امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
بابا خدایی امتیازاتشم خوبه.
من موندم این سایت ها سر چی امتیاز ازش کم کردن؟ یعنی فقط به خاطر داستان امتیاز ازش کم کردن؟ البته دیگه واسم مهم نیست به جهنم.

ببخشیدا ولی دیگه بعضیا زیادی چرت و پرت می گن ! گرچه من خودم هیچوقت هایپ این بازی نشدم و اگه کارمک پشت این بازی نبود همون چند باری که به تاپیکش سر زدم هم نمیزدم ولی دیگه امتیازات بازی اینقدری هم که مسخره بازی در میارید پایین نیست که ! اگرچه هایپ ناشیانه ی بعضی ها انتظارات رو به قدری بالا برده که حالا همه چی رو زیر سوال می برن ولی انصاف هم خوب چیزیه این عنوان برای شروعش راه خوبی رو پیش گرفته و می تونه اگه ادامه پیدا کنه تبدیل به عنوان خوبتری هم بشه باید صبر کنیم خودمون بازی کنیم ببینیم چه خبره !
اگه مشکلش فقط داستان باشه که این مشکل برای اکثر هم سبکاش هم هست به نظر خود من اگه کشش داستانش در حد DOOM 3 هم باشه برای من یکی که قابل قبوله ...
اما دوستانی که منتظر GOTY امسال هستند بهتره فقط به portal 2 فکر کنند چون عمرا ً دیگه بازی ای امسال منتشر بشه بتونه شاخ پورتال 2 رو بشکونه ...

• Like
Reactions: uriel
آقایون ،دوستان،عزیزان کارمک رو فراموش کنید در مورد خود بازی Rage حرف بزنید! حالا هر چیزی میشه کارمک رو وسط میکشن!اینجا هم شده تاپیک دفاعیات از ایشون . بس کنید دیگه! Rage رو که به تنهایی کارمک نساخته و کارگردان بازی هم کس دیگه ایه ایشون فقط یه بخشی از بازی رو زیر نظر گروهش به عهده داشتن .

• Like
Reactions: u.s.a
آقایون ،دوستان،عزیزان کارمک رو فراموش کنید در مورد خود بازی Rage حرف بزنید! حالا هر چیزی میشه کارمک رو وسط میکشن!اینجا هم شده تاپیک دفاعیات از ایشون . بس کنید دیگه!
متأسفانه بازی نیومده نبش قبر شده ، نمی زارن حداقل چن نفر بازی کنن تو این فروم بعد بیان بکوبنش !

من کلا یادم نمیاد کارمک تو بازی ای دست داشته باشه و از لحاظ داستانی ما شاهد یک چیز خوب بوده باشیم، بوده بازی ای؟ من حضور ذهن ندارم یعنی؟

خلاصه من از اول هم عرض کردم که با داستان بازی اصلا حال نمیکنم و از عوامل شکست بازی میشه ولی دوستان میگفتن نه داستان هم خوب هست :دی.
چیزی که واضحه این که همه چیز رو چپوندن به گرافیک آخرش این میشه. نمایش های بازی تو این چند ساله فقط گرافیک بود به شخصه یه تریلر از Rage ندیدم که مثلا درباره داستان بگه و آدم کف کنه.
چنین بازی ای معلومه چی میشه.
کارمک نمیدونم نقشش تو ساخت چی بوده؟ اگر فقط سرپرست برنامه نویس ها بوده که هیچی اگر سرپست بازی بوده مطمئنا تقصیر کار هست.

متأسفانه بازی نیومده نبش قبر شده ، نمی زارن حداقل چن نفر بازی کنن تو این فروم بعد بیان بکوبنش !
آخه قرار بود متای بازی 92 به بالا بشه ;;)

و آنگاه که Rage از انحصار 360 خارج شده و عنوانی Multiplatform میشود :d البته خوشتون نیادااااا ، گرافیکش هنوز انحصاریه ، یعنی مثلا شما اگه نسخه PS3 رو بازی کنید کلا تصویر نداره ، فقط باید با صدا بازی کنید ، به هر حال همینشم غنیمته ، نا شکری نکنید . :d

:lol:

بازی بعدی انحصاری چیه به نظرت؟ به ترتیب میتونن استفاده کنن، MW3 نشد، BF3 هست، BF3 نشد، Batman هست، اونم نشد دیگه Skyrim غولیه برای خودش. بهترین گزینه رو میتونن انتخاب کنن :دی
--------------
دوستانی که هی بقیه رو ترول خطاب میکنن، تو تاپیک امتیازات بازی های PS3 قابلیت تشخیص ترول ها رو نداشتین که، ولی الان رادارتون فعال شده، شاید هم اون موقع خودتون تو تیم ترول ها بودید :دی
--------------

هرکی جان کارمک رو به سخره میگیره به اندازه باقالی هم اطلاع نداره ایشون چه مخیه و چه کارهایی انجام داده.

