امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
اینها از همون اول هم تمام هایپی که توی سایت های خارجی داشتند سر دو تا چیز بود:

1. این که بازی گرافیکش قویه و روی کنسول و PC هر دو خوب جواب میده. 2. گیم پلی بازی از بازی های قبلی ID بهتره.

عمده بحث جان کارمک توی مصاحبه هاش و همون سخنرانی معروف 90 دقیقه ایش در QuakeCon هم سر گرافیک Rage و مشکلات تکنیکی ساختن یک گیم با گرافیک بسیار بالا برای هر سه Platform اصلی بود.

بنابراین اگر به قول بچه ها همین دو تا عنصر بازی خوب باشند به حرف هاشون به اندازه کافی عمل کردند و نمیشه گفت به وعده هاشون عمل نکردند.

یعنی همش شده امتیاز بابا بی خیال امتیاز بشین یعنی اگه یک بازی امتیازش از 90 به87 برسه بازی از شاهکار میشه اشغال؟تا حالا شده میانگین شاهکاری مثل مکس پین،دیابلو ، یا سایلنت هیل 2و soul rever 2 رو دیده باشین ؟همشون عناوین شاهکار کلاسیک هستند که تا 100 سال دیگه هم همه همین عقیده رو دارن و میانگین امتیازاشون 90 به بالا نیست و از کلی بازی نمره های کمتری دارن

• Like
Reactions: Dinosaur
پایتم:دی بیا از الان AC رو به عنوان GOTY انتخاب کنیم بره پی کارش که این ملت هم این قدر دعوا نکنند باهم دیگه:دی

البته این وسط ODST رو جا انداختید. نمیدونم الان این پسرفتی که میگید فقط برای امتیاز هست یا بازی چون من خیلی فن این بازی نیستم اما واقعا از Reachخیلی خیلی لذت بردم در حالی که از شماره 3 رو فقط یک بار تموم کردم و ODST رو هم نصفه ولش کردم! خوب دقیقا همین سطح توقع که میگید باعث این چیزا میشه!
شما مثل اینکه فقط کرد کردید 2 تا KZ داریم. چرا به نسخه اول اشاره نمی کنید؟ می دونید سازندگان با چه جهشی نسخه دوم رو ساختند. همیشه عادت کردیم پسرفت ها رو به رخ هم بکشیم. در کل بحثی هست که به تاپیک ربط نداره و من هم دیگه ادامه نمیدم اما اون جمله شما معنی جز این نداشت و هر بازی که نمرش از نسخه قبلی کمتر بشه یعنی پسرفت داشته حالا 1 نمره یا 5-6 نمره که من مخالفم!

بابا یه طرفی گفت کار هر کسی نیست FPS با امتیاز بالاتر از 90 بسازه ، یه نفر کیلزون 2 رو لینک داد و بقیه گفتن اگر کارشون رو بلد بودن ( تیم سازنده ) شماره 3وم رو هم بالای 90 تحویل میدادن ! الان هیلو هر سه قسمت اصلیش بالای 90 هستن و یه prequel هم داره که محدودیت های خودش رو داشت در دنیای هیلو ( بلحاظ کمپینگ و داستان سرایی ) که اون هم بالای 90 شد و یه اسپین آف که 84/100 گرفته ! اونوخت الان شما بین 5 تا بازی انگشت گذاشتی روی اسپین آفه ؟

========================

ریج هم تو قسمت فنی انگار حرفهای زیادی برای گفتن داره ! امیدوارم با یه گیم پلی خوب و گرافیک مناسب بتونه لا اقل یه تجربه جدید از سبک fps ارائه بده که اگر این رو هم ارائه نده من نمیدونم چی رو باید ارائه بده ! :دی ولی همونطور که دوستان میگفتن 8 امتیاز خیلی خیلی خیلی خوبی هست و Bomb به حساب میاد ! :>

• Like
Reactions: Nilooofar
مشکل اینجاست که تمام سایت های که بازی را اجرا و نظر دادن افرادی متخصص هستندلابود یک چیزی هست که این نمره هارا گرفته

داش حسین این که مشکل نیست ! مشکل اینجاست که هنوز به معجزه کارمک اعتقادی ندارن ی عده !!!!!

گرافیک وقتی شده 10 دیگه چی میخوان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>:d

در کل این جشن سروری که بعضی دوستان گرفتن معلوم نیست واسه چیه !!!

