امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
والا ما تو رتبه بندی هر سایتی که دیدیم نمره 8 عالی (Great) حساب میشده :دی .
رضا تو که گیر نده:biggrin1:لعنت به این سایتها بیاد که این نسل امتیازات شیکمی رو باب کردن.البته مثل اینکه این اواخر یه کم عاقل شدن.هردمبیلی نمره نمیدن.شاید اگه این بازی اوائل نسل میومد همینجوری 10 براش ردیف میکردن.

خیلی حرف های مرد هزار چهره رو جدی نگیرین دوستان ... بازی امتیازتش رو مرز 80 هست که یعنی عالی ...فقط یه ذره از اون چیزی که همه فکر میکنن کمتر شده که مشکلی واسه طرفدارای واقعی نداره ولی واسه بعضی ها مثل من که کم حوصله هستن و میخواستن بازی رو اوریجینال بگیرن بازی زیاد نمیتونه جالب باشه .... من خودم به شخصه تو شک بودم ولی الان از خرید بازی پشیمون شدم چون به نظر میرسه بازی خسته کننده هست و واسه من کم حوصله گزینه خوبی واسه بازی کردن نیست .

• Like
Reactions: Apóllōn
من این پست رو خیلی وقته می خواستم بدم ولی هی گفتم بی خیال و حوصله اش نیست و اینا ... ولی ایندور یه بار میگمش باسه همیشه ...
ببین بردار من ، دوست من ، نمیشه نمره 8 برای یه بازی متوسط بشه برای یه بازی دیگه خیلی خوب ... هشت هشته و یه معنی میده ...
در مقیاس 10 تایی ، از 9 تا 10 میشه ، عالی ... 8 تا 9 میشه خیلی خوب ... از 7 تا 8 میشه خوب ، گود ... 6 تا7 میشه متوسط رو به بالا ، 5 تا 6 میشه متوسط رو به پایین ... 5 به پایین هم میشه ضعیف که میشه تقسیمش کرد و مثلا از 3 به پایین رو گفت افتضاح ...
نتیجتا بازی که حدود 7.5 میگیره مثله مدال و مافیا و ... کماکان یه بازی خوبه ... بازیی که حدود 80 میگیره مثل این بازی و گرن توریسمو و رسیسنتس و ... یه بازی خیلی خوبه ... بازیی که مثلا 89 میگیره یا 91 -92 یه بازیی که میشه عالی هم حسابش کرد ... یه بازی هایی هم مثل آنچارتد 2 و GTA4 و ... هم دیگه بی نظیر میشن ...

پ.ن : یه چیز دیگه هم بگم ...
این اگه بخای روی نمره حرف بزنی و نقد های حرفه ای ، این تقریبا مثل معدل میمونه ، معلومه و قابل لمس و قابل ارائه ، زیرشم نمیشه زد ... ولی نمره همه حرف نیست ، مثلا کسایی که مثل من jrpg بازن و همه عناوین رو بازی می کنن میدونن که روی ps3 فقط 3 تا عنوان بالای 80 داریم ... و خیلی هاشون زیر 70 یا حتی 60 هستن ولی امثال من ازشون لذت میبرن و خیلی مثالای دیگه ... پس اینقدر به نمره تو این تاپیکا گیر ندید و انرژی خودتون رو الکی هدر ندید ، معدل مهمه باسه پذیرش ولی همه چیز نیست ... مگه نه

خیلی حرف های مرد هزار چهره رو جدی نگیرین دوستان ... بازی امتیازتش رو مرز 80 هست که یعنی عالی ...فقط یه ذره از اون چیزی که همه فکر میکنن کمتر شده که مشکلی واسه طرفدارای واقعی نداره ولی واسه بعضی ها مثل من که کم حوصله هستن و میخواستن بازی رو اوریجینال بگیرن بازی زیاد نمیتونه جالب باشه .... من خودم به شخصه تو شک بودم ولی الان از خرید بازی پشیمون شدم چون به نظر میرسه بازی خسته کننده هست و واسه من کم حوصله گزینه خوبی واسه بازی کردن نیست .
دقیقا. ما که همه جوره طرفداره این بازی بودیم و هستیم و خواهیم بود. خوب منم دوست داشتم میانگین امتیازات بازی بالاتر از این ها باشه ولی حالا نشد هم واسم چیزی رو عوض نکرده. یه بار قبلا هم گفتم تا قبل از عرضه ی این بازی امتیاز سایت ها واقعا واسم مهم بود ولی با اتفاقی که سر این بازی افتاد دیگه نمیتونم هیچ سایتی رو سند قرار بدم واسه ی خوبی و بدیه بازی ها. چون تقریبا هیچ پیش نمایشی از این بازی نبود که نخونده باشم و با اون همه تعریف و تمجید از این بازی 1 درصد هم احتمال نمیدادم که میانگینش کمتر از 92 93 بشه.( حالا وقتی بازیرو گرفتم معلوم میشه که آیا دارم اشتباه میکنم یا نظری که الان دارم درسته.) ولی فعلا که از عملکرد این سایت ها کلی خندم گرفته. باور کنید سر گرافیک بازی هم فکر کنم دیگه نتونستن هیچ ایرادی پیدا کنن که حداقل به گرافیکش رحم کردن. فقط شما نقطه ضعف هایی که گیم اسپات از بازی گرفته رو ببینید . واقعا ایراد از این بنی اسرائیلی تر نمیشد گرفت از بازی که میگن بازی چک پوینت هاش واسه ی سیو مناسب نیست. و برای اینکه بعد از هر بار باخت مجبور نباشین کلی از داستان بازی رو دوباره برین باید مدام بازیرو سیو کنید. والا توی خیلی از بازی ها اینجوری بوده سیو بازی حتی سیو دستی هم نداشتن که حداقل این بازی اینرو داره ولی من ندیدم این همه نمره ازش کم کنن. حالا بحث نبود انسجام داستانی رو میشه قبول کرد چون کلا id همیشه تو این مقوله ضعیف بوده ولی این یکی دیگه خیلی خنده داره.

