امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
شوک امتیازات بازی انحصاری قبلی (!) دامن گیر عده ای شده ول کن هم نیست! اینقدر هم مثلا عنوانهای 360 رو کم جلوه ندید که بزور فرو کنید تو کله عده ای نوب که آره ما بازیهای انحصاری داریم رنک بالا داریم ولی شما چسپیدین به عنوانهای third-party !
کسی حرف از عنوان اختصاصی نزده جو میپرونین ...

Technically Proficient Graphics
Superior Ainamtion
Outstandings Visual Design

بررسی کنید از اول نسل تا الان چندتا عنوان بودن که Gamespot این مدال ها رو بهشون داده! (تاکیید میکنم فقط این مدال ها)
بدون شک Rage در صدر لیست Goty بهترین گرافیک و جلوه های ویزه بازیهای امسال قرار میگیره! هر چند اگه امتیاز 4 هم میدادن بهش اما با وجود انتخاب این مدال ها و امتیاز 10 IGN به گرافیک بازم رقیب اصلی بود.

ادامه بدید.

• Like
Reactions: HAMED SEV and uriel
تو یکی از تاپیک های دیگه نیما در این مورد پستی داده بود که بسیار هم زیبا بود :d
این بازی شده بود همون قضیه ی MW2 تو 2009 ! :d که اون سال آخر سال میشه گفت یکجورایی انگار بازی انحصاری X360 بود (اینجا البته :d )

اینها همه توهوم هست..می مونه فن PS3 بیان بر علیه Batamn جبهه بگیرن چون بازی با موتور UE3 ساخته شده و موتور هم مال Epic و به تبع Gears of War و انحصاری 360 هست..!!!

الان نگاه کنید 99 درصد کسانی که دارن ترول میکنن فن های PS3 هستن و جالبه که بازی رو با انحصاری های سونی مقایسه میکنه و از برتری 0.2 نمره ای بازی های مثل R3 و K3 نسبت به Rage حرف میزنن و خیلی هم تو پوست خودشون نمیگنجن..! در حالی که یک از بیرون وارد این بحث بشه یک هفته تموم به کار این دوستان میخنده..

Gamer's Hell : 50!!!!!!!!!!!!!!!!!
به گرافیک بازی نمره 9 داده ولی گفته 16 ساعت بازی کرده و کسل کننده بوده حسابی، همش از یه نقطه به نقطه دیگر میرفته، متاسفانه نمره تو متا لحاظ میشه، کلاً نمره بازی نشون میده خیلی سلیقه ای نمره میدن، یه سری 90 داره بعد از اون طرف 3 تا نمره زیر 60 داره

الان نگاه کنید 99 درصد کسانی که دارن ترول میکنن فن های PS3 هستن و جالبه که بازی رو با انحصاری های سونی مقایسه میکنه و از برتری 0.2 نمره ای بازی های مثل R3 و K3 نسبت به Rage حرف میزنن و خیلی هم تو پوست خودشون نمیگنجن..! در حالی که یک از بیرون وارد این بحث بشه یک هفته تموم به کار این دوستان میخنده..​

خوب این داستان ها رو امسال زیاد داشتیم که تاپیک های انحصاری های سونی مثل I2 و KZ3 و R3 (مخصوصا KZ3 ) پر بود از فن های 360 و توی امضاها و کلا همه جا میدیدیم که در حال مسخره کردن بازی بودن!
سر همین که کرایسیس هم 0.2 نمره از KZ3 بالاتر بود هم همین حرکاتی که الان اینجا میبینید رو میدیدیم! :d (از فن های MS )

و اگر U3 هم امتیازش بیاد زیر 90 باز هم این حرکات رو خواهیم داد! :d

اینها همه توهوم هست..می مونه فن PS3 بیان بر علیه Batamn جبهه بگیرن چون بازی با موتور UE3 ساخته شده و موتور هم مال Epic و به تبع Gears of War و انحصاری 360 هست..!!!
کجاش توهمه ! ضایع بود دیگه کلا :d هم 2009 هم سر کرایسیس 2 و هم قبل از اومدن امتیازات RAGE ! :d دونه دونه میفرستادین به جنگ اینا رو :d
خدا رو شکر بتمن رو همه دوست دارن! هیچ طرفی هم اونقدر بازی رو نبرده بالا برای مقایسه با بازی های انحصاری گروه مقابل! :d (خدا رو صد هزار مرتبه شکر که این بلا سر بتمن نیمد :d )

