امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
اگر فن های ps3 اومدن از بازی ایراد گرفتن کافیه بازی gt5 رو بیارید جلوی چشمشون که 6 سال در دست ساخت بود آخرشم گند زد به همه چیز . باز این تو گرافیک حرفی برای گفتن داره . gt5 رو که باید محیط های بازیش رو با عنوان اول نینتندو که برای pc اومد مقایسه کنیم
.
کلا از بازی انتظار داستان و گیم پلی نمیرفت . گیم پلیش خیلی شبیه به borderlands ( اگه اشتباه ننوشته باشم) بود . امتیازات اون بازی چند شد؟ یادتون هست ؟
از طرفی نمیدونم تو pc فکر نمیکنم با کرایسیس 2 و بالفیلد بتونه مقابله کنه . کارمک نیابد تمرکزش رو رو کنسول ها میزاشت .

خوب امتیازاتش بدم نیست . سایت های بزرگ خوب بهش نمره دادن . ولی در هر صورت من بازی های قدیمی id رو ترجیح می دم . کاش بازم یکی از اونا رو می ساخت:))

واقعا آدم می مونه چی جواب بعضیها رو بده!هنوز می گن بهترين گرافيك سال می شه و لاقل نمی رن نقد EGM (كه كلی هم ازش تعريف كرده) رو بخونن ببينن در مورد مشكلات گرافيكيش چی گفته!
من ترجیح می دم تاپیک امتیازات نسخه ی PC از نسخه های کنسولی جدا باشه، چون 90 درصد اظهار نظر ها توی این تاپیک آلوده به فن بازی و تعصب شده،چه اونایی که دارن از بازی طرفداری می کنن و چه اونایی که دارن نمرات خوب بازی رو بی جهت می کوبن، بنظرم با این اوضاع در تاپیک تخته بشه بهتره، جوگیر شدن آخه تا چه حد؟؟!

بدون اغراق بخوایم نسبت به بازی اظهار نظر کنیم باید به همون شیوه ی بررسی سایتها، اول خودمون بازی رو تجربه کنیم و بعد به داستان، گرافیک، صدا و گیم پلی و Replay جداگانه امتیاز بدیم، توهین کردن به کارمک بخاطر بالاترین نقطه ی قوت بازی برای گرافیکش فقط حسادت و تعصب کور رو می رسونه و چیزی از احترام اون کم نمی کنه، در مورد بخشهای دیگه ی بازی هم نمرات داده شده تا الان خوب یا خیلی خوب محسوب میشه و نه متوسط که بعضیا از روی تعصب گفتن، و سلیقه ها هم برای اولین بار نیست که تفاوت می کنه، عنوانهای دیگه هم همین بودن.
بيشترين اعتراضات به نسخه PC بازی بوده،كسایی كه بازی كردن فوق العاده شاكی اند.مخصوصا كسایی كه سيستم درست و حسابی داشتن تا جایی كه 0 و 1 به بازی دادن.
دوست خوب، شوخی کردم، اعصابم از دست نمره‌های احمقانه‌ای که دادند خورد بود.:|
احتمالا هر سه اين نمرات (دوتا شون رو مطمئنم) تو متا می رن.
اگر فن های ps3 اومدن از بازی ایراد گرفتن کافیه بازی gt5 رو بیارید جلوی چشمشون که 6 سال در دست ساخت بود آخرشم گند زد به همه چیز . باز این تو گرافیک حرفی برای گفتن داره . gt5 رو که باید محیط های بازیش رو با عنوان اول نینتندو که برای pc اومد مقایسه کنیم
.
کلا از بازی انتظار داستان و گیم پلی نمیرفت . گیم پلیش خیلی شبیه به borderlands ( اگه اشتباه ننوشته باشم) بود . امتیازات اون بازی چند شد؟ یادتون هست ؟
از طرفی نمیدونم تو pc فکر نمیکنم با کرایسیس 2 و بالفیلد بتونه مقابله کنه . کارمک نیابد تمرکزش رو رو کنسول ها میزاشت .
بازی ريسينگ چه ربطی به اينجا داره؟نقدهای بازی و يوزر ريت های PC گيمرها رو ديدی شما؟
بازی ای هم كه ميليون ها نفر دارن باهاش زندگی می كنن تخريب كنی حكم معكوس برات داره!
آخه RAGE استاد كه هاردكورترين PC گيمرها بهش 0 و 1 دادن ارزشش رو داره؟
تو GT5 می شه زندگی كرد ولی تو RAGE بايد هی سوار اون ژيان شی و ماموريتای مسخره انجام بدی.
برادران PS3 باز خیلی به خودتون فشار نیارید ، ریج انحصاری 360 به هر حال نیست و این کارا دردی رو ازتون دوا نمیکنه ...