دوست عزیز من حرف شمارو میفهمم و توضیح دادم که 8 یعنی خوب.حالا هرچی بالاتر بره مسلما میشه خوبتر.مثلا 8.5 میشه خیلی خوب.مسلما 9 میشه عالی.از نظر من توی این نسل زیر 8 یه بازیه متوسط حساب میشه نه خوب.همین سایتها هستن که با کیلویی نمره دادنشون حرمت نمرات رو شکستن تا جایی که الان دوستان نمره 8 رو به سخره میگیرن.

من فقط یه خواهش دارم از عزیزان ... لطفا اگه امتیاز مهم نیست برای همه بازیها مهم نباشه ، اگه مهمه برای همه مهم باشه . چرا سر هر بازی یه عکس العمل نشون میدید ؟!!!! چرا یه موقع زیر 90 و 80 و خورده ای میشه LOL و مسخره بازی ، ولی یه موقع میشه یه عنوان خوب که 100 درصد ارزش بازی کردن رو داره ؟!
یه موقع داستان مهمه ، یه موقع نیست ... چرا یه موقع مدالهای GameSpot میشه معیار سنجش گرافیک یه موقع امتیاز IGN ؟
بخدا زشته اینجوری ، خودتون زیر سوال میرید که با وزش باد تغییر جهت میدید ...
یعنی زدی وسط هدف نیما
دومین پست بنده در تاپیک که جا داره به فن های این بازی یه تسلیت جانانه عرض کنم :) فن هایی که این بازی رو با گیرز 3 ، آنچارتد 3 ، کالاو 8 و ... مقایسه میکردن و مزه چشیدن اون رو تا ماه ها بر سر زبون هاشون میپنداشتن ؛ در واقع میتونم این طوری بگم 8 امتیاز بسیار ارزشمندی برای این بازی هست :) من نمیدونم انتظار چی رو داشتین شما ؟ همه گیرز نیستن ، همه بزرگ سیاره کوچک نیستن ، همه فضای مرده نیستن ، همه پورتال و و و و نیستن ...
دقیقا اصلا و ابدا قابل مقایسه با عنوان های انحصاری نیست چون ی بازی مولتی هست
نسخه 360 میانگین 8 و PS3 میانگین 8.2 به گفته سایتها یعنی عالی .
تا دیروز اگه مثلا فلان بازی می گرفت 8 می شد داغون و اصلا ارزش نداشت حالا این یکی شد بهترین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!علت می دونی چی هست هایپ کردن بیش از حد !!!!!!

در کل هرکسی یک قسمت از بازی براش مهم هست
یکی گرافیک براش مهم هست
یکی داستان
یکی گیم پلی
یکی صداگذاری براش مهم هست
یکی سری هم اگه نمره رفت بالای 90 میشه عالی و اگه زیر 90 امد میشه لول !!!!!!!!!!!!!
(این سری از افراد را به ارامش دعوت می کنم)

خب این بازی بیشتر تمرکزش رو بخش تک نفره بود و در نتیجه نیاز به یه داستان خوب داشت که متاسفانه انگار تنها نکته منفی که من دیدم اغلب سایتها بهش اشاره کردن دقیقا همین بخش بود.مطمئنا اگه همون قدری که رو گرافیک بازی کار کردن رو داستان بازی هم کار میکردن الان این نمرات رو نمیدیدیم.گر چه الان هم نمرات اونطوری که بعضیها دارن پرچم میکنن اصلا بد نیست ولی جدا از بحث هایپ کلا انتظار بیشتری میرفت.

نمره گیم اسپات به این بازی من رو کاملاً از خودش ناامید کرد(8)، حداقل انتظار نمره 9 رو از گیم اسپات داشتم، امیدوارم نمره بهتری به نسخه PC بده.ولی همون طور که یک بار گفتم، اصلاً امتیازات منتقدان مهم نیست، مهم نظر گیمر در مورد بازی هست و مطمئناً ارزش این بازی بیش از این حرف‌هاست(البته امتیازات خوب بوده ولی پایین تر از حد انتظار بود.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or