به شخصه با توجه به تریلر هایی که از rage دیدم زیاد ازش خوشم نمی اومد و تعداد پست هایی هم که در مورد این بازی دادم فک نکنم به تعداد انگشت های دست برسه ولی هایپ خاصی (به غیر از گرافیک ، انیمیشن ) در مورد GOTY شدن این بازی ندیدم !!! حالا نمی دونم این توقعات و هایپ هایی که دوستان در مورد GOTY شدن این بازی داشتن و ازش ناله میکنن از کجا نشأت میگیره !!!
(فک کنم بعضی دوستان با خودشونم مشکل دارن !!)
الانم که بازی تو گرافیک به حرف هایی که میزده عمل کرده ،پس مشکلتون چیه؟؟

گرافیک بازی ظاهرا یه مقدار سلیقه ایه، چون خیلی سایت ها دادن 8 ولی مثلا IGN داده 10 !! :دی
تعجب دیگم هم از اینه که id تو ویدیوهاش انقدر از داستان خوب بازی گفته بود، ولی ظاهرا بازم مشکل داره تو این زمینه! بعد از 20 سال اینا هنوز مشکل داستان بازیهاشون رو حل نکردن؟:-/

کلا به قول سامان، FPS شاخ ساختن دیگه این روزا کار هر کسی نیست...:دی

جالبه وقتی به بعضی ها میگیم 360 خراب میشه و 3 چراغه میشه میگن نه .اونا مال 3 سال پیش بود الان دیگه خراب نمیشه ( پس اون دستگاهایی که خراب میشد اسمش چی بوده ؟)
وقتی بهشون میگین هیلو odst زیر 90 شده میگن نه اون Pre فلان بوده و نمیشه دیگه ( پس چیه اون ؟ killzone odst هست ؟)
جالبه . جالب
پ .ن : در مورد جذابیت بازی چی گفتن سایت ها ؟ خسته کننده میشه یا نه ؟ هیچ کودوم از سایت ها تو نقدشون چیزی نگفتن ؟

آخرین ویرایش:
من هی بهتون میگفتم شما هی گوش نمیکردین.. دیشب هم که حسین تو لایو گفت اولین امتیازش 9.5 هست به بچه ها گفتم میانگین نمره ها خیلی پایین تر خواهد شد

این یک بازی عجیب غریب هست با یک تم خیلی آشنا عمرا نمره درست حسابی بگیره..
بازی هم طوری هست که طرفداری خاصی خواهد داشت..

از همین الان منتظر نمره 6 EDGE باشید..

بابا یه طرفی گفت کار هر کسی نیست FPS با امتیاز بالاتر از 90 بسازه ، یه نفر کیلزون 2 رو لینک داد و بقیه گفتن اگر کارشون رو بلد بودن ( تیم سازنده ) شماره 3وم رو هم بالای 90 تحویل میدادن ! الان هیلو هر سه قسمت اصلیش بالای 90 هستن و یه prequel هم داره که محدودیت های خودش رو داشت در دنیای هیلو ( بلحاظ کمپینگ و داستان سرایی ) که اون هم بالای 90 شد و یه اسپین آف که 84/100 گرفته ! اونوخت الان شما بین 5 تا بازی انگشت گذاشتی روی اسپین آفه ؟
اون بابایی که این حرف رو زد یک خط بی ربط هم بالاترش نوشته بود که همه این حرف ها و off topicها از اون جا آب میخوره!
به نظرم شما هم لطف کن و بحث رو نپیچون. اون دوستتون برگشتن گفتند سازنده ها توانایی نداشتند(با توجه به امتیازات) من هم گفتم پس اگه این طوری هست سازنده های خیلی بازی ها مثل Crysis و Halo هم توانایی نداشتند که امتیازاشون کم شده دیگه، این استدلال ایشون هست نه من! نه در کل بحث بیهوده ای هست و من نمیدونم چرا اینجا هرچی میشه یکی یه حرفی به KZ میزنه. چند وقت پیش که یکی از دوستان لطف فرمودند و این بازی رو تو تاپیک GEOW به عنوان معمولی ترین و ضعیف ترین سری بازی این نسل معرفی کردند(دقیقا با همین صفات) که واقعا جای تعجب داشت. من نمیدونم مقایسه TPS چه ربطی به FPS داشت؟! حالا هم که اینجا باز شروع کردن گیر دادن!

FPS شاخ ساختن دیگه این روزا کار هر کسی نیست..
دقیقا!

در کل این جشن سروری که بعضی دوستان گرفتن معلوم نیست واسه چیه !!!