بین بازی هایی که آخر سال دارن میان هم فقط همین RAGE انگاری بازی انحصاری 360 بود! وگرنه داری میبینی که بتمن و SKYRIM و BF3 و MW3 خدا رو شکر هیچکدوم چنین وضعیتی ندارن :d

دو نکته رو باید روشن کنم
اول اینکه تا همین امروز بنده نمیدونستم که فقط بخش گرافیکی به عهده کارمک بوده برای همین بعد از دیدن نمره egm که همیشه با edge اشتباه میگیرم حسابی جوزده شدم.
دوم اینکه به احتمال قریب به یقین اصلی ترین نامزد گرافیکی سال همین بازیه
سوم اینکه نمرات واقعا ناامید کنندست و این نمرات نوید یک بازیه ضعیف و یا در بهترین حالت متوسط رو میده.

کجاش توهمه ! ضایع بود دیگه کلا :d هم 2009 هم سر کرایسیس 2 و هم قبل از اومدن امتیازات RAGE ! :d دونه دونه میفرستادین به جنگ اینا رو :d
خدا رو شکر بتمن رو همه دوست دارن! هیچ طرفی هم اونقدر بازی رو نبرده بالا برای مقایسه با بازی های انحصاری گروه مقابل! :d (خدا رو صد هزار مرتبه شکر که این بلا سر بتمن نیمد :d )

بین بازی هایی که آخر سال دارن میان هم فقط همین RAGE انگاری بازی انحصاری 360 بود! وگرنه داری میبینی که بتمن و SKYRIM و BF3 و MW3 خدا رو شکر هیچکدوم چنین وضعیتی ندارن :d

گفتم این ها همه توهوم هست یکی دو تا کاربر میان با هم سر دو تا عنوان بحث میکنن شما ها این رو به یک جمعیت 56 میلیون 360 باز ربط میدین..

آخه MWی که 8 - 9 میلیون روی PS3 فروخته چه ربطی داره بگیم این بازی انحصاری 360 هست..؟

دیگه یک سری بحث ها از بی منطقی هم گذاشته و به بچه بازی رسیده شما یکی دو پست بالاتر رو نگاه کن ببین ما با کی ها طرفیم آدم میمونه جواب اینها رو چه طوری بده..! (باید از نوه بابام کمک بگیرم)

آخرین ویرایش:
مخلصم :)
باز هم میگم هستم
ترول شدنش پای من! احترام نذاشتنش هم پای خودم (مرتیکه ....)
امتیاز پایین گرفتن و هایپ شدنش چی ؟ جور اونارو هم من باس بکشم؟!
نه اتفاقا تو هایپ شدنش کاملا باهات موافقم بازی خیلی هایپ شده بود همین الانشم نظر سنجی هست اکثرا توش رای داده بودن که بازی بالای 9 امتیاز میاره ولی خب یه نمره اختلاف افتاد.
ولی مسئله اینجاست که الان دیگه جبهه مخالف قشنگ دارن تر و خشک و رو با هم میسوزونن...خیلی از فنا کاملا ساکت موندن ، خیلیای دیگشون قبول کردن و این وسط فقط بعضیا دارن ادامه میدن.حالا کار مخالفانی چون شما چیه ؟ علم کردن یه توپ قرمز از وسط صدتا توپ سفید و کوبوندن اون به سر مابقی.
دو نکته رو باید روشن کنم
اول اینکه تا همین امروز بنده نمیدونستم که فقط بخش گرافیکی به عهده کارمک بوده برای همین بعد از دیدن نمره egm که همیشه با edge اشتباه میگیرم حسابی جوزده شدم.
سوم اینکه نمرات واقعا ناامید کنندست و این نمرات نوید یک بازیه ضعیف و یا در بهترین حالت متوسط رو میده.
یعنی یه بازی با میانگین 8 میشه متوسط ؟ عجب...