GEOW 3 که جای هیچ گونه بحثی رو نگذاشت تا بتونید تو تاپیک امتیازاتش بکوبید و برید ، FMS 4 هم که کافی ِ برید دموش رو بازی کنید تا بفهمید با چه سیمی طرف هستین پس اونم پر ، Halo هم که تثبیت شدس و متاسفانه No way لول ! برید انشالله سال 2012 میلادی شاید چیزی نسیب شما و 360 ـی ها شد بلکن بتونید بکوبیدش LOL !!
چی رو بكوبيم دقيقا؟360 فقط يه Halo و Forza ـش از انحصاريای مشابهش تو PS3 (كيلزون و GT) قویترن،Resistance و Socom و Motorstorm هم كه امسال اومدن روی 360 رقيب ندارن (چون 360 اول شخص درجه دو و ريسينگ مثل MS نداره) كه بخوان مقايسه شن.(همون طور كه God of War رو 360 مشابه نداره) تو سبك های ديگه هم PS3 با MGS4,LBP2,InFamous 2,Demon Souls و 2 Uncharted داره تا اين لحظه در مقابل انحصاریای مشابه 360 پادشاهی می كنه.
تا همين دو سال پست های دوستان بود كه می گفتن خودمون می دونيم كيفيت انحصاری های PS3 بيشتره،حالا كه با Forza يه برگ برنده بدست اوردن يادشون رفته:دی

آخرین ویرایش:
.
GT5 بدون شک یکی از بهترین های ps3 و این نسل هست . شما بازی کردی این حرفو می زنی؟ اگرم خوشت نیومده حتما" از بازی های simulator racing خوشت میاد . در هر صورت این تاپیک هیچ ربطی به gt5 نداره .من نمی فهمم کی می خواید دست از سر این بازی بر دارید
من اصولا" PC gamer هستم اما نظیر GT5 هنوز دز این نسل ندیدم . این بازی از هر لحاظ کامل هست و خیلی بیشتر از 60 دلار می ارزه

برادران PS3 باز خیلی به خودتون فشار نیارید ، ریج انحصاری 360 به هر حال نیست و این کارا دردی رو ازتون دوا نمیکنه ...

GEOW 3 که جای هیچ گونه بحثی رو نگذاشت تا بتونید تو تاپیک امتیازاتش بکوبید و برید ، FMS 4 هم که کافی ِ برید دموش رو بازی کنید تا بفهمید با چه سیمی طرف هستین پس اونم پر ، Halo هم که تثبیت شدس و متاسفانه No way لول ! برید انشالله سال 2012 میلادی شاید چیزی نسیب شما و 360 ـی ها شد بلکن بتونید بکوبیدش LOL !!

• Like
Reactions: Dreadlord
کارمک کارشو رو درست انجام داده و این بازی هم فکر نکنم خارج از بازی سنتر براش هایپ زیادی کرده باشند.:pواسه فرخ و حتی من و شما هم درسی شد تا روی بازی نیومده،بیش از حد حساب نکنیم.