• Like
Reactions: u.s.a
من کلا یادم نمیاد کارمک تو بازی ای دست داشته باشه و از لحاظ داستانی ما شاهد یک چیز خوب بوده باشیم، بوده بازی ای؟ من حضور ذهن ندارم یعنی؟

منم یادم نمیاد کارمک در بازی ای حضور داشته باشه و اون بازی از نظر گرافیک و گیم پلی و هوش مصنوعی و صداگذاری عالی نبوده باشه !
بنده ی خدا کارمک مگه داستانسرا و نویسنده ست !!!!؟
در ثانی بازی بذار دستمون برسه شاید داستانش هم قابل قبول بوداا...

ای بابا امتیازات بد نیست من همون اول هم میدونستم جزء بهترین ها نمیشه ولی ارزش رفتن بازی رو داره ...:p شاید این بازیش در حد خیلی خوب ظاهر نشد ولی بازی های قبلی شاخی بودن برای خودشون .:-s

RAGE مگه واسه PS3 نمیاد ؟
یه جوری فن های PS به بازی گیر دادن که انگار انحصاریه 360 !!!

اگه حضور ذهن داشته باشی متوجه میشی قضیه چیه یه زمانی بود توی هر تاپیک امتیاز بازی PS3 یه چیزی معیار بازی عالی بود
توی تاپیک KZ3 داستان مهمترین چیز بازی بود توی inFAMOUS2 نمرات سایت ها مهمترین چیز بود( به نظر بعضی دوستان این بازی باید GOTY میشد اون دوستانی که معتقد بودند که inFAMOUS2 بازی سال میشه به بدترین شکل ممکن مسخره میشدن و میرفتن توی امضای بعضی دوستان البته هنوز هم اثرات در افشانی دوستان در امضاهاشون معلومه) توی GT5 نمرات سایت ها و مجله ها و مدت زمان ساخت بازی مهم بود توی R3 ... .
همه میگفتن RAGE امسال بازی سال میشه ولی حالا حرفشون رو عوض کردن و میگن ما گرافیک رو میگفتیم ولی بازم دم اقا فرخ گرم که اومده داره از چیزی که گفته دفاع میکنه بقیشون که تا حالا یه پست هم توی تاپیک نزدن.

EDGE هنوز نمره نداده؟؟؟

آخرین ویرایش:
GamingOgre:70/100
OXM UK:8/10

همین ۲ روز پیش تو تاپیک عنوانی که متاش 87 شده هرچی از دهنتون در اومد به کارگردانش گفتین
از دماغ گنده و خپل تا الاغ و ... اونم واسه داستان که بهونه اصلی بود نه! حتی واسه گرافیک و گیم پلی
حالا اینجا حرف از احترام میاد وسط ! کارمک فرقونی چند؟:-/

هرکی جان کارمک رو به سخره میگیره به اندازه باقالی هم اطلاع نداره ایشون چه مخیه و چه کارهایی انجام داده.
اونایی به سخره گرفتنش كه با هايپ كردن بازی توقعات همه رو بالا بردند و همه جا تا كسی اومد از RAGE انتقاد كنه با گفتن جمله دهن پركن می دونی استاد جان كارمك كيه دهن همه رو بستن.
الان تو نسل هفتم كنسول ها هستيم نه نسل سوم چهارم كه يه نفر بتونه تنهایی بازی بسازه،بعضیا از خواب بيدار شن و اين موضوع رو بفهمند خيلی خوب می شه.
طفلی فن های PS3 بازیهاشون به انحصاری های XBOX نمیرسه به خیال خودشون یک بازی مولتی رو علم کردن دارن ترولش میکنن که مثلا بگن آره بازی های انحصاری ما ( K3-I2-R3-MS3)خیلی شاخه..
yahoo_24.gif
HALO: ODST,Banjo Kazooie,Crackdown2,SC: Conviction,Alan Wake,Fable3 اينا چين پس؟
yahoo_7.gif

آخرین ویرایش:
طفلی فن های PS3 بازیهاشون به انحصاری های XBOX نمیرسه به خیال خودشون یک بازی مولتی رو علم کردن دارن ترولش میکنن که مثلا بگن آره بازی های انحصاری ما ( K3-I2-R3-MS3)خیلی شاخه..=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or