• Like
Reactions: Wander
جدای از این بحث Rage اگه تو صنعت سینما یک فیلم میانگین 8 هم بگیره یعنی شاهکاره چه برسه نه که به تعداد انگشتان دست هم نمی رسه.
من هیچ وقت بر اساس نمرات کار نکردم و نخواهم کرد برای هر بازی.الان هم اگه بر فرض skyrim(بازی مورد علاقه ام)میانگین 1 تا خودم بازی نکنم نمی تونم نظر بدم.تمام کسایی که تمام بازی ها را میکوبن برن این بازی ها رو تجربه کنن شاید نظرشون عوض شد.
دوستانی را هم که الان دیگران رو مسخره میکنن من یکبار گفتم هیچ بازی رو هایپ(یا زیر سوال)نبرین تا این شرایط براتون پیش نیاد که مجبور به پاسخ گویی به دیگران بشوید.

گفتم این ها همه توهوم هست یکی دو تا کاربر میان با هم سر دو تا عنوان بحث میکنن شما ها این رو به یک جمعیت 56 میلیون 360 باز ربط میدین..

آخه MWی که 8 - 9 میلیون روی PS3 فروخته چه ربطی داره بگیم این بازی انحصاری 360 هست..؟

دیگه یک سری بحث ها از بی منطقی هم گذاشته و به بچه بازی رسیده شما یکی دو پست بالاتر رو نگاه کن ببین ما کی ها طریفیم آدم میمونه جواب اینها رو چه طوری بده..! (باید از نوه بابام کمک بگیر​

خوبه دارم میگم اینجا ( BC ) :d
کلا اگر یادت نمیاد بهتره یک سری به تاپیک های امتیازات KZ3 و تاپیک های GOTY 2009 یا مقایسه ها بزنی :d همه چی اونجا مشخص میشه که انگاری یک بازی انحصاری 360 داره حساب میشه :d
آقا بگزریم :d

بقیه هم ول کنید جون خودتون! :d حوصله نداریم همین چیزایی رو که میگید 3-4 هفته دیگه سر U3 از طرف مقابل بشنویم :d

یعنی یه بازی با میانگین 8 میشه متوسط ؟ عجب...
دقیقا.البته برای ps3 نمرش 78 هست که متوسط حساب میشه.نمره هشت هم تقریبا خوب حساب میشه.بارها گفتم که امتیازدهی در این نسل با نسل پیش خیلی تفاوت داره.

که چرا باقی کارکنان id به اندازه باقی بخش ها مایه نذاشتن.
id همیشه سر این قضیه کتک خورده . نمیدونم چرا یه داستان نویس خوب برای استدیوشون استخدام نمیکنند همچنین یه صحنه گردان درست و حسابی که بتونه صحنه های سینمایی تو بازی ایجاد کنه .
همیشه این دوتا مورد باعث شده میانگین امتیازات بیاد پایین .
اگه دقت کنید همه سایتها از شوتینگ و AI بازی به شدت تعریف کردند چیزی که گیم پلی بازی بهش بسیار نیاز داره در کنارش گرافیک و انیمیشنها هم همینطور .
یعنی اگه اینا یه روز تلاش کنن اون چیزهایی که گفتم را عمل کنن نتیجه چند برابر میشه .

دو نکته رو باید روشن کنم

میانگین 8 میگن ضعیف ؟! والا همین AW هم میانگینش همین خدوداست ولی بنطر خودم بهترین تجربه ی نسلم بوده حالا هرکی هرچی میخواد بگه !
RAGE هم افتاده تو دور سخت گیریه سایتها اگر همین بازی سال قبل میود مطمئن بودم امتیازاتش خیلی بیشتر از این بود . مثلا الان خیلی سایتها با اینکه خیلی راحت به گیرز 3 میگن بهترین در سری خودش هست ولی امتیازش را کمتر از شمارهای قبل میدن و این نشون میده که سایتها خیلی سخت گیرتر شدند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or