حالا خوبه این کارمک تا حالا یدونه انحصاری هم برای کنسول های مایکروسافت نساخته که فن های سونی اینقدر از امتیازات متوسط Rage خوشحالن. شنیدن این جمله که "X360 بهتر از PS3 ـه" به طور تلویحی از زبون کارمک تو مصاحبه هاش، شاید(قطعا؟) دلیل اصلی این شور و شعف دوستان هستش. گویا تو ذهن فن های سونی بازی ها توی دو جبهه قرار میگیرن : 1-انحصاری های سونی 2- سایر بازی ها

پس بر اساس صحبت های دوستان تو این تاپیک، بازی آینده ی بانجی که مولتی هستش انحصاری مایکروسافت به حساب میاد! یا Mass Effect 3 انحصاری ـه :دی واقعا بحث هایی که اینجا میشه توی دنیا کاملا منحصر به فرد و اریجینال هستش. Rage در برابر انحصاری های سونی!

دوستان دیدن به Gears 3 که نتونستن گیر بدن، Forza 4 هم که امید کمی به شکستش هستش و Halo Anniversary هم که خو جای ترول باقی نمیزاره مطابق معمول. من به حرکاتی که تو این تاپیک انجام شده میگم فرصت سازی. حرکت پسندیده ای هستش در کل. ایرانی میتواند.
نه اخوی،شک نکن دلایلی که گقتی به ذهن هیچ کس خطور نکرد.قبلا هم بازی هایی بودند که شرایط فوق الذکر رو داشته باشند.البته دوستان 10باراشاره کردند فکر نکنم نیاز به گفتن دوباره باشه.از تاپیک KZ3 و ... تا هر جا حدس و گمانی در مورد GOTY زده شد،سر بزنید تا همه جا اسم Rage رو ببینید.همچنین واقعا جای سوال داره که از دوستانی که KZ3 رو کوبیدند و اینجا میگن هشت امتیاز خوبی حساب میشه....نظر جدیدشون رو در مورد KZ3 بر اساس امتیاز دریافتیش و با توجه به امتیاز Rage چیه؟ آخر هشت امتیاز خوبیه یا نه؟
جالبه از طرفی میگن امتیازها کیلویی شده و تلویحا به U2 اشاره میکنن!!
نظر شخصیه خودم اینه که هشت امتیاز خوبیه.حتی باید دیدی کدوم بازی بر اساس چه مشکلاتی ازش امتیاز کم میشه..مثلا من عاشق Just Cuase بودم که مورد تمسخر خیلی بود.Harvest Moon: Back to Nature فوق العاده بود(امتیاز 79).عاشق هوش مصنوعی و سختی KZ2 بودم در صورتی که داستان و شخصیت پردازی خوبی نداشت.هنوز از PES لذت میبرم.اگر قرار باشه بر اساس امتیاز بازی کنیم خدا به دادمون برسه یه قول JRPGباز ها،شاید نسلی 2تا بازی از نظر امتیاز ارزش خرید داشته باشه!!
هر بازی که بالای 90 میگیره توی همه زمینه ها خوب کار کرده ولی هر بازی که زیر 90 میگیره قرار نیست آشغال باشه و توی همه زمینه ها از بازی های بالای 90 فاصله داشته باشه.
به اسم بازی هایی هم که ذکر کردی بی زحمت U3 رو هم اضافه کن.هیچ وقت فکر نکنید که فقط فن های فلان کنسول بی انصاف هستند.فن ها درجه دارند و در هر دو قشر آدمهای بی کله و بی منطق پیدامیشه.فکر کنم اکثر افراد بالای 25 سال سایت با این نظر موافق باشند.

من نمیدونم چرا بعضی ها بازی رو زیادی بزرگ میکنن و جو الکی میدن و وقتی بازی امتیازاش ناجور شد میگن ما نیستیم!!و بازی رو تو سایت زیدی بزرگ میکنن...
43.gif
تجربه ثابت کرده که بازی هایی که ٥ سال براشون زمان صرف میشه برا ساختشون بازیهای عالی از اب در نمیان...خوب پرونده این بازی که بسته شد به نظر من uncharted 3 هم به سرنوشت این بازی دچار میشه

نظرت محترم اما آنچارتد یک بلا نسبت قبلش بیار.
در مورد این بازی بگم یکی منو روشن کنه در مورد مشکلاتش کسی که بازی کرده البته!

