امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
عجب ! کلی خندیدیم ! اون یوزر های معلوم الحالی که همیشه با کامنت های پر بارشون این بازی رو هایپ می کردن الان مشخص میشه در چه سطحی از تشخیص گیم قرار دارن!!

p.s : ماجرای کیلزون هم هیچ ربطی به این بازی خوشحال نداره . کیلزون 2 با میانگین 91 درصد ، کاری کرد که همه هم از کیلزون 3 توقع همین درصد امتیاز رو حداقل داشته باشن که نشد و نزدیک 87 یا 88 درصد شد ! خواهشا با این بازی که یهو از بوته در اومده توی این نسل و هیچ پیش زمینه ای نداشته و با هایپ یه سری از افراد معلوم الحال گنده شده مقایسش نکنید! از اول هم معلوم بود این عنوان کاملا Overrated شدست !

• Like
Reactions: Hesam_1994
اگه بلد بود که 3ش رو در همین سطح می ساخت..
-------------------------
rage چرا خراب کرد؟ :d
البته این کارمک نبود که خراب کرده!!! همه چی جز داستان عالیه!!!
کاش یه داستانه خوب داشت.. حالا بازی میکنیم ببینیم چی میشه دیگه با 4 تا نمره که آدم بیخیال نمیشه

آخرین ویرایش:
اگه بلد بود که 3ش رو در همین سطح می ساخت..
پس یعنی سازندگان Crysis هم کارشون رو بلد نبودند دیگه؟! اگه اشتباه نکنم میانگین این بازی هم نسب به اون چیزی که بود افت کرد یا مثلا سازندگان Halo هم بعد از نسخه دوم افت کردند دیگه نه چون بالاخره امتیازشون 4-5 تایی اومده پایین دیگه! به عواقب حرف هایی که میزنید فکر کنید!

حرف های خنده دار نزنید، همه چی امتیاز نیستش مخصوصا تو مقایسه بازی های که چند سال پیش اومدن با بازی های امسال چون کلا سایت ها امسال بسیار سختگیرانه تر نمره میدن و از اول سال شاهدش بودیم و فقط به شاهکارهایی مثل Portal یا بازی های فوق العاده ای مثل Geow3 و LBP2 نمرات بالا دادند. این Rage هم من که با چیزهایی که ازش دیدم خیلی خوشم اومده بود و حتما هم امتحاناش میکنم. ملاک برای پیشرفت فقط امتیاز نیست!

به نظر من که امتیازاتش خیلی خوب بوده و گرافیک و گیم پلی بالاترین امتیازات رو اوردن و این دو هم از مهمترین عوامل خوب بودن بازی هستن میانگین 8.5 -9 میانگین خوبی محسوب میشه ولی به عنوان بازی سال احتمالا نامزد بهترین گرافیک میشه همراه با نسخه pc باتلفیلد ولی یکی از رقیبهایgears برای بهترین بازی سال از دور خارج شده حالا رقابت اصلی بین gears و portal , و انچارتد هست البته بازم باید صبر کرد ولی من در کل از این بازی خیلی خوشم میاد و با علاقه تمومش میکنم

البته سر قضیه نمره ها نمیشه بازی را خراب کرد تا اونجا که من نقد هارا نگاه می کردم اکثرا به گیم پلی و گرافیک نمرهای خوبی داده بودند که بازی یک بازی شوتر لازم هست

نقد گرافیک i gnهم در نوع خودش جالب بود باید بازی بیاد و ببینیم واقعا اینقدر که ignگفته گرافیک بازی بالا هست یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!! البته انچارتد 3 را هم نمیشه نادیده گرفت

مطمئن باشید کارمک و تیمش بعد از 6 سال و اندی خودشون رو با ی کار ضعیف زیر سوال نمی برن !
نقد بیشتر سایت ها از جمله IGN در مورد گرافیک و انیمیشن های بازی بسیار امیدوار کننده هست !
همینطور نقد این سایت در رابطه با قسمت کنترل اتومبیل ها در RAGE که اون رو تجربه باورنکردنی و جالبی توصیف کرده دیگه حرفی برای گفتن نمیزاره ! و اضافه کرده که این بهترین گرافیکی هستش که تا به حال دیده شده ! بیشتر سایت های معتبر امتیازی از 9.6 تا 8.0 رو به بازی دادن که این نوید یک بازی خوب رو داده !

البته این نقد ها بیشتر از روی نسخه کنسولی بازی بوده و 100 درصد نسخه PC بازی از کیفیت خارق العاده ای برخوردار ه !

هنوز ویدئویی از بازی نسخه PC در سایت تو ت و ب موجود نیست !

پس یعنی سازندگان Crysis هم کارشون رو بلد نبودند دیگه؟! اگه اشتباه نکنم میانگین این بازی هم نسب به اون چیزی که بود افت کرد یا مثلا سازندگان Halo هم بعد از نسخه دوم افت کردند دیگه نه چون بالاخره امتیازشون 4-5 تایی اومده پایین دیگه! به عواقب حرف هایی که میزنید فکر کنید!