به شخصه با توجه به تریلر هایی که از rage دیدم زیاد ازش خوشم نمی اومد و تعداد پست هایی هم که در مورد این بازی دادم فک نکنم به تعداد انگشت های دست برسه ولی هایپ خاصی (به غیر از گرافیک ، انیمیشن ) در مورد GOTY شدن این بازی ندیدم !!! حالا نمی دونم این توقعات و هایپ هایی که دوستان در مورد GOTY شدن این بازی داشتن و ازش ناله میکنن از کجا نشأت میگیره !!!
(فک کنم بعضی دوستان با خودشونم مشکل دارن !!)
الانم که بازی تو گرافیک به حرف هایی که میزده عمل کرده ،پس مشکلتون چیه؟؟
بابا فرخ اونقدر با این بازی کوبید رو سر بعضی بازیا که نگو و نپرس . این جشن و سرور به خاطر فرخه . نیگا نکن الان میگه من فقط گرافیکه بازیرو تعریف میکردم ( باید هم الان اینو بگه :دی ) ولی تو سر هر بازی فوری پای rage رو میکشید وسط و بازیای دیگه رو در مقابل rage تحقیر میکرد از هر لحاظ نه فقط گرافیک . این جشن به خاطر شکسته تاریخیه فرخ هست :دی ( شوخی )

داش حسین این که مشکل نیست ! مشکل اینجاست که هنوز به معجزه کارمک اعتقادی ندارن ی عده !!!!!

گرافیک وقتی شده 10 دیگه چی میخوان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>:d

مشکل جایی نیست ! کاری ندارم بازی خوبه بده داستانش دقیق یادم نیست اما جناب معجزه همه چیز گرافیک نیست !!!
بقول دوستان وقتی سر KZ 2 ,3 بود میفرمودین داستان نداره ارزش نداره ! حالا پای RAGE وسط اومد شد معجزه
;)

• Like
Reactions: Scαrface
کلا به قول سامان، FPS شاخ ساختن دیگه این روزا کار هر کسی نیست...:biggrin1:
می دونیم فقط بانجی بلده و بانجی FPS رو اصلا خلق کرد(فقط در حین خلقت یه پاش رو گذاشت اونورش و یه دونه دیگه اینورش و باقیه قضایا) داشتم می گفتم، بهترین بازی از زمان خلقت، الهه بازی های کامپیوتری، سجده کنید مستر چیف وارد می شود. از الان گفتم که یه موقع تو زحمت بحث کردن نیفتی

• Like
Reactions: 浪人
جالبه بعضی از دوستان کارمک رو ترول میکنن.بابا به خدا همه رسانه ها از لحاظ تکنیکی تایید کردنش
یکی از دوستان چند وقت پیش گفت جای رومرو تو اید خالیه،الان میفهمم منظورش چیه

جالبه وقتی به بعضی ها میگیم 360 خراب میشه و 3 چراغه میشه میگن نه .اونا مال 3 سال پیش بود الان دیگه خراب نمیشه ( پس اون دستگاهایی که خراب میشد اسمش چی بوده ؟)
وقتی بهشون میگین هیلو odst زیر 90 شده میگن نه اون Pre فلان بوده و نمیشه دیگه ( پس چیه اون ؟ killzone odst هست ؟)
جالبه . جالب
نه شما نگرفتی چی شد.
نمره ODST (توجه كنيد كه پيشوند Halo هم نداره) زير 75 هم شده باشه باز خوبه؛يعنی اينجا 75 حكم 95 رو داره.
ولی KZ3 بگيره 84 اين 84 حكم 54 رو داره.
RAGE بگيره 84 (در حاليكه تمام سايت ها به گرافيكش 20 از 10 دادن) اين 84 حكم 90 رو داره.چون اينجا همه بيشتر می فهمن.
و الی آخر...
يه عده هم هستن كه اصولا با خودشون مشكل دارن و بايد اينا رو بفهمن!
حتی كسی حق نداره تو تاپيك RAGE (ع) بياد بگه من چون مولتی KZ3 رو زير و رو كردم و خودمم نقدش رو نوشتم نظر شخصيم اينه كه از اين لحاظ KZ3 بهتر از شماره قبلی بوده و بايد سريع ترورش كرد،حتی اگه تو عمرمون مولتی KZ3 رو نديده باشيم و ندونيم خوردنيه يا پوشيدنی!

• Like
Reactions: Fëanor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or