مقایسش کنید متوجه میشید . اگه یکم مثل بعضی بازی ها تبلیغات عظیم داشت ! الان امتیازاتش سر به فلک کشیده بود .

ُ
فرخ چقدر گفتم این بازی نمیشه و سرش کتک کاری کردیم ؟ :lol:
فعلا که رو کم کنی زدم اساسی و حال یه عده را شدید گرفتم :lol:
این بود آرمانهای جناب کارمک ؟! :d
جان کارمک که وظیفه ای که داشته را بهترین شکل ممکن انجامش داده !

ولی در کل نظر من اینه id softwar ملا باید دور کنسول را خط بکشه !

تشکر !
..........................................

در ضمن الان خوصلش را ندارم ولی یه چندتا سایت را نام میبرم که ببینید چقدر بین پیشنهایش ها و نقد بازیشون وجود داره . همین الانش هم بین نقد ها نظرات فوق العاده تضاد وجود داره !
بعدا میگم که سایتها هم واقعا با خودشون مشکل دارندواقعا دیگه حالم از این طور چیزها بهم میخوره اریا قبلا بهم گفته بود الان میدونم داشت چی میگفت .

بابا داستانی داریم بخدا
سره کیلزون 3 داستان شده بود رکن اصلی FPS
امروز داستان بی ارزش شمرده شود و گیم پلی و گرافیک شد سرور
فردا روز کسانی که اومدن تو تاپیک گیرز گفتن داستانش فلان بود اگر انچارتد 3 داستان مالی نداشته باشه همون ادما میگن گرافیک نااااز گیم پلی محشر اقا محشر! حالا یکی بپرس داستان چطوری بود میگن داستان کیه؟ داستان چیه؟؟ اهان داستانو میگی حالا بد نبود خیلی مهم نیست مگه بازی فیلمه که بخاطر داستانش بازی کنیم :d این بود شرح حال این حیبت
RAGE دقیقا راه کرایسیس 2 و کیلزون 3 رو رفت یعنی گرافیک و گیم پلی 100% داستان و شخصیت پردازی و حومه 0% به پایین :d ولی هرکاری میکنم تو کتم نمیره ولش کنم بازی میکنم حالشو میبرم
دوست عزیز پس Skyrim چی؟ این بازی شانس از همه بازی ها به نظر من بیشتر هست. البته اگه به منه که دوست دارم AC امسال GOTY بشه:biggrin1:
آه برهان علاقه من به تو هر روز بیشتر از دیروز:dتفاهم عجیبی داریم :d
پایتم
biggrin1.gif
بیا از الان AC رو به عنوان GOTY انتخاب کنیم بره پی کارش که این ملت هم این قدر دعوا نکنند باهم دیگه
biggrin1.gif
بخدا ! یه بازی مستحقه مظلوم نه تعصبی روشه نه هایپی میشه تازه کلیم بدخواه الکی داره که با یکبار goty شدن ایمانه که میارن به بازی
biggrin1.gif

همین سر دره بازی سنتر خودمون بدیم بکوبن رو طلا Goty : AC:R و دیگر هیچ
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
ادعای دونستن که به شخصه هیچوقت نداشتم با اینکه خیلی چیزها رو میدونم! من کاری به بقیه ندارم! هر کسی که دیده باشم هرجایی در این مورد حرف زده باشه سعی کردم جوابش رو بدم. شما هم حرفی زدی و به افراد دیگه تو جاهای دیگه کاری نداشته باش که چی گفتن. حالا شما بگو تکلیف چی هست بلکه از گمراهی در بیایم!
KZ2 به خاطر طولانی تر بودن بخش Campaignـش به عقیده من جذاب تر بود وگرنه مولتی 3 از 2 بهتر بود و همه سایت ها هم بهش اشاره داشتند!
در ضمن پاراگراف دوم حرفم رو تو پست قبل من اصلا با شما نبودم و گرنه فاصله نمیدادم! شما جوابی داری در مورد اون خط اول و جمله ای که تو اون پست خودتون زدی بدید! اگه سازنده های KZ نتونستند پس سازنده های Halo هم نتونستند! حرف شما یعنی این!
halo به ترتیب نسخه ها ===> 97 . 95 . 94 . 91 بله پست رفت داشته ولی چقدر؟ این 2.3 نمره که پایین اومده به خاطره سطح توقع بوده. حالا سره این remake و 4 منتظر میمونیم و میدونم که بالای 90 هست.
killzone از 91 رفته 84 !!!!!!!! اینجا معلوم میشه که کی تونسته حداقل به سطح توقع های سال های مختلف نزدیک شه!!!
نمی دونم منظورم رو فهمیدی یا نه. ولی اگه من اشتباه میکنم و اینا جز آمار و فرق محسوب نمیشه که من رو ببخشید.

• Like
Reactions: .:Soheil:.
زیاد بهش سخت گرفتن داستان تو این سبک زیاد مهم نیست که اینا انقد کم کردن.هرچی باشه و هرچی بگیره بازم ارزش بازی کردن داره

• Like
Reactions: uriel
آه برهان من هر روز علاقه من به تو هر روز بیشتر از دیروز:dتفاهم عجیبی داریم :d
پایتم:دی بیا از الان AC رو به عنوان GOTY انتخاب کنیم بره پی کارش که این ملت هم این قدر دعوا نکنند باهم دیگه:دی

halo به ترتیب نسخه ها ===> 97 . 95 . 94 . 91 بله پست رفت داشته ولی چقدر؟ این 2.3 نمره که پایین اومده به خاطره سطح توقع بوده. حالا سره این remake و 4 منتظر میمونیم و میدونم که بالای 90 هست.
killzone از 91 رفته 84 !!!!!!!! اینجا معلوم میشه که کی تونسته حداقل به سطح توقع های سال های مختلف نزدیک شه!!!
نمی دونم منظورم رو فهمیدی یا نه. ولی اگه من اشتباه میکنم و اینا جز آمار و فرق محسوب نمیشه که من رو ببخشید.
البته این وسط ODST رو جا انداختید. نمیدونم الان این پسرفتی که میگید فقط برای امتیاز هست یا بازی چون من خیلی فن این بازی نیستم اما واقعا از Reachخیلی خیلی لذت بردم در حالی که از شماره 3 رو فقط یک بار تموم کردم و ODST رو هم نصفه ولش کردم! خوب دقیقا همین سطح توقع که میگید باعث این چیزا میشه!
شما مثل اینکه فقط کرد کردید 2 تا KZ داریم. چرا به نسخه اول اشاره نمی کنید؟ می دونید سازندگان با چه جهشی نسخه دوم رو ساختند. همیشه عادت کردیم پسرفت ها رو به رخ هم بکشیم. در کل بحثی هست که به تاپیک ربط نداره و من هم دیگه ادامه نمیدم اما اون جمله شما معنی جز این نداشت و هر بازی که نمرش از نسخه قبلی کمتر بشه یعنی پسرفت داشته حالا 1 نمره یا 5-6 نمره که من مخالفم!

من یه پیشنهاد میکنم اونم اینه که زیاد زود قضاوت نکنین و تا بازی رو تجربه نکردین نظر قطعی ندین.
مشکل اینجاست که تمام سایت های که بازی را اجرا و نظر دادن افرادی متخصص هستندلابود یک چیزی هست که این نمره هارا گرفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or