حرف های خنده دار نزنید، همه چی امتیاز نیستش مخصوصا تو مقایسه بازی های که چند سال پیش اومدن با بازی های امسال چون کلا سایت ها امسال بسیار سختگیرانه تر نمره میدن و از اول سال شاهدش بودیم و فقط به شاهکارهایی مثل Portal یا بازی های فوق العاده ای مثل Geow3 و LBP2 نمرات بالا دادند. این Rage هم من که با چیزهایی که ازش دیدم خیلی خوشم اومده بود و حتما هم امتحاناش میکنم. ملاک برای پیشرفت فقط امتیاز نیست!
خوب خودت وقتی این رو میگی و نمیری ار کسایی که این رو با k2 مقایسه کردن گیر بدی عوض میای پست من رو بر میداری و ادعای دونستن میکنی معلومه تکلیف چیه دیگه ;)
خوده شما هم میدونی k2 لذت بخش تر از 3 بود.با این که 3 بار تمومش کردم. حالا جاش نیست الان..
این بازی هم میدونم لذت بخشه و خودمم طرفدارش بودم و هستم.

• Like
Reactions: hosein me
به نظر من که امتیازاتش خیلی خوب بوده و گرافیک و گیم پلی بالاترین امتیازات رو اوردن و این دو هم از مهمترین عوامل خوب بودن بازی هستن میانگین 8.5 -9 میانگین خوبی محسوب میشه ولی به عنوان بازی سال احتمالا نامزد بهترین گرافیک میشه همراه با نسخه pc باتلفیلد ولی یکی از رقیبهایgears برای بهترین بازی سال از دور خارج شده حالا رقابت اصلی بین gears و portal , و انچارتد هست البته بازم باید صبر کرد ولی من در کل از این بازی خیلی خوشم میاد و با علاقه تمومش میکنم
بازیایی که آخر سال میان اکثرا بازیه سال نمیشن هرچند خیلی بهتر باشن نسبت به دیگر بازیا . با اینکه خیلی دلم میخواد آنچارتد بازی سال بشه ولی فکر میکنم این عنوان رو بدنش به portal2 یا little big planet2

یکی از رقیبهایgears برای بهترین بازی سال از دور خارج شده حالا رقابت اصلی بین gears و portal , و انچارتد هست
دوست عزیز پس Skyrim چی؟ این بازی شانس از همه بازی ها به نظر من بیشتر هست. البته اگه به منه که دوست دارم AC امسال GOTY بشه:دی

خوب خودت وقتی این رو میگی و نمیری ار کسایی که این رو با k2 مقایسه کردن گیر بدی عوض میای پست من رو بر میداری و ادعای دونستن میکنی معلومه تکلیف چیه دیگه
yahoo_3.gif

خوده شما هم میدونی k2 لذت بخش تر از 3 بود.با این که 3 بار تمومش کردم. حالا جاش نیست الان..
این بازی هم میدونم لذت بخشه و خودمم طرفدارش بودم و هستم.
ادعای دونستن که به شخصه هیچوقت نداشتم با اینکه خیلی چیزها رو میدونم! من کاری به بقیه ندارم! هر کسی که دیده باشم هرجایی در این مورد حرف زده باشه سعی کردم جوابش رو بدم. شما هم حرفی زدی و به افراد دیگه تو جاهای دیگه کاری نداشته باش که چی گفتن. حالا شما بگو تکلیف چی هست بلکه از گمراهی در بیایم!
KZ2 به خاطر طولانی تر بودن بخش Campaignـش به عقیده من جذاب تر بود وگرنه مولتی 3 از 2 بهتر بود و همه سایت ها هم بهش اشاره داشتند!
در ضمن پاراگراف دوم حرفم رو تو پست قبل من اصلا با شما نبودم و گرنه فاصله نمیدادم! شما جوابی داری در مورد اون خط اول و جمله ای که تو اون پست خودتون زدی بدید! اگه سازنده های KZ نتونستند پس سازنده های Halo هم نتونستند! حرف شما یعنی این!

آخرین ویرایش:
از همون موقع که یمشت LOOOL میومدن تو تاپیک انچارتد و این بازی رو با انچارتد مقایسه میکردن معلوم بود چه خبره!
الان این نمرات درحشان رو یک بازی انحصاری PS3 میگرفت میشد فاجعه ی عظیم قرن
عجب زمونه ای شده خدایی :d

• Like
Reactions: racon_leon
Skyrim و witcher 2 جا انداختی .

بنظرم امتیاز ها خوبه مخصوصاً گرافیک و گیم پلی که رکن های اساسی یه FPS محسوب میشن .

واقعا این سایت ها چه سیاست های عجیبی دارن. قبل از عرضه ی این بازی چه پیش نمایش هایی میدادن حالا اومدن با این نمره ها مزین کردن( البته نمره هاش هم خیلی بد نیست) بعد هم این همیشه مشکل بازی های id بوده که داستان زیاد جالبی نداشتند. در عوض همونطور که میبینید بازی از لحاظ تکنیکی و فنی ترکونده. الان داشتم نقد ign رو میخوندم و کاملا مطمئن شدم که بازی از لحاظ گرافیکی چه شاهکاری هست. برای من اصلا امتیازات بازی مهم نیست و واسه ی من به شخصه این بازی بهترین شوتر ساله.

عجب!کاری ندارم ولی امیدوارم دیگه اینجور بازی ها رو تا زمان انتشار با عناوین بزرگی چون gears و uncharted مقایسه نکنید!
اینجور که هایپ این بازی رو دیدم زیر 90 توقع نداشتم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or