خدای من 20 صفحه تاپیک رفته جلو همش حرف زدین ! نمره ای آنچنان ندیدم جز 2 3 تا ! کاری ندارم کدوم سایت چیکار کرده ! چه خبره ؟ چی شده ؟ من به کارمک ایمان دارم و کارشو شاهکار میدونم و بهش نمره کامل میدم چونکه حقشه ! :x ! آفرین به تو کارمک که بازی جدیدی ساختی و نرفتی مثل بعضیا دست به چیز های کلیشه ای برنی ! ناسلامتی همه ی اونها همه چیزشون رو از دوم تو تقلید کردن ! :d;;)

GT5 تو تاپیک Rage!!!:))
خیلی باحالید بابا به خدا....!حیف اسم GT5 که شما میاریدش....
واقعا

@ علی رضا و همه کسایی که مثل ایشون فکر میکنند .

اصولاً تو این جور مواقع کوچه علی چپ رو خوب بلدید نه؟ دیگه فکر کنم برای همه واضح باشه که فنبوی های 360 همیشه سعی میکنن بازیها رو در هر سبکی چه انحصاری چه مالتی پلتفرم در مقابل عناوین PS3 قرار بدن که نمونش رو هر روز داریم میبینیم!
در ثانی بازی مالتی پلتفرمه و تا اینجای کار اون نمراتی که اکثراً ازش انتظار داشتن رو متاسفانه نگرفته!ولی با این حال میانگینش فعلا در حد عالیه . بحث اینه که تا قبل از این، امتیازات خیلی مهم و fact بود ولی الان یه حرف دیگه میزنن بعضیا ! تا دیروز از نظر یه عده داستان جزو مهمترین عناصر بازیهای fps بود (هر چند من خودم اینو به اونصورت قبول ندارم) ولی الان میگن مهم نیست!
کسی هم حرفی از بازیهای انحصاری 360 نزده . فقط جریان کنایست به اون دوستانی که هر لحظه حرف خودشون رو تغییر میدن و انکار میکنند . تکلیفشون با خودشون مشخص نیست در واقع!
خدای من 20 صفحه تاپیک رفته جلو همش حرف زدین ! نمره ای آنچنان ندیدم جز 2 3 تا ! کاری ندارم کدوم سایت چیکار کرده ! چه خبره ؟ چی شده ؟ من به کارمک ایمان دارم و کارشو شاهکار میدونم و بهش نمره کامل میدم چونکه حقشه ! :x ! آفرین به تو کارمک که بازی جدیدی ساختی و نرفتی مثل بعضیا دست به چیز های کلیشه ای برنی ! ناسلامتی همه ی اونها همه چیزشون رو از دوم تو تقلید کردن ! :d;;)
پدر کارمک رو بلانسبت درآوردید شما!:دی چند بار بگیم کارمک فقط یه بخشی که مربوط به کد نویسی و تکنیکهای گرافیکی بوده رو به عهده داشته نه کلیت بازی!

@ رابین هود :

این که 360 ـیها بازیاشون رو در مقابل سونی قرار میدن به من ربطی نداره یا بالعکس ... من واسم کنسول فرقی نداره که هیچ از جفت کنسولای این نسل متنفرم ولی به هر حال نمیشه انکار کرد هر کدومشون تو یه زمینه ای در بازیا نقاط قوت و ضعف دارن . این آخریها کلاً شده بود یا کوبیدن بازیای انحصاری PS3 سر امتیاز و الانم که اینطور شده !! کلاً میگم هر کسی میخواد خودشو خالی کنه اینجا جاش نیست بزاره واسه یکی دو ماه اخیر که میدونیم چیا تو راه هستش ...

در مورد اون مورد امتیازات و اون افراد موافقم باهات ... حداقل من تا عمر دارم Gartall رو عمراً یادم نمیره .

