امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
این بازی 3 dvd هست بع نظر شما ارزش خریدن رو داره

---------- نوشته در 07:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 AM ارسال شده بود ----------

نسخه ایکس باکس این بازی غوغا می کنه

---------- نوشته در 07:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 AM ارسال شده بود ----------

گفته میشه نسخه ایکس باکسش بهتر از pc خواهد بود

اورا کاداورا

یا

وینگاردئو لویوسا ؟؟؟؟؟

پ.ن: مَن بِــِــع هم اخبار کوتاه ورزشی ساعت 13:15 از شبکه 3 سیما ؟

خیلی ببخشید ! فرخ که سربلند بیرون از اب در اومده !:دی
از اول معرفیه ای بازی سر گرافیک بازی من هایپ کردم و این هایپ ها بلاخره جواب داده ! کدوم سایت هست که گرافیکش را تعریف نکنه ؟!

ign بهش 10 داده و گفته کی از بهترین گرافیک های تاریخ را داره ! و حتی گفته انیمیشنهای بازی انقلابی هست ! حالا 60 فریم هم اضافه کنید یعنی از لحاظ تکنیکالی هیچ بازی به گردش هم نمیرسه !

gamespot :
مدال تکنیکی
مدال انیمیشن
مدال بصری !

بله عزیزازن فرخ این هست ! پس دیگه سر گرافیک این بازی حق دارید بیاید یه چیزی بگید! چون خودم حالتون را میگیریم و در این مورد خیلی بوکمارک دارم ابروی بعضی ها را رسما میبرم !:دی مطمئن باشید !

آخرین ویرایش:
GameSpot :

The Good

• Remarkable visual design
  • A host of charismatic characters
  • Enjoyable array of weapons and items
  • Speedy and gratifying vehicular action.

The Bad

• Story isn't strong enough to make you care about the primary conflict
  • You must remember to save manually or risk losing significant progress

Joystiq :

There's just not a lot of "there" there - my first playthrough, which included every side-mission and several job board assignments, took me 9 hours and 15 minutes. My second, where I completed every side-mission, every job board assignment, every courier mission, and most of the races, took eight hours and 50 minutes. RAGEends so abruptly that I didn't realize it was over until the final cutscene began. I was left wondering what had happened.

IGN :

بله دیگه وقتی دست از همه جا کوتاه میشه میچسبیم به گرافیکه بازی . همچین این بازی رو طی سالها بلند کردین که من فکر میکردم با بزرگترین بازیه تاریخ روبرو هستم . بازی هرچقدر گرافیکش خوب باشه دیگر المانهاش ضعیف باشه میره تو آشغالدونی مثل کیلزون 3که خودتون میگفتین .
فرخ دارم باهات شوخی میکنم . ولی دیگه بازیای پی اس رو ترول نکن اینجوری عوضش درمیاد :دی
متای بازی هم اومد : 80

آخرین ویرایش:
یادم نمیره کیلزون۳ رو همه کوبیدن به خاطر اینکه فقط گرافیک بود ، حالا الان گرافیک شده مهمترین ...
نمراتش بد نیست ، معمولی-خوب هست ولی متای بازی همون 79 -81 میشه..

---

OXM : 7.5/10

آخرین ویرایش:
برای من گیم پلی و گرافیک خیلی مهمتره تا داستان بازی خدا رو شکر به خاطر داستان امتیاز کم کردند مثل اینکه گرافیک و گیم پلی بازی ترکونده.

خوب این هم زیادی گنده کرده بودند دوستان نمره ها کاملا مشخص هست البته نمره های pcبه احتمال زیاد باید فرق داشته باشه تا حدودی !!!!!!!!!!!!!

• Read full reviewگیم اسپات به بازی 8 داد review بازی را می تونید ببینید !!!!!!!!!!!!!!!!!!

فعلا که از نظر امتیاز فیفا 12 بهترین بازیه ساله.باید ببینیم u3 یا bf3 یا mw3 میتونن سلطه فیفا رو بزیر بکشن یا نه.در مورد rage هم من حدس میزدم از لحاظ داستان بهش گیر بدن چون هرچی با خودم کلنجار میرفتم نمیتونستم برای این جو و فضا داستان خوبی متصور بشم.انگار تمام هزینه و وقتشونو صرف 60 فریم کردن.

خوب این هم زیادی گنده کرده بودند دوستان نمره ها کاملا مشخص هست البته نمره های pcبه احتمال زیاد باید فرق داشته باشه تا حدودی !!!!!!!!!!!!!

چرا باید .
کل ریویو ها از گرافیک و گیم پلی بازی تعریف کردن . و گفتن ضعف بازی داستانشه . نسخه PC مگه storyline ش فرق داره !!!

فعلا که از نظر امتیاز فیفا 12 بهترین بازیه ساله.باید ببینیم u3 یا bf3 یا mw3 میتونن سلطه فیفا رو بزیر بکشن یا نه.در مورد rage هم من حدس میزدم از لحاظ داستان بهش گیر بدن چون هرچی با خودم کلنجار میرفتم نمیتونستم برای این جو و فضا داستان خوبی متصور بشم.انگار تمام هزینه و وقتشونو صرف 60 فریم کردن.
آخه آمریکا جان تو بازیه فوتبال رو داری با دیگر بازیا مقایسه میکنی . امکان نداره که مقایسه بشن . این فیفا شاهکار به تمام معنا هم باشه و امتیازش 100/1000 هم باشه باز بازیه سال نمیشه چرا ؟ چون داستان و ... نداره . اصلا مقایسش با دیگر بازیا درست نیست . سلطه ی فیفا فقط روی pes کار میکنه نه بازیای دیگه .
خوشم میاد وقتی حرفی واسه گفتن نیست خودت یواشکی میکشی کنار و دیگه جواب نمیدی . این خوبه :دی

آخرین ویرایش:

Fifa 12 که 91 ـه... LBP2 و Portal 2 سلام میرسونن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or