چی رو بكوبيم دقيقا؟360 فقط يه Halo و Forza ـش از انحصاريای مشابهش تو PS3 (كيلزون و GT) قویترن،Resistance و Socom و Motorstorm هم كه امسال اومدن روی 360 رقيب ندارن (چون 360 اول شخص درجه دو و ريسينگ مثل MS نداره) كه بخوان مقايسه شن.(همون طور كه God of War رو 360 مشابه نداره) تو سبك های ديگه هم PS3 با MGS4,LBP2,InFamous 2,Demon Souls و 2 Uncharted داره تا اين لحظه در مقابل انحصاریای مشابه 360 پادشاهی می كنه.
تا همين دو سال پست های دوستان بود كه می گفتن خودمون می دونيم كيفيت انحصاری های PS3 بيشتره،حالا كه با Forza يه برگ برنده بدست اوردن يادشون رفته:biggrin1:

الان دقیقاً این چیزا چه ربطی به حرف من نداشت ؟ مگه من میگم انحصاری های PS3 ضعیفن ؟!

والا دیگه اینو هر ننه قمری میدونه که PS3 توی انحصاری ها واقعاً قوی تر از 360 ظاهر شده با کلی عناوین ( ضمن اینکه من خودم GT رو به دلایل شخصی به فورزا ترجیح میدم ) الان من دقیقاً کجا این حرف رو تکذیب کردم ؟! لول

قرخ کجاست که هی میگفت بهترین بازی سال همین میشه.
نمره بالای 9 یعنی عالی و بین 8 تا 9 میشه خیلی خوب.
این بازی هم خیلی خوب هست و عالی نیست.

0dt7p2615hzrx3n7nwx.gif

یعنی واقعا ادم بعضی چیزها میشنوه نمیدونه چی بگه از الان بگم جایزه دارید اگر پیدا کنید که من هایپ میکردم این بازی بهترین بازی سال میشه !

--------------------------------------------------------------------
کلا ادم کفش میبره که تا چه اندزه گرافیک بازی تعریف شده . حالا جالبه یه بازی 60 فریم هست اگه نبود چی میشد ؟ یعنی دوست داشتم کارمک بازی را مثلا تو 40 یا 30 قفل میکرد رسما پرونده ی همه بازی ها را امضآء میکرد. امسال اگرم rage بهترین گرافیک نشه اصلا برام مسئله نیست چون کارمک ثابت کرد چقدر از لحظ تکنولژی ثابت قدم و جلوتر از زمان راه میره یه بازی میسازه 60 فریم بعد این چینین تعاریفی هم میشه . این که بازی 30 فریم بسازی و بهترین جلوه ها را ارائه بدی هنر نیست هنر همین کاره کارمکه که در یک محدودیت وحشتناک چنین کاری را میکنه .

ripten
First and foremost, RAGE is the most beautiful game I’ve ever laid eyes upon. In no sense of exaggeration, the game is simply gorgeous in nearly every aspect. It’s very clear that id paid extreme attention to detail as literally nothing goes unnoticed. The character models in particular are absolutely stunning even down to the slightest details. I’m not talking about just the main characters, every single NPC in the game is top notch. There’s dirt in their bloody fingernails.

The overall design of the wasteland, buildings, interiors, characters, vehicles, enemies and weapons give RAGE that sense of realism I’ve been longing for in a post-apocalyptic title. It truly gives you that feeling of a lone wolf doing whatever you must to survive. Not only that, but RAGE also runs at a perfect 60 frames per second, making the overall gameplay experience incredible

digitalspy
id's Tech 5 engine ensures that this is the studio's best-look release to date

جالبتر اینکه واقعا چقدر تضاد بین نقدها وجود داره الان داشتم سایت ها را چک میکردم بعضی سایتها که امتیاز بالا دادن گفتن یکی از بهترین تجربه های نسل یکی حتی گفته بهترین تجربه اول شخصی هست که تا حالا بازی کردم بعد بعضی سایتها میاند میگن نا امید شدیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or